Κύπελλο Ελλάδος 2022-23, Final-8
Συντονιστής: Captains
- Conan1982
- Reactions: 3558
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το κακο΄με το Φ4 κυπέλλου είναι ότι ειδικά αν Ολυμπιακός, Παναθηναίκός δεν συναντιόταν στα ημιτελικά όπως έγινε τώρα αλλά στον τελικό το μόνο ενδιαφέρον παιχνίδι θα ήταν το τελικός.
Θεωρητικά τώρα είχε ενδιαφέρον για τις μικρές ομάδες με το Φ4 των μικρών εθνικών κατηγοριών αλλά στην πράξη οι ίδιες οι ομάδες το απαξίωσαν.
Τώρα η μια σειρά που οδηγεί στον τελικό έχει ενδιαφέρον για τις ομάδες που θα προσπαθήσουν να φτάσουν ως εκεί και γιατί όχι να διεκδικήσουν το θαύμα, ενώ φυσικά έχει και τον ημιτελικό που δεν πρέπει να προδικάζουμε το αποτέλεσμα.
0
Και οι παρτιζανοι να πάρουν εισητήρια δεν θα γίνει τίποτα στην ευρωλίγκα . Στην ευρωλίγκα παρτιζάν - αστερας δεν γίνονται επεισόδια στο γήπεδο στην ΑΒΑ γίνετε χαμός. Στην ευρωλίγκα τα γήπεδα είναι ασφαλές χώρος δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα.jazz thrilos έγραψε: ↑Τρί Φεβ 14, 2023 7:38 pmΚαλά αυτό για τις οικογένειες στην ευρώ λίγκα μην το παρακάνουμε κιόλας. Απλά δεν υπάρχουν αντίπαλοι στις εξέδρες και το παίζουμε Ευρωπαίοι. Ας πάρουν 500 εισιτήρια οι της Παρτιζαν ας πούμε για το ΣΕΦ και θα δούμε ωραίες οικογενειακές στιμές. Άσε τις προάλλες που παίζαμε με Μακαμπι, να άκουγες τον αντισημιτικο οχετο που έβγαινε σε κάθε φάση από το στόμα...οικογένειαρχων.
Είναι μαζικό και γενικευμένο το φαινόμενο της ανοησίας στα γήπεδα μας και δεν βελτιώνεται ή χειροτερεύει βάσει διοργάνωσης. Οπότε καλά κάνουν στο κύπελλο και βάζουν παιδάκια. Μια χαρά.
Ο αντισημιτισμός δυστηχώς είναι σ όλη την ελληνική κοινωνία. Συμφωνώ 10 φορές καλύτερα τα παιδάκια.
δεν έχω καταλάβει γιατί θα πρέπει να μιμούμαστε τα πάντα και διοργανώσεις που δεν μας ταιριάζουν. fINAL 8, νομίζω μόνο η ιταλία και η ισπανία έχει.
0
δεν έχω καταλάβει γιατί θα πρέπει να μιμούμαστε τα πάντα και διοργανώσεις που δεν μας ταιριάζουν. fINAL 8, νομίζω μόνο η ιταλία και η ισπανία έχει.
[/quote]
Γιατί λες ότι δε μας ταιριάζει;
[/quote]
Δεν υπάρχουν τόσες πολλές ομάδες για να γίνει final 8 κι απ 'οτι καταλαβαίνω οι περισσότερες το βλέπουν ως αγγαρεία και οι οπαδοί το ίδιο, το ενδιαφέρον είναι ίδιο με τις χαμηλές θερμοκρασίες στη χώρα
0
- kojito
- Reactions: 2699
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Final-4 για μένα δεν θα είχε νόημα. Ουσιαστικά θα ήταν σχεδόν ίδιο με τον θεσμό του Super Cup, με το μόνο που θα άλλαζε να ήταν ίσως 1-2 διαφορετικές ομάδες (που έτσι κι αλλιώς θα μπαίναν με τον τίτλο των τεράστιων αουτσάιντερ) και ότι δεν θα διεξαγόταν στην αρχή της σεζόν αλλά τώρα που οι ομάδες θα είχαν δέσει παραπάνω. Οπότε ή μονός τελικός με προκριματικά πριν, ή Final-8.
