απαγχονισμος στο Συνταγμα μετα απο διημερη διαπομπευση και λιθοβολισμο...........yorgos έγραψε: ↑Τετ Φεβ 08, 2023 8:34 pmκαι από τη φυλακή όταν βγαίνει κάποιος που εξέτισε την ποινή του, δεύτερη ευκαιρία του δίνει και ο νομοθέτης και η κοινωνία. εμείς στο μπάσκετ δε θα του δώσουμε? έκανε το ατόπημα του, τιμωρήθηκε, φτάνει, τι να κάνουμε να τον αποκλείσουμε δια παντός?tarp7 έγραψε: ↑Τετ Φεβ 08, 2023 8:26 pm
Απ' ότι φαίνεται δεν απασχολεί κανέναν. Ποιες ηθικές αξίες και άλλα τέτοια ντεμοντε η ομαδάρα μας κερδίζει κι άλλοι ας πάνε να @@@@@ όπως έλεγε κι ένας παράγοντας. Κι όπως λέει κι ο Δεδαλος μια και δεν υπάρχουν κι Έλληνες παίκτες γιατί να μη πάρουμε κι έναν ντοπαρισμένο ; και κακώς το τιμωρίσανε και ποιο ψηλό θα κατεβάσουμε εμείς στο μουντομπάσκετ τώρα. Κι όπως λέει ο Ιωάννου (κι όχι μόνο αυτός)να κάνει γρήγορα έφεση να του μειωθεί η ποινη μπας και προλάβει το μουντομπάσκετ..![]()
2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1661
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
1
1

Δεν μ ενδιαφέρει ο αθλητισμός της ντοπας. Προφανώς έχουμε διαφορετικές απόψεις για τον αθλητισμόassistant77 έγραψε: ↑Τετ Φεβ 08, 2023 9:50 pmαπαγχονισμος στο Συνταγμα μετα απο διημερη διαπομπευση και λιθοβολισμο...........
1
1

-
- Reactions: 1661
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Οχι ρε συ μην το παιρνεις ετσι.....ουτε εμεις ειμαστε με τον αθλητισμο της ντοπας......αλλα οκ εφαγε 32 μηνες ποια ειναι η γνωμη σου εσενα;;;;;;ποια θα ηταν η σωστη τιμωρια;;;;;;;;δια βιου αποκλεισμος;;;;;;;;;;;εκανε μια μ@λ@κια που δεν του προσεφερε και κανενα πλεονεκτημα στην τελικη......δεν ειναι σαν την ντοπα των σπριντερ για παραδειγμα.....tarp7 έγραψε: ↑Τετ Φεβ 08, 2023 9:56 pmΔεν μ ενδιαφέρει ο αθλητισμός της ντοπας. Προφανώς έχουμε διαφορετικές απόψεις για τον αθλητισμόassistant77 έγραψε: ↑Τετ Φεβ 08, 2023 9:50 pm
απαγχονισμος στο Συνταγμα μετα απο διημερη διαπομπευση και λιθοβολισμο...........
1
1

assistant77 έγραψε: ↑Τετ Φεβ 08, 2023 10:48 pmΟχι ρε συ μην το παιρνεις ετσι.....ουτε εμεις ειμαστε με τον αθλητισμο της ντοπας......αλλα οκ εφαγε 32 μηνες ποια ειναι η γνωμη σου εσενα;;;;;;ποια θα ηταν η σωστη τιμωρια;;;;;;;;δια βιου αποκλεισμος;;;;;;;;;;;εκανε μια μ@λ@κια που δεν του προσεφερε και κανενα πλεονεκτημα στην τελικη......δεν ειναι σαν την ντοπα των σπριντερ για παραδειγμα.....
[/quote
Για να κλείσω το θέμα, δεν έχω κάτι προσωπικό με τον Μήτογλου. Αφορμή για τo σχόλιο μου ήταν το σχόλιo του passer για την ηθική πλευρά του θέματος που συμφωνώ μαζί του, που απ ότι καταλαβαίνω είμαστε μειοψηφία.
Δεν έγραψα ούτε για δια βίου αποκλεισμού, ούτε για μικρή ποινή. Βασικά δεν σχολίασα καθόλου την ποινή. Το μόνο που έγραψα και παραπάνω θεωρώ ότι καλώς τιμωρήθηκε, επαγγελματίας αθλητής είναι, ούτε κανένα παιδάκι είναι που το ξεγέλασαν. Αλλά αν διαβάσει κανείς τα περισσότερα σχόλια στα σόσιαλ και τους μπασκετικούς δημοσιογράφους αν μπορούσε να βρεθεί τρόπο να τη γλυτώσει δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα. Εγώ είμαι καθαρά απέναντι σ αυτή τη λογική, θεωρώ ότι και στον αθλητισμό θα πρέπει να έχουμε αρχές . Οι αθλητές είναι και πρότυπα για τα παιδιά δεν πρέπει να το ξεχνάμε.
1
1

