Οι 3 30ρηδες μας είχαν 57.1% (Φοξ και Μονκ) και 66.7% (Ντόμας) χτες, που το κάνει ακόμα πιο σπάνιο ως επίτευγμα και για ματς που δεν πήγε στην παράταση. Διάβασα κάπου πως οι Νετς το '92 είχαν κάνει κάτι παρόμοιο (με Ντράζεν, Μόρις -του Ολυμπιακού- και Κένι Άντερσον) ενώ οι Κινγκς ξαναείχαν 3 30ρηδες το '79, δε θυμάμαι καν τα ονόματα δεν τους ξέρω σαν παίκτες, το '79 γεννήθηκα κι εγώ.ssoulliss έγραψε: ↑Πέμ Δεκ 29, 2022 1:16 pmΟι 3 συμπαίκτες με 30+ πόντους και οι 2 εξ'αυτών με double-double είναι κάτι το εντυπωσιακό. Βρήκα αυτό που δεν ξέρω αν είναι επίσημο (μόλις 14 φορές), αλλά είναι εντυπωσιακό.
*Ο Lyles πράγματι είναι ωραίος παίκτης, δεν του το είχα ότι θα μπορούσε να σταθεί στο πρωτάθλημα τόσον καιρό, μπράβο του λοιπόν που βοηθά πολύ τις ομάδες του όταν παίζει.
Γενικά φέτος γίνονται ιστορικά πράγματα στο ΝΒΑ σχεδόν σε καθημερινή βάση.
Ναι ο Lyles έχει πάρει νομίζω τη θέση του Μέτου στο rotation, βοηθάει αρκετά σαν δυνατό κορμί στο "4" και απειλεί και από την περιφέρεια κυρίως με corner 3s. Ο Οκπάλα ήταν εκπληκτικός (αυτός έχει φάει τη θέση του Ντέιβις τώρα τελευταία) χθες στο αμυντικό κομμάτι, εξαιτίας του "σίγησε" ο Porter Jr στο δεύτερο ημίχρονο που ήταν η μεγαλύτερη απειλή μαζί με τον Γιόκιτς στο ξεκίνημα και πάντα μας πληγώνει.
Η αλυσίδα του καλύτερου αμυντικού είχε νέο κάτοχο, τον Μίτσελ, που πίεσε πάρα πολύ στην περιφέρεια κάνοντας ακόμα και βοήθειες στα νταμπλ τιμ στο θηρίο από τη Σερβία.
Τέλος από τις δηλώσεις μετά το ματς ο Μαλόουν εκθείασε τους φανς των Κινγκς (πρώην προπονητής μας άλλωστε) και τόνισε πως αξίζουν να μπουν στα πλέι οφ κάνοντας τόσα χρόνια υπομονή. Ένα δείγμα της ακουστικής στο Golden One Center στο παρακάτω tweet:
Άσχετο αλλά αυτές τις μέρες έχοντας λίγο περισσότερο χρόνο είδα διάφορες ειδήσεις από ελληνικά sites που είχαν σχέση με το Σακραμέντο, υπήρχαν αρκετά clickbait άρθρα του τύπου "πως επηρεάζει ο τραυματισμός του Σαμπόνις τον πιθανό ερχομό του Βεζένκοφ στους Κινγκς" (λες και θα μείνει έξω και του χρόνου ο Λιθουανός), ενώ διάφορα δημοφιλή podcast ανέφεραν πως στο Σακραμέντο "κυριαρχεί η μιζέρια" και άλλα τέτοια σχετικά, δεν ξέρω από που προκύπτει αυτό ακριβώς!