Α ΕΣΚΑ ΑΝΔΡΩΝ 2022-2023(1ος ΟΜΙΛΟΣ)
Συντονιστής: Captains
-
N.I.2022

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: OSFP
- Προειδοποιήσεις:
0
Σχετικά με το Φίλιππος – Νέα Ιωνία, τώρα πήρα πληροφορίες από φίλο που είδε χτες το παιχνίδι (από πλευρά της Νέας Ιωνίας) και σας τις γραφώ.
Η Νέα Ιωνία (για αυτόν)έκανε χτες το χειρότερο παιχνίδι της (ακόμα χειρότερο και από την ήττα της εκτός από Λυκοβρυση). Μπήκε χαλαρά με αποτέλεσμά να είναι πίσω με 9 πόντους τα πρώτα λεπτά του αγώνα, αλλά μετά πιέζοντας δυνατά κατάφερε να είναι μπροστά στο πρώτο δεκάλεπτο από την άμυνα της και το παιχνίδι της κοντά στο καλάθι (από επίθεση σουτ τίποτα)!!
Στο Δεύτερο δεκάλεπτο ο Φίλιππος προσαρμοστικέ και κατάφερε να περάσει μπροστά ακόμα και διψήφιος! Η ζώνη του στην άμυνα μπλόκαρε την Νέα Ιωνία που δεν της έμπαινε τίποτα παρόλο που έβρισκε το ελεύθερο σουτ, ακόμα και ο ψηλός της που ήταν κυρίαρχος κάτω από το καλάθι στο πρώτο δεκάλεπτο αναλώθηκε στο να κάνει άστοχα τρίποντα.
Στο Δεύτερο ημίχρονο πάλι με καλή άμυνα και γρήγορο παιχνίδι η Νέα Ιωνία κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα έχοντας το πιο αποδοτικό της δεκάλεπτο.
Η αρχή του τετάρτου δεκαλέπτου βρήκε τις δυο ομάδες να πηγαίνουν καλάθι καλάθι, αλλά κάπου πριν τα μέσα του δεκαλέπτου ο Φίλιππος πετυχαίνει 2 διαδοχικά τρίποντα ενώ από την άλλη στη Νέα Ιωνία αρχίζουν τα ηρωικά (και άστοχα) και το παιχνίδι ξεφεύγει, όμως με διαχειρίσημη διαφορά για τον χρόνο που απέμενε! Μετά από ταιμ-αουτ του Ζήβα οι παίχτες του συνεχίζουν τα λάθη δίνοντας την ευκαιρία στο Φίλιππο να ξεφύγει και άλλο με ευκολά καλαθιά.
Στα τελευταία 2,5 λεπτά περίπου ο Ζηβας το παρατά και βάζει μέσα τους μικρούς με αποτέλεσμά η διαφορά τελικά να φτάσει στο +15.
Τώρα στην Νέα Ιωνία θα κοιτάξουν να ανασυνταχτούν έχουν και το ρεπό τους την επόμενη αγωνιστική, θα κοιτάξουν να εντάξουν και τον νέο τους παίχτη (χτες έπαιξε λίγο και ήταν αρνητικός), ελπίζοντάς να μην ξανά κάνουν έως το τέλος της κανονικής περιόδου άλλο τόσο άσχημο (άστοχο) παιχνίδι.
Η Νέα Ιωνία (για αυτόν)έκανε χτες το χειρότερο παιχνίδι της (ακόμα χειρότερο και από την ήττα της εκτός από Λυκοβρυση). Μπήκε χαλαρά με αποτέλεσμά να είναι πίσω με 9 πόντους τα πρώτα λεπτά του αγώνα, αλλά μετά πιέζοντας δυνατά κατάφερε να είναι μπροστά στο πρώτο δεκάλεπτο από την άμυνα της και το παιχνίδι της κοντά στο καλάθι (από επίθεση σουτ τίποτα)!!