- reignman
- Reactions: 2945
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ουτε εγω θα τον ηθελα στην ομαδα μας για τους λογους που ειπε και ο tarp7.
Δεν καταφερα να παιξω για πολλα χρονια σε υψηλο επιπεδο αθλητισμου λογο σοβαρων τραυματισμων απο πολυ νωρις.
αλλα μετα καταφερα να παιξω σε υψηλο επιπεδο "cyber sports" εκει υπηρξαν σε διαφορα τουρνουα cheaters. Τρωγανε την τιμωρια τους για 1-2 χρονια... αλλα μετα εμεναν χωρις ομαδα γιατι καμια ομαδα σε υψηλο επιπεδο δεν ηθελε καποιον παιχτη που εχει μαρκαριστει ως cheater να συνδεθει με το ονομα της ομαδας τους.
once a cheater always a cheater, δεν ηταν η κακια η ωρα, ουτε ετυχε.
Οπως ειπαν και παραπανω εις γνωση του καποιος πηγε και εκανε cheatια για να αποκτησει πλεονεκτημα απεναντι στον ανταγωνισμο, περαν απο επικινδυνο ειναι και ανηθικο.
Καμια ευκαιρια στον αθλητισμο σε επαγγελματικο επιπεδο δεν θα ξαναεδινα σε cheaters.
Δεν καταφερα να παιξω για πολλα χρονια σε υψηλο επιπεδο αθλητισμου λογο σοβαρων τραυματισμων απο πολυ νωρις.
αλλα μετα καταφερα να παιξω σε υψηλο επιπεδο "cyber sports" εκει υπηρξαν σε διαφορα τουρνουα cheaters. Τρωγανε την τιμωρια τους για 1-2 χρονια... αλλα μετα εμεναν χωρις ομαδα γιατι καμια ομαδα σε υψηλο επιπεδο δεν ηθελε καποιον παιχτη που εχει μαρκαριστει ως cheater να συνδεθει με το ονομα της ομαδας τους.
once a cheater always a cheater, δεν ηταν η κακια η ωρα, ουτε ετυχε.
Οπως ειπαν και παραπανω εις γνωση του καποιος πηγε και εκανε cheatια για να αποκτησει πλεονεκτημα απεναντι στον ανταγωνισμο, περαν απο επικινδυνο ειναι και ανηθικο.
Καμια ευκαιρια στον αθλητισμο σε επαγγελματικο επιπεδο δεν θα ξαναεδινα σε cheaters.
1
1

- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
- reignman
- Reactions: 2945
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
ειμαι πολυ ξεκαθαρος. μιλαω για CHEATERS (σε οποιαδηποτε μορφη ερχονται), η ντοπα ειναι cheating. end of story σε αυτο ειμαι απολυτος.yorgos έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 09, 2023 7:40 amΔεν είπαμε ότι έτυχε, ειπαμε ότι σταμάτησε. Η λογική σου αποκλείει να είναι κάποιπς πρώην cheater, πρώην πότης, πρώην τσαντάκιας. Γιατί; Με όλο το σεβασμό τη βρίσκω ισοπεδωτική, ως πρώην "κάτι" κι εγώ.once a cheater always a cheater, δεν ηταν η κακια η ωρα, ουτε ετυχε.
"In the end, cheaters never win and winners never cheat. Cheaters lose in the long run because they damage their character, credibility and integrity. People will not trust them or their companies."
1
1

