2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

N.I.2022

a1greece
Reactions: 312
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: OSFP
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Φεβ 22, 2023 2:42 pm

pisto-linas έγραψε:
Τετ Φεβ 22, 2023 1:35 pm
N.I.2022 έγραψε:
Τετ Φεβ 22, 2023 12:48 pm

Ναι εγώ θα κρατούσα και τον Πάππας αν και πιστεύω ότι το παιδί τελικα είναι επιπέδου Β’ Εθνικής, αλλά βοηθά στο καλό κλίμα στην ομάδα. :banana:
Αυτο το βασιζεις καπου βλεπωντας τον παικτη οταν αγωνιζεται η απλα ειναι ενα feeling? :D
Εννοείς το «καλό κλίμα στην ομάδα» ή το ότι τον θεωρώ παίχτη επιπέδου Β’ Εθνικής ?

Για το πρώτο θεωρώ ότι λειτουργεί σαν σύνδεσμος μεταξύ Ελλήνων και Αμερικάνων παιχτών, και από ότι έχω μάθει είναι καλό παιδί και πειραχτήρι (βοηθά στο να καθαρίζει το μυαλό της ομάδας στα αποδυτήρια ένας τέτοιος τύπος) δεν γκρινιάζει και δεν έχει απαιτήσεις .

Για το επίπεδο του παιχνιδιού δεν θεωρώ ότι μπορεί να κάνει κάτι πέρα από ένα στατικό αμαρκάριστό σουτ, πράγμα που το κάνουν πολύ καλυτέρα αρκετοί παίχτες Α2 … δεν έχει την δύναμη και σωματοδομη για Α1 ούτε και ανάλογη αθλητικοτιτα , αρά με το 1.96 του θα μπορούσε να ήταν ένα αξιόλογο 2-3 στη Β’ Εθνική.
:dribble:

0
Άβαταρ μέλους
pisto-linas

a1greece
Reactions: 395
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Φεβ 22, 2023 2:51 pm

N.I.2022 έγραψε:
Τετ Φεβ 22, 2023 2:42 pm
pisto-linas έγραψε:
Τετ Φεβ 22, 2023 1:35 pm

Αυτο το βασιζεις καπου βλεπωντας τον παικτη οταν αγωνιζεται η απλα ειναι ενα feeling? :D
Εννοείς το «καλό κλίμα στην ομάδα» ή το ότι τον θεωρώ παίχτη επιπέδου Β’ Εθνικής ?

Για το πρώτο θεωρώ ότι λειτουργεί σαν σύνδεσμος μεταξύ Ελλήνων και Αμερικάνων παιχτών, και από ότι έχω μάθει είναι καλό παιδί και πειραχτήρι (βοηθά στο να καθαρίζει το μυαλό της ομάδας στα αποδυτήρια ένας τέτοιος τύπος) δεν γκρινιάζει και δεν έχει απαιτήσεις .

Για το επίπεδο του παιχνιδιού δεν θεωρώ ότι μπορεί να κάνει κάτι πέρα από ένα στατικό αμαρκάριστό σουτ, πράγμα που το κάνουν πολύ καλυτέρα αρκετοί παίχτες Α2 … δεν έχει την δύναμη και σωματοδομη για Α1 ούτε και ανάλογη αθλητικοτιτα , αρά με το 1.96 του θα μπορούσε να ήταν ένα αξιόλογο 2-3 στη Β’ Εθνική.
:dribble:
Ναι το δευτερο εννοουσα,το πρωτο φαινεται αλλωστε... :hoho:

Με καλυψες, δε συμφωνω αλλα με καλυψες :D :)

0
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Τετ Φεβ 22, 2023 3:40 pm

Οπως εχω ξαναπει ειμαι θιασωτης των λιγων εως ελαχιστων αλλαγων στην ομαδα προκειμενου να διατηρειται η χημεια και η ομοιογενεια της...........επισης εχω ξαναπει οτι το μπασκετ του Μπαρτζωκα ειναι δυσκολο να αφομοιωθει και σε αμυνα και σε επιθεση και κατα κυριο λογο οι παιχτες του γινονται καλυτεροι στη δευτερη χρονια της συνεργασιας τους........

