O Ρογκαβόπουλος παίζει σε διαφορετική θέση από το μποχωρίδη και στη θέση που παίζει ο ρογκαβόπουλος έχετε τα καλαϊτζάκια. Οι ελλήνικές ομάδες δεν χρειάζονται μεγάλο ρόστερ, το ελληνικό πρωτάθλημα το έχουν για προπόνηση και οι χιλιομετρικές αποστάσεις είναι μικρές. Ουσιαστικά σοβαρό μπάσκετ μόνο στην ευρωλίγκα παίζουν.BillyPao έγραψε: ↑Παρ Ιαν 20, 2023 12:52 pmΑτομικά, πιστεύω ότι οι ξένοι μας είναι όλοι καλοί παίκτες, περισσότερο ή λιγότερο. Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος παίκτης για τον οποίον να μπορείς να πεις ξεκάθαρα ότι είναι κακός. Για μένα, το να μη μας κάνει π.χ. ο Μπέικον και να θέλουμε να τον διώξουμε, είναι τουλάχιστον αστείο. Το θέμα είναι να ενισχυθεί το εγχώριο στοιχείο, τουλάχιστον ποσοτικά. Εγώ θα έδιωχνα τον Μποχωρίδη, που δεν προσφέρει σχεδόν τίποτα και είναι πολύ συχνά τραυματίας, και θα έπαιρνα τον Ρογκαβόπουλο, που σίγουρα μπορεί να δώσει περισσότερα στην επίθεση και τον τομέα των ριμπάουντ. Καλώς ή κακώς, με 13 παίκτες συνολικά και ουσιαστικά 8 στην Ευρωλίγκα, είναι δύσκολο να είσαι ανταγωνιστικός.
2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
0
-
- Reactions: 2647
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Ξέρω ότι ο Ρογκαβόπουλος παίζει σε διαφορετική θέση από τον Μποχωρίδη, αλλά τον αναφέρω με το σκεπτικό ότι μπορεί να προσφέρει περισσότερα από αυτόν. Δε νομίζω ότι όλοι οι αγώνες της Α1 είναι για προπόνηση, εγώ σου λέω ότι με τις 3 απουσίες που λογικά θα έχουμε στον αγώνα της Κυριακής με το Λαύριο (Ουόλτερς, Μποχωρίδης και Μαντζούκας), θα δυσκολευτούμε να κερδίσουμε και δεν αποκλείω να υπάρξει και γκέλα.tarp7 έγραψε: ↑Παρ Ιαν 20, 2023 1:01 pmO Ρογκαβόπουλος παίζει σε διαφορετική θέση από το μποχωρίδη και στη θέση που παίζει ο ρογκαβόπουλος έχετε τα καλαϊτζάκια. Οι ελλήνικές ομάδες δεν χρειάζονται μεγάλο ρόστερ, το ελληνικό πρωτάθλημα το έχουν για προπόνηση και οι χιλιομετρικές αποστάσεις είναι μικρές. Ουσιαστικά σοβαρό μπάσκετ μόνο στην ευρωλίγκα παίζουν.BillyPao έγραψε: ↑Παρ Ιαν 20, 2023 12:52 pmΑτομικά, πιστεύω ότι οι ξένοι μας είναι όλοι καλοί παίκτες, περισσότερο ή λιγότερο. Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος παίκτης για τον οποίον να μπορείς να πεις ξεκάθαρα ότι είναι κακός. Για μένα, το να μη μας κάνει π.χ. ο Μπέικον και να θέλουμε να τον διώξουμε, είναι τουλάχιστον αστείο. Το θέμα είναι να ενισχυθεί το εγχώριο στοιχείο, τουλάχιστον ποσοτικά. Εγώ θα έδιωχνα τον Μποχωρίδη, που δεν προσφέρει σχεδόν τίποτα και είναι πολύ συχνά τραυματίας, και θα έπαιρνα τον Ρογκαβόπουλο, που σίγουρα μπορεί να δώσει περισσότερα στην επίθεση και τον τομέα των ριμπάουντ. Καλώς ή κακώς, με 13 παίκτες συνολικά και ουσιαστικά 8 στην Ευρωλίγκα, είναι δύσκολο να είσαι ανταγωνιστικός.
0
- brandon_roy
- Reactions: 576
- Προειδοποιήσεις:
1
-
- Reactions: 2647
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Εσύ καλά τα λες, αλλά κάποιοι δε βάζουν μυαλό.brandon_roy έγραψε: ↑Παρ Ιαν 20, 2023 1:44 pmΜάλιστα, να φύγει και ο Μπέικον τώρα, όπως μας έφταιγε και ο Νέντοβιτς που χάναμε και θέλαμε να φύγει. Βέβαια βλέπουμε τώρα πόσο σημαντικός είναι ο Νέντοβιτς σε μια κανονική ομάδα με διακριτούς ρόλους, η οποία μπορεί να κρύβει και τις αδυναμίες του.
0
-
- Reactions: 323
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: OSFP
- Προειδοποιήσεις:
1
Του αρέσει ο Μπέικον του dpg ας πάρει προπονητή και να φτιάξε μια ομάδας γύρο από τον Μπέικον, αλλά τους παίχτες που θα τον πλαισιώσουν θα πρέπει να τους διαλέξει ο προπονητής για να άλλο συμπληρώνουν τον Μπεικον. Να φτιάξει την υπόλοιπη ομάδα αυτός χωρίς άλλες παρεμβάσεις. Γιατί αν αρχίσει να του φορτώνει και άλλους παίχτες το γλυκό θα χαλάσει, μετά να τον βγάζει και άχρηστο, ενώ αυτός του έχει χαλάσει το πλάνο.brandon_roy έγραψε: ↑Παρ Ιαν 20, 2023 1:44 pmΜάλιστα, να φύγει και ο Μπέικον τώρα, όπως μας έφταιγε και ο Νέντοβιτς που χάναμε και θέλαμε να φύγει. Βέβαια βλέπουμε τώρα πόσο σημαντικός είναι ο Νέντοβιτς σε μια κανονική ομάδα με διακριτούς ρόλους, η οποία μπορεί να κρύβει και τις αδυναμίες του.
2
2

Η ομάδα απ'την αρχή φώναζε ότι έχει σοβαρές ελλείψεις και τεράστια ερωτηματικά. Δεν φταίει ο Γιαννακόπουλος γι'αυτό αλλά το δίδυμο που έφτιαξε αυτό το ανορθόδοξο ρόστερ είτε μας αρέσει είται όχι. Θες να κάτσουμε να αριθμήσουμε πόσα ήταν τα φάουλ εξαρχής? Αν θες να το κάνουμε αλλά τα ξέρεις κι εσύ κι εγώ και όλοι μας.yorgos έγραψε: ↑Παρ Ιαν 20, 2023 8:01 amΦτάσαμε τώρα και στο δυστυχώς που έχουμε τον Μπέικον στην ομάδα? Τόσο μεγάλο κακό έκανε με την έλευσή του αυτός ο παίχτης που χάλασε τη χημεία της ομαδάρας που είχε φτιαχτεί?
