Κύπελλο Ελλάδος 2022-23, Final-8
Συντονιστής: Captains
μα τα έγραψες πολύ καλά, τι να σχολιάσω. Ισα ισα που είναι η βάση για μελοντική παρέμβαση στα εντός (αν βρω όρεξη με αυτά που βλέπω)Hipster έγραψε: ↑Παρ Φεβ 17, 2023 10:17 amΔεν πιστευω πως εισαι και εσυ απ αυτους που ξαφνιαστηκαν με την δυσκολια της ομαδας με τους ξενους να κερδισουν την ομαδα χωρις;
Ενταξει, λογικα θα περναγε και περασε η ΑΕΚ, αλλα αυτοι που εβλεπαν διαφορες +20 και +30, πραγματικα δεν ξερω τι μπασκετ βλεπουν.
Τωρα για την ομαδα, καλη και χρυση η ομαδα φετος με ροστερ Α2 προς Α1 τα ξερουμε απ το καλοκαιρι ακομα , αλλα δεν ξερω σε ποια βαση θα χτισει για το αυριο . Ο Βεργινης (που κανει και λιγο περιττη την υπαρξη του προπονητη στον παγκο) αλλα και του Μαντζαρη (ηδη κοουτς εδω και αρκετα χρονια (7-8;) ) θα ειναι 37 του χρονου στην Α2 αν συνεχισουν στην ομαδα.
Μηπως να πει καποιος (Φανης ισως ή ειναι απλα βιτρινα;) στους χρηματοδοτες που προφανως δεν ξερουν οι ανθρωποι, πως με βετερανους δεν χτιζεις ομαδες, αλλα φωτοβολιδες. Και φωτοβολιδα καλο ειναι να μην ξαναγινει η ομαδα.
Ας κανουν μια ερευνα ποσοι παιχτες απο τις ακαδημιες της ομαδας παιζουν Α1, Α2 και Β εθνικη και ας χτισουν επιτελους μια πανιωνια ομαδα που ξεκιναει απ το χθες και εχει οριζοντα το μελλον και οχι λυσεις των 2-3 χρονων. Τα εχουμε ξαναζησει αυτα με οχι καλα αποτελεσματα.
Η θεση του Πανιωνιου σαφως ειναι οσο ψηλα γινεται (Α1), αλλα με τον Πανιωνιο τροπο και οχι σαν εταιρια μπασκετ. Εταιριες μπασκετ στην Ελλαδα μονο 2 μπορουν να σταθουν , καλως ή κακως. Οι αλλοι παλευουν με τα μπαν .
Απο την άλλη, κυτωντας τη ζωή με χαμόγελο και το μπασκετ με ακόμα μεγαλύτερο, είμαι σαρκαστικός με τα παιδάκια που ακόμα δεν έχουν μάθει τα βασικά και πάνε και στριμώχνονται στα μανατζερικά γραφεία για μεροκάματα στα μεγάλα γιαπιά της χώρας. Κι έρχεται ο Αντωνάκης και τους πάει κωλο κωλο και παει να τους πάρει το ματσάκι. Ε!!!!!!!!! ένα μειδίαμα είναι υποχρεωτικό.
Δεν λέω ο Παπαδογιάννης στα γεράματα του το φιλοσοφεί και καλά κάνει και καλά κανουμε και συμφωνούμε μαζί του. οπως διαφωνούσα μαζί του όταν έγλειφε κίτρινες και πράσινες ποδιές ως μειράκιον δημοασιογραφίας. Αλλά όσο η Β εθνική μπορεί να είναι μάζωξη γερόντων και χάνει το αναπτυξιακό της χαρακτήρα, αλλο τόσο και η Α1 είναι το νεκροταφείο των πιτσιρικάδων που μαθαίνουν το ρόλο του ρολίστα, τόσο μάλιστα καλά που ξεχνάνε και το άθλημα και για ποιο λόγο βρίσκονται εκεί.
ΥΓ χαίρομαι για τον φίλο μου τον Πέτρο που είναι στην Ισπανία από την Τρίτη και μου στέλνει καθημερινή ανταπόκριση απο το εκεί Φ8
ΥΓ Τα είσητήρια, με βάση την ανακοίνωση της ΕΟΚ, θα πήγαιναν σε απλούς φιλάθλους και σε συνοδούς παιδιών ακαδημιών. Οπότε οι αποκλεισμοί κακότροπων ανεγκέφαλων ήταν εξασφαλισμένη. Η βλακεία όμως είναι ανίκητη, οπότε ένα αθηναικό γήπεδο δεν τους πέρασε απο το μυαλό.
