portokalopita13 έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 23, 2020 1:08 pm
Ο Τομιτς σημερα δηλωσε οτι θελουν να παιξουν (συμπεριλαμβανοντας και την ευρωλιγκα)
σημειωνοντας βεβαια οτι εκει ειναι πιο περιπλοκο και δυσκολο απο την acb ! δεν απεκλεισε παντως τιποτα..
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
Τόμιτς: "Πιο εύκολο να συνεχιστεί η ACB από την EuroLeague"
Ο Άντε Τόμιτς δήλωσε ότι του φαίνεται πιο εύκολο να δει το ισπανικό πρωτάθλημα να ξεκινάει από την EuroLeague, προσθέτοντας ότι όλοι θέλουν να ξεκινήσουν οι αγώνες.
ShareTweet
ΟΆντε Τόμιτς είναι ξεκάθαρος: Αυτός και οι συμπαίκτες του θέλουν να ξεκινήσουν οι αγώνες. Δεν είναι ωστόσο σίγουρος ότι αυτό το σενάριο είναι πολύ ρεαλιστικό.
Μιλώντας στο σάιτ της Μπαρτσελόνα, ο 33χρονος σέντερ παραδέχθηκε ότι θεωρεί πιο εύκολο να επανεκκινήσει το ισπανικό πρωτάθλημα παρά η EuroLeague.
"Νομίζω ότι στην EuroLeague τα πράγματα είναι πολύπλοκα" δήλωσε αρχικά ο Τόμιτς, για να προσθέσει: "Σε αυτή την διοργάνωση υπάρχουν ομάδες από πολλές χώρες και
θεωρώ ότι είναι δύσκολο να οργανωθεί.
Από την άλλη πλευρά όμως, η ACB έχει το πλεονέκτημα ότι όλες οι ομάδες είναι από την ίδια χώρα. Είναι πιο εύκολο να οργανωθεί . Θεωρώ ότι σιγά-σιγά θα είμαστε έτοιμοι να παίξουμε. Θέλουμε να παίξουμε".
Όχι ότι έχει και πολλή σημασία, αλλά μόλις το είδα αυτό που έλεγες για τον Τόμιτς.
Portokalopita13 κι εγώ έχω μπερδευτεί καμπόσες φορές με δηλώσεις κλπ.
Σημασία έχει ότι στην Ευρωλίγκα το έχουν ληγμένο πάνω από βδομάδα ότι δεν θα γίνει φέτος.
Και να σου πω και κάτι; Πέραν του βασικού ζητήματος που είναι ο νέος ιός και μια πιθανή διασπορά του σε χώρες που τον πέρασαν βαρβάτα,΄βάλε μέσα και την εμπορική απαξίωση που θα έφερνε το όλο θέμα. Νομίζεις ότι δεν το σκέφθηκαν; ;)
Χάλια θα είναι η εικόνα πολλών από τους παίκτες και σίγουρα των ομάδων. Θα ήταν φάση-τρολ το F4 άπο άποψη μπασκετικού θεάματος. Αν είχε γίνει έστω από τις αρχές Μάη, η πρώτη σύναξη των παικτών, ίσως να τον μαζεύαν για έναν μήνα μετά. Τώρα όμως δεν βγαίνει.
Οπότε θα γίνουν τα εθνικά πρωταθλήματα σε κάποιες χώρες με κύριο αυτό της Acb και θα λειτουργήσουν κι προσχέδιο για μελλοντικές καταστάσεις στο διεθνές επίπεδο.