Θυμάμαι πολλές χρονιές επι Ζοτς να έχουμε πάντα τρομερή περιφέρεια και έλλειψη στους ψηλούς. Τώρα μια περιφέρεια με Λι, Γουόλτερς, Γκριγκονις, Τομας, Πονιτκα, αφους( ο Γιώργης μάλλον πάει για 4), και Μπέικον είναι καταπληκτική απο άποψη ποιότητας.JohnnyPao έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 28, 2023 12:22 pmhttps://www.sdna.gr/mpasket/1048824_ble ... athinaikos
Τι λέτε ρε παιδιά? Σοβαρά τώρα... αν δέχεται παιχτης σαν τον τον Ματ Τομας να ρθει στην ομαδα, τον παίρνεις με κλειστά μάτια. Τον σκεφτόμουν κι εγώ δηλαδή σαν διορθωτική κίνηση αν ο Γκριγκονις συνεχίσει σε αυτά τα χάλια.
Είναι πολυ κρίμα και άδικο που δεν καταφέραμε ποτε να αξιοποιήσουμε τέτοιο παιχταρά σαν τον Λιθουανο αλλα αυτή είναι η κατάσταση. Τωρα που θα λείπει κι ο Πονιτκα για 2 βδομάδες θα υπάρχει ακόμα μεγαλύτερο θεμα στο 2/3.
Τον παίρνεις με κλειστά τα μάτια τον Τομας κι ας αποφασίσει ο επόμενος κοουτς το καλοκαίρι ποιους κρατάει και ποιους οχι.
Εμενα δεν μου φαίνεται και απίθανο ένα σχήμα με Τομας στο 2 , Πονιτκα και Γκριγκονις στο 3, Μπεικον αποκλειστικά στο 4 και Γουιλιαμς εκτος Α1. + Αγραβανης
Αντριους Οφ, και παίρνουμε και Αγραβάνη και στέλνουμε Χουγκαζ περιστέρι. Νομίζω θα είμαστε εκρηκτικοί απο το 1-3 ενώ και στο 4 καλυμμένοι όπως και στο 5.