EL Game 25, Valencia Basket vs Olympiacos Piraeus

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions: 1471
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Φεβ 25, 2023 12:33 am

jazz thrilos έγραψε:
Παρ Φεβ 24, 2023 11:56 pm
Αληθεια; Πραγματικα ούτε που τον παρατήρησα να μπαίνει τον Μπλακ στο 2ο. Οπότε οκ, οντως επιχειρήθηκε να εφαρμοστει πάνω από ένα σχήμα. Σε κάθε περίπτωση, το ροτεισον έκλεισε για ένα ημίχρονο όσο ποτέ άλλοτε φέτος.
Μπήκε στο τέταρτο δεκάλεπτο μετά από ένα επιθετικό φάουλ του Φαλ στον Ντούμπλιεβιτς, σκάρτο ένα πεντάλεπτο έπαιξε, δεν έκανε πολλά.

0
austerity_blues
Reactions:

Σάβ Φεβ 25, 2023 12:36 am

εγώ πάντως και να χάναμε ευχαριστημένος θα ήμουν, ο αγώνας μας πρόσφερε τη στιγμή που ο Μπαρτζώκας προσπαθεί να καθαρίσει το λεκέ από το σακάκι, σίγουρα θα κυκλοφορεί ήδη gifάκι εκεί έξω <3

Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 994
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Σάβ Φεβ 25, 2023 1:06 am

Reaper έγραψε:
Παρ Φεβ 24, 2023 11:50 pm
4/4 στην Ισπανια, 7 σερι νικες, συνεχιζεται η πορεια προς την 1η θεση.

Ελπιζω να εχουν τελειωσει τα αστειακια "επιτυχια η 8αδα" κλπ. που ακουγονταν ως και τον Δεκεμβριο (!), η ομαδα παει με στοχο το final 4 και το τροπαιο και ως φαβορι.
Πέρυσι ο Σλουκας είχε πει πως πίστευε ότι η ομάδα είναι για ψηλά μετά την οριακή ήττα (αν δεν κάνω λάθος) στην Βαρκελώνη. Φέτος ξεκίνησαν την σεζον με 3/3 στην Ισπανία κι ενώ προέρχονταν από Φ4. Σίγουρα ξέρανε τους στόχους για φέτος. Την ευρώλιγκα θέλουν, απλά κρατούσαν χαμηλά τη μπάλα μέχρι τώρα. Σήμερα μίλησαν πρώτη φορά για πρωτιά αφού έχουν μείνει μόνο 10 παιχνίδια

0
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague
Reactions: 401
Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
Αγαπημένη ομάδα: Protland-Trail-Blazers

Σάβ Φεβ 25, 2023 1:09 am

Reaper έγραψε:
Παρ Φεβ 24, 2023 11:50 pm
4/4 στην Ισπανια, 7 σερι νικες, συνεχιζεται η πορεια προς την 1η θεση.

Ελπιζω να εχουν τελειωσει τα αστειακια "επιτυχια η 8αδα" κλπ. που ακουγονταν ως και τον Δεκεμβριο (!), η ομαδα παει με στοχο το final 4 και το τροπαιο και ως φαβορι.
Ήταν μέχρι να δικαιολογηθεί η μη ενίσχυση με κάποιον παίκτη. Τώρα που τελείωσαν οι μεταγραφές, πάμε για κούπα. Πέρα από την πλάκα, φαβορί για κούπα είμαστε, επειδή όμως είναι μονά παιχνίδια, στα δικά μου μάτια, οτιδήποτε άλλο πλην φ4 είναι καθαρή αποτυχία. Για αρχή, ας χτυπάμε κανένα ξύλο, να είναι υγιής η ομάδα, γιατί το ροτέισον πράγματι θα κλείνει όλο και περισσότερο, και να ευχόμαστε ότι θα φτάσουμε πλήρεις στο φ4.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4244
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Σάβ Φεβ 25, 2023 1:11 am

Α δεν ξέρω, με αυτόν τον Κανάαν μέσα δεν ξέρω αν θα μπουν οκτάδα. :D

2
2 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague
Reactions: 401
Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
Αγαπημένη ομάδα: Protland-Trail-Blazers

Σάβ Φεβ 25, 2023 1:21 am

yorgos έγραψε:
Παίκτης που θα λάτρευε η θύρα 7. Δε του το είχα, αλλά πάντα έτοιμος για τσαμπουκά είναι. Σαν κάτι κανις που τα βγάζουν βόλτα, και μανουριάζουν με άλλα πιτμπουλ. :shot: .