1
1

Manager FREE Zone
Old-school For Ever
Old-school For Ever
- ssoulliss
- Reactions: 674
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για εμένα δύο είναι τα προβλήματα, το πρώτο είναι ότι δεν αγαπάμε το σπορ, διότι όταν αγαπάς κάτι το διαφυλάτεις από τα έκτροπα. Το δεύτερο πρόβλημα είναι ότι η πολιτεία δεν θέλει να τα βάλει με αυτούς που δημιουργούν αυτά τα έκτροπα.
Στην πράξη το βόλλεϋ αν δεν με απατάει η μνήμη μου είχε κάνει μια καλή προσπάθεια με παιδάκια σε F4 αλλά νομίζω ότι και εκεί εγκαταλείφθηκε το εγχείρημα. Το να διατίθονται τα εισιτήρια μόνο στην διοργανώτρια πόλη είναι μια καλή σκέψη, αλλά κάλλιστα θα μπορεί ο πρόεδρος να αγοράσει Χ αριθμό εισιτηρίων και να τα προμηθεύσει εκεί που θέλει ώστε "ο πύρινος κόσμος της ομάδας μας να δώσει την απαραίτητη ώθηση στους παίκτες"
.
Εν τέλει νομίζω ότι όπως είναι αυτή τη στιγμή η κατάσταση στο άθλημα/στη χώρα, πιστεύω ότι υπό κανονικές συνθήκες μόνο η εθνική μπορεί να γεμίσει γήπεδο σε διαδοχικές ημέρες χωρίς παρατράγουδα.
Στην πράξη το βόλλεϋ αν δεν με απατάει η μνήμη μου είχε κάνει μια καλή προσπάθεια με παιδάκια σε F4 αλλά νομίζω ότι και εκεί εγκαταλείφθηκε το εγχείρημα. Το να διατίθονται τα εισιτήρια μόνο στην διοργανώτρια πόλη είναι μια καλή σκέψη, αλλά κάλλιστα θα μπορεί ο πρόεδρος να αγοράσει Χ αριθμό εισιτηρίων και να τα προμηθεύσει εκεί που θέλει ώστε "ο πύρινος κόσμος της ομάδας μας να δώσει την απαραίτητη ώθηση στους παίκτες"

Εν τέλει νομίζω ότι όπως είναι αυτή τη στιγμή η κατάσταση στο άθλημα/στη χώρα, πιστεύω ότι υπό κανονικές συνθήκες μόνο η εθνική μπορεί να γεμίσει γήπεδο σε διαδοχικές ημέρες χωρίς παρατράγουδα.
3
3

- Conan1982
- Reactions: 3554
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τραγικά είναι τα πράγματα γιατί αφήνουμε τους λίγους να απομακρύνουν τους πολλούς. Εγώ ξέρω ότι έχω φίλους που μπορεί να υποστηρίζουν κάθε ομάδα χωρίς αυτό να επηρεάζει κάπως την σχέση μας (εντάξει εκτός από τις ...καζούρες όταν χάνουν), ξέρω ότι καθημερινά συναντώ ανθρώπους με διαφορετικές απόψεις, πολιτικές, αθλητικές, διαφορετικές κοσμοθεωρίες και δεν παίζουμε...ξύλο με κανέναν από αυτούς και αυτό είναι το φυσιολογικό σε όλη την Ελλάδα. Απλή είναι η λύση για την επόμενη φορά.
Να γίνει το F8 σε κάποια άλλη πόλη που θα προσελκύσει κόσμο, τα εισιτήρια να διατεθούν πάλι ανεξαρτήτως ομάδας και να είναι αυστηρώς ατομικά, κατά την είσοδο να ζητείται ταυτότητα όσο χρονοβόρο και να είναι. Στον εξωτερικό χώρο να υπάρχουν δραστηριότητες όπου θα προσελκύσουν οικογένειες και παιδιά. Να γίνει γνωστό ότι σε όποιον κάνει επεισόδια θα ασκηθεί μήνυση και αγωγή για αποζημίωση. Να υπάρχουν επιλογές για εισιτήρια (μέρες, αγώνες κλπ) και να είναι φυσιολογικές οι τιμές. Ας γίνει πρώτα γιορτή πραγματικά και μετά θα έρθει και το κέρδος.
Να γίνει το F8 σε κάποια άλλη πόλη που θα προσελκύσει κόσμο, τα εισιτήρια να διατεθούν πάλι ανεξαρτήτως ομάδας και να είναι αυστηρώς ατομικά, κατά την είσοδο να ζητείται ταυτότητα όσο χρονοβόρο και να είναι. Στον εξωτερικό χώρο να υπάρχουν δραστηριότητες όπου θα προσελκύσουν οικογένειες και παιδιά. Να γίνει γνωστό ότι σε όποιον κάνει επεισόδια θα ασκηθεί μήνυση και αγωγή για αποζημίωση. Να υπάρχουν επιλογές για εισιτήρια (μέρες, αγώνες κλπ) και να είναι φυσιολογικές οι τιμές. Ας γίνει πρώτα γιορτή πραγματικά και μετά θα έρθει και το κέρδος.
1
1

- PeristeriBCfan
- Reactions: 515
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant-Kawhi Leonard
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η αλήθεια είναι πως ο συγκεκριμένος θεσμός θα μπορούσε να ήταν μια μεγάλη γιορτή,με εύκολη πρόσβαση για τον κόσμο,αλλά εδώ γίνεται το αντίθετο...
Το φθηνότερο πακέτο εισιτηριων έκανε 70€,που όπως ξέρετε υπηρχαν κάποιες προϋποθέσεις για να τα προμηθευτεις. Βαλε κι τα ακτοπλοϊκά/αεροπορικά, βγαίνει ένα Χ-Ψ κόστος για 3 αγωνιστικές μέρες.
Είμαι σίγουρος ότι κι οι φίλοι του Πανιωνίου με την συμμετοχή τους στο Final 8 κι οι φίλοι του ΓΣΠ με την πιθανότητα συμμετοχής σε τελικό θα ενδιαφέρονταν για τον συγκεκριμένο θεσμό,αλλά τεσπα....
Το φθηνότερο πακέτο εισιτηριων έκανε 70€,που όπως ξέρετε υπηρχαν κάποιες προϋποθέσεις για να τα προμηθευτεις. Βαλε κι τα ακτοπλοϊκά/αεροπορικά, βγαίνει ένα Χ-Ψ κόστος για 3 αγωνιστικές μέρες.
Είμαι σίγουρος ότι κι οι φίλοι του Πανιωνίου με την συμμετοχή τους στο Final 8 κι οι φίλοι του ΓΣΠ με την πιθανότητα συμμετοχής σε τελικό θα ενδιαφέρονταν για τον συγκεκριμένο θεσμό,αλλά τεσπα....
2
2

- pan24
- Reactions: 2543
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ήταν λάθος να μην υπάρχουν ξεχωριστά εισιτήρια.
Μπορώ να καταλάβω ότι στόχος ήταν κάποιος αφού θα πληρώσει που θα πληρώσει να πάει και στα λιγότερο εμπορικά παιχνίδια αλλά μπούμερανγκ γυρίζει.
Ήταν μεγάλο λάθος και οι ώρες διεξαγωγής Πέμπτη-Παρασκεύη και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι λόγω ΕΡΤ, που τα κάνει κάτι τέτοια και στο πρωτάθλημα.
Μέσα στο μεσημέρι εργάσιμη μέρα ποιος θα πάει και ποιος θα τα δει ακόμα και από την τηλεόραση.
Είναι λες και ήταν μια υποχρέωση που έπρεπε να χωρέσει σε όποιο διάστημα είχε κενό το κανάλι.
Πρώτη φορά ήταν, ελπίζω να διορθωθεί του χρόνου.
Του χρόνου θα ήθελα να το δω όχι σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Πάτρα αλλά ούτε και σε νησί, ας πούμε Λάρισα θα μπορούσε να είναι ιδανικό.
Με δυνατότητα ξεχωριστών εισιτηρίων ανα μέρα και έκπτωση για όποιον θέλει πακέτο όλες τις μέρες.
Αυτό που δεν θα ήθελα να δω είναι να παίρνουν εισιτήρια οι ομάδες.
Η αγορά μέσω της ΕΟΚ μπορεί να βελτιωθεί, δεν θεωρώ απαραίτητο να δίνεις για να βγάλεις εισιτήριο τόσα χαρτιά λες και πας να βγάλεις βίζα, αλλά θέλω να μείνει στην ΕΟΚ. Δεν έχω καμιά εμπιστοσύνη στις ομάδες ότι δεν θα τα δώσουν σε ούγκανους.
Ας έχουν προτεραιότητα αθλητές εγγεγραμμένοι στα μητρώα της ΕΟΚ και συνοδοί τους και όσοι είχαν πάει σε παιχνίδι της εθνικής στα παράθυρα αλλά να μπορεί να πάρει και απλός κόσμος.
Αν τα εισιτήρια τα δίνει η ΕΟΚ ανάμεικτα όχι χωρισμένα ανα ομάδα και κάθε ΑΜΚΑ δεν μπορεί να πάρει πάνω από 1-2 είναι αρκετά δύσκολο να βρεθούν στα χέρια μπαχαλάκηδων.
Φέτος πήγαν πολύ επιφυλακτικά, προτίμησαν να τους κράζουν που δεν έχει τουλάχιστον στα προημιτελικά κόσμο παρά να ρισκάρουν να γίνει εμπόλεμη ζώνη. Χρειάζεται ισορροπία.
Κάθε αρχή και δύσκολη. Καλή σκέψη, μέτρια εκτέλεση αλλά έπρεπε να το τολμήσει κάποιος.
Ελπίζω του χρόνου να διορθωθούν τα φετινά προβλήματα.
Μπορώ να καταλάβω ότι στόχος ήταν κάποιος αφού θα πληρώσει που θα πληρώσει να πάει και στα λιγότερο εμπορικά παιχνίδια αλλά μπούμερανγκ γυρίζει.
Ήταν μεγάλο λάθος και οι ώρες διεξαγωγής Πέμπτη-Παρασκεύη και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι λόγω ΕΡΤ, που τα κάνει κάτι τέτοια και στο πρωτάθλημα.
Μέσα στο μεσημέρι εργάσιμη μέρα ποιος θα πάει και ποιος θα τα δει ακόμα και από την τηλεόραση.
Είναι λες και ήταν μια υποχρέωση που έπρεπε να χωρέσει σε όποιο διάστημα είχε κενό το κανάλι.
Πρώτη φορά ήταν, ελπίζω να διορθωθεί του χρόνου.
Του χρόνου θα ήθελα να το δω όχι σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Πάτρα αλλά ούτε και σε νησί, ας πούμε Λάρισα θα μπορούσε να είναι ιδανικό.
Με δυνατότητα ξεχωριστών εισιτηρίων ανα μέρα και έκπτωση για όποιον θέλει πακέτο όλες τις μέρες.
Αυτό που δεν θα ήθελα να δω είναι να παίρνουν εισιτήρια οι ομάδες.
Η αγορά μέσω της ΕΟΚ μπορεί να βελτιωθεί, δεν θεωρώ απαραίτητο να δίνεις για να βγάλεις εισιτήριο τόσα χαρτιά λες και πας να βγάλεις βίζα, αλλά θέλω να μείνει στην ΕΟΚ. Δεν έχω καμιά εμπιστοσύνη στις ομάδες ότι δεν θα τα δώσουν σε ούγκανους.
Ας έχουν προτεραιότητα αθλητές εγγεγραμμένοι στα μητρώα της ΕΟΚ και συνοδοί τους και όσοι είχαν πάει σε παιχνίδι της εθνικής στα παράθυρα αλλά να μπορεί να πάρει και απλός κόσμος.
Αν τα εισιτήρια τα δίνει η ΕΟΚ ανάμεικτα όχι χωρισμένα ανα ομάδα και κάθε ΑΜΚΑ δεν μπορεί να πάρει πάνω από 1-2 είναι αρκετά δύσκολο να βρεθούν στα χέρια μπαχαλάκηδων.
Φέτος πήγαν πολύ επιφυλακτικά, προτίμησαν να τους κράζουν που δεν έχει τουλάχιστον στα προημιτελικά κόσμο παρά να ρισκάρουν να γίνει εμπόλεμη ζώνη. Χρειάζεται ισορροπία.
Κάθε αρχή και δύσκολη. Καλή σκέψη, μέτρια εκτέλεση αλλά έπρεπε να το τολμήσει κάποιος.
Ελπίζω του χρόνου να διορθωθούν τα φετινά προβλήματα.
