και στο site της Μπαρμπαριγου να ποσταρεις συνταγή για σουτζουκάκια μια ατάκα για τον Κααναν θα την πετάξεις......Dedalos έγραψε: ↑Τετ Φεβ 08, 2023 6:44 pmΥπάρχει ένα ηθικό θέμα για μήτογλου , αλλά εδώ που έχει φτάσει η ελληνική παραγωγή παικτών τι να συζητάμε.
Ακόμα κι αν παίξει από τον Μάρτιο του 24 ,τον θέλουμε. Είτε έχει μείνει(το πιθανότερο) είτε όχι ο βεζενκοφ, τον θέλουμε.
Ψηλό τεσσαρι με χαρακτηριστικά διαφορετικά από βεζενκοφ. Θα είναι μεγάλη αναβάθμιση ως δεύτερο τεσσαρι, ενώ και ως βασικό τεσσαρι μπορεί να σταθεί στα καλά του
Σε σχέση με πητερς έχει λίγο χειρότερο σουτ, αλλά σε όλα τα άλλα δε συγκρίνονται . Παίζει και στο πέντε
Παίκτης κορμού για 6-7 χρόνια.
Μήτογλου κι έναν παικταρα τριαροδυαρι για αντί καναν θα ήμουν ευχαριστημένος για το καλοκαίρι. Θα τον ανεχτούμε τον πητερς ένα χρόνο ακόμη μέχρι να ενταχθεί ο μήτογλου
Στο 5 είμαστε κομπλέ, και στα γκαρ επίσης ειδικά αν ανέβει ο Λούντζης(όπως όλοι ελπίζουμε)
2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
-
assistant

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
tarp7

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' ότι φαίνεται δεν απασχολεί κανέναν. Ποιες ηθικές αξίες και άλλα τέτοια ντεμοντε η ομαδάρα μας κερδίζει κι άλλοι ας πάνε να @@@@@ όπως έλεγε κι ένας παράγοντας. Κι όπως λέει κι ο Δεδαλος μια και δεν υπάρχουν κι Έλληνες παίκτες γιατί να μη πάρουμε κι έναν ντοπαρισμένο ; και κακώς το τιμωρίσανε και ποιο ψηλό θα κατεβάσουμε εμείς στο μουντομπάσκετ τώρα. Κι όπως λέει ο Ιωάννου (κι όχι μόνο αυτός)να κάνει γρήγορα έφεση να του μειωθεί η ποινη μπας και προλάβει το μουντομπάσκετ..
- yorgos

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
και από τη φυλακή όταν βγαίνει κάποιος που εξέτισε την ποινή του, δεύτερη ευκαιρία του δίνει και ο νομοθέτης και η κοινωνία. εμείς στο μπάσκετ δε θα του δώσουμε? έκανε το ατόπημα του, τιμωρήθηκε, φτάνει, τι να κάνουμε να τον αποκλείσουμε δια παντός?tarp7 έγραψε: ↑Τετ Φεβ 08, 2023 8:26 pmΑπ' ότι φαίνεται δεν απασχολεί κανέναν. Ποιες ηθικές αξίες και άλλα τέτοια ντεμοντε η ομαδάρα μας κερδίζει κι άλλοι ας πάνε να @@@@@ όπως έλεγε κι ένας παράγοντας. Κι όπως λέει κι ο Δεδαλος μια και δεν υπάρχουν κι Έλληνες παίκτες γιατί να μη πάρουμε κι έναν ντοπαρισμένο ; και κακώς το τιμωρίσανε και ποιο ψηλό θα κατεβάσουμε εμείς στο μουντομπάσκετ τώρα. Κι όπως λέει ο Ιωάννου (κι όχι μόνο αυτός)να κάνει γρήγορα έφεση να του μειωθεί η ποινη μπας και προλάβει το μουντομπάσκετ..![]()
Zάμπια, Ζιμπάμπουε, Μποτσουάνα
https://www.travelstories.gr/community ... %9F.71109/
https://www.travelstories.gr/community ... %9F.71109/
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
θεωρεις οτι σε ολη την ευρωλιγκα δεν ειναι αρκετοι που παιρνουν κατι? Ο μητογλου απλα δεν καταφερε να το κρυψει η το παρακανε(καρφωτη εφαγε εχω την εντυπωση).. Αποτι εχω ακουσει στην ιδια γιατρο ηταν αλλοι 3 ελληνες παικτες απλα δεν τους πηρε η μπαλα. Προσωπικα θεωρω οτι στον επαγγελματικο αθλητισμο γινεται χαμος απο ντοπες οποτε δεν εχω προβλημα να ερθει ο μητογλου αφου εκτισει την ποινη του,σε εναν χωρο αγγελικα πλασμενο που ολα ηταν καθαρα θα ειχα προβλημα να ερθει.tarp7 έγραψε: ↑Τετ Φεβ 08, 2023 8:26 pmΑπ' ότι φαίνεται δεν απασχολεί κανέναν. Ποιες ηθικές αξίες και άλλα τέτοια ντεμοντε η ομαδάρα μας κερδίζει κι άλλοι ας πάνε να @@@@@ όπως έλεγε κι ένας παράγοντας. Κι όπως λέει κι ο Δεδαλος μια και δεν υπάρχουν κι Έλληνες παίκτες γιατί να μη πάρουμε κι έναν ντοπαρισμένο ; και κακώς το τιμωρίσανε και ποιο ψηλό θα κατεβάσουμε εμείς στο μουντομπάσκετ τώρα. Κι όπως λέει ο Ιωάννου (κι όχι μόνο αυτός)να κάνει γρήγορα έφεση να του μειωθεί η ποινη μπας και προλάβει το μουντομπάσκετ..![]()
-
tarp7

