Φιλε μου αυτα που λες δε στεκουν, ετσι δε θα μπορουσε να σταθει οχι το μπασκετ, αλλα οποιδηποτε επεγγελμαPhys87 έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 28, 2023 10:53 pmΔεν θα διαφωνήσω με όσα γράφεις, αλλά προσωπικά δεν μου αρέσει η στάση του παίχτη. Γενικά Μαρεσει μα πληρώνονται όλα και όλοι στην ώρα τους, αλλά όταν εργάζονται, όταν προσφέρουν. Επίσης το βρίσκω και αντισυναδελφικο στον Γκριγκονις που δεν μπορεί να μπει Ελλάδα να παίξει, και να βρει ρυθμό όταν εκείνος στις αρχές έδωσε την θέση του. Να χαλάει όλη την προσπάθεια τόσων παιχτών για να πατεί χρήματα που δεν τα δούλεψε.pan24 έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 28, 2023 10:48 pm
Αυτό εννοώ και εγω, το να βγει κάποιος ξένος από την λίστα με τους δηλωμένους 7.
Δεν του χρωστάμε αλλά δεν θέλουμε να του πληρώσουμε και το υπόλοιπο του συμβολαίου του.
Έχει ξαναγίνει η συζήτηση αυτή αλλά καθόλου αντιεπαγγελματικό δεν το βρίσκω γιατί το συμβόλαιο δεσμεύει και τους δύο.
Δεν είναι ιδιωτικός υπάλληλος που ο εργοδότης τον διώχνει όποτε θέλει αλλά φεύγει και ο ίδιος όποτε θέλει.
Αν είχε μέσο όρο 15 πόντους και 5 ασσίστ και ζήταγε να τον αφήσουμε να φύγει για να πάει στη Ρεάλ η ομάδα θα του έλεγε έχεις συμβόλαιο κάτσε εδώ ή φέρε χ λεφτά για να φύγεις.
Τώρα που η ομάδα αποφάσισε ότι δεν τον θέλει αυτός λέει εδώ είμαι διαθέσιμος να παίξω ή δώστε μου όσα προβλέπει το συμβόλαιο για να φύγω.
Απο τη στιγμη που με δεσμευεις αν το μετανιωσεις πρεπει να πληρωσεις
Ασε που στη περιπτωση του αντριους ειναι και παικτικα αδικο, ο παικτης θα μπορουσε να βοηθαει.
Δε παιζει/δουλευει οχι απο δικη του υπαιτιοτητα αλλα απο καπριτσιο της ομαδας
Και αυτη η συμπεριφορα της ομαδας χαλαει και το ονοματης