Εσένα άμα σου πουν φτιάξε ριζότι με θαλασσινά και σου φέρουν μια μπριζόλα για πρωτεϊνη θα τα καταφέρεις; Κι ας είναι και angus η μπριζόλα. Και να σου επιβάλλουν να τη βάλεις ολόκληρη κιόλας.
Και του Ράντονιτς του είπαν να φτιάξει ριζότι με θαλασσινά και από όλα τα υλικά ξέχασε να πάρει ρύζι. Κι ας μην ήταν αρμπόριο ή καρναρόλι. Έστω και νυχάκι να έπαιρνε!
Ο προπονητής δεν μπορεί να εντάξει στο σύνολο ένα παίχτη που τουλάχιστον ξέρει μπάσκετ? Και στην τελική άμα δεν του κάνει του Ράντονιτς να μην τον βάζει να παίξει. Ας παίζει με τον Πονίτκα και τον Καλαιτζάκη. Ας ξαναενεργοποιήσει και τον Άντριους.
Δε νομίζει να υπάρχει άνθρωπος που να πιστεύει ότι ο Άντριους δεν παίζει επειδή έτσι αποφάσισε ο προπονητής.
Κι εγώ δε νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που να προτιμάει να παίζει ένας εντελώς αδιάφορος και ξενερωμένος παίχτης (Γκριγκόνις) από έναν που είχε δείξει κάποια καλά στοιχεία τα οποία βελτιώνονταν παιχνίδι με το παιχνίδι.
Αν πάλι όλα αυτά του τα επιβάλλουνε ας σηκωθεί να φύγει.
Ναι, γιατί αν φύγει θα κάνει τη μούρη της διοίκησης κρέας. Μόνο χαζός θα έφευγε κι ο Ράνοτνιτς είναι πελάτης του Μίσκο.
Μάλλον μόνο αξιοπρεπής θα έφευγε και προφανώς ο Ράντονιτς δεν είναι. Χαζός δεν είναι κανένας.
Αν πάλι θέλει να κάτσει κι αυτός πάνω στο συμβόλαιό του μη δίνοντας δεκάρα για την ομάδα ή την υστεροφημία του,
Άλλος δε δίνει δεκάρα για την ομάδα και την υστεροφημία του και μάλιστα το παίζει και παναθηναϊκάρας, από το Ράντονιτς δεν έχω τέτοιες απαιτήσεις. Δε φτάνει που δεν τον αφήνουν να δουλέψει πρέπει να φύγει και απλήρωτος κιόλας; Γιατί; Εγώ δε θα το έκανα.
Σε αυτό συμφωνούμε. Αλλά όταν η ομάδα εμφανίζεται ολοένα και χειρότερη τι θα πρέπει να γίνει ακριβώς? Να τον αφήσουμε να κλείσει διετία? Ας τον αφήσει μέχρι το καλοκαίρι μόνο και μόνο για να ξέρει ο επόμενος προπονητής ότι ακόμα και...Ράντονιτς να την κάνει την ομάδα θα έχει τουλάχιστον ένα χόνο μπροστά του μέχρι να παρουσιάσει κάτι. Και είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν προπονητές που δε θα κάθονταν στο συμβόλαιό τους και θα χαιρετούσαν χωρίς πολλά πολλά. Το τι θα έκανες εσύ κι εγώ είναι αδιάφορο.
Ευτυχώς θα φύγει αυτός και επειδή είμαστε και μαγαζί υπόδειγμα θα έρθει κάποια σοβαρή προσωπικότητα, σπρώχνονται στην πόρτα ποιος θα μπει πρώτος να δουλέψει με τον κύριο Δημήτρη.τότε πάλι είναι λίγος σαν προσωπικότητα οπότε το καλοκαίρι ας μας αδειάσει τη γωνιά.
Κι εδώ συμφωνούμε. Δεν είπα ότι σφάζονται ποιος θα πρωτοκάτσει σε αυτή την καρέκλα με αυτό τον εργοδότη, αλλά ο Ράντονιτς έχει αποτύχει.
0
-
- Reactions: 2597
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Προσυπογράφω.shtarkws έγραψε: ↑Παρ Ιαν 20, 2023 12:13 pm
Θεωρω τον Σαρας σαν το ιδανικο σενάριο σε σχεση με οποιοδήποτε αλλον. Οποιοσδήποτε αλλος, με την κατασταση που επικρατει στον Παναθηναικο, θα το θεωρησει σαν αγγαρεια ή απλη προσθηκη στο βιογραφικο. Ο Σαρας και θα θελει να ανακαμψει μετα απο την μη επιτυχημενη συνεργασια με Μπαρτσα (μεγαλο αν, μιλαμε με θεωρητικα δεδομενα) και θα δουλεψει σε ενα περιβαλλον που θεωρει οικιο και για το οποιο νοιαζεται. Επισης θεωρω οτι εχει τα cojones και την προσωπικοτητα να επιβληθει καθε τοξικης καταστασης. Ο νοών νοήτω.
Επισης θεωρω οτι ειναι αυτο που χρειαζομαστε μπασκετικα. Μετα απο οσα πανε και οσα ερθουν χρονιες χρειαζομαστε προπονητη που θα βαλει μπασκετικες αρχες το παιχνιδι και ενα αυστηρο πλαισιο που θα βοηθησει να αναπτυχθουν οι μικροι
0
-
- Reactions: 323
- Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: OSFP
- Προειδοποιήσεις:
1
Θεωρώ τον Σάρας εγωιστή και έξυπνο άνθρωπο που δεν θα θέλε να μπει σε μια κατάσταση που ο πρόεδρος αργά η γρήγορα θα μπλεκόταν στα πόδια του!JohnnyPao έγραψε: ↑Παρ Ιαν 20, 2023 4:57 pmΠροσυπογράφω.shtarkws έγραψε: ↑Παρ Ιαν 20, 2023 12:13 pm
Θεωρω τον Σαρας σαν το ιδανικο σενάριο σε σχεση με οποιοδήποτε αλλον. Οποιοσδήποτε αλλος, με την κατασταση που επικρατει στον Παναθηναικο, θα το θεωρησει σαν αγγαρεια ή απλη προσθηκη στο βιογραφικο. Ο Σαρας και θα θελει να ανακαμψει μετα απο την μη επιτυχημενη συνεργασια με Μπαρτσα (μεγαλο αν, μιλαμε με θεωρητικα δεδομενα) και θα δουλεψει σε ενα περιβαλλον που θεωρει οικιο και για το οποιο νοιαζεται. Επισης θεωρω οτι εχει τα cojones και την προσωπικοτητα να επιβληθει καθε τοξικης καταστασης. Ο νοών νοήτω.