1
1 Εικόνα
Redoctor_33

senior
Reactions: 259

Σάβ Φεβ 25, 2023 2:47 am

Όταν συντονίζεται επίθεση και άμυνα έχουμε το λεγόμενο μπαρτζωκικο Red storm. Είχε υπάρξει και το 12/13 κατά καιρούς σε κάτι επικές ανατροπές με κιμκι και στο φ4 αλλά φέτος γίνεται πιο συστηματικά και χωρίς σπαν-πρι.

3-4 red storm μακριά απτό 4ο αστέρι.

Μην μετανοησετε φέτος
Όσοι πρόλαβαν. Τους άπιστους τους ψάχνουμε
ΣΦΙΝΑΣΚΑΠΑ

0
Άβαταρ μέλους
qspock

allstar
Reactions: 533

Σάβ Φεβ 25, 2023 8:36 am

Αλη μια νικη, σταθεροτητα και στοφα μεγαλης ομαδας χτες.

Πρωτια ειναι εννοειται στοχος, αλλα:

1) Η δευτερη τριτη ομαδα απεχουν 1 βαθμο και η τεταρτη πεμπτη 2, 3.
Εχει ακομα πολυ δρομο και αν χαλαρωσει στο τελος υπαρχουν μαθηματικες πιθανοτητες να μεινει εκτος τετραδας. Κατι απιθανο φυσικα με την αποδοση της ομαδας. Νομιζω η πρωτη θεση θα κλειδωσει με νικη επι της Μπαρτσελονα στο ΣΕΦ.

2) Η πρωτη θεση δεν εξασφαλιζει συμετοχη στο final four γιατι η 8η θεση θα προκυψει απο μαχες φωτια στο τελος.
Η δις πρωταθλητρια Ευρωπης Εφες εχει βαλει σοβαρη υποψηφιοτητα για αυτην τη θεση. Ποιος θα την ηθελε πχ στην 8η θεση? Φετος ζορισε πολυ τον Ολυμπιακο στο ΣΕΦ και κερδισε ανετα στην Τουρκια.

Για να μην παραιξηγουμαι:

Θεωρω πως η ομαδα αποδιδει τελεια, θα ηθελα προσωπικα να δω και σχημα με Μπολομποι στο 4, οχι τιποτα αλλο, αλλα το παιδι παιρνει λιγο χρονο συμμετοχης, και πως να γινει αλλιως αφου Φαλ και Μπλακ αποδιδουν εξαιρετικα. Ο Μπολομποι εχει δειξει πως μπορει ανετα να κυνηγησει οποιονδηποτε, εχει γρηγορα ποδια και αθλητικοτητα ενω το σουτ ειναι ενα δυνατο του στοιχειο που ο Ολυμπιακος δεν εχει αξιοποιησει καθολου αφου δεν τον εχει βαλει στο 4 ΠΟΤΕ! Ακομη, το στυλ του 5ριου στο παιχνιδι της ομαδας δεν περιεχει σουτ απ εξω. Νομιζω οχι μονο θα μπορουσε να παιξει στο 4 αλλα θα εδινε και σαφες πλεονεκτημα εναντι των αντιπαλων, ενα διδυμο ας πουμε Φαλ - Μπολομποι θα τρομαζε!!

Ακομη, στα δυσκολα θα φανει αν ο Καναν μπορει να μπει στα παπουτσια του Ντορσει. Συνεχιζω να πιστευω πως ο Ντορσει κολλαει καλυτερα με την ομαδα, ο Καναν ειναι μονο σουτερ, ο Ντορσει κατι παραπανω, και στα δυσκολα μονον ο Σλουκας παιρνει ατομικες προσπαθειες. Θα ηταν καλυτερα για ολους να δεχοταν να ερθει ο Ντορσει, αλλα το παιδι εχει φαει κολλημα και νομιζω πως με το μυαλο που κουβαλαει ξαταστρεφει την καριερα του. Δηλαδη αν πηγαινε το καλοκαιρι ως πρωταθλητης Euroleague στο NBA το ιδιο θα ηταν με τωρα?

