Για αρχή νομίζω πρέπει να σκληρήνουμε λίγο παραπάνω στην άμυνα στην ρακέτα (ήδη με τον Black μέσα διορθώθηκε αυτό), και σε συνδυασμό με 2-3 τρίποντα, μπορούμε να βρούμε ρυθμό για να το γυρίσουμε.
EL Game 27-Olympiacos Piraeus vs FC Barcelona
Συντονιστής: Captains
- kojito
- Reactions: 2717
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Πολύ διαβασμένη η Μπαρτσελόνα στην άμυνα, ίσως η πιο διαβασμένη ομάδα σε αυτό το κομμάτι που έχει έρθει στο ΣΕΦ φέτος. Δεν μας έχουν αφήσει ούτε τα cuts στην baseline, ούτε τα pick n roll, ούτε να δημιουργήσουμε μέσω του Fall όταν του ακουμπήσουμε την μπάλα.
Για αρχή νομίζω πρέπει να σκληρήνουμε λίγο παραπάνω στην άμυνα στην ρακέτα (ήδη με τον Black μέσα διορθώθηκε αυτό), και σε συνδυασμό με 2-3 τρίποντα, μπορούμε να βρούμε ρυθμό για να το γυρίσουμε.
0
-
- Reactions: 891
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
5
- kojito
- Reactions: 2717
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Το ματς γύρισε χάρη στο hustle παιχνίδι των Λαρεντζάκη, Black και McKissic. Επιθετικά δεν κάναμε κάτι πολύ παραπάνω στο δεύτερο δεκάλεπτο σε σχέση με το πρώτο και συνεχίζουμε να σουτάρουμε με κακά ποσοστά, αλλά αμυντικά δαγκώναμε σίδερα. Συν το ότι μαζέψαμε αρκετά επιθετικά ριμπάουντ που μας έδωσαν κάποιους πόντους από δεύτερες ευκαιρίες.
0
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tarp7 την Τρί Μαρ 07, 2023 9:54 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.