2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5648
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Φεβ 23, 2023 2:52 pm

Εγω 50-50 το χω οτι θα παει ΝΒΑ του χρονου.. Ειναι ιδιος με τον μισιτς,αν δεν του δωσουν πολλα λεφτα αρα και σημαντικο ρολο στο ροστερ δεν παει.Δεν ξερουμε αν οι κινγκς του δωσουν τετοιο ρολο..δεν εχουν ηδη στην θεση του barnes-murray? Με κατω απο 6εκ σαλαρι δεν παει θεωρω.. Εδω 2εκ παιρνει,αρχοντας ειναι,το νικολακι του το εχει...θα χει και τον μιλου του χρονου να πηγαινουν στον οικονομοπουλο.. που να τρεχει τωρα :D

Του χρονου αν ανανεωσουν ολοι οσοι θελουμε δεν βλεπω να γινονται πανω απο 1-2 μεταγραφες.. Μονο ο μπολομποι εχει μονοετες και λογικα γιατι εχουν συμφωνησει με τον μιλου η τουλαχιστον θα το προσπαθησουν.Εκτος και στοχος ειναι ο παπατζον.

Ο κανααν εχει διετες οποτε αν παρουμε ευρωλιγκα δεν βλεπω να φευγει..εκτος και υπαρξει καποια τρελη ευκαιρια ..

0
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 834
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Φεβ 23, 2023 4:14 pm

Το σκεφτόμουν και εγώ για τις καλοκαιρινές μεταγραφές. Αυτή τη στιγμή η ομάδα όπως είναι δεν βλέπω να θέλει κάτι πραγματικά. Στις θέσεις Μακσικ-Καναν μόνο αν θέλει κάτι ο Μπαρτζωκας να αλλάξει που δεν νομίζω. Και ηλικιακά μια χαρά είναι όλοι για του χρονου. Πιστεύω θα φέρουμε Μιλουτινοφ που λήγει το συμβόλαιο του στην ΤΣΣΚΑ και θέλει να γυρίσει σίγουρα τώρα που η ομάδα σαρώνει κιόλας. Εκεί δεν ξέρω τι θα αλλάξει ο Μπαρτζω,ο Black από 3ος έγινε 2ος Center πλέον αλλά ο Bolomboy είναι αλλού τύπου ψηλός και προσφέρει διαφορετικά πράγματα. Για Παπαγιάννη πιστεύω μόνο λόγω διαβατηρίου αν ασχοληθούμε γιατί κατα τα άλλα είναι πιο Soft και από τον Livio.Συν οτι αν ο Παναθηναϊκός θεωρητικά θέλει να κάνει κάτι του χρόνου δεν θα αφήσει τον καλύτερο Έλληνα παίκτη του.

Αν φύγει ο Βεζενκοφ πέρα από 4αρι πρέπει ο Ολυμπιακός να ψάξει και παίκτη με προσωπικότητα και γεμάτα στατιστικά σε οποιαδήποτε θέση. Θα υπάρξει τεράστιο θέμα.

0
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 994
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Πέμ Φεβ 23, 2023 4:20 pm

prime7 έγραψε:
Πέμ Φεβ 23, 2023 4:14 pm
Αν φύγει ο Βεζενκοφ πέρα από 4αρι πρέπει ο Ολυμπιακός να ψάξει και παίκτη με προσωπικότητα και γεμάτα στατιστικά σε οποιαδήποτε θέση. Θα υπάρξει τεράστιο θέμα.
Αν δεν βρουν 4αρι τέτοιου επιπέδου (που δεν νομίζω να βρουν) τότε πρέπει να είναι αναγκάστηκα γκαρντ, αφού στο 1,3 και 5 είναι σίγουροι οι βασικοί

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5648
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Φεβ 23, 2023 5:13 pm

Ουτε απο ΝΒΑ δεν βρισκεις καποιον να δινει αυτα που δινει ο σασα..Η λογικη λεει οτι αφου θα εχουμε ελευθερωσει 2εκ απο το μπατζετ + το μπαι αουτ οτι θα φερουμε καναν μικι για το 4 βαρια βαρια και θα ψαξουμε βαρβατο σκορερ στο 2 τυπου χιγκινς...

υπαρχει και το ενδεχομενο απλα να αποδυναμωθει η ομαδα και να πανε τα λεφτα να καλυψουν τα αυξημενα συμβολαια των αλλων.. Πλακα πλακα αν παρουμε ευρωλιγκα(ακομα και Φ4) σλουκας-γουοκαπ-λαρε δεν νομιζω να ανανεωσουν με οσα θα ζητουσαν τωρα πχ..Ο παπ παλι ετσι οπως παιζει φετος δεν μπορεις να του πεις να παρει λιγοτερα ..

