Καταρχάς να πω πως δεν ενθουσιάστηκα οταν ανακοινώσαμε τον παιχτη, δεν μπορούσα να φανταστώ τι παραπάνω θα μπορούσε να δώσει απτον Macon που ήταν ήδη ένα χρόνο στην ομαδα και θα προτιμούσα να μεινει αντι του Andrews και επιπλέον με ανησυχούσε οτι ειναι σχετικά μεγάλος για να παίζει πρώτη φορά στο επίπεδο της γιουρολιγκ (δεν μπορούμε να το παραβλεψουμε αυτο). Πόσα περιθώρια βελτίωσης να έχει σε αυτή την ηλικία? Σίγουρα όχι τα ιδια παντως με εναν 25χρονο πχ.
Αργότερα ομολογώ να πω πως άλλαξα γνώμη, στα λίγα ματς που πρόλαβε να παιξει μεσα στη σεζον μου άρεσε πολύ ο παιχτης, ηταν πολυ καλος αμυντικός που δεν το περίμενα και πολυ αποτελεσματικός/οικονομικος μπροστά. Αν του ειχε δοθεί χρόνος θα μπορούσαμε του χρόνου να χουμε παιχτη (σχεδον) βασικο στο 2 και μάλιστα με πολυ λιγα χρήματα. Δεν ξερω τι είχε να ζηλέψει πχ απτον Χιλιαρντ που ζητάει και τα διπλά λεφτα, περα απο εμπειρία εννοείται. Θεωρούσα μάλιστα πως σε μια ομαδα με δυο καλούς ασους, μου φάνηκε πολύ καλος συνδυασμός στους πλάγιους ο Αντριους στο 2, ο Γκριγκονις στο 2/3 και ο Πονιτκα στο 3. Με τα Καλαιτζακια απο πισω και στις 2 θέσεις. Τώρα με Μπεικον ακόμα καλύτερα... ειδικα απτη στιγμή που με τον Γκριγκονις κάτι πήγε στραβά και δεν ανταποκρίθηκε πιστεύω θα πρεπε να χει πάρει περισσότερες ευκαιρίες ο Αντριους.
Γιατι του χρονου θα ζηλεύουμε πάλι τον κάθε Κιναν Εβανς, Νταριους Τομπσον, Χολ της αρμανι και πάει λέγοντας... φαντάζεσαι να χε παρει ο παναθηναϊκός τον Χαουαρντ της Μπασκονια και να τον πάρκαρε στο πάγκο επειδή δεν έκανε καλή pre-season?
Αυτο που μου κανει μεγαλύτερη εντύπωση είναι πως ο Ραντονιτς έδωσε σε εναν παιχτη 1+1 συμβόλαιο και ζήτησε να του πληρωθεί και buy out στη παλιά του ομάδα, αλλά μετά από έναν μήνα ξαφνικά δεν του έκανε. Τι τοσο διαφορετικό περίμενε να δει?
Για μένα ακομα και με ανεβασμένο μπατζετ έχει πολυ μεγάλη σημασία να ψάχνουμε για λαβράκια. Ο καθε Γουολτερς ξέρεις τι θα σου δώσει.. δεν ειναι ρίσκο, εχει όμως και ταβάνι. Ο καθε Κιναν Εβανς όμως μπορεί να αποτελέσει εναν μέτριο back up παιχτη ή εναν νέο φθηνό all star παιχτη!
Ο επόμενος γκαρντ απο κατώτερο επίπεδο που θεωρώ μπορει να δείξει πράγματα στη γιουρολιγκ ειναι ο Kyle Allman Junior της Παρί.