Για μένα έτσι όπως μας βλέπω θα είναι τρελή επιτυχία αν βγούμε 6οι και αποφύγουμε τα play in, δε θέλω να παίρνουνε τα μυαλά μας αέρα και καλό είναι να παραμείνουμε προσγειωμένοι. Έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα και πολλά ματς με ομάδες πλει οφ τόσο της Ανατολής όσο και της Δύσης. Οι Σανς μας έχουν κερδίσει 2 φορές φέτος έχοντας και απουσίες και νομίζω πως δε μας ταιριάζουν ως ομάδα ειδικά με τις νέες προσθήκες. Σήμερα μετά το ματς ο Μάρεϊ είπε πως "καλό θα ήταν να παίξουμε το πρώτο ματς των πλει οφ εντός έδρας" (δλδ να βγούμε 4οι και πάνω) ενώ ο Μέτου ανέφερε πως άρχισαν να γίνονται συζητήσεις ακόμα και για το πρωτάθλημα. Καλά όλα αυτά αλλά στην postseason που θα πέφτει το ξύλο της αρκούδας στην άμυνα εμείς υστερούμε πάρα πολύ στο συγκεκριμένο κομμάτι και για την ώρα δεν έχουμε κάνει την παραμικρή κίνηση ούτε με buy out/free agent.SteveNashidis έγραψε: ↑Τρί Μαρ 07, 2023 10:43 amΜεγάλη κόντρα Σανς Κινγκς για την τρίτη θέση. Βέβαια χωρίς πολλές αυτοκτονίες οι Κινγκς θα είναι λογικά τρίτοι.
Θα είναι ματσαρες βέβαια τα δύο μεταξύ τους παιχνίδια. Ειδικά αυτό μετά των Νικς
Το παράδοξο της υπόθεσης είναι πως κι εμείς δεν κάναμε buy out είτε τον Λεν είτε τον Χολμς με τον δεύτερο να παραμένει εκτός rotation παρά τα 1-2 καλά ματς που έκανε όταν χρειάστηκε (ειδικά εκτός με Λέικερς) και ο Μπράουν επιμένει να μην τους βάζει ούτε δευτερόλεπτο οπότε δεν ξέρω γιατί είναι ακόμα στην ομάδα. Οκ ο Χολμς έχει χάσει τα 2 τελευταία ματς λόγω ίωσης αλλά και πάλι δεν έπαιζε καθόλου πριν. Έχουμε και τον Κέτα τον Πορτογάλο 2 way σαν σέντερ (επίσης έπαιξε 2 καλά ματς μετά έκανε 1 άσχημο και τον έφαγε κι αυτόν η μαρμάγκα. Δεν είναι γκρίνια ακριβώς, ο Μπράουν δικαιούται ίσως περισσότερο από κάθε άλλον τον τίτλο του προπονητή της χρονιάς (πήρε τον τίτλο του Φλεβάρη για τη Δύση) αλλά δε στέκει αυτή η εμμονή του, εκτός αν έχει ξέρω γω μιλήσει μαζί τους και θέλουν να μείνουν έστω και ως φίλαθλοι με front row seats (κανένας τους δεν έχει γκρινιάξει και είναι και οι δύο τους από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές από τον πάγκο). Πριν το deadline είχε ακουστεί πως θα πηγαίναμε είτε για Πόετλ είτε για Πλάμλι που θα μας έδιναν ξεκάθαρα λύσεις στο ποιος θα είναι αλλαγή του Σαμπόνις αλλά τελικά κατέληξαν αλλού, ύστερα έλεγαν για Νόελ (ως ελεύθερο) και αυτός αλλού πήγε τελικά. Για την ώρα το δίδυμο Μέτου/Λάιλς όταν παίζουν μαζί καλύπτουν και με το παραπάνω το κενό του Λιθουανού αλλά δεν ξέρω για πόσο θα κρατήσει αυτό. Μακάρι all the way... α και η 2η θέση είναι ορθάνοιχτη βέβαια, τόσο για εμάς όσο (ακόμα παραπάνω ίσως) και για τους Σανς με αυτά που συμβαίνουν στο Μέμφις!!!