Επισης θεωρω οτι ειναι αυτο που χρειαζομαστε μπασκετικα. Μετα απο οσα πανε και οσα ερθουν χρονιες χρειαζομαστε προπονητη που θα βαλει μπασκετικες αρχες το παιχνιδι και ενα αυστηρο πλαισιο που θα βοηθησει να αναπτυχθουν οι μικροι
Ακόμα σε περίπτωση που χωρίσει με Μπαρτσελόνα η Μακαμπι θα έχει τον πρώτο λόγο.
Στον ΠΑΟ θα ερχόταν τρέχοντας αν δεν υπήρχε dpg, σε πιθανή αλλαγή ιδιοκτησίας (σχεδόν αδύνατο) θα ήταν πρώτο φαβορί για προπονητής.
0
- xomitsious
- Reactions: 691
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δύο λύσεις υπάρχουν.
Η πρώτη είναι αλλαγή ιδιοκτησίας.
Η δεύτερη είναι αλλαγή πρακτικής από ΔΓ.
Θέλω να πιστεύω ότι φέτος προσπάθησε κάτι διαφορετικό. Περα από το Μπέικον δεν αναμείχθηκε. Η προσθήκη του οποίου έδωσε έξτρα ώθηση αρχικά σε μια τελειωμένη ομάδα, αλλά δεν ήταν δυνατόν να την πάει παραπέρα.
Ανέθεσε την ομάδα στον Πεδουλάκη πάλι, θεωρώντας (όπως πολλοί εδώ μέσα) ότι είναι πολύ καλός στο να στήνει ομάδες αλλά όχι στο να τις κοουτσάρει.
Το ρόστερ αρχικά άρεσε σε πολλούς πάλι εδώ. Ένα πρόβλημα προέκυψε με τη φυγή Παπαπέτρου και τον μικρό αριθμό ικανών Ελλήνων παικτών, καθώς και με την ιδέα ότι θα περιμένουμε Μητογλου.
Πλέον βλέπουμε ότι και να έμενε ο πρώτος και να γυρίζε ο δεύτερος πάλι χάλια θα ήμασταν.
Αν θέλει να βρει λύση ο ΔΓ πάντως μπορεί. Απλά πρέπει να βρει προπονητή από το πάνω ράφι, να του ορίσει το μπάτζετ και να δείξει υπομονή.
Η δήλωση στήριξης σε Ραντονιτς μπορεί να έχει να κάνει με αδυναμία να του δώσει αποζημίωση, μπορεί όμως και να έχει να κάνει με τη διάθεση του ίδιου για κάτι διαφορετικό.
Συμφωνώ με Starhkws πως το καλοκαίρι είναι καλύτερη εποχή για εύρεση προπονητή. Πρωτάθλημα δύσκολα χτυπάμε όποιος και να έρθει και στην τελική και να το χάσουμε δεν έγινε τίποτα.
Ας βρει λοιπόν έναν καλό προπονητή για του χρόνου και ας τον κάνει να νιώσει καλά εδώ και ας φερθεί ανάλογα.
Όσο για τους ξένους ας αποφασίσει ο καινούργιος προπονητής. Εγώ παίζει και να εδιωχνα μόνο Άντριους και Γκουνταιτις
Η πρώτη είναι αλλαγή ιδιοκτησίας.
Η δεύτερη είναι αλλαγή πρακτικής από ΔΓ.
Θέλω να πιστεύω ότι φέτος προσπάθησε κάτι διαφορετικό. Περα από το Μπέικον δεν αναμείχθηκε. Η προσθήκη του οποίου έδωσε έξτρα ώθηση αρχικά σε μια τελειωμένη ομάδα, αλλά δεν ήταν δυνατόν να την πάει παραπέρα.
Ανέθεσε την ομάδα στον Πεδουλάκη πάλι, θεωρώντας (όπως πολλοί εδώ μέσα) ότι είναι πολύ καλός στο να στήνει ομάδες αλλά όχι στο να τις κοουτσάρει.
Το ρόστερ αρχικά άρεσε σε πολλούς πάλι εδώ. Ένα πρόβλημα προέκυψε με τη φυγή Παπαπέτρου και τον μικρό αριθμό ικανών Ελλήνων παικτών, καθώς και με την ιδέα ότι θα περιμένουμε Μητογλου.
Πλέον βλέπουμε ότι και να έμενε ο πρώτος και να γυρίζε ο δεύτερος πάλι χάλια θα ήμασταν.
Αν θέλει να βρει λύση ο ΔΓ πάντως μπορεί. Απλά πρέπει να βρει προπονητή από το πάνω ράφι, να του ορίσει το μπάτζετ και να δείξει υπομονή.
Η δήλωση στήριξης σε Ραντονιτς μπορεί να έχει να κάνει με αδυναμία να του δώσει αποζημίωση, μπορεί όμως και να έχει να κάνει με τη διάθεση του ίδιου για κάτι διαφορετικό.
Συμφωνώ με Starhkws πως το καλοκαίρι είναι καλύτερη εποχή για εύρεση προπονητή. Πρωτάθλημα δύσκολα χτυπάμε όποιος και να έρθει και στην τελική και να το χάσουμε δεν έγινε τίποτα.
Ας βρει λοιπόν έναν καλό προπονητή για του χρόνου και ας τον κάνει να νιώσει καλά εδώ και ας φερθεί ανάλογα.
Όσο για τους ξένους ας αποφασίσει ο καινούργιος προπονητής. Εγώ παίζει και να εδιωχνα μόνο Άντριους και Γκουνταιτις
0
- Gino_Bill
- Reactions: 224
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: Manu G, Saras, 3D, VC
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Με μια αλλαγή προπονητή πάντως τώρα δεν βλέπω τι έχουμε να κερδίσουμε. Ιστορικά, σπάνια συνέβη να βρούμε προπονητή-λαβράκι σε θολά νερά τον χειμώνα και να δούλεψε το πλάνο "να σώσει οτιδήποτε αν σώζεται και να στήσει την ομάδα την επόμενη χρονιά". Εκτός αν αυτός λέγεται Πασκουάλ, που εκεί ναι αν θέλει να γυρίσει, δώστου λευκή επιταγή. Αλλά σιγά που θέλει.
