basket72 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 18, 2020 3:57 pmΕίναι πολύ καλό το ρόστερ σου. Αν ο Χένρι μείνει ελεύθερος θα σας βγει σχετικά οικονομικά. Ο ΈΒανς είναι κάπου στα 700χιλ. με κασέ κορωνοϊού κι αν είναι πολύ - πολύ καλή λύση και ταιριάζει άψογα με το ρόστερ, ίσως χρειαστεί να πάτε σε κάτι πιο οικονομικό. Το λέω γιατί μόλις διάβασα το ποστ του jkidd13 που λέει ότι Κόντος (που αν δεν κάνω λάθος είναι κοντινός του Δ.Γ) μιλάει για λαβράκια κλπ.
Εγώ πάντα είμαι υπέρ τέτοιων ρόστερ έτσι κι αλλιώς. Με ιντριγκάρουν. Δηλαδή 2 παίκτες κάπου στα 2.5 -3εκ κι οι 2 τους. Κι οι υπόλοιποι από 300χιλ μέχρι 700χιλ.
Για τον Ρασόν Τόμας είμαι πιο σίγουρος από ότι ήμουν για τον Κομπς πριν 3 χρόνια. Αν δεν μπει καμιά φυλακή μέχρι τότε, έχει προοπτική όχι μόνο να φτάσει αλλά και να ξεπεράσει τον Γκιστ προ τραυματισμού του.
Συμφωνούμε γενικα. Καλα δεν φανταζεσαι ποσο ξενερωσα που ανανεωσε ο Κομπς , κι εγω τον πιστευα πολύ. Ωστόσο αν και παρακολουθησα αρκετο γιουροκαπ φετος , δεν εχω σχηματισει ολοκληρωμενη γνωμη για τον ρασον τομας και από τα βιντεακια στο γιουτιουμπ δεν μπορω να καταλαβω οντως περι τινος πρόκειται (αυτά τα κανει ο δπγ μονο) , ξερω παντως πως ακουγοταν αρκετα ο τομας για τον οσφπ περσι το καλοκαιρι.
Για να με βοηθήσεις να αποκτησω εικονα , με ποια σειρα θα κατέτασσες τους τζερεμι εβανς , ρασον τομας , γκιστ προ τραυματισμου και γκιστ μετα τραυματισμου(2016-2018) ?