2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
- yorgos
- Reactions: 4308
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Στο newsbomb που είναι το πιο κουτσομπολίστικο από τα μέσα του ΔΓ, κάποτε είχε και διευθυντή το...Στέφανο Χίο, δεν ξέρω αν συνεχίζει. Κρίνοντας από τη σοβαρότητα του μέσου, μάλλον ναι ή έχουν πάρει κάποιον ακόμη χειρότερο.
Δεν εχει τυχει να εχω ακουσει οτι ο Ραντονιτς εχει παραδεχτει οτι του φορτωσαν 4 παικτες που δεν ηθελε.Ποτε και που ειπωθηκε αυτο?Και σε ποια μεσα του ΔΓ?
70% dpg και 30% Σαββίδης είναι σύμφωνα με όσα γράφονται. Και ναι, λίγο να δεις τη γραμμή του συγκεκριμένου μέσου όχι απλά είναι του κυρίου Δημήτρη αλλά παίζει να γράφει και ο ίδιος κάποιες στήλες.Στο sdna βλεπω μονο να υπαρχει η πιο καυστικη κριτικη στον Ραντονιτς,το οποιο απ οσο ξερω δεν ειναι ιδιοκτησια ΔΓ αλλα καπου προς βορρα μερια..
Θεωρώ ότι σε ομάδα που δε διάλεξες, στην αλλάζουν άλλοι, πέφτει γραμμή να σε έχουν χεσμένο οι παίκτες μάλλον είναι επιτυχία που ε΄χουμε τις νίκες που έχουμε. Η εικόνα είναι χάλια πάντως, συμφωνώ, ειδικά αν συνυπολογίσει κανείς το άθροισμα της αξίας των παικτών, γιατί δεν είναι παίκτες eurocup, τουλάχιστον όχι οι ξένοι.Αλλα δεν ειναι μονο το Sdna,ολοι οι μπασκετικοι δημοσιογραφοι κραζουν με το γαντι τον Ραντονιτς για το εκτρωμα που παρουσιαζει καθε εβδομαδα. Εσυ θεωρεις οτι ολη αυτη η κριτικη,ακομα και η σκληρη ,ειναι αδικη?
Και ποιοι ειναι οι αλλοι 3,αν πουμε οτι ο Μπεικον ειναι ο ενας?Ο Γκουνταιτις λογικα ο ενας?Ο Πετρουσεφ ηταν επιλογη του λογικα.Να εννοει τον Αντριους και τον Λι ακομα?
Μπορεί και τον Παππά, μπορεί και τον Πονίτκα, δεν ξέρω δεν ήμουν στη συνάντηση. Το sdna έγραψε επίσης ότι ο Ράντονιτς είπε ότι δεν είναι δική του ομάδα.
Όχι βέβαια, πρόβλημα του οργανισμού είναι που λειτουργεί έτσι εδώ και χρόνια.Και εν πασει περιπτωσει,αν οντως ειναι 4 παικτες που τους "φορτωθηκε" αυτο ειναι δικο του προβλημα.
Σε κάποιο βαθμό όλοι το δέχονται, από το Ζοτς μέχρι το Λάσο και το Μπαρτζώκα στη Μπαρτσελόνα. Δεν έχω δει ακόμη προπονητή σε τεράστιο σύλλογο να λέει "μου φέρατε τον τάδε; παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω". Το ότι σε μας γίνεται στην προετοιμασία, στο ξεκίνημα, στο μέσο της σαιζόν και...παρκάρονται και παίκτες και όλα αυτά ταυτόχρονα μαζί με γελοιοποίηση του προπονητή από τα μέσα της ιδιοκτησίας είναι αυτό που μας κάνει μοναδικό σύλλογο-τσίρκο στην Ευρωλίγκα και γελάει όλος ο μπασκετικός ντουνιάς μαζί μας.Ενας σοβαρος προπονητης,με προσωπικοτητα,δεν θα δεχοταν ποτε κατι τετοιο.Φταιει αυτος που το δεχτηκε, επαναλαμβανω αν οντως εχει συμβει.
Ακόμη κι αν ισχύει, δε λέει τίποτε, όλοι κάτι ξέχασαν κάποια στιγμή στη ζωή τους, ειδικά αγουροξυπνημένοι στις 4 τα χαράματα, δε θέλει και πολύ να σου μείνει κάτι σε ένα ταξί ή πορτ-μπαγκάζ, κάνω περίπου 70-90 πτήσεις το χρόνο και είναι κάτι που μπορεί να συμβεί. Έγινε-δεν έγινε είναι ΤΡΑΓΙΚΟ να εκτίθεται έτσι ο κόουτς μιας ομάδας από μέσα της ιδιοκτησίας της. Τι λέει αυτό για την ομάδα ως οργανισμό και τη διοίκησή της; Αυτό είναι το τραγελαφικό κι όχι αν κάποιος ξέχασε μια αποσκευή.Οσον αφορα το περιστατικο με την βαλιτσα...Αν οντως εχει συμβει,και δεν τα "φουσκωσαν" για ευνοητους λογους...ειναι πραγματικα ασχολιαστο γεγονος για την κατασταση του Ραντονιτς
Σιγά τα αβγά, αυτό είναι δευτερεύον. Στην τελική φεύγει ο κόουτς κι έρχεται άλλος. Το τραγικό είναι να έχεις ιδιοκτήτη εκτός τόπου και χρόνου επί μία δεκαετία γιατί αυτός δε φεύγει με τίποτε. Φαντάσου να είναι μάλιστα τόσο εκτός τόπου και χρόνου που να έχει καταφέρει η ομάδα να είναι περίγελος επί μια δεκαετία. Και τις λίγες χρονιές που ανακατεύτηκε λίγο και πήγαμε καλά λόγω Άρτζι και Τσάβι ήταν, όχι επειδή έκοψε τα καραγκιοζιλίκια, αυτά ήταν συνεχή μην τα ξαναναφέρουμε τίποτα. Μετά μας φταίει μια βαλίτσα.και το τελευταιο προβλημα σε ολο αυτο,ειναι το τι λενε στο καθε sdna,αλλα το οτι εχεις ενα προπονητη κυριολεκτικα εκτος τοπου και χρονου σε ολα.
0
-
- Reactions: 2597
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Μια ενδιαφέρουσα αλλαγή θα ήταν να ερθει ο Chinanu Onuaku στη θεση του Gudaitis που είναι τραγικός φετος. Χάλια στην αμυνα και όταν βαζει βολή φωνάζουμε γκολ! Ο Ονουακου είναι 3 χρόνια νεότερος με πολυ πιο γρήγορα πόδια, δυνατο κορμο, είναι σούπερ στο τομέα των ριμπαουντ και στην επίθεση περα απο καλο σουτακι εχει σκορ και εξαιρετική δημιουργία για τη θέση απτο ποστ.
Προφανώς θα ήταν κίνηση με βλέμμα προς την επομενη σεζον και οχι την φετινή.
0
-
- Reactions: 2646
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Εδώ δεν κατάφερε να μείνει στη Σάσσαρι, είσαι σίγουρος ότι θα μπορούσε να σταθεί σε μας;JohnnyPao έγραψε: ↑Δευ Ιαν 23, 2023 12:02 amΜια ενδιαφέρουσα αλλαγή θα ήταν να ερθει ο Chinanu Onuaku στη θεση του Gudaitis που είναι τραγικός φετος. Χάλια στην αμυνα και όταν βαζει βολή φωνάζουμε γκολ! Ο Ονουακου είναι 3 χρόνια νεότερος με πολυ πιο γρήγορα πόδια, δυνατο κορμο, είναι σούπερ στο τομέα των ριμπαουντ και στην επίθεση περα απο καλο σουτακι εχει σκορ και εξαιρετική δημιουργία για τη θέση απτο ποστ.
0
-
- Reactions: 2597
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Στη Σασαρι στο τσαμπιονς λιγκ είχε μέσο όρο 18 ποντους, 9 ριμπαουντ και 4 ασιστ. Μπορεί να ζητησε ο ίδιος να φυγει η να τον αγόρασε η Χαποελ όπου κι εκεί επίσης παιζει καλά. Σήμερα απέναντι στη Μακαμπι είχε 16 ποντους και 6 ριμπαουντ, ενω συνολικά στο γιουροκαπ ειναι 2ος ριμπαουντερ και 3ος μπλοκερ.BillyPao έγραψε: ↑Δευ Ιαν 23, 2023 12:07 amΕδώ δεν κατάφερε να μείνει στη Σάσσαρι, είσαι σίγουρος ότι θα μπορούσε να σταθεί σε μας;JohnnyPao έγραψε: ↑Δευ Ιαν 23, 2023 12:02 amΜια ενδιαφέρουσα αλλαγή θα ήταν να ερθει ο Chinanu Onuaku στη θεση του Gudaitis που είναι τραγικός φετος. Χάλια στην αμυνα και όταν βαζει βολή φωνάζουμε γκολ! Ο Ονουακου είναι 3 χρόνια νεότερος με πολυ πιο γρήγορα πόδια, δυνατο κορμο, είναι σούπερ στο τομέα των ριμπαουντ και στην επίθεση περα απο καλο σουτακι εχει σκορ και εξαιρετική δημιουργία για τη θέση απτο ποστ.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Καλός παίκτης είναι, δεν αντιλέγω. Αλλά νομίζω ότι θέλουμε περισσότερο 4άρι, παρά έναν σέντερ, έστω και στη θέση του Γκουντάιτις.JohnnyPao έγραψε: ↑Δευ Ιαν 23, 2023 12:23 amΣτη Σασαρι στο τσαμπιονς λιγκ είχε μέσο όρο 18 ποντους, 9 ριμπαουντ και 4 ασιστ. Μπορεί να ζητησε ο ίδιος να φυγει η να τον αγόρασε η Χαποελ όπου κι εκεί επίσης παιζει καλά. Σήμερα απέναντι στη Μακαμπι είχε 16 ποντους και 6 ριμπαουντ, ενω συνολικά στο γιουροκαπ ειναι 2ος ριμπαουντερ και 3ος μπλοκερ.
0
εμένα μου κάνει εντύπωση που δεν έχει ακουστεί ο Καντέρ ακόμη. έχει όλα τα χαρακτηριστικά μιας μεταγραφής που τη συγκεκριμένη στιγμή χρειάζεστε : ελεύθερος, ηχηρό όνομα (τρελαίνεται για αυτά ο πρόεδρος), εχει δηλώσει ότι θέλει να παίξει στον Παναθηναϊκό, ειναι σε θέση που χρειάζεστε παίκτη και φανταζομαι ότι για 3-4 μήνες δε θα θέλει και τρελά λεφτά. οκ δε θα μπορεί να παίξει στην Τουρκία αλλά πόση σημασία έχει αυτό φέτος;
μπορεί να αποκτήσουν και έξτρα ενδιαφέρον οι εντός έδρας αγώνες σας με Τούρκους κομάντο να μπαίνουν στο οακα κατά τη διάρκεια του αγώνα
μπορεί να αποκτήσουν και έξτρα ενδιαφέρον οι εντός έδρας αγώνες σας με Τούρκους κομάντο να μπαίνουν στο οακα κατά τη διάρκεια του αγώνα

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Και να κρατάνε ως ομήρους τους θεατές, με αντάλλαγμα να τους παραδώσουμε τον Καντέρ.austerity_blues έγραψε: ↑Δευ Ιαν 23, 2023 1:00 amεμένα μου κάνει εντύπωση που δεν έχει ακουστεί ο Καντέρ ακόμη. έχει όλα τα χαρακτηριστικά μιας μεταγραφής που τη συγκεκριμένη στιγμή χρειάζεστε : ελεύθερος, ηχηρό όνομα (τρελαίνεται για αυτά ο πρόεδρος), εχει δηλώσει ότι θέλει να παίξει στον Παναθηναϊκό, ειναι σε θέση που χρειάζεστε παίκτη και φανταζομαι ότι για 3-4 μήνες δε θα θέλει και τρελά λεφτά. οκ δε θα μπορεί να παίξει στην Τουρκία αλλά πόση σημασία έχει αυτό φέτος;
μπορεί να αποκτήσουν και έξτρα ενδιαφέρον οι εντός έδρας αγώνες σας με Τούρκους κομάντο να μπαίνουν στο οακα κατά τη διάρκεια του αγώνα![]()

0
- shaq7
- Reactions: 7275
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
τον ναπιερ ποιος τον διαλεξε?ο ραντονιτς μονος του η του τον φορεσε ο προεδρος και αυτον? Εμενα η κινηση μου βγαζει ,ποιο ονομα εχω ακουσει απο ολους τους διαθεσιμους?α ο ναπιερ ειναι ας παρουμε αυτον... δεν ξερω σε τι φαση ειναι μετα τους τραυματισμους αλλα σιγουρα δενει υπεροχα μαζι με λι γουολτερς γκριγκονις μπεικον πονιτκα και εκεινον τον κακομοιρη τον αντριους 

0