ΑΡΑ.......θα αλλαζα Μπολομποι μονο με εναν τοπκλας ψηλο (πχ Μιλουτινοφ) και θα αλλαζα Κααναν ή Σακ με εναν τοπ κλας σκορερ(πχ ΟΧΙ Ντορσει......οχι αλλο καρβουνο...) ή ενα πολυ καλο τριαρι (πχ Σιλντς ή Ναναλι ή Καλινιτς )για να χεις μετα απο χρονια.2μετρο πισω ή μαζι με τον Παπ......

0
Leo_98

a1greece
Reactions: 505
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Τετ Φεβ 22, 2023 9:40 pm

Κι εγώ Κάνααν και Μπολομπόι θα άλλαζα για την επόμενη σεζόν.
Τον πρώτο γιατί θεωρώ ότι χρειαζόμαστε έναν πιο πολυδιάστατο σκόρερ στο "2" και τον δεύτερο επειδή δεν έχει ανταποκριθεί στο ρόλο του δεύτερου ψηλού και θα μπορούσε να αντικατασταθεί με παίχτη που ακουμπάει και στο "4".
Τέλος είμαι λίγο διχασμένος στην περίπτωση του Πίτερς. Από την μία είναι έως και πολυτέλεια για δεύτερο 4άρι, από την άλλη - όπως έλεγα και το καλοκαίρι - θα προτιμούσα έναν πιο αθλητικό και καλύτερο αμυντικό πίσω από τον Σάσα.
Αν φύγει ο Βεζένκοφ (χτύπα ξύλο :D ) θα κρατούσα σίγουρα Πίτερς.

0
austerity_blues
Reactions:

Τετ Φεβ 22, 2023 10:06 pm

για Κάνααν χωρίς να πω ότι θα πεθάνω έτσι και φύγει, νομίζω ότι (αν και άργησε) έχει κολλήσει με την ομάδα. μέχρι το Δεκέμβριο χανόταν εντελώς στα plays και φαινόταν σαν να μη ξέρει τι πρέπει να κάνει, τώρα μου φαίνεται ότι έχει μπει στο νόημα. φαίνεται και από τη βελτίωση του στην άμυνα αυτό.

σίγουρα ο Ντόρσεϊ είχε πιο ελεύθερο ρόλο και μας πρόσφερε και το απρόβλεπτο στην επίθεση. τον Κάνααν τον χρησιμοποιεί διαφορετικά ο Σκακιστής, να αράζει στη γωνία, να ανοίγει χώρους και αν καταλήξει και η μπάλα στα χέρια του να σουτάρει.

για τον συγκεκριμένο παίκτη έχω και την περισσότερη περιέργεια να δω πώς θα τελειώσει τη χρονιά, από όλους τους υπόλοιπους δε περιμένω καμιά τρομερή έκπληξη.

Redoctor_33

senior
Reactions: 259

Πέμ Φεβ 23, 2023 3:21 am

1. Walkup, ,Σλου, Λου
2. Αντικανααν, Λάρυ
3. Παπ, Μακκισικ
4. Σάσα*, Αντιπιτερς
5. Κροκόδειλος Φολ, Μπιγκ Παπά, Μπλακ

Χωράει κι ένας ξένος στοίχημα στο 2-3.

Αν δεν έρθει Μπιγκ παπα κάποιος άλλος αντιμπολομποι.

Μπιγκ Παπα αξίζει σαν επένδυση. Έχει προοπτική αφού περάσει ένα δύσκολο πρώτο 6μηνο εντρύφησης στον Μπαρτζωκισμο να αλλάξει λεβελ. Αν καταφέρει δηλαδή να βελτιωθεί στην άμυνα πέραν των μπλοκ και συνεχίσει την δουλειά στο σουτακι.

5 out Μπαρτζωκικη ονείρωξη. Κόκκινη καταιγίδα από παντού

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1575
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Πέμ Φεβ 23, 2023 9:15 am

Επειδη ,προσωπικα, δεν βλεπω τον τροπο που ο Βεζενκοφ δεν θα παει Σακραμεντο το καλοκαιρι, ποιος παικτης,ελευθερος το καλοκαιρι η με λογικο buy out, θεωρειτε οτ θα μπορουσε να καλυψει τα οσα δινει τωρα ο Βεζενκοφ?