Στο Δεύτερο δεκάλεπτο ο Φίλιππος προσαρμοστικέ και κατάφερε να περάσει μπροστά ακόμα και διψήφιος! Η ζώνη του στην άμυνα μπλόκαρε την Νέα Ιωνία που δεν της έμπαινε τίποτα παρόλο που έβρισκε το ελεύθερο σουτ, ακόμα και ο ψηλός της που ήταν κυρίαρχος κάτω από το καλάθι στο πρώτο δεκάλεπτο αναλώθηκε στο να κάνει άστοχα τρίποντα.
Στο Δεύτερο ημίχρονο πάλι με καλή άμυνα και γρήγορο παιχνίδι η Νέα Ιωνία κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα έχοντας το πιο αποδοτικό της δεκάλεπτο.
Η αρχή του τετάρτου δεκαλέπτου βρήκε τις δυο ομάδες να πηγαίνουν καλάθι καλάθι, αλλά κάπου πριν τα μέσα του δεκαλέπτου ο Φίλιππος πετυχαίνει 2 διαδοχικά τρίποντα ενώ από την άλλη στη Νέα Ιωνία αρχίζουν τα ηρωικά (και άστοχα) και το παιχνίδι ξεφεύγει, όμως με διαχειρίσημη διαφορά για τον χρόνο που απέμενε! Μετά από ταιμ-αουτ του Ζήβα οι παίχτες του συνεχίζουν τα λάθη δίνοντας την ευκαιρία στο Φίλιππο να ξεφύγει και άλλο με ευκολά καλαθιά.
Στα τελευταία 2,5 λεπτά περίπου ο Ζηβας το παρατά και βάζει μέσα τους μικρούς με αποτέλεσμά η διαφορά τελικά να φτάσει στο +15.
Τώρα στην Νέα Ιωνία θα κοιτάξουν να ανασυνταχτούν έχουν και το ρεπό τους την επόμενη αγωνιστική, θα κοιτάξουν να εντάξουν και τον νέο τους παίχτη (χτες έπαιξε λίγο και ήταν αρνητικός), ελπίζοντάς να μην ξανά κάνουν έως το τέλος της κανονικής περιόδου άλλο τόσο άσχημο (άστοχο) παιχνίδι.
-
SPYROS

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Καλησπέρα φίλε popay .....Εγώ λοιπόν είμαι ο προπονητής της Λυκόβρυσης. Σπυρος Δημητρακελλος ... Εσύ popay φαντάζομαι οτί έχεις ονοματεπώνυμο.
Επειδή υπάρχουν πράγματα που τα υπομένουμε με στωικότητα και δεν απάνταμε για δικούς μας λόγους (δεν είναι της παρούσης ) φαντάζομαι οτί ήσουν στο γήπεδο
και είδες εμένα να τραμπουκίζω παίχτες τον κόουτς κτλ ... Σωστά;;;;;;;;;;;; Θες να μας πεις πότε έγινε αυτό ;;;;;;Είναι ντροπή αυτό που κάνεις . Το οτι δεν απαντάμε μην το
εκλαμβάνεις σαν αδυναμία. Είναι μεγάλη ντροπή αυτό που κάνεις . Είναι επίσης μηνύσιμο να ξέρεις το να λες οτι σου έρχεται στο κεφάλι. Επειδή ξέρω τι ομάδα υποστηρίζεις και καλά κάνεις (ελπίζω να είσαι φίλαθλος της ομάδας και όχι κάτι άλλο ) και επειδή βρέθηκες στο γήπεδο παρόλο που έπαιζε η ομάδα σου φαντάζομαι πάλι καλό θα είναι να
μην λες ότι σου κατέβει στο κεφάλι. Ήμουν τόσο τραμπούκος λοιπόν εγώ ο κόουτς που συζητάγαμε 1 ώρα μετά με τους παίχτες του αθηναικού και τον κόουτς αφού πρώτα τους είχα τραμπουκίσει . Είμαι τόσο τραμπούκος που όποτε έχουμε χάσει φέτος που έχω μπει σε όλα τα αντίπαλα αποδυτήρια και έχω δώσει συγχαρητήρια στους αντιπάλους (πλην σπορτινγκ που μου επιτρέπεται μία μέρα να είμαι πολύ στεναχωρημένος πιστεύω). Αυτό