Αρα μιλαμε για υπερβαση αφων για να κρατησουν το υπαρχων μπατζετ,οχι να φερουν και μιλου συν καλυτερο του κανααν..

0
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Φεβ 23, 2023 5:28 pm

Όπως είπε κι ένας φίλος παραπάνω ο Σάσα είναι περίπτωση Μισιτς..... Που σημαίνει ότι για να φύγει θα πρέπει να του δώσουν βαρβάτο συμβόλαιο...... Που σημαίνει ότι θα επενδύσουν πάνω του και θα έχει "εγγυημένο" ρόλο..... Δε νομίζω ότι θα φύγει σε αυτήν τη φάση από δω για να πάει απλά να δοκιμαστεί.....
Εγώ πιστεύω ότι έχει όλο ή σχεδόν όλο το πακέτο για να κάνει καριέρα στο ΝΒΑ αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα συμφωνούσαν μαζί μου οι Αμερικανοί μάνατζερ που επενδύουν πιο πολλοί στα φυσικά προσόντα και στα μούσκουλα....
Δίνω 70-30 να μείνει....

0
Άβαταρ μέλους
pisto-linas

a1greece
Reactions: 395
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv

Πέμ Φεβ 23, 2023 7:32 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Φεβ 23, 2023 5:13 pm
Ουτε απο ΝΒΑ δεν βρισκεις καποιον να δινει αυτα που δινει ο σασα..Η λογικη λεει οτι αφου θα εχουμε ελευθερωσει 2εκ απο το μπατζετ + το μπαι αουτ οτι θα φερουμε καναν μικι για το 4 βαρια βαρια και θα ψαξουμε βαρβατο σκορερ στο 2 τυπου χιγκινς...

υπαρχει και το ενδεχομενο απλα να αποδυναμωθει η ομαδα και να πανε τα λεφτα να καλυψουν τα αυξημενα συμβολαια των αλλων.. Πλακα πλακα αν παρουμε ευρωλιγκα(ακομα και Φ4) σλουκας-γουοκαπ-λαρε δεν νομιζω να ανανεωσουν με οσα θα ζητουσαν τωρα πχ..Ο παπ παλι ετσι οπως παιζει φετος δεν μπορεις να του πεις να παρει λιγοτερα ..

Αρα μιλαμε για υπερβαση αφων για να κρατησουν το υπαρχων μπατζετ,οχι να φερουν και μιλου συν καλυτερο του κανααν..
Αν θέλουν να μενει η ομάδα στην ελίτ και να μην είναι ένα βήμα μπρος δύο πίσω πρέπει να ανεβαίνει το μπάτζετ ανάλογα τις ανάγκες.Σε περίπτωση που φύγει ο Βεζε πρέπει κάπως με κάποιο τρόπο να αντικαταστήσεις την ποιότητα έστω και ας μην είναι ψηλός.Το θέμα δεν είναι να το κρατήσουν με όποιο τρόπο αλλά να ανέβει κιόλας,ξαναλέω αν θες να μείνεις σε υψηλό επίπεδο και να μην θεώρησε ομάδα φωτοβολίδα όσο και in bartzokas we trust να υπάρχει.

0
manhac

junior
Reactions: 210

Πέμ Φεβ 23, 2023 8:13 pm

Καμπόκλο αντί Μπολομπόι και σε περίπτωση φυγής Βεζένκοφ Κουλμπόκα.

0
melagis

junior
Reactions: 51

Πέμ Φεβ 23, 2023 8:29 pm

Στο θεμα Βεζενκοφ εχω μια συγκρατημενη αισιοδοξια οτι θα μεινει λογω οικονομικων, φοβερης χημειας και καλου κλιματος. Αν δεν του δωθει πεντακαθαρος ρολος σε ομαδα με αρκετα καλο συμβολαιο, δεν πιστευω να παει στο NBA για 1 μυριο το χρονο απλα για να δοκιμασει την τυχη του...