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1738
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: BayernMunich
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Φεβ 23, 2023 9:59 am

j-kidd13 έγραψε:
Επειδη ,προσωπικα, δεν βλεπω τον τροπο που ο Βεζενκοφ δεν θα παει Σακραμεντο το καλοκαιρι, ποιος παικτης,ελευθερος το καλοκαιρι η με λογικο buy out, θεωρειτε οτ θα μπορουσε να καλυψει τα οσα δινει τωρα ο Βεζενκοφ?
Πολύ εύκολη απάντηση: ΚΑΝΕΝΑΣ

1
1 Εικόνα
austerity_blues
Reactions:

Πέμ Φεβ 23, 2023 10:04 am

j-kidd13 έγραψε:
κανείς. από Ευρώπη τουλάχιστον.

πιστεύω θα πάμε σε διαφορετικού τύπου παίκτη και θα κρατήσουμε Πίτερς για να έχουμε τουλάχιστον ένα παίκτη με ελίτ τρίποντο στο 4.

assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Πέμ Φεβ 23, 2023 10:05 am

j-kidd13 έγραψε:
Ο Άντονι Ντειβις ίσως.... Καλό τεσσαρακι.... Και μπορεί να δώσει και κανα 5λεπτο ξεκούραση στο Φαλ....

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1575
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Πέμ Φεβ 23, 2023 10:33 am

Δεν εθεσα σωστα την ερωτηση :lol:
Ποιον βλεπετε σαν πιθανο στοχο απο ευρωπη,αν βλεπετε καποιον, που μπορει να αποδωσει σε ενα καλο επιπεδο,προφανως δεν υπαρχει παικτης που μπορει να αντικαταστησει επαξια τον Βεζενκοφ,πλην του Μιροτιτς,ο οποιος και αυτος ειναι σε μια διαδικασια πτωτικη.
Γιατι εγω μονο απο NBA βλεπω οτι μπορει να κοιταξει ο Ολυμπιακος για την οσο δυνατον καλυτερη αντικατασταση του Βεζενκοφ.

0
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 994
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Πέμ Φεβ 23, 2023 10:40 am

j-kidd13 έγραψε:
Επειδη ,προσωπικα, δεν βλεπω τον τροπο που ο Βεζενκοφ δεν θα παει Σακραμεντο το καλοκαιρι
Η Νικόλ είναι η τελευταία μας ελπίδα

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Πέμ Φεβ 23, 2023 11:40 am

Είναι και Καλιφόρνια το Σακραμέντο το άτιμο, έχει και μπασκετική εληνική παροικία, φοβερό καιρό, ανθρώπινη πόλη, δε βρίσκω λόγο να μη θέλει κάποιος να πάει πέραν του μπασκετικού. Εγώ το θεωρώ δεδομένο πως θα φύγει, ειδικά αν πάρει την Ευρωλίγκα και μακάρι να πάει το παιδί, εκεί είναι πλέον η θέση του, ειδικά όπως έχει αλλάξει το μπάσκετ. Θα γίνει και ντούκι, δεν έχω αμφιβολία.

0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1738
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: BayernMunich
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Φεβ 23, 2023 12:02 pm

Μπα, ντούκι δεν νομίζω να γίνει, είναι σχετικά αργά. Άσε που είναι και μεγάλο ρίσκο γιατί θα χάσει την πλαστικότητα και το σουτ του που είναι άλλωστε και τα βασικά του όπλα.

Επίσης ποια είναι η Νικόλ που ανέφερε ο φίλος παραπάνω?

0
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 994
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Πέμ Φεβ 23, 2023 12:22 pm

golitog7 έγραψε:
Πέμ Φεβ 23, 2023 12:02 pm
Επίσης ποια είναι η Νικόλ που ανέφερε ο φίλος παραπάνω?
Η κοπέλα του
https://www.protothema.gr/sports/articl ... olubiako/

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”