που προσπαθείτε να δημιουργήσετε δεν θα περάσει στο λέω όμορφα και κομψά... Μήνυση δεν θα σου κάνω επειδή το θεωρώ ξεφτίλα.. Δεν έχω έρθει με κάνεναν αντίπαλο προπονητή ή παίχτη του αθηναικού σε αντιπαράθεση ίσα ίσα τους σέβομαι απόλυτα. Μην δημιουργείς κλίμα για τους δικούς σου λόγους. Η λοιπόν θα πεις ακριβώς τι έκανα (έστω περίπου μιας και ήσουν εκεί) ή είσαι απλά ένας συκοφάντης και απορώ με το forum που στο άφησε το σχόλιο. Μαζέψου συνεχίζω και στο λέω όμορφα
Επειδή υπάρχουν πράγματα που τα υπομένουμε με στωικότητα και δεν απάνταμε για δικούς μας λόγους (δεν είναι της παρούσης ) φαντάζομαι οτί ήσουν στο γήπεδο
και είδες εμένα να τραμπουκίζω παίχτες τον κόουτς κτλ ... Σωστά;;;;;;;;;;;; Θες να μας πεις πότε έγινε αυτό ;;;;;;Είναι ντροπή αυτό που κάνεις . Το οτι δεν απαντάμε μην το
εκλαμβάνεις σαν αδυναμία. Είναι μεγάλη ντροπή αυτό που κάνεις . Είναι επίσης μηνύσιμο να ξέρεις το να λες οτι σου έρχεται στο κεφάλι. Επειδή ξέρω τι ομάδα υποστηρίζεις και καλά κάνεις (ελπίζω να είσαι φίλαθλος της ομάδας και όχι κάτι άλλο ) και επειδή βρέθηκες στο γήπεδο παρόλο που έπαιζε η ομάδα σου φαντάζομαι πάλι καλό θα είναι να
μην λες ότι σου κατέβει στο κεφάλι. Ήμουν τόσο τραμπούκος λοιπόν εγώ ο κόουτς που συζητάγαμε 1 ώρα μετά με τους παίχτες του αθηναικού και τον κόουτς αφού πρώτα τους είχα τραμπουκίσει . Είμαι τόσο τραμπούκος που όποτε έχουμε χάσει φέτος που έχω μπει σε όλα τα αντίπαλα αποδυτήρια και έχω δώσει συγχαρητήρια στους αντιπάλους (πλην σπορτινγκ που μου επιτρέπεται μία μέρα να είμαι πολύ στεναχωρημένος πιστεύω). Αυτό που προσπαθείτε να δημιουργήσετε δεν θα περάσει στο λέω όμορφα και κομψά... Μήνυση δεν θα σου κάνω επειδή το θεωρώ ξεφτίλα.. Δεν έχω έρθει με κάνεναν αντίπαλο προπονητή ή παίχτη του αθηναικού σε αντιπαράθεση ίσα ίσα τους σέβομαι απόλυτα. Μην δημιουργείς κλίμα για τους δικούς σου λόγους. Η λοιπόν θα πεις ακριβώς τι έκανα (έστω περίπου μιας και ήσουν εκεί) ή είσαι απλά ένας συκοφάντης και απορώ με το forum που στο άφησε το σχόλιο. Μαζέψου συνεχίζω και στο λέω όμορφα
-
N.I.2022

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Λόγο της κουβέντας που έγινε για το ματς σας με τον Αθηναϊκό θα ήθελα φιλέ Σπύρο να μου ΕΣΥ να μου απαντήσεις μόνο στο πάρα κάτω ερώτημα …εγώ θα συνεχίσω με να παραθέσω αυτά που άκουσα αλλά και είδα για την συμπεριφορά των φίλαθλων σας και παραγόντων κατά τη διάρκεια των αγώνων της όντως νεανικής και μαχητικής ομάδα σας.SPYROS έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 19, 2023 10:58 amΚαλησπέρα φίλε popay .....Εγώ λοιπόν είμαι ο προπονητής της Λυκόβρυσης. Σπυρος Δημητρακελλος ... Εσύ popay φαντάζομαι οτί έχεις ονοματεπώνυμο.
