2022-2023-Ποιόν προτιμάτε για νέο προπονητή του Παναθηναϊκου;

Συντονιστής: Captains

Λάσο ή Σάρας

Λάσο
10
63%
Σάρας
6
38%

Σύνολο ψήφων: 16
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2624
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Μαρ 12, 2023 9:02 pm

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα ότι ο Παναθηναϊκός έχει προσεγγίσει τον Πάμπλο Λάσο και ότι ο έμπειρος τεχνικός σκέφτεται σοβαρά να αναλάβει τον πάγκο του τριφυλλιού.

Οι αισιόδοξοι μάλιστα λένε ότι τον Απρίλιο θα ανακοινωθεί.
https://www.google.com/amp/s/www.in.gr/ ... eyres/amp/

Ειναι γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται έναν top coach αν θέλει να αλλάξει επίπεδο.

Ο Σάρας από την άλλη που είναι πιθανον να ειναι επισης διαθέσιμος είναι ανερχόμενος, νεώτερος, με μεγαλύτερο κίνητρο και μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκου.

Σε ένα υποθετικό σενάριο που ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να επιλέξει μεταξύ των δύο, ποιον θα προτιμούσατε και γιατί;

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
HackerBaby

euroleague
Reactions: 891
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Doncic
Προειδοποιήσεις: 5

Κυρ Μαρ 12, 2023 9:07 pm

Ψήφισα Σάρας καθαρά από διαίσθηση. Και οι 2 είναι πολυτέλεια για το σημερινό Παναθηναϊκό

0
Pointgod

senior
Reactions: 129

Κυρ Μαρ 12, 2023 9:42 pm

Αν καταφερει να παρει Λασο ή Σαρας προφανως θα ειναι επιτυχια αλλα και δυσκολο να τους πεισεις.

Ο Τρινκιερι ενδιαφερουσα επιλογη αλλα νομιζω δεν ειναι ελευθερος ή ο Πασκουαλ αν επιστρεφει.

Αν δεν καταφερει να φερει καποιον εξ αυτων τοτε οι Περασοβιτς και Σφαιροπουλος μοιαζουν οι πιο λογικες επιλογες.

Η ελευση gm μαλλον δειχνει νεαρο προπονητη ή ακομα και παραμονη Σερελη, ειδικα αν κανει αξιοπρεπες φινις.

0
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 221
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Μαρ 12, 2023 10:55 pm

:welcome: ψηφίζω Σάρας γιατί το υλικό που έχουμε χρίζει πλήρους και αυστηρής καθοδήγησης.Απο τα Καλαιτζακια μέχρι το Λι και τον Παπατζον.Χρειαζομαστε ένα προπονητή που να μην απολυθεί !!!!!Να μείνει μια 5ετια-10ετια εννοείται και με μερικές μέτριες χρονιές.Σαρας δαγκωτο με το κλειδί στο χέρι.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3924
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Μαρ 13, 2023 5:27 am

η καλυτερη επιλογη αυτη την την στιγμη ειναι ο λασο
μετα πασκουαλ
μετα σαρας
οποιος και να ερθει απο αυτους θα ειναι επιτυχια

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3924
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Μαρ 13, 2023 5:29 am

η παραμονη του σερελη στο τιμ δεν με χαλαει αφου θα ειναι απλος παρατηρητης που θα μαθαινει
ελπιζω μονο να μην δουμε βοβορα και πιστο στρατιωτη σε κανενα ποστο

0
austerity_blues
Reactions:

Δευ Μαρ 13, 2023 12:09 pm

έχει ανεβάσει τόσο πολύ τις προσδοκίες του κόσμου ο ινσταγκράμερ που οτιδήποτε κάτω από το Τέλειο θα προκαλεί γκρίνια και δε ξέρω πώς θα εξελιχθεί αυτό μακροπρόθεσμα.

το λέω αυτό γιατί αν έρθει κάποιος καλός προπονητής τύπου Σφαιρόπουλου, Περάσοβιτς ο κόσμος θα ξενερώσει γιατί του έχουν υποσχεθεί Λάσο.

στο θέμα μας, Λάσο δαγκωτό σε σχέση με Σάρας.

οι συγκεκριμένοι δύο είναι οι μόνοι που μπορούν να προκαλέσουν ενθουσιασμό στον κόσμο και προφανώς κανείς τους δεν είναι κακή επιλογή, αλλά θεωρώ το Λάσο πολύ καλύτερο προπονητή.

είναι και πρακτικά πιο εύκολο να έρθει καθότι ελεύθερος. για το Σάρας θα πρέπει να περιμένετε μέχρι τέλη Ιουνίου να δείτε αν θα φύγει από τη Μπαρτσελόνα και τις άλλες προτάσεις θα έχει και δε νομίζω ότι έχετε την πολυτέλεια να το κάνετε.

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1560
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Δευ Μαρ 13, 2023 12:58 pm

Καταρχην οποιος καλος προπονητης ερθει,ευπροσδεκτος θα ειναι.

Στο συγκεκριμενο διλλημα ,που εχθες εσεσα στον αγαπητο admin, καταληγω στον Λασο.
Ειναι πιο εμπειρος, εχει χρονια στο τιμονι της Ρεαλ, εχει διαχειριστει ονοματα, η Ρεαλ επι των ημερων του ηταν σταθερα στα f4,εκτος απο 3 σεζον (την πρωτη του σεζον το 11-12,το 16 που αποκλειστηκε στα πλευοφ απο την Φενερ,και το 21 που αποκλειστηκε απο την Εφες,αρα εχει διαχειριστει και αποτυχιες),παιζοντας ωραιο μπασκετ. Υπάρχει φυσικά και το γεγονός ότι δεν τον έχουμε δει σε άλλη ομάδα εκτός της "ασφάλειας" της Ρεαλ,αλλα το ιδιο ισχυε και για τον Πασκουαλ,ο οποιος ηρθε και τα πηγε περιφημα.

Απο την αλλη ο Σαρας ηταν εντυπωσιακος με την Ζαλγκιρις, αλλα στην Μπαρτσελονα δεν εχει αποδωσει τα αναμενομενα.Με τετοιο ροστερ θα περιμενε κανεις να δει την Μπαρτσελονα να παιζει πολυ καλυτερα απο ο,τι παιζει με τον Σαρας στο τιμονι.

Θεωρω πως ο Λασο ειναι πιο ασφαλης επιλογη. Σε καθε περιπτωση καλως να ερθει οποιος και αν ειναι απο τους 2, αν ειναι καποιος απο τους 2,αλλα θα χρειαστει πραγματικα υπομονη και πιστωση χρονου. Και ο Λασο να ερθει,και παικτες καλοι να αποκτηθουν, μην περιμενει κανεις οτι day 1 θα μπουν μεσα και θα δουμε μπασκεταρα και αμυναρα και νικες κλπ.Θελει χρονο να συγκροτηθει μια ομαδα,ποσο μαλλον οταν προερχεται απο το σκορποχωρι του Παναθηναικου.Την πρωτη σεζον πολυ δυσκολα θα παρεις πρωταθλημα απο την συγκεκριμενη ομαδα του Ολυμπιακου που ειναι χαρμα οφθαλμων,ενω στην ευρωλιγκα θα παλεψεις να μπεις 8αδα.

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038

Δευ Μαρ 13, 2023 1:49 pm

Προτιμω Σαρας απο Λασο και εξηγούμαι:

Ο Λασο εχει δουλεψει μονο με μεγαλα μπατζετ και με ομαδες που επιθετικα ειχε τους καλυτερους σε καθε θεση. Αν ερθει σε εμας δεν θα το εχει αυτο, εκτος αν αυξηθει τοσο πολυ το μπατζετ (που το αποκλειω). Επισης δεν εχει δοκιμαστει σε διαφορετικες συνθηκες παρα μονο αυτου που εχει οτι ζητησει (ειτε σε παικτες, ειτε σε σφυριγματα ειτε το οτιδηποτε). Τελος, το στυλ παιχνιδιου του ειναι τερμα επιθετικο και δεν ξερω αν θα μπορεσει με αρκετα μικροτερο μπατζετ και σε μια χωρα που δεν εχει αυτη την φιλοσοφια (οπως η Ισπανικη) να ανταποκριθεί ή καλυτερα αν θα φερει αποτελεσματα.

Αντιθετα, ο Σαρας εχει παιχτει σε πολλες διαφορετικες συνθηκες και ως παικτης και ως προπονητης. Και φυσικά ειναι πιο κοντα σε λογικη με την Ελληνικη πραγματικοτητα και τακτικη, ενω ειναι πολυ καλος να διαχειριζεται μικροτερα μπατζετ, λογο στυλ παιχνιδιου. Θα κανει πιο σκληρες ομαδες, με πολυ τακτικη και σετ παιχνιδι και γενικα θα δυσκολεψει απειρα τα μεγαλυτερα μπατζετ που υπαρχουν. Ξερει να φερει το αποτελεσμα απεναντι σε πιο ποιοτικες ομαδες και να φερει στην ομαδα πιο ψαγμενες λυσεις απο Λασο που παντα ειχε απεριοριστο μπατζετ.