Το πιο πιθανό είναι να φύγει με κάποιον τρόπο ο Ράντονιτς, να έρθει κάποιος μέτριοκακός, να μιλάνε όλοι τις πρώτες 10 μέρες για μια τρομερή αλλαγή κλίματος και πως κάτι τρομερό χτίζεται και στην συνέχεια να προσγειωθούμε απότομα. Στο τέλος θα έχουμε κάνει κάτι τύπου 12-22 στην Γιούρολιγκ και κατά 90% θα χάσουμε τους 2 τίτλους απ΄τον έτη φωτός μπροστά την δεδομένη στιγμή Οσφπ.
Το καλοκαίρι δε, πάλι δεν θα βρίσκεις σοβαρό προπονητή να αναλάβει και θα καταφύγουμε πάλι σε μαθητευόμενο μάγο. Αντ' αυτού διατηρώντας τον Μαυροβούνιο, χειρότερα πολύ απ' το υποθετικό αυτό σενάριο, δεν γίνεται να πάμε ενώ το καλοκαίρι θα έχεις 2 επιλογές. Αν αποφασίσεις ότι το πας έσοδα-έξοδα πάλι, τον κρατάς και προσπαθείς να του φτιάξεις μια ομάδα που να βγάζει νόημα. Αν όχι, του λες ευχαριστώ, έχοντας δώσει πίστωση ενός έτους. Αυτό είναι και το κλειδί για εμένα, και μόνο θετικά μπορεί να λειτουργήσει στην προσέλκυση του επόμενου.
Το πιο πιθανό είναι να φύγει με κάποιον τρόπο ο Ράντονιτς, να έρθει κάποιος μέτριοκακός, να μιλάνε όλοι τις πρώτες 10 μέρες για μια τρομερή αλλαγή κλίματος και πως κάτι τρομερό χτίζεται και στην συνέχεια να προσγειωθούμε απότομα. Στο τέλος θα έχουμε κάνει κάτι τύπου 12-22 στην Γιούρολιγκ και κατά 90% θα χάσουμε τους 2 τίτλους απ΄τον έτη φωτός μπροστά την δεδομένη στιγμή Οσφπ.
Το καλοκαίρι δε, πάλι δεν θα βρίσκεις σοβαρό προπονητή να αναλάβει και θα καταφύγουμε πάλι σε μαθητευόμενο μάγο. Αντ' αυτού διατηρώντας τον Μαυροβούνιο, χειρότερα πολύ απ' το υποθετικό αυτό σενάριο, δεν γίνεται να πάμε ενώ το καλοκαίρι θα έχεις 2 επιλογές. Αν αποφασίσεις ότι το πας έσοδα-έξοδα πάλι, τον κρατάς και προσπαθείς να του φτιάξεις μια ομάδα που να βγάζει νόημα. Αν όχι, του λες ευχαριστώ, έχοντας δώσει πίστωση ενός έτους. Αυτό είναι και το κλειδί για εμένα, και μόνο θετικά μπορεί να λειτουργήσει στην προσέλκυση του επόμενου.
0
- yorgos
- Reactions: 4308
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μια χαρά χτιζόταν η ομάδα μέχρι τη φυγή Παπαπέτρου, οπότε και άρχισαν τα περίεργα με Μπέικον, Πονίτκα, μη 4ρι, παρκάρισμα Άντριους, όλα έργο του ΛΑτρεμένου.
Και του Ράντονιτς του είπαν να φτιάξει ριζότι με θαλασσινά και από όλα τα υλικά ξέχασε να πάρει ρύζι. Κι ας μην ήταν αρμπόριο ή καρναρόλι. Έστω και νυχάκι να έπαιρνε!
Υπάρχει, τον λένε ΔΓ. Τυγχάνει να είναι ο ιδιοκτήτης.Κι εγώ δε νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που να προτιμάει να παίζει ένας εντελώς αδιάφορος και ξενερωμένος παίχτης (Γκριγκόνις) από έναν που είχε δείξει κάποια καλά στοιχεία τα οποία βελτιώνονταν παιχνίδι με το παιχνίδι.
Εγώ το να με ξεφτιλίζουν δημοσίως ΚΑΙ να μου κλέβουν και τα λεφτά μου δεν το λέω αξιοπρέπεια, μα΄λλον την ορίζουμε αλλιώς.Μάλλον μόνο αξιοπρεπής θα έφευγε
Καταρχήν θα πρέπει να εξετάσουμε ΓΙΑΤΙ η ομάδα εμφανίζεται κακή και για μένα όχι, δεν είναι ο Ράντονιτς ο βασικός λόγος. Με οποιονδήποτε κόουτς με τέτοιες παρεμβάσεις και πρακτικές θα είχες ξενερωμένους παίκτες, ανήμπορο κόουτς, ρόστερ αχταρμά. Αν ο ιδιοκτήτης κρίνει ότι φταίει ο Ράντονιτς ας τον διώξει. Νόμιμα, πληρώνοντάς τον δηλαδή, όχι με λαμογιές, λοιδωρίες και χαμένες βαλίτσες, αυτά είναι ξεφτιλίκια επιπέδου Μπέου, δε γίνονται στην Ευρωλίγκα.Σε αυτό συμφωνούμε. Αλλά όταν η ομάδα εμφανίζεται ολοένα και χειρότερη τι θα πρέπει να γίνει ακριβώς? Να τον αφήσουμε να κλείσει διετία?
Και είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν προπονητές που δε θα κάθονταν στο συμβόλαιό τους και θα χαιρετούσαν χωρίς πολλά πολλά. Το τι θα έκανες εσύ κι εγώ είναι αδιάφορο.
Εγώ δεν είμαι σίγουρος και δεν τους βλέπω κιόλας. Δεν ξέρω εργαζόμενο που δε διεκδικεί αποζημίωση στην απόλυσή του, ειδικά όταν τον έχει κακοποιήσει ο εργοδότης πολλάκις.
Ούτε εγώ τον λέω πετυχημένο, αλλά πολύ απλά δεν τον άφησαν να δουλέψει. Προφανώς και θα είναι μείον στο βιογραφικό του αυτή η χρονιά, αλλά από τη σκοπιά του ρόστερ δε νομίζω ότι θα κοιτάμε τη φετινή χρονιά μετά από 10 χρόνια και θα λέμε "πωωω, η χρονιά που είχε φτιάξει ομαδάρα ο ΔΓ και τη χάλασε ο Ιβάνοβιτς", μάλλον αντίστροφα θα το θυμόμαστε.Κι εδώ συμφωνούμε. Δεν είπα ότι σφάζονται ποιος θα πρωτοκάτσει σε αυτή την καρέκλα με αυτό τον εργοδότη, αλλά ο Ράντονιτς έχει αποτύχει.
Εδώ είναι η διαφωνία μας, το ρόστερ φτιαχνόταν μια χαρά μέχρι που επενέβη ο ΔΓ και το έκανε μούτι, ειδικά αν αποδειχθεί ότι έπαιξε ρόλο στη φυγή του Παπαπέτρου.Η ομάδα απ'την αρχή φώναζε ότι έχει σοβαρές ελλείψεις και τεράστια ερωτηματικά. Δεν φταίει ο Γιαννακόπουλος γι'αυτό αλλά το δίδυμο που έφτιαξε αυτό το ανορθόδοξο ρόστερ
Εξαρχής είχαμε Λι, τους καλύτερους μικρούς που κυκλοφορούσαν, το Γκριγκόνις (ναι, με βοήθεια ΔΓ, τα σωστά να τα λέμε), Γουίλιαμς, Άντριους Ουόλτερς και Γκουντάιτις. Από αυτούς μόνο το Γκουντάιτις βλέπω ως αποτυχία.είτε μας αρέσει είται όχι. Θες να κάτσουμε να αριθμήσουμε πόσα ήταν τα φάουλ εξαρχής? Αν θες να το κάνουμε αλλά τα ξέρεις κι εσύ κι εγώ και όλοι μας.
Στα μετά τα εξαρχής έχουμε απόκτηση Μπέικον με άδειασμα προπονητή δημοσίως, Πονίτκα, συνεπακόλουθο παρκάρισμα Άντριους, μη απόκτηση 4ριου είναι παρεμβάσεις ΔΓ και παραμένουμε με το ερωτηματικό του Πάπι.
1
1

o Παναθηναϊκός κατά τη γνώμη μου όσο έχει τον ντιπιτζί ιδιοκτήτη μόνο από σπόντα θα μπορέσει να φτιάξει καλή ομάδα. και όταν λέω σπόντα εννοώ να κάτσουν ταυτόχρονα να είναι καλός ο προπονητής, καλοί οι παίκτες που θα επιλέξει, καλοί οι παίκτες που θα επιλέξουν οι υπόλοιποι, να κουμπώσουν όλοι αυτοί μαζί και να έρθουν και μερικά καλά αποτελέσματα στην αρχή για να μην υπάρχει γκρίνια. δεν είναι αδύνατο, αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο.
το ποιος είναι ο προπονητής και πόσο είναι το μπάτζετ είναι δευτερεύοντα ζητήματα όσο δε λύνεται το βασικότερο : ο ιδιοκτήτης.
φέτος δεδομένα αυξήθηκε το μπάτζετ, το ρόστερ όντως ξεκίνησε να χτίζεται ορθολογικά αλλά μετά έγινε το έλα να δεις. δε θα ξαναπιάσω ένα ένα τα παραδείγματα που λίγο πολύ όλοι έχετε αναφέρει και γνωρίζετε, θα σταθώ μόνο σε ένα που δε πολυσυζητιέται : σε ένα από τα λάιβ του ο ντιπιτζί είπε ότι θα έφερνε τον Αγραβάνη αλλά δε το έκανε γιατί αντιδρούσε ο κόσμος. δε ξέρω αν τον ζήτησε ο προπονητής και τον έκοψε ο πρόεδρος ή αν απλά τον γούσταρε και θα τον έφερνε ο πρόεδρος αλλά και τα δύο σενάρια είναι εξίσου προβληματικά και τα λένε όλα για τον ντιπιτζικό Παναθηναϊκό.
στο θέμα Ράντονιτς : θεωρώ όσους γράφουν στο sdna πολύ καλούς επαγγελματίες που ποτέ δε θα ακολουθούσαν γραμμή αντίθετη από τη θέληση του ντιπιτζί (δε τους λέω "δημοσιογράφους" για ευνόητους λόγους). αν ο ντιπιτζί τον στήριζε όντως δεν υπήρχε καμία περίπτωση να γράφουν όλη μέρα για την ανεπάρκεια του προπονητή και για τις βαλίτσες του κτλ. επίσης αν όντως είχε ελεύθερο μπάτζετ δεν υπήρχε καμία περίπτωση να μη κάνει καμία αλλαγή σε ρόστερ που κατά δήλωση του δεν έφτιαξε ο ίδιος.
οπότε μόνο ένα πράγμα μένει που να έχει λογική : το θέμα έχει κολλήσει στην αποζημίωση του και προσπαθεί να αποδομηθεί ως προπονητής και άνθρωπος σε βαθμό που θα αρχίσει να τον βρίζει όλο το γήπεδο και ίσως αναγκαστεί να παραιτηθεί.
η φάση είναι Μίσκο εναντίον ντιπιτζί και όποιος αντέξει (κατά 99% ο πρώτος).
οι ευθύνες του Ράντονιτς πολλές, αλλά και πάλι έχουν αναφερθεί πολλές φορές και όπως είπα και πιο πάνω δευτερεύσουσες.
το ποιος είναι ο προπονητής και πόσο είναι το μπάτζετ είναι δευτερεύοντα ζητήματα όσο δε λύνεται το βασικότερο : ο ιδιοκτήτης.
φέτος δεδομένα αυξήθηκε το μπάτζετ, το ρόστερ όντως ξεκίνησε να χτίζεται ορθολογικά αλλά μετά έγινε το έλα να δεις. δε θα ξαναπιάσω ένα ένα τα παραδείγματα που λίγο πολύ όλοι έχετε αναφέρει και γνωρίζετε, θα σταθώ μόνο σε ένα που δε πολυσυζητιέται : σε ένα από τα λάιβ του ο ντιπιτζί είπε ότι θα έφερνε τον Αγραβάνη αλλά δε το έκανε γιατί αντιδρούσε ο κόσμος. δε ξέρω αν τον ζήτησε ο προπονητής και τον έκοψε ο πρόεδρος ή αν απλά τον γούσταρε και θα τον έφερνε ο πρόεδρος αλλά και τα δύο σενάρια είναι εξίσου προβληματικά και τα λένε όλα για τον ντιπιτζικό Παναθηναϊκό.
στο θέμα Ράντονιτς : θεωρώ όσους γράφουν στο sdna πολύ καλούς επαγγελματίες που ποτέ δε θα ακολουθούσαν γραμμή αντίθετη από τη θέληση του ντιπιτζί (δε τους λέω "δημοσιογράφους" για ευνόητους λόγους). αν ο ντιπιτζί τον στήριζε όντως δεν υπήρχε καμία περίπτωση να γράφουν όλη μέρα για την ανεπάρκεια του προπονητή και για τις βαλίτσες του κτλ. επίσης αν όντως είχε ελεύθερο μπάτζετ δεν υπήρχε καμία περίπτωση να μη κάνει καμία αλλαγή σε ρόστερ που κατά δήλωση του δεν έφτιαξε ο ίδιος.
οπότε μόνο ένα πράγμα μένει που να έχει λογική : το θέμα έχει κολλήσει στην αποζημίωση του και προσπαθεί να αποδομηθεί ως προπονητής και άνθρωπος σε βαθμό που θα αρχίσει να τον βρίζει όλο το γήπεδο και ίσως αναγκαστεί να παραιτηθεί.
η φάση είναι Μίσκο εναντίον ντιπιτζί και όποιος αντέξει (κατά 99% ο πρώτος).
οι ευθύνες του Ράντονιτς πολλές, αλλά και πάλι έχουν αναφερθεί πολλές φορές και όπως είπα και πιο πάνω δευτερεύσουσες.
- j-kidd13
- Reactions: 1767
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τι σημαινει δεν τον αφησαν να δουλεψει?Εννοεις οτι δεν διαλεξε 100% την ομαδα αυτος?Πλην του Μπεικον που ας πουμε οτι οπως βγαινει δεν τον ηθελε(αλλο που τον βαζει να βαραει πλεον κατι 35λεπτα γιατι η ομαδα που προπονει και κοουτσαρει,στην επιθεση πεταει βοτσαλο σε ωκεανο και αστοχει) ,δεν νομιζω οτι του φορτωσαν αλλον παικτη.Βαζω και τον Λι που τον ειχαμε κλεισει ομως πριν ερθει ο Ραντονιτς,αλλα ειναι ενας παικτης χρησιμος αδιαμφισβητητα.yorgos έγραψε: ↑Παρ Ιαν 20, 2023 9:46 pmΜια χαρά χτιζόταν η ομάδα μέχρι τη φυγή Παπαπέτρου, οπότε και άρχισαν τα περίεργα με Μπέικον, Πονίτκα, μη 4ρι, παρκάρισμα Άντριους, όλα έργο του ΛΑτρεμένου.
Υπάρχει, τον λένε ΔΓ. Τυγχάνει να είναι ο ιδιοκτήτης.Κι εγώ δε νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που να προτιμάει να παίζει ένας εντελώς αδιάφορος και ξενερωμένος παίχτης (Γκριγκόνις) από έναν που είχε δείξει κάποια καλά στοιχεία τα οποία βελτιώνονταν παιχνίδι με το παιχνίδι.Εγώ το να με ξεφτιλίζουν δημοσίως ΚΑΙ να μου κλέβουν και τα λεφτά μου δεν το λέω αξιοπρέπεια, μα΄λλον την ορίζουμε αλλιώς.Μάλλον μόνο αξιοπρεπής θα έφευγεΚαταρχήν θα πρέπει να εξετάσουμε ΓΙΑΤΙ η ομάδα εμφανίζεται κακή και για μένα όχι, δεν είναι ο Ράντονιτς ο βασικός λόγος. Με οποιονδήποτε κόουτς με τέτοιες παρεμβάσεις και πρακτικές θα είχες ξενερωμένους παίκτες, ανήμπορο κόουτς, ρόστερ αχταρμά. Αν ο ιδιοκτήτης κρίνει ότι φταίει ο Ράντονιτς ας τον διώξει. Νόμιμα, πληρώνοντάς τον δηλαδή, όχι με λαμογιές, λοιδωρίες και χαμένες βαλίτσες, αυτά είναι ξεφτιλίκια επιπέδου Μπέου, δε γίνονται στην Ευρωλίγκα.Σε αυτό συμφωνούμε. Αλλά όταν η ομάδα εμφανίζεται ολοένα και χειρότερη τι θα πρέπει να γίνει ακριβώς? Να τον αφήσουμε να κλείσει διετία?
Και είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν προπονητές που δε θα κάθονταν στο συμβόλαιό τους και θα χαιρετούσαν χωρίς πολλά πολλά. Το τι θα έκανες εσύ κι εγώ είναι αδιάφορο.
Εγώ δεν είμαι σίγουρος και δεν τους βλέπω κιόλας. Δεν ξέρω εργαζόμενο που δε διεκδικεί αποζημίωση στην απόλυσή του, ειδικά όταν τον έχει κακοποιήσει ο εργοδότης πολλάκις.Ούτε εγώ τον λέω πετυχημένο, αλλά πολύ απλά δεν τον άφησαν να δουλέψει. Προφανώς και θα είναι μείον στο βιογραφικό του αυτή η χρονιά, αλλά από τη σκοπιά του ρόστερ δε νομίζω ότι θα κοιτάμε τη φετινή χρονιά μετά από 10 χρόνια και θα λέμε "πωωω, η χρονιά που είχε φτιάξει ομαδάρα ο ΔΓ και τη χάλασε ο Ιβάνοβιτς", μάλλον αντίστροφα θα το θυμόμαστε.Κι εδώ συμφωνούμε. Δεν είπα ότι σφάζονται ποιος θα πρωτοκάτσει σε αυτή την καρέκλα με αυτό τον εργοδότη, αλλά ο Ράντονιτς έχει αποτύχει.Εδώ είναι η διαφωνία μας, το ρόστερ φτιαχνόταν μια χαρά μέχρι που επενέβη ο ΔΓ και το έκανε μούτι, ειδικά αν αποδειχθεί ότι έπαιξε ρόλο στη φυγή του Παπαπέτρου.Η ομάδα απ'την αρχή φώναζε ότι έχει σοβαρές ελλείψεις και τεράστια ερωτηματικά. Δεν φταίει ο Γιαννακόπουλος γι'αυτό αλλά το δίδυμο που έφτιαξε αυτό το ανορθόδοξο ρόστερ
Εξαρχής είχαμε Λι, τους καλύτερους μικρούς που κυκλοφορούσαν, το Γκριγκόνις (ναι, με βοήθεια ΔΓ, τα σωστά να τα λέμε), Γουίλιαμς, Άντριους Ουόλτερς και Γκουντάιτις. Από αυτούς μόνο το Γκουντάιτις βλέπω ως αποτυχία.είτε μας αρέσει είται όχι. Θες να κάτσουμε να αριθμήσουμε πόσα ήταν τα φάουλ εξαρχής? Αν θες να το κάνουμε αλλά τα ξέρεις κι εσύ κι εγώ και όλοι μας.
Στα μετά τα εξαρχής έχουμε απόκτηση Μπέικον με άδειασμα προπονητή δημοσίως, Πονίτκα, συνεπακόλουθο παρκάρισμα Άντριους, μη απόκτηση 4ριου είναι παρεμβάσεις ΔΓ και παραμένουμε με το ερωτηματικό του Πάπι.
Οντως η μη αποκτηση 4αριου με προτιμηση στον Μπεικον ηταν εργο dpg,ωστοσο ας πουμε οτι ερχοταν ο Λειμαν που ηθελε ο Ραντονιτς...θα ημασταν καλυτερα?ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.Ασε που αν δεν ειχε ερθει ο Μπεικον,θα ειχαμε ακομα λιγοτερες νικες κατα τη γνωμη μου,θα ημασαταν με διαφορα τελευταιοι,οποτε πιθανοτατα να ειχε ηδη αποχωρησει ο Ραντονιτς.
Η αποκτηση Πονιτκα, ολοι λεγαμε το καλοκαιρι,οτι δεν γινεται να μην αποκτηθει 3αρι,οτι ο Γκριγκονις δεν ειναι 3 αλλα 2,και δεν μπορουμε να εχουμε μονο τον Καλαιτζακη εκει. Και επισης δεν ξερω αν δεν ηταν επιλογη Ραντονιτς,ωστοσο αποκλειεται να μην συμφωνησε στην αποκτηση του.
0
- yorgos
- Reactions: 4308
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Mα τα ίδια τα μέσα του ΔΓ γράφουν ότι ο Ράντονιτς στη συνάντηση με τη διοίκηση είπε ότι του φόρτωσαν 4 παίκτες που δεν ήθελε. Τα "αποκλείεται να μη συμφώνησε" δεν ξέρω από πού προκύπτουν. Κι επίσης ένας προπονητής μπορεί να δουλέψει όταν δεν τον ξεφτιλίζει μέσω του Τύπου ο ιδιοκτήτης σε εβδομαδιαία πλέον βάση, φαντάσου τι γίνεται στο εσωτερικό της ομάδας, πόσο τον ακούσει ο κάθε Μπέικον και κάθε Γουίλιαμς. Για το Λι συμφωνώ, στην τελική όλοι οι προπονητές κάποιον κληρονομούν πηγαίνοντας σε κάποια ομάδα αυτό που δε γίνεται είναι αφού έχεις κάνει ένα προγραμματισμό να σε βάζουν να παρκάρεις κάποιους, να σου φέρνουν άλλους, να βγαίνεις να λες ότι ο Χ δε μας ενδιαφέρει και 3 μέρες μετά να αποκτάται, να περιμένεις ΜΗΝΕΣ για 4ρι και η διοίκηση να διαρρέει ότι ο "κόουτς δεν μπόρεσε να βρει κατάλληλο παίκτη". Πού να τον βρει, εδώ λέμε ότι ούτε τη βαλίτσα του δε βρίσκει.j-kidd13 έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 21, 2023 2:14 pmΤι σημαινει δεν τον αφησαν να δουλεψει?Εννοεις οτι δεν διαλεξε 100% την ομαδα αυτος?Πλην του Μπεικον που ας πουμε οτι οπως βγαινει δεν τον ηθελε(αλλο που τον βαζει να βαραει πλεον κατι 35λεπτα γιατι η ομαδα που προπονει και κοουτσαρει,στην επιθεση πεταει βοτσαλο σε ωκεανο και αστοχει) ,δεν νομιζω οτι του φορτωσαν αλλον παικτη.Βαζω και τον Λι που τον ειχαμε κλεισει ομως πριν ερθει ο Ραντονιτς,αλλα ειναι ενας παικτης χρησιμος αδιαμφισβητητα.yorgos έγραψε: ↑Παρ Ιαν 20, 2023 9:46 pm
Μια χαρά χτιζόταν η ομάδα μέχρι τη φυγή Παπαπέτρου, οπότε και άρχισαν τα περίεργα με Μπέικον, Πονίτκα, μη 4ρι, παρκάρισμα Άντριους, όλα έργο του ΛΑτρεμένου.
Υπάρχει, τον λένε ΔΓ. Τυγχάνει να είναι ο ιδιοκτήτης.
Εγώ το να με ξεφτιλίζουν δημοσίως ΚΑΙ να μου κλέβουν και τα λεφτά μου δεν το λέω αξιοπρέπεια, μα΄λλον την ορίζουμε αλλιώς.
Καταρχήν θα πρέπει να εξετάσουμε ΓΙΑΤΙ η ομάδα εμφανίζεται κακή και για μένα όχι, δεν είναι ο Ράντονιτς ο βασικός λόγος. Με οποιονδήποτε κόουτς με τέτοιες παρεμβάσεις και πρακτικές θα είχες ξενερωμένους παίκτες, ανήμπορο κόουτς, ρόστερ αχταρμά. Αν ο ιδιοκτήτης κρίνει ότι φταίει ο Ράντονιτς ας τον διώξει. Νόμιμα, πληρώνοντάς τον δηλαδή, όχι με λαμογιές, λοιδωρίες και χαμένες βαλίτσες, αυτά είναι ξεφτιλίκια επιπέδου Μπέου, δε γίνονται στην Ευρωλίγκα.
Εγώ δεν είμαι σίγουρος και δεν τους βλέπω κιόλας. Δεν ξέρω εργαζόμενο που δε διεκδικεί αποζημίωση στην απόλυσή του, ειδικά όταν τον έχει κακοποιήσει ο εργοδότης πολλάκις.
Ούτε εγώ τον λέω πετυχημένο, αλλά πολύ απλά δεν τον άφησαν να δουλέψει. Προφανώς και θα είναι μείον στο βιογραφικό του αυτή η χρονιά, αλλά από τη σκοπιά του ρόστερ δε νομίζω ότι θα κοιτάμε τη φετινή χρονιά μετά από 10 χρόνια και θα λέμε "πωωω, η χρονιά που είχε φτιάξει ομαδάρα ο ΔΓ και τη χάλασε ο Ιβάνοβιτς", μάλλον αντίστροφα θα το θυμόμαστε.
Εδώ είναι η διαφωνία μας, το ρόστερ φτιαχνόταν μια χαρά μέχρι που επενέβη ο ΔΓ και το έκανε μούτι, ειδικά αν αποδειχθεί ότι έπαιξε ρόλο στη φυγή του Παπαπέτρου.
Εξαρχής είχαμε Λι, τους καλύτερους μικρούς που κυκλοφορούσαν, το Γκριγκόνις (ναι, με βοήθεια ΔΓ, τα σωστά να τα λέμε), Γουίλιαμς, Άντριους Ουόλτερς και Γκουντάιτις. Από αυτούς μόνο το Γκουντάιτις βλέπω ως αποτυχία.
Οντως η μη αποκτηση 4αριου με προτιμηση στον Μπεικον ηταν εργο dpg,ωστοσο ας πουμε οτι ερχοταν ο Λειμαν που ηθελε ο Ραντονιτς...θα ημασταν καλυτερα?ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.Ασε που αν δεν ειχε ερθει ο Μπεικον,θα ειχαμε ακομα λιγοτερες νικες κατα τη γνωμη μου,θα ημασαταν με διαφορα τελευταιοι,οποτε πιθανοτατα να ειχε ηδη αποχωρησει ο Ραντονιτς.
Η αποκτηση Πονιτκα, ολοι λεγαμε το καλοκαιρι,οτι δεν γινεται να μην αποκτηθει 3αρι,οτι ο Γκριγκονις δεν ειναι 3 αλλα 2,και δεν μπορουμε να εχουμε μονο τον Καλαιτζακη εκει. Και επισης δεν ξερω αν δεν ηταν επιλογη Ραντονιτς,ωστοσο αποκλειεται να μην συμφωνησε στην αποκτηση του.
0
Καθε αλλη χρονια ειχαμε προωρη -και σε καποιες περιπτωσεις βιαστικη- απολυση προπονητη.
Φετος που ειναι ολοφανερο οτι ο Ραντονιτς δεν κανει, τον κραταει.
Δε ξερω τι να πω, πραγματικα, καποιος δεν εχει ιδεα απο μπασκετ εκει μεσα.Κριμα τα αστερια, παλι τελευταιος βολοδερνει, ολα τα αλλα ειναι για να λεμε...
Ανανεωση ειπατε? Τι, να καψει τα παιδια? Με τον Ραντονιτς δε γινεται ανανεωση, δεν τους εχει εμπιστοσυνη και δεν εμπνεει κανεναν.
Αλλαγη κοουτς θελει, να παρει καποιον που θα τον ακουν και θα τον σεβονται οι παιχτες.
Ο Ραντονιτς ειναι τελειωμενος, το οτι δεν βρισκει προπονητη να τον αλλαξει δεν εινα δικαιολογια. Απλα επιλεγει με τα ιδια κριτιρια τους προπονητες εδω και 10 χρονια. Εχει δοκμασει ο.τι Σερβικο κυκλοφορει πλην Ομπραντοβιτς, εχει δοκιμασει εναν Ισπανο τπν Πασκουαλ που του εκατσε σχετικα καλα και ορθως αλλαχτηκε οταν δεν τραβουσε, εναν Αμερικανο που του εκατσε επισης καλα αλλα ηταν για μικρο χρονικο διαστημα, ισως και λογω του ιδιου.
Ο Πριφτης και ο Βοβορας ισως αξιζαν περισσοτερο χρονο. Αλλα δε τους δοθηκε καθολου χρονος.
Δεδομενου του χαμηλου μπατζετ της ομαδας, καλο θα ειναι να δοκιμαστει κατι που μπορει να αποδωσει με αυτο. Ετσι, ας ξεχασουμε τον Λασο, κι ας πιασουμε τιποτα ενχωριο.
Το να συζηταμε για Γιασικεβιτσιους ενω ειναι προπονητης της Μπαρτσελονα και εχει παει 2 σερι χρονιες final four δε νομιζω πως ειναι σεναριο υπαρκτο.
Ισως Ζελικο το καλοκαιρι, μετα την Παρτιζαν γιατι οχι ξανα ΠΑΟ? Αν και η ευκαιρια υπηρξε το καλοκαιρι, ειναι αγνωστο γιατι δεν εγινε τιποτα.
Εγω νομιζω τη δεδομενη χρονικη στιγμη ο Γιαννακης, αν προπονει ακομα, θα ηταν η πιο ενδιαφερουσα επιλογη. Δε μου ερχεται κατι αλλο...
Φετος που ειναι ολοφανερο οτι ο Ραντονιτς δεν κανει, τον κραταει.
Δε ξερω τι να πω, πραγματικα, καποιος δεν εχει ιδεα απο μπασκετ εκει μεσα.Κριμα τα αστερια, παλι τελευταιος βολοδερνει, ολα τα αλλα ειναι για να λεμε...
Ανανεωση ειπατε? Τι, να καψει τα παιδια? Με τον Ραντονιτς δε γινεται ανανεωση, δεν τους εχει εμπιστοσυνη και δεν εμπνεει κανεναν.
Αλλαγη κοουτς θελει, να παρει καποιον που θα τον ακουν και θα τον σεβονται οι παιχτες.
Ο Ραντονιτς ειναι τελειωμενος, το οτι δεν βρισκει προπονητη να τον αλλαξει δεν εινα δικαιολογια. Απλα επιλεγει με τα ιδια κριτιρια τους προπονητες εδω και 10 χρονια. Εχει δοκμασει ο.τι Σερβικο κυκλοφορει πλην Ομπραντοβιτς, εχει δοκιμασει εναν Ισπανο τπν Πασκουαλ που του εκατσε σχετικα καλα και ορθως αλλαχτηκε οταν δεν τραβουσε, εναν Αμερικανο που του εκατσε επισης καλα αλλα ηταν για μικρο χρονικο διαστημα, ισως και λογω του ιδιου.
Ο Πριφτης και ο Βοβορας ισως αξιζαν περισσοτερο χρονο. Αλλα δε τους δοθηκε καθολου χρονος.
Δεδομενου του χαμηλου μπατζετ της ομαδας, καλο θα ειναι να δοκιμαστει κατι που μπορει να αποδωσει με αυτο. Ετσι, ας ξεχασουμε τον Λασο, κι ας πιασουμε τιποτα ενχωριο.
Το να συζηταμε για Γιασικεβιτσιους ενω ειναι προπονητης της Μπαρτσελονα και εχει παει 2 σερι χρονιες final four δε νομιζω πως ειναι σεναριο υπαρκτο.
Ισως Ζελικο το καλοκαιρι, μετα την Παρτιζαν γιατι οχι ξανα ΠΑΟ? Αν και η ευκαιρια υπηρξε το καλοκαιρι, ειναι αγνωστο γιατι δεν εγινε τιποτα.
Εγω νομιζω τη δεδομενη χρονικη στιγμη ο Γιαννακης, αν προπονει ακομα, θα ηταν η πιο ενδιαφερουσα επιλογη. Δε μου ερχεται κατι αλλο...
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος qspock την Σάβ Ιαν 21, 2023 2:49 pm, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.