2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 312
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: OSFP
- Προειδοποιήσεις:
2
Και εγώ πιστεύω ότι ο Τσαλμπούρης και θα ταίριαζε στον Ολυμπιακό αλλά και θα του ταίριαζε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός με διακριτούς ρόλους, θα τον αναβάθμιζε σαν παίχτη και λύσεις θα έδινε αυτός στην ομάδα. Όλα αυτά με μια προϋπόθεση όμως ότι θα αφιέρωνε το καλοκαίρι του να βελτιώσει το σώμα του και την αθλητικοτιτα του με σκληρή προπόνηση.
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Εμένα δεν θα με πείραζε η ομάδα να έμενε και για του χρόνου όπως είναι τώρα, ανεξάρτητα των αποτελεσμάτων στο τέλος της χρονιάς.
Οι μόνες προσθαφαιρέσεις που θα εύρισκα ενδιαφέρον θα ήταν να κλείσουμε τον Μήτογλου (ανεξάρτητα της τελικής του τιμωρίας) γιατί είναι ένας παίχτης που μπορεί να έχει προσφορά αλλά και χρόνο παιχνιδιού παίζοντας στο 4 αλλά και στο 5. Με κλεισμένο τον Μήτογλου (μπορείς να τον περιμένεις να μπει) να κρατήσεις και για του χρόνου τον Πίτερς και να αφήσεις τον Μπολομποι.
Από άλλους Έλληνες θα κοίταγα για Ρογκαβοπουλο (ευκαιρία του να μαθητεύσει διπλά στον Παπανικολάου) και τον Τσαλμπουρη.
Απλές φτηνές και πραγματοποιήσιμες μετάγραφες με μια δυσκολία μόνο αυτή του Μήτογλου.
Γουόκαπ - Σλούκας - Λούντζης
Κανααν - ΜακΚίσικ - Λαρεντζάκης (2/3)
Παπανικολάου - Ρογκαβόπουλος
Βεζένκοφ - Πιτερς – Τσαλμπούρης – Μήτογλου (4/5)**
Φαλ – Μπλακ
Ομάδα με σούπερ Ελληνικό κορμό και με έξι (6) ξένους, με την 7η θέση ελεύθερη αν προκύψει κάτι!

Οι μόνες προσθαφαιρέσεις που θα εύρισκα ενδιαφέρον θα ήταν να κλείσουμε τον Μήτογλου (ανεξάρτητα της τελικής του τιμωρίας) γιατί είναι ένας παίχτης που μπορεί να έχει προσφορά αλλά και χρόνο παιχνιδιού παίζοντας στο 4 αλλά και στο 5. Με κλεισμένο τον Μήτογλου (μπορείς να τον περιμένεις να μπει) να κρατήσεις και για του χρόνου τον Πίτερς και να αφήσεις τον Μπολομποι.
Από άλλους Έλληνες θα κοίταγα για Ρογκαβοπουλο (ευκαιρία του να μαθητεύσει διπλά στον Παπανικολάου) και τον Τσαλμπουρη.
Απλές φτηνές και πραγματοποιήσιμες μετάγραφες με μια δυσκολία μόνο αυτή του Μήτογλου.
Φαλ – Μπλακ
Ομάδα με σούπερ Ελληνικό κορμό και με έξι (6) ξένους, με την 7η θέση ελεύθερη αν προκύψει κάτι!

0
- Hipster
- Reactions: 1186
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτο με τον Τσαλμπουρη δεν μπορω να το καταλαβω. Το παιδι παιζει αλλαγη στην τελευταια ομαδα της Ισπανικης Λιγκας και αν και εχει υψος 216 εχει 2,9 ριμπαουντ και 0.1 κοψιματα σε 19 λεπτα ανα παιχνιδι. Ειναι και 26 χρονων, δεν ειναι κανας μικρος. Σε τι ακριβως μπορει να βοηθησει μια ομαδα σαν τον Ολυμπιακο ή το Παναθηναικο και σε ποια θεση; Το μονο που κανει ουσιαστικα αξιοπιστα ειναι το τριποντο. Τι να τον κανει ο Ολυμπιακος, να τον εχει να σουταρει τριποντα; Εμενα αμα μου ελεγαν να διαλεξω μεταξυ Τσαλμπουρη και Διαμαντακο θα διαλεγα τον Διαμαντακο. Με το μαχαιρι στο λαιμο, αλλιως δεν θα διαλεγα κανενανN.I.2022 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 03, 2023 4:21 pmΕμένα δεν θα με πείραζε η ομάδα να έμενε και για του χρόνου όπως είναι τώρα, ανεξάρτητα των αποτελεσμάτων στο τέλος της χρονιάς.
Φαλ – Μπλακ
![]()

Ο Ρογκαβοπουλος σιγουρα θα ειναι στοχος και για τους δυο.
2
2

Για το τσαλμπουρη συμφωνώ , δεν κάνει για αυτό το επίπεδο. Εγώ αν ήμουν ρογκαβοπουλος δεν θα πήγαινα σε καμία από τις 2. Θα συνέχιζα σε μεσαία ο αμαδα σε καλό πρωτάθλημα και έπειτα θα έβλεπα τι επιλογές έχω.Hipster έγραψε: ↑Παρ Φεβ 03, 2023 4:34 pmΑυτο με τον Τσαλμπουρη δεν μπορω να το καταλαβω. Το παιδι παιζει αλλαγη στην τελευταια ομαδα της Ισπανικης Λιγκας και αν και εχει υψος 216 εχει 2,9 ριμπαουντ και 0.1 κοψιματα σε 19 λεπτα ανα παιχνιδι. Ειναι και 26 χρονων, δεν ειναι κανας μικρος. Σε τι ακριβως μπορει να βοηθησει μια ομαδα σαν τον Ολυμπιακο ή το Παναθηναικο και σε ποια θεση; Το μονο που κανει ουσιαστικα αξιοπιστα ειναι το τριποντο. Τι να τον κανει ο Ολυμπιακος, να τον εχει να σουταρει τριποντα; Εμενα αμα μου ελεγαν να διαλεξω μεταξυ Τσαλμπουρη και Διαμαντακο θα διαλεγα τον Διαμαντακο. Με το μαχαιρι στο λαιμο, αλλιως δεν θα διαλεγα κανενανN.I.2022 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 03, 2023 4:21 pmΕμένα δεν θα με πείραζε η ομάδα να έμενε και για του χρόνου όπως είναι τώρα, ανεξάρτητα των αποτελεσμάτων στο τέλος της χρονιάς.
Φαλ – Μπλακ
![]()
![]()
0
- Hipster
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Συμφωνω για Ρογκαβοπουλο. Αλλα πιστευω πως το σεναριο της επιστροφης στην Ελλαδα το καλοκαιρι ειναι πολυ ισχυρο στο μυαλο του παιχτη. Σιγουρα θα ηταν καλυτερο να συνεχισει σε μια ομαδα που θα παιρνει 20 πλας λεπτα και 10 πλας προσπαθειες.tarp7 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 03, 2023 4:43 pmΓια το τσαλμπουρη συμφωνώ , δεν κάνει για αυτό το επίπεδο. Εγώ αν ήμουν ρογκαβοπουλος δεν θα πήγαινα σε καμία από τις 2. Θα συνέχιζα σε μεσαία ο αμαδα σε καλό πρωτάθλημα και έπειτα θα έβλεπα τι επιλογές έχω.Hipster έγραψε: ↑Παρ Φεβ 03, 2023 4:34 pm
Αυτο με τον Τσαλμπουρη δεν μπορω να το καταλαβω. Το παιδι παιζει αλλαγη στην τελευταια ομαδα της Ισπανικης Λιγκας και αν και εχει υψος 216 εχει 2,9 ριμπαουντ και 0.1 κοψιματα σε 19 λεπτα ανα παιχνιδι. Ειναι και 26 χρονων, δεν ειναι κανας μικρος. Σε τι ακριβως μπορει να βοηθησει μια ομαδα σαν τον Ολυμπιακο ή το Παναθηναικο και σε ποια θεση; Το μονο που κανει ουσιαστικα αξιοπιστα ειναι το τριποντο. Τι να τον κανει ο Ολυμπιακος, να τον εχει να σουταρει τριποντα; Εμενα αμα μου ελεγαν να διαλεξω μεταξυ Τσαλμπουρη και Διαμαντακο θα διαλεγα τον Διαμαντακο. Με το μαχαιρι στο λαιμο, αλλιως δεν θα διαλεγα κανεναν![]()
Να προσθεσω πως το Περιστερι με τα σημερινα στανταρτς του, θα ηταν μια καλη λυση για τον Ρογκαβοπουλο για πολλους λογους.
2
2