Οπως και να εχει, οποιος και απο τους 2 και να ερθει, εγω θα ειμαι απολυτα χαρουμενος καθως το να φερεις μετα απο απο αρκετα χρονια τοπ προπονητη ειναι μεγαλη επιτυχία. Με οτι συνεπαγεται αυτο και για το μπατζετ καθως με τοπ προπονητη δεν εχεις μπατζετ Πριφτη.

Ελπιζω να ερθει οντως καποιος τοπ και να μην ειναι τα κλασσικα που γινονται καθε χρονο τετοια εποχη, που αφου εχουμε αποτυχει, βγαζουμε φημες οτι το καλοκαιρι εκτοξευομαστε, επιστρεφουμε κλπ για να εχουμε με κατι να ασχολουμαστε...

0
austerity_blues
Reactions:

Δευ Μαρ 13, 2023 2:21 pm

μέχρι πριν λίγες μέρες κι εγώ Σάρας μάλλον θα επέλεγα αλλά το άλλαξα σε "Λάσο δαγκωτό" σκεπτόμενος και το υπάρχων ρόστερ, το οποίο έχει μπόλικο επιθετικό ταλέντο και θα ταίριαζε περισσότερο στο Λάσο.

αν τώρα πάτε να αλλάξετε όλη την ομάδα πάλι δε ξέρω, ίσως με το Σάρας να είχατε πιο άμεσα αποτελέσματα.

είναι πάντως και αυτό ένα θέμα, δεν υπάρχει περίπτωση ο Σάρας να παίζει φάιναλ 4 Ευρωλίγκα και τελικούς Ισπανία και να σκέφτεται το σχεδιασμό του ρόστερ του Παναθηναϊκού της επόμενης σεζόν, οπότε αναγκαστικά θα πάει πολύ πίσω ο σχεδιασμός.

οπότε επιμένω στο "Λάσο δαγκωτό" :!:

glenrice90

junior
Reactions: 398
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Μαρ 13, 2023 2:56 pm

Tracy Mac έγραψε:
Οπως και να εχει, οποιος και απο τους 2 και να ερθει, εγω θα ειμαι απολυτα χαρουμενος καθως το να φερεις μετα απο απο αρκετα χρονια τοπ προπονητη ειναι μεγαλη επιτυχία. Με οτι συνεπαγεται αυτο και για το μπατζετ καθως με τοπ προπονητη δεν εχεις μπατζετ Πριφτη.
Overachieving με τη Ζαλγκίρις και μια ACB δε σε κάνουν τοπ coach, ο Σάρας έχει ακόμα ψωμιά να φάει για να θεωρηθεί τετοιος. Ειδικά όταν (για να μη κολλάω απλά στους τίτλους) μπασκετικά δεν έχει παρουσίασει κάποια καινοτομία και πλέον τείνει να παίζει αναχρονιστικα.

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038

Δευ Μαρ 13, 2023 3:04 pm

glenrice90 έγραψε:
Δευ Μαρ 13, 2023 2:56 pm
Tracy Mac έγραψε:
Overachieving με τη Ζαλγκίρις και μια ACB δε σε κάνουν τοπ coach, ο Σάρας έχει ακόμα ψωμιά να φάει για να θεωρηθεί τετοιος. Ειδικά όταν (για να μη κολλάω απλά στους τίτλους) μπασκετικά δεν έχει παρουσίασει κάποια καινοτομία και πλέον τείνει να παίζει αναχρονιστικα.
Δεν ειναι τοπ ενας προπονητης που εχει παει σε 3 final 4 σε διαστημα 7 σεζον και που ειναι σε μια απο τις μεγαλυτερες ομαδες στην Ευρωπη και μαλιστα με το ισως μεγαλυτερο μπατζετ? Θεωρω πως ειναι τοπ, αλλωστε ποιους αλλους θα ελεγες οτι ειναι τοπ? Ιτουδης-Ζοτς-Μπαρτζω-Λασο-Τσαβι αντε και Μεσινα.

0
BillyPao

allstar
Reactions: 2316
Προειδοποιήσεις: 4

Δευ Μαρ 13, 2023 3:21 pm

Στο συγκεκριμένο δίλημμα, προτιμώ τον Λάσο σε σχέση με τον Γιασικεβίτσιους. Ο Λιθουανός είναι ένας προπονητής με λαμπρό παρελθόν στην ομάδα ως παίκτης, αγαπητός από τον κόσμο και που έχει δείξει έργο δουλεύοντας σε ομάδα με σχετικά μικρό μπάτζετ, στη Ζαλγκίρις. Από την άλλη, στην Μπαρτσελόνα δεν έχει δείξει τα αναμενόμενα και το μπάσκετ που παίζει η ομάδα του δεν είναι ιδιαίτερα ελκυστικό, τουλάχιστον για μένα. Ο Λάσο από την άλλη, εδώ και πολλά χρόνια ως προπονητής της Ρεάλ, δούλευε σε μια ομάδα με πολύ υψηλό μπάτζετ που του έδινε τη δυνατότητα να επιλέγει πολύ ποιοτικούς παίκτες. Ωστόσο, το μπάσκετ που έπαιζε η Ρεάλ επί των ημερών του ήταν αντίστοιχο του ρόστερ που είχε στη διάθεση του, δηλαδή ιδιαίτερα θεαματικό, ιδίως στο επιθετικό κομμάτι. Αν έρθει σε μας βέβαια, δύσκολα θα έχει τόσο υψηλό μπάτζετ, ωστόσο θεωρώ ότι με τους κατάλληλους παίκτες θα είναι σε θέση να δημιουργήσει μια ομάδα που θα παίζει ελκυστικό μπάσκετ και θα φέρει τον κόσμο πίσω στο γήπεδο. Το παράδειγμα της Μπασκόνια άλλωστε, δείχνει ότι μια ομάδα δε χρειάζεται πάντα υψηλό μπάτζετ για να προσφέρει ελκυστικό θέαμα. Το θέμα βέβαια, όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενα ποστ, είναι να έρθει όντως ένας πρωτοκλασάτος προπονητής, γιατί σε περίπτωση που έρθει χαμηλότερου επιπέδου προπονητής, η γκρίνια θα είναι μεγάλη. Η διοίκηση δημιούργησε αυξημένες προσδοκίες, κατά συνέπεια είναι υποχρεωμένη να ανταπεξέλθει σε αυτές.

ΥΓ. Οι επισκέψεις και τα ποστ μου στο φόρουμ θα αραιώσουν το επόμενο διάστημα, καθώς ήρθε η ώρα να υπηρετήσω τη στρατιωτική μου θητεία. Ωστόσο, όποτε έχω χρόνο, δε θα παραλείπω να το επισκέπτομαι και να τα λέμε, όπως γίνεται εδώ και 3 περίπου χρόνια. Εύχομαι σε όλους σας να είστε καλά. :)

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Δευ Μαρ 13, 2023 4:18 pm

το ερώτημα είναι σα να μου βάζουν να διαλέξω ανάμεσα στην Ellie the empress και την Danielley Ayala.

και μετά γυρίζω σπίτι και βλέπω στο κρεβάτι μου τη Μενδωνη.

4
4 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5637
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Μαρ 13, 2023 4:41 pm

yorgos έγραψε:
Δευ Μαρ 13, 2023 4:18 pm
το ερώτημα είναι σα να μου βάζουν να διαλέξω ανάμεσα στην Ellie the empress και την Danielley Ayala.

και μετά γυρίζω σπίτι και βλέπω στο κρεβάτι μου τη Μενδωνη.
Μερακλης! καρπουζας πρεπει να ειναι ο πατερας τους :D

Στο ποιος ειναι ο καλυτερος κοουτς δεν νομιζω να τιθεται θεμα...ξεκαθαρα ο λασο.. ο σαρας ειναι τραγικος στην μπαρτσα αλλα νομιζω σε ενα μπατζετ οπως αυτο του παναθηναικου θα ειναι ισως η καλυτερη επιλογη.. Τον λασο δεν τον εχουμε δει με μικρο μπατζετ και να μην εχει 15παικταραδες,λογικα καλος θα ειναι αλλα θα πρεπει να τον δουμε. Ο σαρας επισης εχει και μεγαλο δεσιμο με την ελλαδα και τους οπαδους που θα βοηθησει στις δυσκολες στιγμες. Προσωπικα δεν πιστευω οτι θα ερθει κανενας απο τους 2 παντως να συνεργαστει με τον δγ.

2
2 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”