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Φυσικά και να του δώσουμε δεύτερη ευκαιρία. Αλλά εδώ δεν μιλάμε για δεύτερη ευκαιρία αλλά για ατιμωρησία και χαιδεματος για να το πω ευγενικά. Άλλο το ένα κι άλλο το άλλο. Οι οπαδοί των αιωνίων απ' ότι φαίνεται κι από τα σχόλια αν ήταν να παίξει στην ομάδα τους δεν θα τουες πείραζε και να μην τιμωρούνταν, όπως και οι φίλοι του δημοσιογράφοι για να παίξει στην εθνική. Εγώ λέω ότι πρέπει να έχουμε και κάποιες αξίες και ας μη παίρνουμε μετάλλια και κύπελλα. Δεν ξέρω μπορεί να είμαι και λάθος και να χε δίκιο εκείνος ο παράγοντας. Προσωπικά δεν μ ενδιαφέρει αυτού του είδους ο αθλητισμόςyorgos έγραψε: ↑Τετ Φεβ 08, 2023 8:34 pmκαι από τη φυλακή όταν βγαίνει κάποιος που εξέτισε την ποινή του, δεύτερη ευκαιρία του δίνει και ο νομοθέτης και η κοινωνία. εμείς στο μπάσκετ δε θα του δώσουμε? έκανε το ατόπημα του, τιμωρήθηκε, φτάνει, τι να κάνουμε να τον αποκλείσουμε δια παντός?tarp7 έγραψε: ↑Τετ Φεβ 08, 2023 8:26 pm
Απ' ότι φαίνεται δεν απασχολεί κανέναν. Ποιες ηθικές αξίες και άλλα τέτοια ντεμοντε η ομαδάρα μας κερδίζει κι άλλοι ας πάνε να @@@@@ όπως έλεγε κι ένας παράγοντας. Κι όπως λέει κι ο Δεδαλος μια και δεν υπάρχουν κι Έλληνες παίκτες γιατί να μη πάρουμε κι έναν ντοπαρισμένο ; και κακώς το τιμωρίσανε και ποιο ψηλό θα κατεβάσουμε εμείς στο μουντομπάσκετ τώρα. Κι όπως λέει ο Ιωάννου (κι όχι μόνο αυτός)να κάνει γρήγορα έφεση να του μειωθεί η ποινη μπας και προλάβει το μουντομπάσκετ..![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tarp7 την Τετ Φεβ 08, 2023 8:54 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
tarp7