- Τι θα πίστευες εσύ αν η ομάδα σου πετύχαινε νικητήριο καλάθι το μετρούσαν οι διαιτητές γραφόταν στον πίνακα του σκορ και μετά από τρία (3) λεπτά αφού στο γήπεδο έχει γίνει ο χαμός με τραμπουκισμούς υβριστικά συνθήματα κλπ (όχι από μέρος σου να υποθέσω) οι τραμπουκισμένοι διαιτητές σας ακύρωναν το καλάθι????
Εγώ είδα ζωντανα ολο το παιχνίδι της ομάδας σου με την Νέα Ιωνία την προηγουμένη αγωνιστική. Παρόλο που η συμπεριφορά ΜΕΡΙΔΑΣ των φίλαθλων σας ήταν σε επίπεδο που ανετά ο διαιτητής μπορούσε να ζητήσει την απομάκρυνση τους λόγο των συνεχομένων απειλών και ύβρεων, εγώ αυτούς τους βρήκα απλά αλητακους και γραφικούς. Φυσικά το ματς κύλισε έτσι που δεν υπήρχε λόγος για παρατράγουδα.
Ο φίλος μου όμως που είχε παρακολουθήσει και το ματς του πρώτου γύρου μου είπε ότι τα πράγματα στην έδρα σας ήταν κάτι παραπάνω από άγρια, με οπαδούς σας να τριγυρίζουν στον αγωνιστικό χώρο να τραμπουκιζουν τους παίχτες και διαιτητές κοντά στην πλάγια γραμμή (για το υβρεολόγιο δεν το συζητάμε) ακόμα οπαδός σας μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ζητήθηκε η απομάκρυνση του απο το γηπαιδο. Ως αποτέλεσμα της κατάστασης ήταν παίχτης της Νέας Ιωνίας να τσιμπήσει (χα χα λόγο και της σωματοδομης του) να έρθει σε λεκτική αντιπαράθεση με τους οπαδούς και να αποβληθεί με ντισκαλιφιε. Μετά από αυτόν τον χαμό η ομάδα σας πήρε κεφάλι στο σκορ!! ΝΑΙ ??
Τώρα αν εσείς νιώθετε περήφανος που είστε η μόνη ομάδα στην ΕΣΚΑ (και στην ΕΣΚΑΝΑ) με τέτοια ανάρμοστη ομαδική συμπεριφορά … εγώ είμαι ΟΚ !! αλλά κάποια στιγμή τα πράγματα μπορεί να ξεφύγουν (δεν υπάρχει Αστυνομική προστασία στην ΕΣΚΑ και εκεί (στον φόβο) στηρίζονται αυτού που τραμπουκιζουν τους διαιτητές και τους παίχτες) και μπορεί να βρεθείτε σε άβολη κατάσταση (τιμωρίας) και θα είναι κρίμα για το έργο που κάνετε εσείς και οι παίχτες σας στον αγωνιστικό χώρο!?
Σου απαντάω εγώ, ότι εσύ δεν κάνεις κάτι πέρα από τη συνήθης προπονητική συμπεριφορά, τώρα αν τις διαμαρτυρίες σου ο φίλος popay τις θεωρεί ανάρμοστες, κάνει λάθος, αλλά νομίζω ότι απλά σε πήρε λεκτικά η μπάλα λόγο της γενικής κατάστασης που επικρατεί στους αγώνες της ομάδας σου. Μια κατάσταση όμως που έχει αρχίσει να συζητείται έντονά και πολύ πολύ αρνητικά.
