μπορει να ειναι λαθος ο παραλληλισμος !γιατι και εγω το διαρκειας μου το παιρνω ετσι και αλλιως για μενα &την ομαδα,οχι για τον ιδιοκτητη !οτι και να πει !j-kidd13 έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 23, 2020 1:40 pm
Προφανώς... Και φυσικά σε συνθήκες κρίσης, δεν μπορεις να απαιτείς... Αν και δεν θυμάμαι να έχει "απαιτήσει" 5ψηφιο αριθμό διαρκειας όπως το εννοείς. Σίγουρα θυμάμαι την προτροπή για να σπάσουμε το ρεκόρ.
Απο την αλλη, ο φίλαθλος αγοράζει διαρκείας για να πάει να βλέπει και να στηρίζει(με την παρουσία του, τη φωνή του, αλλά και οικονομικά) την ομαδα που αγαπάει, οχι τον οποιοδήποτε ιδιοκτήτη.
Άρα θεωρώ λάθος τον παραλληλισμό.
πιθανοτατα θα το παρω ακομα και με μπατζετ fiba europecup οταν ανοιξουν ξανα τα γηπεδα!
ομως απαιτησεις θα συνεχισω να εχω !με δοσεις ρεαλισμου !αλλωστε οπως βλεπεις ροστερ των 6 εκατομμυριων φτασαμε να προτεινουμε .. ! την μιζερια ομως δεν θα μας την επιβαλλει κανενας dpg !
Παναθηναικος ειμαστε ! και εδω εξαστερος!μην περιμενει λοιπον οτι θα γινει οτι και στο ποδοσφαιρο ! την μπασκετικη ομαδα ο κοσμος μας θα την διαφυλαξει απο την απολυτη κατρακυλα..!
επισης οπως το να λεει καποιος στον μεσο φιλαθλο-οπαδο : κοψε 2 καφεδες την εβδομαδα και στηριξε την ομαδα ,γιατι αντιστοιχα να μην λεμε στον προεδρο : μην παρεις καινουργιο διθεσιο και βαλε 200χιλιαρικα παραπανω μηπως κρατησεις τον ηγετη σου ..