- Conan1982
- Reactions: 3331
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεκτή η άποψη σου, όπως και του tarp7, βλέπω άλλωστε ότι υπάρχουν 2 διαφορετικές φιλοσοφίες πάνω σ' αυτό το θέμα αλλά δυσκολεύομαι να αντιληφθώ πως το cheating στην περίπτωση μας, ή οτιδήποτε άλλο (πλην σοβαρών αδικημάτων που έχουν προκαλέσει πόνο σε άλλους ίσως) μπορεί να είναι ασυγχώρητο.reignman έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 09, 2023 7:52 amειμαι πολυ ξεκαθαρος. μιλαω για CHEATERS (σε οποιαδηποτε μορφη ερχονται), η ντοπα ειναι cheating. end of story σε αυτο ειμαι απολυτος.
"In the end, cheaters never win and winners never cheat. Cheaters lose in the long run because they damage their character, credibility and integrity. People will not trust them or their companies."
0
- golitog7
- Reactions: 1736
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Πάντως είναι λίγο αστείο να μιλάμε για "καθαρό" επαγγελματικό αθλητισμό και μάλιστα την ώρα που βλέπουμε σχεδόν όλοι εδώ μέσα NBA. Γελάει ο κόσμος. Δεν λέω καλά έκανε ο Ντίνος αλλά ας βγάλουν και οι άλλοι τη σκούφια τους να τον βαρέσουν.
Εκεί που έχει φτάσει το πράμα εγώ θα πρότεινα τον αμερικάνικο τρόπο: όλα ελεύθερα ας πάρουν ότι θέλουν, εγώ απλώς θέλω να βλέπω υπερανθρώπους που φτάνει το κεφάλι τους στο στεφάνι και τρέχουν ασταμάτητα. Αυτό είναι πλέον πρωταθλητισμός και έχει πάψει εδώ και πολλά χρόνια να είναι αθλητισμός.
Εκεί που έχει φτάσει το πράμα εγώ θα πρότεινα τον αμερικάνικο τρόπο: όλα ελεύθερα ας πάρουν ότι θέλουν, εγώ απλώς θέλω να βλέπω υπερανθρώπους που φτάνει το κεφάλι τους στο στεφάνι και τρέχουν ασταμάτητα. Αυτό είναι πλέον πρωταθλητισμός και έχει πάψει εδώ και πολλά χρόνια να είναι αθλητισμός.
0
είμαι κάπως διχασμένος εσωτερικά στο θέμα του (οποιουδήποτε) Μήτογλου.
από τη μία συμφωνώ με όσους λένε ότι ναι έκανε το λάθος, τιμωρήθηκε αυστηρά, όταν με το καλό τελειώσει η ποινή του αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία όπως όλοι μας. να προσθέσω κιόλας ότι η τιμωρία δε τελειώνει σε 1-2 χρόνια αλλά συνεχίζεται και μετά γιατί μένει το στίγμα και σίγουρα θα του το υπενθυμίζουν οι οπαδοί των αντίπαλων ομάδων. θα θέλει πολλή δουλειά και τρομερά ψυχικά αποθέματα για να ξαναφτάσει σε τοπ επίπεδο, ποιος είμαι εγώ που θα του αρνηθώ τη δυνατότητα να το κάνει;
από την άλλη μου φαίνεται πολύ σοβαρό "αμάρτημα" το ντοπάρισμα για να πω ότι τον θέλω στην ομάδα μου μόλις ξαναπαίξει μπάσκετ. μου φαίνεται και άδικο για τόσες χιλιάδες παιδιά που ονειρεύονται έστω να παίξουν Α2 να έρχεται ένας παίκτης που ντοπαρίστηκε και να βγαίνει στην αγορά και να σφάζονται οι ομάδες για να τον αποκτήσουν. δε θα μου άρεσε να το δω αυτό και σίγουρα δε θα μου άρεσε να είναι ο Ολυμπιακός μια από τις ομάδες που σφάζονται.
θα ήμουν οκ αν ξεκινούσε από πιο χαμηλό επίπεδο, έπαιρνε τα πάνω του και 1-2 χρόνια μετά ερχόταν σε εμάς.εννοείται πως δε θα γίνει αυτό γιατί δε λειτουργεί έτσι η αγορά και υπάρχει έλλειψη σε καλούς Έλληνες κτλ κτλ αλλά δεν αποφασίζω εγώ
από τη μία συμφωνώ με όσους λένε ότι ναι έκανε το λάθος, τιμωρήθηκε αυστηρά, όταν με το καλό τελειώσει η ποινή του αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία όπως όλοι μας. να προσθέσω κιόλας ότι η τιμωρία δε τελειώνει σε 1-2 χρόνια αλλά συνεχίζεται και μετά γιατί μένει το στίγμα και σίγουρα θα του το υπενθυμίζουν οι οπαδοί των αντίπαλων ομάδων. θα θέλει πολλή δουλειά και τρομερά ψυχικά αποθέματα για να ξαναφτάσει σε τοπ επίπεδο, ποιος είμαι εγώ που θα του αρνηθώ τη δυνατότητα να το κάνει;
από την άλλη μου φαίνεται πολύ σοβαρό "αμάρτημα" το ντοπάρισμα για να πω ότι τον θέλω στην ομάδα μου μόλις ξαναπαίξει μπάσκετ. μου φαίνεται και άδικο για τόσες χιλιάδες παιδιά που ονειρεύονται έστω να παίξουν Α2 να έρχεται ένας παίκτης που ντοπαρίστηκε και να βγαίνει στην αγορά και να σφάζονται οι ομάδες για να τον αποκτήσουν. δε θα μου άρεσε να το δω αυτό και σίγουρα δε θα μου άρεσε να είναι ο Ολυμπιακός μια από τις ομάδες που σφάζονται.
θα ήμουν οκ αν ξεκινούσε από πιο χαμηλό επίπεδο, έπαιρνε τα πάνω του και 1-2 χρόνια μετά ερχόταν σε εμάς.εννοείται πως δε θα γίνει αυτό γιατί δε λειτουργεί έτσι η αγορά και υπάρχει έλλειψη σε καλούς Έλληνες κτλ κτλ αλλά δεν αποφασίζω εγώ