-
SPYROS

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Kαλησπέρα και σε εσένα ,
Προφανώς έχω άποψη και για την τελευταία φάση και για όλο το παιχνίδι πλην της τελευταίας φάσης... και όποιος ήταν εκεί γνωρίζει . Το πως
θα ένιωθα όπως λες δεν έχει σημασία για την τελευταία φάση. Δεν βρίσκομαι εδώ για να απαντήσω σε τέτοια ζητήματα και ποτέ δεν έχω αναφερθεί σε διαιτησία
δημόσια όσα χρόνια είμαι στην ομάδα είτε έχουμε ευνοηθεί κάποια φορά είτε έχουμε χάσει άνοδο στο παρελθόν. Δεν απαντάω γιατί εγώ δεν θέλω όντως να μπω σε αντιπαράθεση ούτε με αντιπάλους προπονητές παίχτες διαιτητές κτλ. Δεν πρόκειται λοιπόν να ασχοληθώ μαυτό το ζήτημα.
Πάμε τώρα στη φάση με τον πολύ καλό αθλητή της Νέας Ιωνίας Τζελέπη . Αν περιμένεις να σου απαντήσω οτι καλώς το κάνανε και τον βρίζανε κάνεις λάθος .
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΛΑΘΟΣ ΗΤΑΝ .Τι να λέμε ; Aπλά επειδή μου αρέσουν τα στοιχεία όταν απαντάω την ώρα που έγινε η ιστορία με τον αθλητή το σκορ ήταν 59-54 υπέρ μας.
Αν πάλι θεωρείς οτι κερδίσαμε λόγω αυτού του γεγονότος δεν πρόκειται να σου αλλάξω τη γνώμη δεκτές όλες οι γνώμες.
Επίσης μιας και είσαι από τη Νέα ιωνία μπορείς να ρωτήσεις τους αθλητές αν μπήκα στα αποδυτήρια και τους έδωσα συγχαρητήρια γιατί όντως ήταν καλύτεροι και πιο
έτοιμοι . Έδω δεν μπήκα για να απαντήσω σε όλες τις ερωτήσεις που κάνετε . Μπήκα με ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΟ επειδή έγινε αναφορά στο όνομα μου. Πιστεύω πραγματικά
οτί καταλαβαίνετε τι λέω. Να απαντάω εγώ με ονοματεπώνυμο και οι υπόλοιποι ανώνυμα σε ζήτηματα εξωαγωνιστικά που με αναφερούν πάει πολύ κτλ .....πάει πολύ . Στο forum μπήκα για συγκεκριμένο λόγο γενικώς απέχω από όλα τα μέσα (Πάλι καλά).
Προφανώς έχω άποψη και για την τελευταία φάση και για όλο το παιχνίδι πλην της τελευταίας φάσης... και όποιος ήταν εκεί γνωρίζει . Το πως
θα ένιωθα όπως λες δεν έχει σημασία για την τελευταία φάση. Δεν βρίσκομαι εδώ για να απαντήσω σε τέτοια ζητήματα και ποτέ δεν έχω αναφερθεί σε διαιτησία
δημόσια όσα χρόνια είμαι στην ομάδα είτε έχουμε ευνοηθεί κάποια φορά είτε έχουμε χάσει άνοδο στο παρελθόν. Δεν απαντάω γιατί εγώ δεν θέλω όντως να μπω σε αντιπαράθεση ούτε με αντιπάλους προπονητές παίχτες διαιτητές κτλ. Δεν πρόκειται λοιπόν να ασχοληθώ μαυτό το ζήτημα.
Πάμε τώρα στη φάση με τον πολύ καλό αθλητή της Νέας Ιωνίας Τζελέπη . Αν περιμένεις να σου απαντήσω οτι καλώς το κάνανε και τον βρίζανε κάνεις λάθος .