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν συμφωνώshaq7 έγραψε: ↑Τετ Φεβ 08, 2023 8:46 pmθεωρεις οτι σε ολη την ευρωλιγκα δεν ειναι αρκετοι που παιρνουν κατι? Ο μητογλου απλα δεν καταφερε να το κρυψει η το παρακανε(καρφωτη εφαγε εχω την εντυπωση).. Αποτι εχω ακουσει στην ιδια γιατρο ηταν αλλοι 3 ελληνες παικτες απλα δεν τους πηρε η μπαλα. Προσωπικα θεωρω οτι στον επαγγελματικο αθλητισμο γινεται χαμος απο ντοπες οποτε δεν εχω προβλημα να ερθει ο μητογλου αφου εκτισει την ποινη του,σε εναν χωρο αγγελικα πλασμενο που ολα ηταν καθαρα θα ειχα προβλημα να ερθει.tarp7 έγραψε: ↑Τετ Φεβ 08, 2023 8:26 pm
Απ' ότι φαίνεται δεν απασχολεί κανέναν. Ποιες ηθικές αξίες και άλλα τέτοια ντεμοντε η ομαδάρα μας κερδίζει κι άλλοι ας πάνε να @@@@@ όπως έλεγε κι ένας παράγοντας. Κι όπως λέει κι ο Δεδαλος μια και δεν υπάρχουν κι Έλληνες παίκτες γιατί να μη πάρουμε κι έναν ντοπαρισμένο ; και κακώς το τιμωρίσανε και ποιο ψηλό θα κατεβάσουμε εμείς στο μουντομπάσκετ τώρα. Κι όπως λέει ο Ιωάννου (κι όχι μόνο αυτός)να κάνει γρήγορα έφεση να του μειωθεί η ποινη μπας και προλάβει το μουντομπάσκετ..![]()
- Quincy

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Άλλο τι θα γινόταν αν δεν τιμωρούταν, αλλο τώρα που τιμωρήθηκε. Είναι ήδη πολύ βαρύ για τον ίδιο, έχασε κάτι εκατομμύρια, χάλασε το όνομα του, μένει πίσω στο άθλημα / επάγγελμα του. Δεν είναι αρκετό;tarp7 έγραψε: ↑Τετ Φεβ 08, 2023 8:49 pmΦυσικά και να του δώσουμε δεύτερη ευκαιρία. Αλλά εδώ δεν μιλάμε για δεύτερη ευκαιρία αλλά για ατιμωρησία και χαιδεματος για να το πω ευγενικά. Άλλο το ένα κι άλλο το άλλο. Οι οπαδοί των αιωνίων απ' ότι φαίνεται κι από τα σχόλια αν ήταν να παίξει στην ομάδα τους δεν θα τουες πείραζε και να μην τιμωρούνταν, όπως και οι φίλοι του δημοσιογράφοι για να παίξει στην εθνική. Εγώ λέω ότι πρέπει να έχουμε και κάποιες αξίες και ας μη παίρνουμε μετάλλια και κύπελλα. Δεν ξέρω μπορεί να είμαι και λάθος και να χε δίκιο εκείνος ο παράγοντας. Προσωπικά δεν μ ενδιαφέρει αυτού του είδους ο αθλητισμός
Αν στην πρώτη περίπτωση υπέγραφε στον οσφπ πχ και βλέπαμε σχόλια τύπου "έλα μωρέ σιγά, και τι έκανε" τότε θα είχε λογική αυτό που λες.
-
tarp7

