οκ ενταξει............tarp7 έγραψε: ↑Δευ Ιαν 09, 2023 12:57 pmΔεν είναι αρνητικό να θέλει κάποιος να είναι κοντά στην οικογενειά του, στα υπέρ του είναι και δικαιωμά τουassistant77 έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 08, 2023 1:55 pm
αλλος Γεωργατος μας βρηκε......θελει να ναι κοντα στα φιλαρακια του,στη γκομενα,στη μαμα του.......
Μεταγραφές στο Ευρωπαϊκό Μπάσκετ 2022-23
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1661
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ενταξει τωρα δεν ειναι αυτη η νοοτροπια του μεσου Αμερικανου............χιλιαδες Αμερικανοι οταν ειδαν οτι το ταλεντο τους δε φτανει για το Αμερικα ξενιτευτηκαν Ευρωπη,Ασια ακομα-ακομα Μεξικο ,Βενεζουελα και δεν ξερω κι εγω που ακομα εχουν φτασει......pan24 έγραψε: ↑Δευ Ιαν 09, 2023 1:10 pmΒασικά είναι καθαρό δείγμα της νοοτροπίας των Αμερικάνων που το 99% θα προτιμήσει να είναι 14-15ος σε μια ομάδα nba από το να είναι πρωταγωνιστής οπουδήποτε εκτός ΗΠΑ ακόμα και για λιγότερα λεφτά.
Ο Ντόρσει με 2 χρόνια εμπειρία εκεί(νομίζω 3 γιατί μετράει και φέτος που πάτησε παρκέ nba) δικαιούται minimum συμβόλαιο περίπου 1,7 μύριο.
Σε αυτά περιλαμβάνεται εφορία ένα ποσό γύρω στο 35-40% ανάλογα την πολιτεία το οποίο σημαίνει ότι αν βρει minimum συμβόλαιο του μένει στην τσέπη κάτι λίγο πάνω από 1 μύριο. Ε δεν είναι τόσο παράλογο να λέει καλύτερο πετσετοκούνημα με 1 μύριο στην πατρίδα μου παρά βασικούρα με 1,5 στην Ευρώπη.
Το μίνιμουμ συμβόλαιο ανάλογα με τα χρόνια εμπειρίας ανεβαίνει, αυτός που όλη του την καριέρα είναι στην άκρη του πάγκου με 10+ χρόνια εμπειρία έχει μίνιμουμ 2,6 μύρια.
Δεν είναι παράλογο που το κυνηγάει τώρα που νιώθει ότι είναι στον προθάλαμο.
Πιστεύω θα το παλέψει μέχρι το καλοκαίρι ίσως και την επόμενη χρονιά και ή θα καταφέρει να εδραιωθεί ως ένας παίκτης που θα βρίσκει για την υπόλοιπη καριέρα του συμβόλαια ως 12ος+ παίκτης ή δεν θα τα καταφέρει και θα έρθει Ευρώπη.
Το ζουμι με τον Ντορσει ειναι αυτο που ανεφερες λιγο πιο κατω.......΄΄φραγκα εχουμε,ενα burger η μαμα ή το κοριτσι θα μου το φτιαξουν.......που να τρεχω τωρα για 1 μυριο ν ακουω τον Μπαρτζωκα και τον καθε τρελο να μου ουρλιαζουν.......gleague και ξαναμανα gleague...........΄΄
Συμπερασμα ......λιγο τεμεπελακος,λιγο ωχαδερφιστης,λιγο ΄΄λιγος΄΄ πνευματικα.......αυτη ειναι η φαση Ντορσει και αρκετων αλλων παγκοσμιως αλλα μην το γενικευουμε οτι αντικατοπτριζει τον μεσο Αμερικανο αθλητη..........
0
-
- Reactions: 2316
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Το 99% των Αμερικανών έχουν ως στόχο να αγωνιστούν κάποια μέρα στο NBA. Προτιμούν να είναι στον πάγκο και να κουνάνε την πετσέτα, αλλά να μπορούν να λένε ότι "παίζουν" στο NBA, παρά να έρθουν π.χ. στην Ευρώπη και να είναι πρωταγωνιστές. Όσοι δεν τα καταφέρνουν και αναγκάζονται να αγωνιστούν εκτός ΗΠΑ (δηλαδή η συντριπτική πλειοψηφία), πηγαίνουν εκεί που θα τους δώσουν τα περισσότερα χρήματα.assistant77 έγραψε: ↑Δευ Ιαν 09, 2023 2:38 pmΕνταξει τωρα δεν ειναι αυτη η νοοτροπια του μεσου Αμερικανου............χιλιαδες Αμερικανοι οταν ειδαν οτι το ταλεντο τους δε φτανει για το Αμερικα ξενιτευτηκαν Ευρωπη,Ασια ακομα-ακομα Μεξικο ,Βενεζουελα και δεν ξερω κι εγω που ακομα εχουν φτασει......pan24 έγραψε: ↑Δευ Ιαν 09, 2023 1:10 pmΒασικά είναι καθαρό δείγμα της νοοτροπίας των Αμερικάνων που το 99% θα προτιμήσει να είναι 14-15ος σε μια ομάδα nba από το να είναι πρωταγωνιστής οπουδήποτε εκτός ΗΠΑ ακόμα και για λιγότερα λεφτά.
Ο Ντόρσει με 2 χρόνια εμπειρία εκεί(νομίζω 3 γιατί μετράει και φέτος που πάτησε παρκέ nba) δικαιούται minimum συμβόλαιο περίπου 1,7 μύριο.
Σε αυτά περιλαμβάνεται εφορία ένα ποσό γύρω στο 35-40% ανάλογα την πολιτεία το οποίο σημαίνει ότι αν βρει minimum συμβόλαιο του μένει στην τσέπη κάτι λίγο πάνω από 1 μύριο. Ε δεν είναι τόσο παράλογο να λέει καλύτερο πετσετοκούνημα με 1 μύριο στην πατρίδα μου παρά βασικούρα με 1,5 στην Ευρώπη.
Το μίνιμουμ συμβόλαιο ανάλογα με τα χρόνια εμπειρίας ανεβαίνει, αυτός που όλη του την καριέρα είναι στην άκρη του πάγκου με 10+ χρόνια εμπειρία έχει μίνιμουμ 2,6 μύρια.
Πιστεύω θα το παλέψει μέχρι το καλοκαίρι ίσως και την επόμενη χρονιά και ή θα καταφέρει να εδραιωθεί ως ένας παίκτης που θα βρίσκει για την υπόλοιπη καριέρα του συμβόλαια ως 12ος+ παίκτης ή δεν θα τα καταφέρει και θα έρθει Ευρώπη.
Το ζουμι με τον Ντορσει ειναι αυτο που ανεφερες λιγο πιο κατω.......΄΄φραγκα εχουμε,ενα burger η μαμα ή το κοριτσι θα μου το φτιαξουν.......που να τρεχω τωρα για 1 μυριο ν ακουω τον Μπαρτζωκα και τον καθε τρελο να μου ουρλιαζουν.......gleague και ξαναμανα gleague...........΄΄
Συμπερασμα ......λιγο τεμεπελακος,λιγο ωχαδερφιστης,λιγο ΄΄λιγος΄΄ πνευματικα.......αυτη ειναι η φαση Ντορσει και αρκετων αλλων παγκοσμιως αλλα μην το γενικευουμε οτι αντικατοπτριζει τον μεσο Αμερικανο αθλητη..........
1
1

- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εμένα πάλι λογική μου φαίνεται η επιλογή του. οι το έχει, τριανταρα έβαλε χτες, το παλεύει όσο δεν πάει, δεν τον πήραν τα χρόνια, το όνειρο του κυνηγάει, προσωπικά εγκρίνω. Η ανθρωπότητα προοδεύει με βάση τη φιλοδοξία, όχι το βόλεμα και οι αθλητές το ίδιο από μένα μπράβο στο παιδί για την επιμονή του.
3
3

Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
- pan24
- Reactions: 2424
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μα και ο Ντόρσει ξενιτεύτηκε ήρθε 3 χρόνια Ευρώπη μετά από 2 χρόνια nba(104 παιχνίδια μέσο όρο 15 λεπτά) όταν δεν έβρισκε αυτό που ήθελε.assistant77 έγραψε: ↑Δευ Ιαν 09, 2023 2:38 pmΕνταξει τωρα δεν ειναι αυτη η νοοτροπια του μεσου Αμερικανου............χιλιαδες Αμερικανοι οταν ειδαν οτι το ταλεντο τους δε φτανει για το Αμερικα ξενιτευτηκαν Ευρωπη,Ασια ακομα-ακομα Μεξικο ,Βενεζουελα και δεν ξερω κι εγω που ακομα εχουν φτασει......pan24 έγραψε: ↑Δευ Ιαν 09, 2023 1:10 pmΒασικά είναι καθαρό δείγμα της νοοτροπίας των Αμερικάνων που το 99% θα προτιμήσει να είναι 14-15ος σε μια ομάδα nba από το να είναι πρωταγωνιστής οπουδήποτε εκτός ΗΠΑ ακόμα και για λιγότερα λεφτά.