- reignman
- Reactions: 2944
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Οσο εχω δει τον Τσαλμπουρη δεν μπορω παρα να τον παρομοιασω σαν την πολυ πολυ χειροτερη βερσιον του Ζοραν Ερτσεγκ.Hipster έγραψε: ↑Παρ Φεβ 03, 2023 4:34 pmΑυτο με τον Τσαλμπουρη δεν μπορω να το καταλαβω. Το παιδι παιζει αλλαγη στην τελευταια ομαδα της Ισπανικης Λιγκας και αν και εχει υψος 216 εχει 2,9 ριμπαουντ και 0.1 κοψιματα σε 19 λεπτα ανα παιχνιδι. Ειναι και 26 χρονων, δεν ειναι κανας μικρος. Σε τι ακριβως μπορει να βοηθησει μια ομαδα σαν τον Ολυμπιακο ή το Παναθηναικο και σε ποια θεση; Το μονο που κανει ουσιαστικα αξιοπιστα ειναι το τριποντο. Τι να τον κανει ο Ολυμπιακος, να τον εχει να σουταρει τριποντα; Εμενα αμα μου ελεγαν να διαλεξω μεταξυ Τσαλμπουρη και Διαμαντακο θα διαλεγα τον Διαμαντακο. Με το μαχαιρι στο λαιμο, αλλιως δεν θα διαλεγα κανενανN.I.2022 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 03, 2023 4:21 pmΕμένα δεν θα με πείραζε η ομάδα να έμενε και για του χρόνου όπως είναι τώρα, ανεξάρτητα των αποτελεσμάτων στο τέλος της χρονιάς.
Φαλ – Μπλακ
![]()
![]()
0
- Hipster
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ειναι αδικια για τον Ερτσεγκ.reignman έγραψε: ↑Παρ Φεβ 03, 2023 5:51 pmΟσο εχω δει τον Τσαλμπουρη δεν μπορω παρα να τον παρομοιασω σαν την πολυ πολυ χειροτερη βερσιον του Ζοραν Ερτσεγκ.Hipster έγραψε: ↑Παρ Φεβ 03, 2023 4:34 pm
Αυτο με τον Τσαλμπουρη δεν μπορω να το καταλαβω. Το παιδι παιζει αλλαγη στην τελευταια ομαδα της Ισπανικης Λιγκας και αν και εχει υψος 216 εχει 2,9 ριμπαουντ και 0.1 κοψιματα σε 19 λεπτα ανα παιχνιδι. Ειναι και 26 χρονων, δεν ειναι κανας μικρος. Σε τι ακριβως μπορει να βοηθησει μια ομαδα σαν τον Ολυμπιακο ή το Παναθηναικο και σε ποια θεση; Το μονο που κανει ουσιαστικα αξιοπιστα ειναι το τριποντο. Τι να τον κανει ο Ολυμπιακος, να τον εχει να σουταρει τριποντα; Εμενα αμα μου ελεγαν να διαλεξω μεταξυ Τσαλμπουρη και Διαμαντακο θα διαλεγα τον Διαμαντακο. Με το μαχαιρι στο λαιμο, αλλιως δεν θα διαλεγα κανεναν![]()