1)Μιλουτινοφ αντι Μπολομποι
2)Αντι κανααν για εμενα αν και αμυντικα προσφερει αλλα η στατικοτητα του στις γωνιες με εκνευριζει απιστευτα
3)Ενισχυση Ελληνικου στοιχειου με καποιους εκ των Ρογκαβοπουλου, Νετζηπογλου, Μητογλου, Μητρογλου
Και παμε στο εξης:

Γουοκαπ, Σλουκας, Λουτζης
Αντι Κανααν(Λιουντμπεργκ, Μητρου Λογκ, ) Λαρε,
Παπ, Μακ κισικ
Βεζενκοφ, Κουλμποκα (Προμηθεας Πατρων)
Φαλ, Μιλου, Μπλακ

Αν ημουν προεδρος και ειχα και λεφτα αρκετα θα επαιρνα και Γκουντουριτς η Καλινιτς η Χομς της Μπασκονια..... Σχετικα προσιτοι, υπερχρησιμοι, εμπειροι....
Σ Ε Ρ Β Ο Ι....

Αν φυγει ο Βεζε, αλλαζεις τροπο παιχνιδιου και δινεις 1.5 plus για βαρβατο δυαρι (στυλ Χαουαρντ) και ενισχυση στο 3......

ΥΓ : Α ρε Παπας απ εξω σε αφησα... Γινε ψαλτης η εμφανισου το Σεπτεμβριο με κορμι Κανααν αν θες να χεις ελπιδες....

0
melagis

junior

Πέμ Φεβ 23, 2023 8:30 pm

Υγ2 :

Μητρογλου σε μια αλλη ζωη.......

Γραψτε λαθος....

0
Άβαταρ μέλους
pisto-linas

a1greece
Reactions: 395
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv

Πέμ Φεβ 23, 2023 8:38 pm

Δεν υπάρχει περίπτωση ο Μπαρτζώκας να κάνει πάνω από μία δύο αλλαγές ειδικά αν πάρει καμιά Ευρωλίγκα.Θα μου έκανε μεγάλη εντύπωση.Ισως δύο να είναι και πολλές για αυτόν.Δε βλέπω δηλαδή να φεύγουν και κάνααν και Πίτερς και μπολο ειδικά αν χτύπα ξύλο φύγει ο Σάσα.

0
melagis

junior

Πέμ Φεβ 23, 2023 8:43 pm

manhac έγραψε:
Πέμ Φεβ 23, 2023 8:13 pm
Καμπόκλο αντί Μπολομπόι και σε περίπτωση φυγής Βεζένκοφ Κουλμπόκα.
Φιλε γιναμε 2 που εκτιμαμε Κουλμποκα....
Τον πιστευω πολυ.....

0
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 834

Πέμ Φεβ 23, 2023 9:30 pm

Κουλμποκα?? Δεν τον ηξερα. Κοίταξα βίντεο και wiki. 25 χρονών Λιθουανός. Αν κατάλαβα καλά έχει τρίποντο σαν βότσαλο στη θάλασσα. Πολύ αδύνατος μόνο μου φάνηκε.

0
melagis

junior

Πέμ Φεβ 23, 2023 10:16 pm

prime7 έγραψε:
Κουλμποκα?? Δεν τον ηξερα. Κοίταξα βίντεο και wiki. 25 χρονών Λιθουανός. Αν κατάλαβα καλά έχει τρίποντο σαν βότσαλο στη θάλασσα. Πολύ αδύνατος μόνο μου φάνηκε.
Ασφαλως και ο Κουλμποκα δεν εχει την εμπειρία του Πιτερς στην Ευρωπη αλλα ειναι σε εξαιρετικη ηλικια και εχει παραστασεις απο NBA. Παντως μπορεί να αποδειχθει λιρα 100 υπο τις οδηγιες Μπαρτζω..
.

0
melagis

junior

Πέμ Φεβ 23, 2023 10:17 pm

prime7 έγραψε:
Ασφαλως και ο Κουλμποκα δεν εχει την εμπειρία του Πιτερς στην Ευρωπη αλλα ειναι σε εξαιρετικη ηλικια και εχει παραστασεις απο NBA. Παντως μπορεί να αποδειχθει λιρα 100 υπο τις οδηγιες Μπαρτζω..
.

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1186
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Παρ Φεβ 24, 2023 1:42 am

Ο Κουλμποκα ειναι παιχτης Γιουροκαπ. Πιο σοφτ απο Πιτερς, εξισου αργος και μετριος αμυντικος, οχι καλυτερος σουτερ και δυο αντε διομιση χρονια μικροτερος απο Πιτερς.
Τα λετε λες και ο ενας ειναι βετερανος και ο αλλος στην μεταεφηβεια.
Οσο για το περασμα του απο το ΝΒΑ ηταν ΣΥΝΟΛΙΚΑ 5 λεπτα σε 2 παιχνιδια. Μεχρι και ο Καλαιτζακης περισσοτερο επαιξε. :)

1
1 Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”