Ο Τριτων με τον φορμαρισμενο Πραπα προηγηθηκε +19,αλλα ο Παπαγου με την κλασσικη ζωνη και τον φοβερο Peterson το μαζεψε στο -2.Μεχρι και 3ποντο με ταμπλο απο την γωνια εβαλε

Συντονιστής: Captains
Δεν έχεις φάει τσίλι κον κάρνε στο Αλμπυκέρκι, γι αυτό τα λες αυτά, θα πεις το σουβλάκι χαβιάρι έτσι και δοκιμάσεις.mandrakoukos έγραψε: ↑Πέμ Δεκ 15, 2022 10:54 amΚαλό έκανε, βεβαίως, το να έχουν ν' αντιμετωπίσουν ποιοτικούς επιθετικούς παίχτες όπως ο Γκάθραϊτ. Για να είμαι αντικειμενικός, ένας ποιοτικός ξένος παίχτης ανά ομάδα στην Α2 θα μπορούσε να προσφέρει και στην αμυντική εκπαίδευση των νεαρών. Όμως σήμερα έχουμε ήδη δύο και η μέχρι σήμερα εμπειρία διδάσκει ότι τείνουν να αυξηθούν, όχι να μειωθούν.
Στο τέλος θα καταντήσουμε να έχουμε Α2 σαν την Α1. Και πως να το κάνουμε; Το βλέπω λίγο ρομαντικά. Θέλω να πηγαίνω γήπεδο και να χειροκροτώ την προσπάθεια παιδιών που έχω δει να ξεπηδούν από τα παιδοεφηβικά του Υμηττού, όχι του Άλμπουκέρκι.
Παρακολουθωντας τον αγωνα Τρικουπης-Κοροιβος,μου εκανε εντυπωση το 'πολεμικο' κλιμα που επικρατουσε και οτι αρκουσε ενα δυνατο μαρκαρισμα για να αναψουν τα αιματα.Μου ηρθε φλασια και θυμηθηκα το ποστ του φιλου kyrie11irv που μας ειχε ενημερωσει για το επεισοδιακο φιλικο του Σεπτεμβριου.Ευτυχως δεν ξεφυγε η κατασταση.Kyrie11irv έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 25, 2022 8:50 amΦιλικό χθές ανάμεσα σε Κόροιβο και Χαρίλαο Τρικούπης που δεν ολοκληρώθηκε αφού οι φιλοξενούμενοι καταγγέλλουν λεκτική επίθεση στην πρόεδρο και αρχηγό αποστολής από μέλος του κοροιβου.Ετυχε να βρεθώ στο κλειστό της Ήλιδας και είδα μόνιμα παράπονα από το προπονητή του Χαρίλαου προς τους διαιτητές σε όλο τον αγώνα,ενώ γίνονταν εκατέρωθεν λάθη με αποκορύφωμα μια τεχνική ποινή στο Καμάρα (προσγειώθηκε μετά από σουτ στον διαιτητή και θεωρήθηκε σκόπιμο) .Η σύρραξη ξεκίνησε όταν η πρόεδρος του Χαρίλαου κατά τη διάρκεια ταιμ άουτ διαμαρτυρόταν επί 2-3 λεπτά!!!! Χωρίς να δεχθεί παρατήρηση ως αποτέλεσμα να τα "ακούσει"(το καταδικάζω) από μέλος του κοροιβου.
Στα αγωνιστικά ο Κόροιβος προηγούνταν στον αγώνα με 7-9 πόντους, είχε κενά διαστήματα,Ερμειδης-Μαστορος-Νοεας αρκετά καλοί, υπάρχει τρύπα στο 5 και περιμένει την ενσωμάτωση του Αμερικανού
Υ.Γ.Δεν χωράνε τέτοιες συμπεριφορές στα αθλήματα,αντί να βγαίνουν ανακοινώσεις για να τα "ρίχνουμε" στους αντιπάλους καλό είναι να κάνουμε και την αυτοκριτική μας.