Προφανώς πάντα είχε στο μυαλό του την επιστροφή.
Πήρε το two way που δεν οδήγησε σε κανονικό συμβόλαιο βέβαια, αλλά στην gleague ξεχωρίζει.
Λογικό είναι να νιώθει στον προθάλαμο, δεν είναι κακό που το παλεύει. Κατά την γνώμη μου κιόλας δεν είναι χειρότερος από αρκετούς που βρίσκονται εκεί στις θέσεις 11-12+ του ροτέισον πολλών ομάδων.
Όνειρο κάθε Αμερικανού είναι να παίζει στο nba.
Προσωπικά περισσότερο βόλεμα νομίζω θα του ήταν να κάτσει Ευρώπη με ένα εγγυημένο 2-3ετες σε καμιά Φενέρ/Ολυμπιακό να καθαρίζει κάτι γύρω στο 1,5 τον χρόνο ήσυχα και ωραία. Εκεί πρέπει να παλέψει με 10ημερα, με δοκιμαστικές προπονήσεις λες και είναι ρούκι, με ομάδες που μπορεί σε ένα βράδυ να τον διώξουν γιατί είναι αναλώσιμος κλπ. Αν ήθελε Ελλάδα και λόγω διαβατηρίου μπορούσε να παίρνει ακόμα και χωρίς να παίζει ιδιαίτερα καλά 1+ μύριο κάθε χρόνο μέχρι να πάρει σύνταξη.
Είναι ακριβώς το αντίθετο από την περίπτωση Γεωργάτου, αυτός αφήνει τα σίγουρα για τα δύσκολα.
Το θέμα είναι ότι στην Ευρώπη θα έπρεπε να δεσμευτεί ως το καλοκαίρι, καμιά ομάδα δεν θα του έλεγε φύγε μέσα στη χρονιά όποτε θες.Conan1982 έγραψε: ↑Δευ Ιαν 09, 2023 1:29 pmΕίναι ένα ερώτημα αν έχει περισσότερες πιθανότητες να βρει συμβόλαιο όμως παίζοντας στην G-League από μια ανταγωνιστιή ομάδα της Euroleague. Δεν βλέπω αφού δεν κατάφερε να πείσει κάποια ομάδα του NBA ως τώρα παίζοντας στην G-Leauge τι θα κερδίσει παίζοντας εκεί για το υπόλοιπο της χρονιάς τζάμπα ουσιαστικά αφού δεν έχει πλέον two-way συμβόλαιο από το να ερχόταν σε μια ομάδα εδώ ως το τέλος της σεζόν με option για το NBA, εκτός αν όλες οι ομάδες που ενδιαφέρθηκαν δεν δεχόταν να τους δώσουν συμβόλαιο με ρήτρα για το NBA.pan24 έγραψε: ↑Δευ Ιαν 09, 2023 1:10 pmΒασικά είναι καθαρό δείγμα της νοοτροπίας των Αμερικάνων που το 99% θα προτιμήσει να είναι 14-15ος σε μια ομάδα nba από το να είναι πρωταγωνιστής οπουδήποτε εκτός ΗΠΑ ακόμα και για λιγότερα λεφτά.
Όσο είναι εκεί έχει όλες τις ευκαιρίες πχ για 10ημερο αν προκύψει κάπου τραυματισμός κλπ.
Δεν του δίνω πολλές πιθανότητες αλλά και στην Ευρώπη τι παραπάνω από πέρσι θα έκανε για να πάρει εγγυημένο μέσω Ευρωλίγκας όταν δεν βρήκε πέρσι.
1
1

Ο Ντορσευ θελει Νba.. Το χει πει και το ξερουμε.... Να ασχοληθουμε εκ νεου στο μελλον με περίπτωση του μονο σε 3ετες....
Αλλιως εχει και Μιχαιλιουκ και ας μην ειναι Ελληνοπουλο....
Αληθεια καποτε ειχε ακουστει εντονα το ονομα του....
Γκαλοπ :
Ποιον παικτη στο 2-3 θα θελατε μεχρι τελος χρονιας με σκεπτικο την ενισχυση ομαδας???
Μπατζετ 800000
Γκαλοπ :
Ποιον παικτη στο 2-3 θα θελατε μεχρι τελος χρονιας με σκεπτικο την ενισχυση ομαδας???