1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Εγώ θα έδινα ευκαιρία στον Τσαλμπουρη στον Ολυμπιακό, εξάλλου είναι μεταγραφή μικρού ρίσκου από θέμα κόστους, από το να έχω τον Πάππας καλύτερα να μου σουτάρει ο Τσαμπούνης, που μπορεί να χρειαστεί σε ματς να δώσει επιπλέων μέγεθος στην ομάδα.
Ο Τσαλμπουρης δεν έχει πάει σε ομάδα που θα των δουλέψουν σωστά, στον Ολυμπιακό αν δουλέψει το κορμί του και την αθλητικοτιτα του θα μπορούσε να βοηθήσει στην Α1 για αρχή και βλέποντας!!
Τα 2.16 του και το καλό του σουτ πιστεύω ότι είναι μια αρχή για του δώσεις την ευκαιρία!
Εξάλλου πιστεύω ότι τα πολύ ψηλά παιδιά ωριμάζουν αργότερα μπασκετικα και θέλουν πολύ δουλεία και κατάλληλο περιβάλλον! Ας θυμηθούμε τον Κουμάντσε πριν ενάμιση χρόνο που εμφανίστηκε στην ALBA πως ήταν και πως παίζει τώρα!
Όσο για το πόσο ρόλο παίζει η κατάλληλη ομάδα στην εξέλιξη, ας θυμηθούμε τον Λαρεντζακη πριν έρθει στον Ολυμπιακό!! ?
0
Ο Ρογκαβόπουλος αν και επιθετικά είναι πολύ καλός, στην άμυνα χωλαίνει, για Ολυμπιακό πολύ δύσκολο. Ο Τσαλμπούρης επίσης μία από τα ίδια, ίσως και χειρότερα . Δεν θα έμπαιναν 12αδα, οπότε καλύτερα και για τους δύο εξωτερικό και βήμα βήμα. Ο μόνος που θα μπορούσε να βρει ρόλο σε κάνα δυο χρονάκια θα ήταν ο Νετζήπογλου.
0
- eddiedimitris
- Reactions: 611
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
- benchwarmer
- Reactions: 1551
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Τσαλμπούρης έκανε φέτος προετοιμασία με τον Ολυμπιακό, ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι θα μείνει για 5ος ψηλός στην Ελλάδα, αλλά τελικά προτιμήθηκε ο... Πάπας.
Οπότε εκ των πραγμάτων δεν νομίζω πως θα ενδιαφερθούμε ξανά αν δεν έμεινε φέτος.
Από την άλλη, λέω εγώ τώρα, και Μήτογλου και Αγραβάνης μου μοιάζει να μην χωράνε στον Παναθηναϊκό
Αλλά και αυτό είναι κουβέντα που δεν μπορεί να γίνει αν δεν ξέρουμε την τιμωρία.
Ρογκαβόπουλος έχουν υπάρξει κατά καιρούς υπόνοιες ότι έχει εξωαγωνιστικά θέματα (ειλικρινά δεν ξέρω τι, και δεν θέλω να κάνω υποθέσεις), αλλά φέτος παίζει καλά εκεί που είναι.
Οπότε εκ των πραγμάτων δεν νομίζω πως θα ενδιαφερθούμε ξανά αν δεν έμεινε φέτος.
Από την άλλη, λέω εγώ τώρα, και Μήτογλου και Αγραβάνης μου μοιάζει να μην χωράνε στον Παναθηναϊκό

Αλλά και αυτό είναι κουβέντα που δεν μπορεί να γίνει αν δεν ξέρουμε την τιμωρία.
Ρογκαβόπουλος έχουν υπάρξει κατά καιρούς υπόνοιες ότι έχει εξωαγωνιστικά θέματα (ειλικρινά δεν ξέρω τι, και δεν θέλω να κάνω υποθέσεις), αλλά φέτος παίζει καλά εκεί που είναι.
0
- pisto-linas
- Reactions: 395
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0