Καταρχήν θεωρώ δεδομένο ότι ο Dpg βλέποντας το timing ο Ολυμπιακός να πηγαίνει για Ευρωλιγκες ξανα με δυνατο κορμο 3ετιας και μάλιστα να παίζει πιθανότητα η μεθεπόμενη ευρωλιγκα να είναι στο Σεφ ....σε συνδυασμό με το πρασινο Οακα πράγματι θα σκάσει χοντρά φράγκα για καλό προπονητή και ομάδα.
Λαρεντζακης για να ελθει και να ηγηθεί στο 2 δεν παίζει lol επίσης με αυτόν τον τρόπο δεν αποδυναμώνεις τον βασικό κορμο του Ολυμπιακού.Με Σλουκας,Βεζε θα τον αποδυναμώνες.Θα χάσει Λαρε ,θα πληρώσεις υπεραξίας ανεβάζοντας όλα τα άλλα συμβόλαια και θα σου πάρει ο Ολυμπιακός έναν Ρογκαβοπουλο και θα είναι οκ.
Για Μιτογλου θα μιλάμε από του χρόνου και αν ελθει...
Καλαθης να ελθει; -που δεν θα ελθει- και να γκρινιάζουμε για τριποντο; lol γιατί και ο Λι δεν έχει και την σούπερ τριπονταρα
Μόνο Παπαπετρου ίσως αλλά θα αφήσει τον Ζοτς τώρα που φτιάχνει κορμο η Παρτιζαν ενώ εμείς πάλι από τα θεμελια;;;Εμένα μου φαίνεται ότι ο Ζοτς τον θέλει στην ομάδα....
Κωστας Αντετο απέναντι σε Φαλ και πιθανότατα Μιλουτινοφ
Δεν νομίζω να θελει ελληνοαμερικανους ο dpg.
Ο Παπαγιαννης ναι μπορεί να μείνει αν ξέρει ήδη τον προπονητη και το μπάτζετ...και το προσπέκτ αλλά δεν νομίζω να είναι σίγουρα βασικός η να παίζει πάνω από 25 λεπτά.
Ντορσει οκ....αλλά με ποσα;;;; του χρόνου θα θέλει πάλι NBA. Δεν φτιάχνεις ομάδα 4ετιας ετσι.Μοναχα κλειστό χωρίς NBA out.
Θ.Αντετο δεν έχει λόγο να τρέχει Δευτέρα τζάκι σε Ελλάδα από την στιγμή που περνάει βασιλιάς με τον αδελφό στο Αμερικα.
Θα ήθελα Ρογκαβοπουλο να ψηθεί απέναντι στον αναγεννημένο Παπανικολάου
Ο Λι είναι βασικός βραχίονας της ομάδας ως δεύτερος και ίσως πρώτος υπό ορους άσσος.(αν θες να παιξεις με ασσο και δυο τουμπανα ασσοδυα στις 2 θεσεις των γκαρντ)Δεν θα του βάλεις φρένο πίσω από Καμπατσο και Καλαθη μαζί.(Με ασσοδυο και Ντορσει θα ήταν μια χαρά...αλλά ποιον θα έχεις για τρίτο άσσο φοβούμενος τραυματισμους; )
Πρέπει να φτιάξεις ένα ισορροπημένο ροστερ των 9-10 παιχτών και οι λοιποί ελπιδοφοροι στην δωδεκάδα.Παπαπετρου και Χεζονια μαζί όχι κατ εμέ.Καλο είναι να χει ηγέτες αλλά όχι μαζεμενους σε ίδια θέση.Θα μου πεις η Ρεαλ έχει Μούσα,Χεζονια και Ντεκ μαζί...Προσωπική γνώμη.
Κάποτε είπε ένας φίλος εδώ στο σπίτι ότι κερδίζουν τρόπαια οι ομάδες που έχουν πολύ καλά γκαρντ και μάλιστα παίζουν Χρόνια μαζί....εν τέλει συμφωνώ παροτι διαφωνουσα στην αρχη και γενικά αρκετές φορές επαληθεύεται αυτό.Επομενως θέλουμε 2 ασσοδυα φίρμες και σοβαρούς παίχτες με σουτ και σκορ δίπλα στον Λι που μπορεί να παίζει με δυνατά πνευμονία και πόδια 28-30
λεπτά χαλαρά.
Στο 4 και 5 επίσης χρειαζόμαστε έναν μπατιστακο στυλ Ριβέρο η έναν Φαλ η Κουμαντζε εφεδρεία και έναν πιο γρήγορο Μίκι Τζορνταν η έναν παλιό Γκιστ στο 4 ....μαζι με Αγραβανη,Μαντζουκα και Παπαγιαννη.
Στο 3 θα ήθελα ένα καλό 3-2 στυλ Χιγκινς( αν δεν σοβαρευτεί ο Μπέικον) και Ρογκαβοπουλο μαζι
η Παπαπετρου+2-3αρο με τριποντο
Ασσοδυο-Lee
Ασσοδυο-Καλαιτζακης (η Ντορσει +φθηνό ασσοδυο)
Καλαιτζακης
Χιγκινς-Ρογκαβοπουλος (η Παπαπετρου +2-3αρι)
Στυλ Γκιστ-Μαντζουκας
Αγραβανης
Στυλ Μπατίστ ,Ριβερο η Φαλ,Κουμαντζε - Παπαγιαννης