Χωρις να υπολογιζουμε αν ανεβουν 1-2 απο Γιουροκαπ ή ομαδες απο Λονδινο-Παρισι.
Το πλανο ειναι να εχει 22-24 ομαδες η Ευρωλιγκα σταδιακα και μοιαζει λογικο και βιωσιμο.
Δυσκολα θα βρεθει λυση με την Φιμπα.
Συντονιστής: Captains
Από την άλλη η Μπάγερν είναι χαμηλά στην κατάταξη.tarp7 έγραψε: ↑Τρί Μαρ 21, 2023 1:58 pmΜου κάνει εντύπωση που η ΑΛΜΠΑ παρότι τελευταία μαζεύει σχεδόν 9000 κόσμο, ίσωςαυτό δείχνει και τη δυναμική του αθλήματος στη Γερμανία
Τα 7500 χιλ της ΡΕΑΛ τα θεωρώ πολύ λίγα για ένα τέτοιο σύλογο. Και η Αρμάνι μαζεύει πολύ κόσμο πάρα τη κακή της πορεία, αν και είναι ομάδα με ιστορία και με μπασκετικό κοινό.
Οι φιλαθλοι των μεγαλων της Ισπανιας δε φαινεται να πολυσκοτιζονται για το μπασκετ........θυμαμαι περσι στο φαιναλ-4 ειχαν παρει σκαρτα 1000 εισιτηρια κι επεστρεψαν κι οι δυο πανω απ τα μισα......tarp7 έγραψε: ↑Τρί Μαρ 21, 2023 1:58 pm
Μου κάνει εντύπωση που η ΑΛΜΠΑ παρότι τελευταία μαζεύει σχεδόν 9000 κόσμο, ίσωςαυτό δείχνει και τη δυναμική του αθλήματος στη Γερμανία
Τα 7500 χιλ της ΡΕΑΛ τα θεωρώ πολύ λίγα για ένα τέτοιο σύλογο. Και η Αρμάνι μαζεύει πολύ κόσμο πάρα τη κακή της πορεία, αν και είναι ομάδα με ιστορία και με μπασκετικό κοινό.
Και εγώ δεν είμαι υπέρ των back2back παιχνίδιαConan1982 έγραψε: ↑Παρ Μαρ 24, 2023 6:04 pmΘα με πείτε οπισθοδρομικό που σε κάθε καινούρια ιδέα είμαι αντίθετος αλλά δεν βρίσκω λογική.
Ποιο είναι το χαρακτηριστικό της διοργάνωσης; Ότι όλα τα παιχνίδια μετράνει, είναι ανταγωνιστικά κλπ, ήδη στις εβδομάδες που υπάρχουν διπλές αγωνιστικές πολλές ομάδες διαλέγουν σε ποιο από τα 2 παιχνίδια θα δώσουν μεγαλύτερη έμφαση, πόσο μάλλον αν έχουν back2back παιχνίδια. Για μένα αν αυξηθούν οι ομάδες τόσο είτε θα πρέπει να γίνουν 2 όμιλοι είτε, δυστυχώς αλλά αναγκαστικά να αποχωρήσουν από τα εθνικά πρωταθλήματα της κανονικής περιόδου τουλάχιστον, οπότε δεν θα υπάρχιε ανάγκη και για back2back παιχνίδια. Θέλεις να αυξήσεις τον ανταγωνισμό και το ενδιαφέρον; Βάλε και υποβιβασμό στο Eurocup χωρίς μονιμότητες να μην υπάρχουν αδιάφορες ομάδες ούτε στην ουρά ούτε στην κορυφή (και αντίστοιχο προβιβασμό βέβαια)