- Conan1982
- Reactions: 3331
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν είναι να σφαχτούν ομάδες για πάρτη του βασικά θα είναι μόνο ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός. Ο Μήτογλου είχε τραυματιστεί πέρυσι και είχε χάσει τα 2/3 της σεζόν, στην επιστροφή του 3 παιχνίδια είχε παίξει, έχασε με βεβαιότητα όλη την τρέχουσα σεζόν και δεν βρίσκω πιθανότητα να μην χάσει και όλη την επόμενη. 2,5 σεζόν χαμένες, δεν βρίσκω τον λόγο που οι ομάδες θα τον κυνηγούν να υπογράψει, ακόμα και το ενδιαφέρον των Ελληνικών ομάδων σε φιλολογικό επίπεδο είναι για την μεθεπόμενη σεζόν που δεν ξέρουμε τι θα γίνεται με τους Έλληνες.austerity_blues έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 09, 2023 11:10 am
θα ήμουν οκ αν ξεκινούσε από πιο χαμηλό επίπεδο, έπαιρνε τα πάνω του και 1-2 χρόνια μετά ερχόταν σε εμάς.εννοείται πως δε θα γίνει αυτό γιατί δε λειτουργεί έτσι η αγορά και υπάρχει έλλειψη σε καλούς Έλληνες κτλ κτλ αλλά δεν αποφασίζω εγώ![]()
0
σίγουρα, αυτές είχα κι εγώ στο μυαλό μου εξ ου και το "έλλειψη σε καλούς Έλληνες". άντε να υπάρξει και καμιά άλλη Euroleague από τις μικρομεσαίες.Conan1982 έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 09, 2023 11:17 amΑν είναι να σφαχτούν ομάδες για πάρτη του βασικά θα είναι μόνο ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός.austerity_blues έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 09, 2023 11:10 am
θα ήμουν οκ αν ξεκινούσε από πιο χαμηλό επίπεδο, έπαιρνε τα πάνω του και 1-2 χρόνια μετά ερχόταν σε εμάς.εννοείται πως δε θα γίνει αυτό γιατί δε λειτουργεί έτσι η αγορά και υπάρχει έλλειψη σε καλούς Έλληνες κτλ κτλ αλλά δεν αποφασίζω εγώ![]()
και πάλι πολλές μου φαίνονται

Δεν έιναι όλα ελεύθερα στο ντόπινγκ ούτε στο ΝΒΑ, είναι βέβαια πιο εύκολο να ντοπαριστης και γίνονται λιγότεροι έλεγχοι. Ο καλάθης είχε τιμωρηθεί στο ΝΒΑ για ντοπινγκgolitog7 έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 09, 2023 10:07 amΠάντως είναι λίγο αστείο να μιλάμε για "καθαρό" επαγγελματικό αθλητισμό και μάλιστα την ώρα που βλέπουμε σχεδόν όλοι εδώ μέσα NBA. Γελάει ο κόσμος. Δεν λέω καλά έκανε ο Ντίνος αλλά ας βγάλουν και οι άλλοι τη σκούφια τους να τον βαρέσουν.
https://www.sport-fm.gr/article/basket/ ... lla/761990
https://www.pickandroll.gr/2023/01/04/k ... oy-mitsel/
Μια χαρά τα λέει ο τζορτζ κάρλ
https://www.protothema.gr/sports/articl ... g-sto-nva/
0