Μπατζετ 800000
0
- Quincy
- Reactions: 994
- Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αιζεια τομαςmelagis έγραψε: ↑Δευ Ιαν 09, 2023 4:29 pmΟ Ντορσευ θελει Νba.. Το χει πει και το ξερουμε.... Να ασχοληθουμε εκ νεου στο μελλον με περίπτωση του μονο σε 3ετες....
Γκαλοπ :
Μπατζετ 800000
0
Τρομερός παίκτης, πολύ άτυχος όμως. Πάντως αν μιλάμε για παραμονή Κάνααν, δεν ξέρω αν η προσθήκη άλλου ενός τόσο κοντού παίκτη θα ήταν ιδανική. Ίσως ο Μιχαϊλιουκ που πατάει και στο 3 είναι καλύτερο fit. Βέβαια, όσο και αν εκφράζαμε φόβους για το ύψος του Κάνααν και την άμυνα, δεν το έχουμε δει καθόλου μέχρι στιγμής, άρα ο κόουτς σίγουρα κάτι ξέρει παραπάνωQuincy έγραψε: ↑Δευ Ιαν 09, 2023 5:14 pmΑιζεια τομαςmelagis έγραψε: ↑Δευ Ιαν 09, 2023 4:29 pmΟ Ντορσευ θελει Νba.. Το χει πει και το ξερουμε.... Να ασχοληθουμε εκ νεου στο μελλον με περίπτωση του μονο σε 3ετες....
Γκαλοπ :
Μπατζετ 800000

0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Μα δεν του παμε τιποτα το καλοκαιρι που βρηκε ΝΒΑ εστω 2-way .......τωρα ομως του σπασανε ακομα και αυτο,ουτε 10ημερο δε βρισκει κι επιλεγει g-league.......NBA δεν το λες,ακομα κι ο Κωστας που ειναι πιτσιρικας δεν του εκανε κι εψαξε καπου να παιξει μπασκετακι.......BillyPao έγραψε: ↑Δευ Ιαν 09, 2023 3:05 pmΤο 99% των Αμερικανών έχουν ως στόχο να αγωνιστούν κάποια μέρα στο NBA. Προτιμούν να είναι στον πάγκο και να κουνάνε την πετσέτα, αλλά να μπορούν να λένε ότι "παίζουν" στο NBA, παρά να έρθουν π.χ. στην Ευρώπη και να είναι πρωταγωνιστές. Όσοι δεν τα καταφέρνουν και αναγκάζονται να αγωνιστούν εκτός ΗΠΑ (δηλαδή η συντριπτική πλειοψηφία), πηγαίνουν εκεί που θα τους δώσουν τα περισσότερα χρήματα.assistant77 έγραψε: ↑Δευ Ιαν 09, 2023 2:38 pm
Ενταξει τωρα δεν ειναι αυτη η νοοτροπια του μεσου Αμερικανου............χιλιαδες Αμερικανοι οταν ειδαν οτι το ταλεντο τους δε φτανει για το Αμερικα ξενιτευτηκαν Ευρωπη,Ασια ακομα-ακομα Μεξικο ,Βενεζουελα και δεν ξερω κι εγω που ακομα εχουν φτασει......
Απαντωντας και στον παλιοφιλο τον Γιωργο θα πω οτι εκει που εσυ βλεπεις φιλοδοξια εγω βλεπω καμμενο εγκεφαλο........οπτικες ειναι και οι 2,επιλεγεις τι θα κρατησεις.......
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Αν κανει μεχρι 800κ εγω ψηνομαι με Μιχαλιουκ......παιχταρας μπροστα,το προσπαθει πισω.......αν ψηνεται για ευρωλιγκα το καλοκαιρι(χωρις ΝΒΑ-out και λοιπες αηδιες) εμενα μου κανει........melagis έγραψε: ↑Δευ Ιαν 09, 2023 4:29 pmΟ Ντορσευ θελει Νba.. Το χει πει και το ξερουμε.... Να ασχοληθουμε εκ νεου στο μελλον με περίπτωση του μονο σε 3ετες....
Γκαλοπ :
Μπατζετ 800000
Αναγκαστικα ετσι καις εναν απ τους δυο ερωτες(Σακ ή Κααναν)αλλα εισαι πιο ορθολογικος και πιο ποιοτικος.....
Θεση 2 Λαρε με Σακ ή Κααναν
θεση 3 Παπ- Μιχαλιουκ........κομπλε.....
0
Νομίζω είσαι αρνητικά προκατειλημμένος για το Ντόρσεϊ. Και εγώ δεν είμαι υπέρ της επιστροφής τού αφού προτιμά ΝΒΑ με το ζόρι δεν γίνεται δουλειά . Ο Αντετοκούμπο που δεν είναι μικρός 25χρ ένα χρόνο μικρότερος από το Ντόρσεϊ και δεν έχει παίξει πουθενά μπάσκετ και προτίμησε τη g league το καλοκαίριassistant77 έγραψε: ↑Δευ Ιαν 09, 2023 6:24 pmΜα δεν του παμε τιποτα το καλοκαιρι που βρηκε ΝΒΑ εστω 2-way .......τωρα ομως του σπασανε ακομα και αυτο,ουτε 10ημερο δε βρισκει κι επιλεγει g-league.......NBA δεν το λες,ακομα κι ο Κωστας που ειναι πιτσιρικας δεν του εκανε κι εψαξε καπου να παιξει μπασκετακι.......BillyPao έγραψε: ↑Δευ Ιαν 09, 2023 3:05 pm
Το 99% των Αμερικανών έχουν ως στόχο να αγωνιστούν κάποια μέρα στο NBA. Προτιμούν να είναι στον πάγκο και να κουνάνε την πετσέτα, αλλά να μπορούν να λένε ότι "παίζουν" στο NBA, παρά να έρθουν π.χ. στην Ευρώπη και να είναι πρωταγωνιστές. Όσοι δεν τα καταφέρνουν και αναγκάζονται να αγωνιστούν εκτός ΗΠΑ (δηλαδή η συντριπτική πλειοψηφία), πηγαίνουν εκεί που θα τους δώσουν τα περισσότερα χρήματα.
Απαντωντας και στον παλιοφιλο τον Γιωργο θα πω οτι εκει που εσυ βλεπεις φιλοδοξια εγω βλεπω καμμενο εγκεφαλο........οπτικες ειναι και οι 2,επιλεγεις τι θα κρατησεις.......
Το μιχαλιουκ και από τώρα θα τον έπαιρνα
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Α)πηγε 25 ρε συ ο Κωστακης;;;;;;sorry τοτε για τη συγκριση τον ειχα για 22-23tarp7 έγραψε: ↑Δευ Ιαν 09, 2023 8:57 pmΝομίζω είσαι αρνητικά προκατειλημμένος για το Ντόρσεϊ. Και εγώ δεν είμαι υπέρ της επιστροφής τού αφού προτιμά ΝΒΑ με το ζόρι δεν γίνεται δουλειά . Ο Αντετοκούμπο που δεν είναι μικρός 25χρ ένα χρόνο μικρότερος από το Ντόρσεϊ και δεν έχει παίξει πουθενά μπάσκετ και προτίμησε τη g league το καλοκαίριassistant77 έγραψε: ↑Δευ Ιαν 09, 2023 6:24 pm
Μα δεν του παμε τιποτα το καλοκαιρι που βρηκε ΝΒΑ εστω 2-way .......τωρα ομως του σπασανε ακομα και αυτο,ουτε 10ημερο δε βρισκει κι επιλεγει g-league.......NBA δεν το λες,ακομα κι ο Κωστας που ειναι πιτσιρικας δεν του εκανε κι εψαξε καπου να παιξει μπασκετακι.......
Το μιχαλιουκ και από τώρα θα τον έπαιρνα
Β)οσον αφορα το Μιχαλιουκ.........ν αλλαξει παιχτη τωρα ο Μπαρτζωκας αποκλειεται,να προσθεσει 8ο ξενο επισης αποκλειεται......παρα μονο σε περιπτωση τραυματισμου.
0
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Encestando και επιβεβαιώνουν οι πληροφορίες του Eurohoops οι “νυχτερίδες” βρίσκονται κοντά σε οριστική συμφωνία με τον Σάνον Έβανς, ο οποίος αγωνίζεται από πέρυσι στην Μπέτις.
Ο 29χρονος Αμερικανός γκαρντ αποτελεί τον πρώτο σκόρερ της φετινής ACB με 21 πόντους, ενώ συνολικά η στατιστική του είναι “πλούσια” με 5,5 ασίστ, 2,1 ριμπάουντ και 1,7 κλεψίματα κατά μέσο όρο σε 14 ματς.
https://www.eurohoops.net/el/euroleague ... non-evans/
Ο 29χρονος Αμερικανός γκαρντ αποτελεί τον πρώτο σκόρερ της φετινής ACB με 21 πόντους, ενώ συνολικά η στατιστική του είναι “πλούσια” με 5,5 ασίστ, 2,1 ριμπάουντ και 1,7 κλεψίματα κατά μέσο όρο σε 14 ματς.
https://www.eurohoops.net/el/euroleague ... non-evans/
0