Βέβαια η διαφορά στο αγωνιστικό κομμάτι σε σχέση με τις άλλες χώρες που έχουν Final-8 είναι αρκετά μεγάλη. Εδώ ο Ολυμπιακός (ή και ο Παναθηναϊκός με λίγο μικρότερη πιθανότητα ίσως) θα μπορούσε να κατακτήσει το τρόπαιο κερδίζοντας τα 2 από τα 3 ματς με διαφορές άνω των 20 πόντων. Στις άλλες χώρες δεν νομίζω ότι υπάρχει τόσο μεγάλη ανισότητα.
Επίσης η παρουσία του Πανιώνιου δεν ξέρω τι σκοπό εξυπηρετεί. Δεν έχω κάτι προσωπικό με την ομάδα, ίσα-ίσα που το θεωρώ συμπαθές σωματείο, αλλά θα προτιμούσα να δω την 8η ή 9η ομάδα της Basket League παρά μια της Β' Εθνικής. Αν όχι στο Final-8, έστω σε έναν ακόμα προκριματικό γύρο που να καθορίζει το τελευταίο εισιτήριο. Που είναι και λίγο παράδοξο ότι 5 από τις 12 ομάδες της κορυφαίας κατηγορίας δεν μπαίνουν καν στον θεσμό, την στιγμή που όλες οι ομάδες από Α2 μέχρι και Γ' Εθνική μπορούν να το κάνουν. Δεν νομίζω κιόλας ότι λειτούργησε αρκετά καλά αυτό το σύστημα με την "υποδιοργάνωση" φέτος, πόσες ομάδες δεν δήλωσαν καν συμμετοχή ή αποχώρησαν σε κάποια φάση.
Βέβαια η διαφορά στο αγωνιστικό κομμάτι σε σχέση με τις άλλες χώρες που έχουν Final-8 είναι αρκετά μεγάλη. Εδώ ο Ολυμπιακός (ή και ο Παναθηναϊκός με λίγο μικρότερη πιθανότητα ίσως) θα μπορούσε να κατακτήσει το τρόπαιο κερδίζοντας τα 2 από τα 3 ματς με διαφορές άνω των 20 πόντων. Στις άλλες χώρες δεν νομίζω ότι υπάρχει τόσο μεγάλη ανισότητα.
Επίσης η παρουσία του Πανιώνιου δεν ξέρω τι σκοπό εξυπηρετεί. Δεν έχω κάτι προσωπικό με την ομάδα, ίσα-ίσα που το θεωρώ συμπαθές σωματείο, αλλά θα προτιμούσα να δω την 8η ή 9η ομάδα της Basket League παρά μια της Β' Εθνικής. Αν όχι στο Final-8, έστω σε έναν ακόμα προκριματικό γύρο που να καθορίζει το τελευταίο εισιτήριο. Που είναι και λίγο παράδοξο ότι 5 από τις 12 ομάδες της κορυφαίας κατηγορίας δεν μπαίνουν καν στον θεσμό, την στιγμή που όλες οι ομάδες από Α2 μέχρι και Γ' Εθνική μπορούν να το κάνουν. Δεν νομίζω κιόλας ότι λειτούργησε αρκετά καλά αυτό το σύστημα με την "υποδιοργάνωση" φέτος, πόσες ομάδες δεν δήλωσαν καν συμμετοχή ή αποχώρησαν σε κάποια φάση.