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Επιλογή του ήταν δεν τον έβαλε κανένας με το ζόρι. Δεν είναι κανένα παιδάκι, επαγγελματίας παίκτης που δεν ρώτησε καν την ομάδα του για το σκεύασμα. Μ αυτό ουσιαστικά λένε πως θα τη γλίτωσηγια παίξει στην ομάδα τους η στην ΕθνικήQuincy έγραψε: ↑Τετ Φεβ 08, 2023 9:00 pmΆλλο τι θα γινόταν αν δεν τιμωρούταν, αλλο τώρα που τιμωρήθηκε. Είναι ήδη πολύ βαρύ για τον ίδιο, έχασε κάτι εκατομμύρια, χάλασε το όνομα του, μένει πίσω στο άθλημα / επάγγελμα του. Δεν είναι αρκετό;tarp7 έγραψε: ↑Τετ Φεβ 08, 2023 8:49 pm
Φυσικά και να του δώσουμε δεύτερη ευκαιρία. Αλλά εδώ δεν μιλάμε για δεύτερη ευκαιρία αλλά για ατιμωρησία και χαιδεματος για να το πω ευγενικά. Άλλο το ένα κι άλλο το άλλο. Οι οπαδοί των αιωνίων απ' ότι φαίνεται κι από τα σχόλια αν ήταν να παίξει στην ομάδα τους δεν θα τουες πείραζε και να μην τιμωρούνταν, όπως και οι φίλοι του δημοσιογράφοι για να παίξει στην εθνική. Εγώ λέω ότι πρέπει να έχουμε και κάποιες αξίες και ας μη παίρνουμε μετάλλια και κύπελλα. Δεν ξέρω μπορεί να είμαι και λάθος και να χε δίκιο εκείνος ο παράγοντας. Προσωπικά δεν μ ενδιαφέρει αυτού του είδους ο αθλητισμός
Αν στην πρώτη περίπτωση υπέγραφε στον οσφπ πχ και βλέπαμε σχόλια τύπου "έλα μωρέ σιγά, και τι έκανε" τότε θα είχε λογική αυτό που λες.
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Και τιμωρήθηκε, δεν είναι αρκετή η ποινή που του έβαλαν θεωρείς;tarp7 έγραψε: ↑Τετ Φεβ 08, 2023 9:09 pmΕπιλογή του ήταν δεν τον έβαλε κανένας με το ζόρι. Δεν είναι κανένα παιδάκι, επαγγελματίας παίκτης που δεν ρώτησε καν την ομάδα του για το σκεύασμα. Μ αυτό ουσιαστικά λένε πως θα τη γλίτωσηγια παίξει στην ομάδα τους η στην ΕθνικήQuincy έγραψε: ↑Τετ Φεβ 08, 2023 9:00 pm
Άλλο τι θα γινόταν αν δεν τιμωρούταν, αλλο τώρα που τιμωρήθηκε. Είναι ήδη πολύ βαρύ για τον ίδιο, έχασε κάτι εκατομμύρια, χάλασε το όνομα του, μένει πίσω στο άθλημα / επάγγελμα του. Δεν είναι αρκετό;
- Quincy

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μα πως θα την γλιτώσει αφού με την έφεση αααντε να πέσει στα 2 χρόνια η ποινή;tarp7 έγραψε: ↑Τετ Φεβ 08, 2023 9:09 pmΕπιλογή του ήταν δεν τον έβαλε κανένας με το ζόρι. Δεν είναι κανένα παιδάκι, επαγγελματίας παίκτης που δεν ρώτησε καν την ομάδα του για το σκεύασμα. Μ αυτό ουσιαστικά λένε πως θα τη γλίτωσηγια παίξει στην ομάδα τους η στην ΕθνικήQuincy έγραψε: ↑Τετ Φεβ 08, 2023 9:00 pm
Άλλο τι θα γινόταν αν δεν τιμωρούταν, αλλο τώρα που τιμωρήθηκε. Είναι ήδη πολύ βαρύ για τον ίδιο, έχασε κάτι εκατομμύρια, χάλασε το όνομα του, μένει πίσω στο άθλημα / επάγγελμα του. Δεν είναι αρκετό;
-
tarp7

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ θεωρώ ότι σωστά τιμωρήθηκε κι ότι δεν πρέπει να μειωθεί η ποινή του. Εσυ θεωρείς ότι κακώς τιμωρήθηκε η είναι υπερβολική η ποινή του και πρέπει να μειωθεί για να παίξει στο μουντομπάσκετ και στους αιώνιους; Προσωπικά δεν τον θέλω στην ομάδα μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tarp7 την Τετ Φεβ 08, 2023 9:41 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν έχω κάποια άποψη επί του ύψους της ποινής και δεν με ενδιαφέρει κιόλας, έχει δικαίωμα για έφεση, ότι αποφασίσουν τα αρμόδια όργανα. Αυτό που λέω είναι ότι ανεξάρτητα αν μειωθεί η ποινή του ή όχι ή τιμωρία του είναι αυτή, η απουσία από τους αγωνιστικούς χώρους, οι χρηματικές απώλειες ότι αυτό συνεπάγεται. Οπότε όταν λήξει η ποινή του δεν υπάρχει λόγος ούτε να είναι στιγματισμένος, ούτε να τον αποφεύγουν οι ομάδες. Αν ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός π.χ τον θέλει τότε εγώ δεν θεωρώ λάθος ηθικά να τον πάρουμε/πάρουνε ή όποια άλλη ομάδα.
Ως παίκτης έχει το δικαίωμα έφεσης, οπότε γιατί να μην το ασκήσει; Δεν θεωρώ πάντως πιθανόν να του την μειώσουν.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Θα έγραφες τα ίδια αν πιανόταν ντοπέ ο Βεζένκοφ;

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο