austerity_blues έγραψε: ↑Δευ Φεβ 20, 2023 11:33 pm
yorgos έγραψε: ↑Δευ Φεβ 20, 2023 11:26 pm
Ο Πεδουλάκης έφερε το Ράντονιτς και μετά είδε -κι αυτός κι ο Ράντονιτς- τη διοίκηση να παρκάρει παίκτες που είχαν επιλέξει αυτοί και να έρχεται όποιον είδε ο πρόεδρος στο γιουτούμπι.
το σάιτ της αλήθειας είχε γράψει κάποια στιγμή ότι ο Πεδουλάκης έφερε Γκριγκόνις, Άντριους και Γκουντάιτις ενώ ο Ράντονιτς ήθελε άλλους και όντως δε νομίζω να είναι επιλογές ντιπιτζί αυτές (με μικρή επιφύλαξη για τον Γκριγκόνις, τους άλλους σιγά μη τους ήξερε).
Ελπίζω μια μέρα να το μάθουμε. Ψιλοαμφιβάλλω ότι ο Πεδουλάκης που ξέρουμε αποφάσισε να φέρει το λιγότερο αθλητικό σέντερ της Ευρωλίγκας και το λιγότερο σκληρό ρόστερ, για τους άλλους δύο λογικό μου φαίνεται να είναι επιλογές του, το Γκριγκόνις άλλωστε θα τον έπαιρνε ο οποιοσδήποτε.
Όπως και να έχει το πράγμα δε χάλασε εκεί η χρονιά στην απόκτηση αυτών των τριών, ο σχεδιασμός φαινόταν νορμάλ μέχρι την αποχώρηση Παπαπέτρου που για μένα παραμένει μυστήριο και μετά ξεκίνησαν τα ντιπιτζικά δεν ερχόταν 4ρι, αδειάστηκε ο προπονητής δημοσίως, ήρθε ο Μπέικον από το πουθενά, ο Παππάς που λέγεται ότι είχε ρόλο ντιπιτζοπληροφοριοδότη στα αποδυτήρια, μπάχαλο με το ποιος θα είναι ο 5ος ο 6ος ο 7ος, ήρθε ο Τόμας χωρίς να μπορεί να παίξει, η διοίκηση έπαιζε παιχνιδάκια με τον Άντριους και τα πλήρωσε, γενικώς όλο το κλίμα ήταν άρρωστο και ήδη από τον Οκτώβριο

είχαμε μέσω των ανακοινωθέντων της κομαντατούρ ροκάνισμα της καρέκλας του Ράντονιτς . Που δεν ξέρω αν το έριξε στο σορολόπ (αμφιβάλλω, κανείς δε θέλει να χάνει, πέφτει το κασέ του), αν τον είχαν γραμμένο οι παίκτες γιατί έβλεπαν ότι δεν είχε κανένα λόγο στις αποφάσεις και κάθε εβδομάδα τον έθαβε ο πρόεδρος από τα σάιτ του ή αν απλά δεν είχε την προσωπικότητα να επιβληθεί. Για μένα παίζει ρόλο και η απουσία ενός Έλλην αρχηγού που να μπορεί να τους μαζέψει και να βάλει μια φωνή, ο Παπαγιάννης δε φαίνεται τέτοιο παιδί.
Έδειξε κάτι προπονητικά ο Ράντονιτς; Όχι, τίποτε. Περιμέναμε κάτι από το δίδυμο Πεδουλάκη-Ράντονιτς; Ναι, εγώ τουλάχιστον περίμενα ομάδα με σοβαρό αμυντικό προσανατολισμό, σκληράδα και να φτύνει αίμα, αυτά ξέραμε από αυτούς τους δύο και είδαμε τα εντελώς αντίθετα κι απόκτηση παικτών που είναι ό,τι πιο αντίθετο υπάρχει σε αυτή τη λογική, ειδικά στη φροντ λάιν. Θα μπορούσε έστω με αυτό το υλικό να παίζει καλύτερα η ομάδα; Φυσικά, ατομικά κανείς δεν είναι κακός παίκτης και τραυματισμούς δεν είχαμε (γενικά έχει ελάχιστους σοβαρούς φέτος η Ευρωλίγκα, φτου-φτου), αλλά μάλλον το κλίμα ήταν άθλιο φαινόταν κι από τις κινήσεις των παικ΄των μέσα στο γήπεδο, βαρε΄θηκα να βλέπω το Μπέικον να κάνει παρατηρήσεις στους άλλους για την άμυνα

, το Γκριγκόνις να παρακαλάει να πάρει μπάλες και το Γουίλιαμς να τρώει καλάθι επειδή δεν έκανε μποξ άουτ και να χαζογελάει. Τουλάχιστον αυτά θα μπορούσε να τα μετριάσει ένας κόουτς που μπορεί να επιβληθεί ως προσωπικότητα, δεν ξέρω αν του έλειψε αυτή ή αν είχε ξεφτιλιστεί τόσο στα μάτια όλων από τις απανωτές ταπεινώσεις της διοίκησης που για τους παίκτες ήταν σα να μην υπήρχε.