4
3
1

- ssoulliss
- Reactions: 674
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει του χρόνου στην Πάτρα και να συνδυαστούν 3ήμερα event με τα αντίστοιχα του Καρναβαλιού ή όπου αλλού υπάρχει μεγάλο γήπεδο και αντίστοιχες εκδηλώσεις. Να είναι προσιτά σε οικογένειες (ιδίαιτερα τις γυναίκες) και παιδιά, να μην είναι πανάκριβα όλα αυτά, να συμμετέχουν και κάποιοι παίκτες είτε με υπογραφή αυτογράφων, είτε με φωτογραφήσεις κλπ. Δεν λέω να γίνουμε Ισπανία όπου μια πόλη ζει και αναπνέει για το αντίστοιχο τριήμερο αλλά θα μπορούσε να γίνει ένα βήμα προς τα εμπρός.
0
-
- Reactions: 482
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το θέμα είναι που στοχεύουμε...
Σε κόσμο μόνο από την περιοχή διεξαγωγής ή και σε μετακινούμενο;
Εάν θέλουμε το πρώτο τότε ας το κάνουμε στην Κρήτη, στην Ρόδο ή στην Κέρκυρα για παράδειγμα.
Εάν θέλουμε ομως το δεύτερο, τοτε είναι μονόδρομος πόλεις προσβάσιμες σε όλους και χωρίς απαγορευτικό κόστος (άρα όχι ακτοπλοϊκά). Άρα πάλι πάμε στις γνωστές επιλογές, εφόσον φυσικά έχουν γήπεδο ικανό να φιλοξενήσει αγώνες (π.χ. Πάτρα, Λάρισα).
Σε κόσμο μόνο από την περιοχή διεξαγωγής ή και σε μετακινούμενο;
Εάν θέλουμε το πρώτο τότε ας το κάνουμε στην Κρήτη, στην Ρόδο ή στην Κέρκυρα για παράδειγμα.
Εάν θέλουμε ομως το δεύτερο, τοτε είναι μονόδρομος πόλεις προσβάσιμες σε όλους και χωρίς απαγορευτικό κόστος (άρα όχι ακτοπλοϊκά). Άρα πάλι πάμε στις γνωστές επιλογές, εφόσον φυσικά έχουν γήπεδο ικανό να φιλοξενήσει αγώνες (π.χ. Πάτρα, Λάρισα).
0
- SteveNashidis
- Reactions: 3281
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν δεν παμε σε Πατρα - Θεσσαλονίκη - Αθήνα - Ηράκλειο τα διαθέσιμα γήπεδα είναι :
Λάρισα 5500 θέσεις
Κοζάνη : 5000 θέσεις
Λαμία : 5000 θέσεις
Ξάνθη : 4000 θέσεις
Ιωάννινα : (κλειστό Ελληνικού, υπό κατασκευή 5000 θέσεις)
Καρδίτσα , Χανιά ή Τρίκαλα με 3000 θέσεις είναι μικρά. Οπότε οι επιλογές είναι περιορισμένες. Βέβαια με τόσο άδειο γήπεδο που βλέπουμε 2 μέρες καλυτερα ας ξεκινήσει το επόμενο final8 σε μικρό γήπεδο μέχρι να καθιερωθεί ως θεσμός.
Λάρισα 5500 θέσεις
Κοζάνη : 5000 θέσεις
Λαμία : 5000 θέσεις
Ξάνθη : 4000 θέσεις
Ιωάννινα : (κλειστό Ελληνικού, υπό κατασκευή 5000 θέσεις)
Καρδίτσα , Χανιά ή Τρίκαλα με 3000 θέσεις είναι μικρά. Οπότε οι επιλογές είναι περιορισμένες. Βέβαια με τόσο άδειο γήπεδο που βλέπουμε 2 μέρες καλυτερα ας ξεκινήσει το επόμενο final8 σε μικρό γήπεδο μέχρι να καθιερωθεί ως θεσμός.
0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

- PeristeriBCfan
- Reactions: 515
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant-Kawhi Leonard
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 2386
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Πιστεύεις ότι οι αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ της ομάδας, την μπέρδεψαν περισσότερο από όσο τη βοήθησαν;PeristeriBCfan έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 18, 2023 4:49 pmΔυστυχώς το Περιστέρι δεν μπορεί να κοντραρει την ΑΕΚ,κι το θεμα πεφτει στην διαχειριση/προετοιμασια απο τα προπονητικα stuff... Για να δουμε λως θα εξελιχθει κι το Β'ημιχρονο,αλλα θα χρειαστει καποια ατομικη εξαρση απο πλευρας ΓΣΠ για να αλλαξει η κατασταση
0