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΛΑΘΟΣ ΗΤΑΝ .Τι να λέμε ; Aπλά επειδή μου αρέσουν τα στοιχεία όταν απαντάω την ώρα που έγινε η ιστορία με τον αθλητή το σκορ ήταν 59-54 υπέρ μας.
Αν πάλι θεωρείς οτι κερδίσαμε λόγω αυτού του γεγονότος δεν πρόκειται να σου αλλάξω τη γνώμη δεκτές όλες οι γνώμες.
Επίσης μιας και είσαι από τη Νέα ιωνία μπορείς να ρωτήσεις τους αθλητές αν μπήκα στα αποδυτήρια και τους έδωσα συγχαρητήρια γιατί όντως ήταν καλύτεροι και πιο
έτοιμοι . Έδω δεν μπήκα για να απαντήσω σε όλες τις ερωτήσεις που κάνετε . Μπήκα με ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΟ επειδή έγινε αναφορά στο όνομα μου. Πιστεύω πραγματικά
οτί καταλαβαίνετε τι λέω. Να απαντάω εγώ με ονοματεπώνυμο και οι υπόλοιποι ανώνυμα σε ζήτηματα εξωαγωνιστικά που με αναφερούν πάει πολύ κτλ .....πάει πολύ . Στο forum μπήκα για συγκεκριμένο λόγο γενικώς απέχω από όλα τα μέσα (Πάλι καλά).
-
N.I.2022

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εμένα φίλε Σπύρο για ευνόητους λογούς δεν θα ήταν βολικό να μπαίνω με το Ονοματεπώνυμό μου. Αλλά αυτό το επιτρέπει το Forum και από την στιγμή που δεν προκαλώ το θεωρό αποδεκτό.SPYROS έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 19, 2023 12:56 pmKαλησπέρα και σε εσένα ,
Δεν είμαι Νέα Ιωνία δεν είμαι Αθηναϊκός!!
Δεν μου απάντησες όμως στην ερώτηση μου! Δεν σου είπα να κρίνεις την διαιτητική απόφαση, (αλλαγή του σκορ και ακύρωση καλαθιού μετα από τρία λεπτά) αυτή θα πρέπει να την αιτιολογήσουν οι διαιτητές στην επιτροπή διαιτησίας που λογικά θα κληθούν μια και το θέμα παίρνει διαστάσεις από τον Αθηναϊκό). Εγώ σε ρώτησα εσύ σαν προπονητής και άνθρωπος τον γηπέδων τι θα έλεγες για ανάλογη απόφαση σε βάρος της ομάδας σου κάτω από τις υπάρχουσες συνθήκες??
Ακόμα ποτέ δεν σου είπα ότι το παιχνίδι με την Νέα Ιωνία στην έδρα σας δεν το αξίζατε, δεν το είδα ο ίδιος δεν έχω γνώμη, μόνος του ο φίλος μου που παρακολουθεί την Νέα Ιωνία μου είπε ότι ήταν το χειρότερο τους παιχνίδι (χα χα τώρα με Φίλιππο μου είπε ότι έκαναν ακόμα χειρότερο), για την ανεπίτρεπτη κατάσταση που επικρατεί στο γήπεδο σας μου είπε (για άγριες, καταστάσεις με οπαδούς σας να τριγυρίζουν στον αγωνιστικό χώρο να τραμπουκιζουν τους παίχτες και διαιτητές και για το απαράδεχτο υβρεολόγιο).
Αυτά δεν τα αντέκρουσες , αρά να υποθέσω ότι δέχεσαι ότι συμβαίνουν και προφανώς δεν σε ενοχλούν! Αλλά καταλαβαίνεις ότι ευκολά μια τέτοια κατάσταση ξεφεύγει (έχει ξανά γίνει) και τότε θα είσαι εσύ αυτός που θα παραπονιέσαι σε πιθανή τιμωρία της ομάδας σου (λέγοντας ότι τα ματς κρίνονται στον αγωνιστώ χώρο) αλλά θα έχεις άδικο.