1
1

-
- Reactions: 2404
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Εξαιτίας μιας μειοψηφίας χούλιγκαν, η πλειοψηφία του κόσμου που πλήρωσε κανονικά εισιτήριο δε θα μπορέσει να παρακολουθήσει τον αγώνα. Απλά βρέθηκε η αφορμή για να παίξουμε κεκλεισμένων των θυρών τον αγώνα.Reaper έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 16, 2023 2:17 pmΑς ελπισουμε να μην εχουν ταξιδεψει πολλοι αουγκανοι στην Κρητη, και ολα τα ματς να ξεκινησουν και τελειωσουν στην ωρα τους, χωρις διακοπες λογω ξυλο/δακρυγονων (και μετα να κατηγορουμε την αστυνομια που επιτεθηκε στους αθωους χουλιγκαν/τζαμπατζηδες οπως εγινε χτες στο βολει).
0
-
- Reactions: 323
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: OSFP
- Προειδοποιήσεις:
2
Tι καλόπαιδα είναι οι μπαχαλακιδες του ΠΑΟ το έχει ανάλυση ο ίδιος ο πρόεδρος dpg, άτομα που τραμπουκιζαν άλλους οπαδούς του ΠΑΟ κλεβουν εισιτήρια, εκβίαζαν την ομάδα και μονό προβλήματα δημιουργούν στον σύλλογο – αυτά δεν είχε πει ?? --- ε για αυτούς μιλούσε και δεν ειναι η αφορμη ειναι η αιτια !BillyPao έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 16, 2023 2:21 pmΕξαιτίας μιας μειοψηφίας χούλιγκαν, η πλειοψηφία του κόσμου που πλήρωσε κανονικά εισιτήριο δε θα μπορέσει να παρακολουθήσει τον αγώνα. Απλά βρέθηκε η αφορμή .....Reaper έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 16, 2023 2:17 pmΑς ελπισουμε να μην εχουν ταξιδεψει πολλοι αουγκανοι στην Κρητη, και ολα τα ματς να ξεκινησουν και τελειωσουν στην ωρα τους, χωρις διακοπες λογω ξυλο/δακρυγονων (και μετα να κατηγορουμε την αστυνομια που επιτεθηκε στους αθωους χουλιγκαν/τζαμπατζηδες οπως εγινε χτες στο βολει).
1
1

-
- Reactions: 2404
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Άλλο έγραψα και άλλο κατάλαβες, αλλά το προσπερνάω. Εγώ αναρωτιέμαι αν εξαιτίας μιας μειοψηφίας, είναι δίκαιο να την πληρώνουν οι υπόλοιποι. Αν υποθέσουμε ότι η αστυνομία λέει την αλήθεια...N.I.2022 έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 16, 2023 2:30 pmTι καλόπαιδα είναι οι μπαχαλακιδες του ΠΑΟ το έχει ανάλυση ο ίδιος ο πρόεδρος dpg, άτομα που τραμπουκιζαν άλλους οπαδούς του ΠΑΟ κλεβουν εισιτήρια, εκβίαζαν την ομάδα και μονό προβλήματα δημιουργούν στον σύλλογο – αυτά δεν είχε πει ?? --- ε για αυτούς μιλούσε και δεν ειναι η αφορμη ειναι η αιτια !
0
- golitog7
- Reactions: 1846
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Οι μπαχαλακιδες όλων των ομάδων θα συμπλήρωνα εγώ, όχι μόνο του ΠΑΟ. Ακριβώς ίδιοι είναι και οι μπαχαλακιδες του Οσφπ, της ΑΕΚ κτλ κτλ. Διατηρώ μια μικρή επιφύλαξη για τους αντίστοιχους του Παοκ. Θεωρώ ότι αυτοί είναι λίγο χειρότεροι ( προσωπική άποψη ).N.I.2022 έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 16, 2023 2:30 pmTι καλόπαιδα είναι οι μπαχαλακιδες του ΠΑΟ το έχει ανάλυση ο ίδιος ο πρόεδρος dpg, άτομα που τραμπουκιζαν άλλους οπαδούς του ΠΑΟ κλεβουν εισιτήρια, εκβίαζαν την ομάδα και μονό προβλήματα δημιουργούν στον σύλλογο – αυτά δεν είχε πει ?? --- ε για αυτούς μιλούσε και δεν ειναι η αφορμη ειναι η αιτια !
2
2