Αυτα, δεν εχω αλλα να γκρινιαξω :D

0
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3029
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Σάβ Φεβ 25, 2023 8:53 am

Ανησυχώ για τον αυχένα του Πρεπελιτς αν είναι καλά. Πρέπει να τινάχτηκε πάνω από δέκα φορές στο πρώτο ημίχρονο μπας και τους βγάλει όλους με φάουλ.

Ευτυχώς παίξαμε το ίδιο σκληρό μπάσκετ με Βαλένθια και το γυρίσαμε . Κρύψαμε και μια αδυναμία στο να απαντάμε πιο γρήγορα όταν το παιχνίδι δε μας πηγαίνει καλά, κάτι που θα προκαλέσει φόβο στη συνέχεια.

Εξαιρετική νίκη

1
1 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3354
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Σάβ Φεβ 25, 2023 10:19 am

Πάντως της το αναγνωρίζω της Βαλένθιας στο πρώτο ημίχρονο, πίεση πάνω στον χειριστή της μπάλας, έκοβαν τις πάσες μας, σκληρή άμυνα στους ψηλούς μας, ένταση. Μου θύμισε παλιότερες εκδοχές του Ολυμπιακού όταν προσπαθούσαμε να κερδίζουμε με την άμυνα και φυσιολογικά δεν αντέχαμε μέχρι τέλους έτσι, αλλά το προσπάθησε σε κάθε περίπτωση μέχρι τέλους και δεν παράτησε ποτέ το παιχνίδι.

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 952
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Φεβ 25, 2023 10:42 am

Redfly έγραψε:
Σάβ Φεβ 25, 2023 1:21 am
yorgos έγραψε:
Παίκτης που θα λάτρευε η θύρα 7. Δε του το είχα, αλλά πάντα έτοιμος για τσαμπουκά είναι. Σαν κάτι κανις που τα βγάζουν βόλτα, και μανουριάζουν με άλλα πιτμπουλ. :shot: .
η φαση που μανουριασε ο κανναν με τον καλυτερο παικτη των αντιπαλων (μαζι με τον ντουμπλιεβιτς) τη στιγμη που εγινε ηταν ο,τι καλυτερο για την ομαδα μας . τριτο φαουλ του πρεπελιτς και παγκος . θυμισε λιγο φαση κεβιν μαγκι -παναγιωτη Γιαννακη στη γανδη ...

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5683
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Φεβ 25, 2023 2:55 pm

Η εφες νομίζω πιο πολύ για 6-7 πάει παρά 8 ..Βλέπω να ρεζιλεύονται οι ισπανικές για να την αποφύγουν .. το καλό θα ναι ότι θα μείνει εκτός ένα φαβορί αν κάτσει έτσι .

Τον γκουντουριτς που μένει ελεύθερος πολύ θα τον ήθελα το καλοκαίρι ..

0
Άβαταρ μέλους
Reaper

nba
Reactions: 1757
Αγαπημένη θέση: SG, Bench
Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic

Σάβ Φεβ 25, 2023 3:08 pm

Η πρωτια ειναι στοχος γοητρου, το ξερουμε οτι δεν εχει καμια ουσιαστικη διαφορα αν θα βγεις 1ος 2ος ή 3ος.

Η Εφες ας ανησυχει αν θα πεσει με εμας, γιατι θα αποκλειστει σε αυτη την περιπτωση.

2
2 Εικόνα
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1756
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Σάβ Φεβ 25, 2023 3:11 pm

Εγώ να πω την αλήθεια αυτή που φοβάμαι περισσότερο πλέον για 8η ειναι η Παρτιζαν. Ούτε Εφες ουτε Μονακό.

0
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Φεβ 25, 2023 4:25 pm

shaq7 έγραψε:
Σάβ Φεβ 25, 2023 2:55 pm
Η εφες νομίζω πιο πολύ για 6-7 πάει παρά 8 ..Βλέπω να ρεζιλεύονται οι ισπανικές για να την αποφύγουν .. το καλό θα ναι ότι θα μείνει εκτός ένα φαβορί αν κάτσει έτσι .

Τον γκουντουριτς που μένει ελεύθερος πολύ θα τον ήθελα το καλοκαίρι ..
Κι εγω θα τον ηθελα τον Γκουντουριτς.......πληρες 2-way πακετο.......λιγο το μυαλο του κανει μπουρμπουληθρες μερικες φορες αλλα θα τον στρωσουμε.........

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague season 2022-2023”