Οπότε μίλησε με τους παράγοντες τις ομάδας σου και κοιτάχτε να συμμαζεύσετε την κατάσταση που υπάρχει (και την βλέπει όλη η ΕΣΚΑ όχι μονό ο Αθηναϊκός) γιατί είναι κρίμα να την πληρώσει η πολύ αξιόλογη ομάδα σου και η ομολογούμενος πολύ καλή δουλεία που έχεις κάνει).
ΥΓ – τώρα η φάση με τον Τσελεπη μπορεί να έγινε στο 59-54 αλλά σε παιχνίδι που το προβάδισμα άλλαζε συνέχεια και η αποβολή του με το πλήθος των βολών διευκολύναν την νίκη σας. Αλλά δεν αμφισβητώ την δίκαιη νίκη σας απλά ξέρω ότι και δεν ήρθε σε αντιπαράθεση με κάποιους από την εξέδρα, αλλά άτομα που περιφέρονταν πίσω από την μπασκετα (που από ότι θυμάμαι από άλλη φόρα που έχω έρθει λόγο της διαμόρφωσης του γηπέδου σας δεν είναι λογικό να υπάρχουνε φίλαθλοι εκεί ).
ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ ΣΤΟ ΑΝ ΕΧΕΤΕ Η ΟΧΙ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ (ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ) Η ΑΝ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΔΙΚΑΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΑΣ ΣΥΖΗΤΑΜΕ.
-
Popay

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Γκάλης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Μπαρτσα
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν νομίζω πως γράφω οτι ο προπονητης τραμπούκισε αντιπάλους αθλητές ...
Οι τραμπουκισμοί ήρθαν από τη εξέδρα .
Τώρα αν εσύ είχες διαφορετική εικόνα από αυτή που υπήρχε στο γήπεδο οκ.
Νομίζω ότι δεν είμαι ο μόνος που δεν του άρεσε αυτό που συμβαίνει στο γήπεδο σας.
Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η ομάδα σας είναι πολυ καλη και παιζει ωραίο μπασκετ....
Άλλο το ένα άλλο το άλλο.
Όσο το τελευταίο καλάθι νομίζω πως ήταν λάθος η απόφαση.
Οι τραμπουκισμοί ήρθαν από τη εξέδρα .
Τώρα αν εσύ είχες διαφορετική εικόνα από αυτή που υπήρχε στο γήπεδο οκ.
Νομίζω ότι δεν είμαι ο μόνος που δεν του άρεσε αυτό που συμβαίνει στο γήπεδο σας.
Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η ομάδα σας είναι πολυ καλη και παιζει ωραίο μπασκετ....
Άλλο το ένα άλλο το άλλο.
Όσο το τελευταίο καλάθι νομίζω πως ήταν λάθος η απόφαση.
-
SPYROS

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Noμίζω μια χαρά σου απάντησα. Όταν σου λέω για τις ύβρεις στον τζελέπη λες να συμφωνώ με τις υπόλοιπες;
Νομίζω οτί είναι αυτονόητο πως δεν μου αρέσουν. Επίσης δεν συμφωνώ με τις ύβρεις γενικώς ούτε από πιτσιρίκια ούτε από τους λεγόμενους
οικογενειάρχες που έρχονται στο γήπεδο και το στόμα τους λέει διάφορα. Δεν συμφωνώ με τις ύβρεις ούτε στα γεμάτα γήπεδα εν χορώ όυτε στα άδεια γήπεδα
που κάποιος πετάγεται και βρίζει και ειρωνεύεται από το 1 εώς το 40 . Ξαναλέω εδώ μπήκα γιατί υπονοήθηκε οτί υποκινώ τη βία.
Όχι για να απάνταω (με όλο το σεβασμό) σε κάποιους που δεν ξέρω τι πρεσβεύουν τι ομάδα στηρίζουν και ποιος είναι ο σκοπός τους. και περιμένω από τον κύριο POPAY που
ήταν στο γήπεδο να μου πει τι μεμπτό έκανα ;;Δεν είμαι ούτε κατηγορούμενος για κάτι . Ο POPAY έγραψε την ίδια μέρα μετά τον αγώνα φαβορί μετά τα αποτελέσματα οι τάδε ομάδες. Αφού βγήκε η ανακοίνωση θυμήθηκε οτί ήταν στο γήπεδο και οτι υποκίνησα καταστάσεις. Απλά τελικά το έγραψε κάτι για να φουσκώσει την κατάσταση με κάποιο σκοπό. Τέλος από εμένα καλή συνέχεια σε όλους. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια για την ομάδα μας Ν.Ι. 2022.
Νομίζω οτί είναι αυτονόητο πως δεν μου αρέσουν. Επίσης δεν συμφωνώ με τις ύβρεις γενικώς ούτε από πιτσιρίκια ούτε από τους λεγόμενους
οικογενειάρχες που έρχονται στο γήπεδο και το στόμα τους λέει διάφορα. Δεν συμφωνώ με τις ύβρεις ούτε στα γεμάτα γήπεδα εν χορώ όυτε στα άδεια γήπεδα
που κάποιος πετάγεται και βρίζει και ειρωνεύεται από το 1 εώς το 40 . Ξαναλέω εδώ μπήκα γιατί υπονοήθηκε οτί υποκινώ τη βία.
Όχι για να απάνταω (με όλο το σεβασμό) σε κάποιους που δεν ξέρω τι πρεσβεύουν τι ομάδα στηρίζουν και ποιος είναι ο σκοπός τους. και περιμένω από τον κύριο POPAY που
ήταν στο γήπεδο να μου πει τι μεμπτό έκανα ;;Δεν είμαι ούτε κατηγορούμενος για κάτι . Ο POPAY έγραψε την ίδια μέρα μετά τον αγώνα φαβορί μετά τα αποτελέσματα οι τάδε ομάδες. Αφού βγήκε η ανακοίνωση θυμήθηκε οτί ήταν στο γήπεδο και οτι υποκίνησα καταστάσεις. Απλά τελικά το έγραψε κάτι για να φουσκώσει την κατάσταση με κάποιο σκοπό. Τέλος από εμένα καλή συνέχεια σε όλους. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια για την ομάδα μας Ν.Ι. 2022.
-
Popay

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Γκάλης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Μπαρτσα
- Προειδοποιήσεις:
0
Μάλλον δεν θέλεις να καταλάβεις..
Στο πρωτο ποστ που αναφέρεσαι γράφω την γνώμη μου για την εξέλιξη του πρωταθλήματος βάση των αποτελεσμάτων της αγωνιστικής...
Στο δευτερο ποστ σχολιάζω τις συνθήκες του αγώνα σας τώρα αν έσυ έχεις διαφορετική οπτική οκ παντως δεν είμαι ο μόνος που το είδα.
Έγραψα για τις συνθήκες που επικρατούσαν και νομίζω πως πρεπει όλοι να τις καταδικάζουμε και να μην γίνονται θέμα συζηττησης δεν είπα ποτε ότι ο προπονητης υποκίνησε τέτοιες καταστάσεις
Καλη συνέχεια...
Στο πρωτο ποστ που αναφέρεσαι γράφω την γνώμη μου για την εξέλιξη του πρωταθλήματος βάση των αποτελεσμάτων της αγωνιστικής...
Στο δευτερο ποστ σχολιάζω τις συνθήκες του αγώνα σας τώρα αν έσυ έχεις διαφορετική οπτική οκ παντως δεν είμαι ο μόνος που το είδα.
Έγραψα για τις συνθήκες που επικρατούσαν και νομίζω πως πρεπει όλοι να τις καταδικάζουμε και να μην γίνονται θέμα συζηττησης δεν είπα ποτε ότι ο προπονητης υποκίνησε τέτοιες καταστάσεις
Καλη συνέχεια...

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο