Α’ ΕΣΚΑ (2022 - 2023) - PLAY OFF - ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΟΔΟΥ
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 312
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: OSFP
- Προειδοποιήσεις:
2
Περίεργα τα πράγματα τελικά βγαίνουν στην φόρα για το Χολαργός – Λυκόβρυση.
Τελικά οι κουκουλοφόροι που κάνανε το ντου που οδήγησε στην οριστική διακοπή από πια ομάδα ήταν?
Λίγο δύσκολο να ήρθαν οι ενισχύσεις από τη Λυκοβρυση τόσο γρήγορα.
Το φύλο αγώνα γραφεί για τραυματισμό παίχτη της Λυκοβρυσης από οπαδό!!
Λογικά ο θήτης δε θα ήταν οπαδός της Λυκοβρυσης?!!
Είναι και κοινό μυστικό ότι και ο Χολαργός δεν έχει και τα καλύτερα παιδιά στην εξέδρα.
Για τους οπαδούς της Λυκοβρυσης έχω γράψει την άποψη μου και σε συζήτηση που είχα κάνει με τον προπονητή της ομάδας από εδώ του είχα επισημάνει ότι είναι απλά θέμα χρόνου να κάνουν κακό στην ομάδα του.
Όσο για τους φίλαθλους του Χολαργού δεν μου φάνηκαν να στερούνται την παρουσία αλητείας στην εξέδρα τους με τις ανάρμοστες αποδοκιμασίες και συμπεριφορές που ο ίδιος είδα στον αγώνα Χολαργού – Νέας Ιωνίας, που δεν νομίζω τότε να τους προκάλεσε κάποιος (η συμπεριφορά αυτή σχολιάστηκε και από άλλους στο forumμετά από αυτόν τον αγώνα).
Φυσικά όσο η ομάδα τους κέρδιζε λογικό να μην εκδηλωθούν …αλλά??
Πιστεύω όχι μονό η ΕΟΚ αλλά και η αστυνομία να αναλάβει να εξιχνιάσει το τι έγινε αλλά και από ποιους και γιατί όχι, μια φορά ας κάτσουν και κάποιοι στο σκαμνί από όπου και να προέρχονται μπας και βάλουν μυαλό οι υπόλοιποι.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ανακοίνωση του Χολαργού :
https://www.gazzetta.gr/basketball/2211 ... athe-morfi
Ανακοίνωση Λυκόβρυσης:
https://www.basketblog.gr/1006/2041/lyk ... -gemizoyn/
και βγάλτε συμπεράσματα …

https://www.gazzetta.gr/basketball/2211 ... athe-morfi
Ανακοίνωση Λυκόβρυσης:
https://www.basketblog.gr/1006/2041/lyk ... -gemizoyn/
και βγάλτε συμπεράσματα …

0
-
- Reactions: 0
- Προειδοποιήσεις:
0
Για την διοικηση της Λυκοβρυσης, με βαση οσα λενε στην ανακοινωση τους, ειναι ΟΚ για αυτους αν στο επομενο εντος εδρας παιχνιδι της ομαδας τους πανε 20 αλητηριοι της αντιπαλης ομαδας με λοσταρια και βριζουν τις μαναδες τους. Μαλλον θα τους πουνε και ευχαριστω στο τελος... Τι ζουμε ρε... Κριμα για το μπασκετακι
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Τα καμάρια της Λυκοβρυσης τα ξέραμε, και ναι, όλοι σφύριζαν αδιάφορα, άντε και τελικά μια τιμωρία χάδι!3pShooter έγραψε: ↑Τετ Απρ 05, 2023 1:05 pmΓια την διοικηση της Λυκοβρυσης, με βαση οσα λενε στην ανακοινωση τους, ειναι ΟΚ για αυτους αν στο επομενο εντος εδρας παιχνιδι της ομαδας τους πανε 20 αλητηριοι της αντιπαλης ομαδας με λοσταρια και βριζουν τις μαναδες τους. Μαλλον θα τους πουνε και ευχαριστω στο τελος... Τι ζουμε ρε... Κριμα για το μπασκετακι
Ολόκληρη τη χρονιά ανοχή!! φίλος μου που ήταν στον αγώνα Λυκοβρυση – Νεα Ιωνία μου είπε ότι σε αυτό το ματς οι «φίλοι» της γηπεδούχου σουλατσάρανε πίσω από τις μπασκέτες και έβριζαν εν χορό παίχτη της Νέας Ιωνίας και μάλιστα με ύβρης για την μητέρα του (που την έχει χάσει)!!
Όταν ο παιχτείς τους απάντησε (λεκτικά) αποβλήθηκες με ντισκαλιφιε !!! (αλλά τότε ήταν απλά Δευτερά)! Κανείς δεν τους ζήτησε να αποχωρίσουν και συνέχισαν να βρίζουνε τους υπολοίπους!
Τα ιδιά καλόπαιδα πήγαν και μέσα στην Νέα Ιωνία με την ιδιά συμπεριφορά, αλλά βλέπεις εκεί δεν βρήκαν την ανάλογη ανταπόκριση που βρήκαν στον Χολαργό και το παιχνίδι τέλειωσε χωρίς απρόοπτα!
Οποτε καλά τα λες, αλλά εδώ γράφουν ότι το φίλο αγώνα αναφέρει ότι κατά τα επεισόδιά
τραυματίστηκε παίχτης της Λυκοβρυσης !!!
ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ??? Αυτό θα μου το σχολιάσει κάποιος ???
Ακόμα ΠΟΙΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ για την οριστική διακοπή του αγώνα??
0
Επανέρχομαι στη βάση μου. Εδώ θα γράφω.Στην παλιά έκδοση υπήρξα super mod.Βέβαια όταν κόψεις μία συνήθεια σε αφήνει.Δεν υπάρχει τίποτα δημοκρατικότερο από την ανταλλαγή απόψεων, όσο και να διαφωνείς. Δήθεν ίσες αποστάσεις με διαγραφές ποστ για να εξυπηρετήσουμε τα συμφέροντα της ομάδας,δεν είναι αποδεκτά. Σε τελευταία ανάλυση στην ΕΣΚΑ ,υπάρχουν εραστές του ερασιτεχνικού μπάσκετ.Η αγάπη για το μπάσκετ πρέπει να τους ενώνει. Κουκουλοφόροι με ρόπαλα κροτίδες και ροχάλες δεν έχουν θέση ανάμεσά μας. Δεν αγαπούν το άθλημα βρίζουν ,δεν παρακολουθούν αγώνα. Ας πάνε να γίνουν στρατοί των προέδρων της σούπερ λίγδας.
0
-
- Reactions: 0
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ξερω τι γραφει το φυλλο αγωνα, ουτε μπορω να προδικασω τι θα αποφασισει η ΕΣΚΑ. Το σχολιο μου απλα εκφραζει την πικρια μου για το γεγονος οτι υπαρχουν διοικησεις που καλυπτουν ανερυθριαστα τους υπαιτιους για τετοια περιστατικα. Ο παικτης που τραυματιστηκε ειναι αυτος που εφυγε απο το γηπεδο και εκανε ντου στην εξεδρα;; Υπαρχουν βιντεο για ολα οσα εγιναν. Ακομα και αν καποιος δεν ηταν εκει μπορει να σχηματισει γνωμη. Μεχρι και κροτιδα πεταξαν τα "παιδια" της Λυκοβρυσης μεσα στο κλειστο...N.I.2022 έγραψε: ↑Τετ Απρ 05, 2023 2:23 pmΤα καμάρια της Λυκοβρυσης τα ξέραμε, και ναι, όλοι σφύριζαν αδιάφορα, άντε και τελικά μια τιμωρία χάδι!3pShooter έγραψε: ↑Τετ Απρ 05, 2023 1:05 pmΓια την διοικηση της Λυκοβρυσης, με βαση οσα λενε στην ανακοινωση τους, ειναι ΟΚ για αυτους αν στο επομενο εντος εδρας παιχνιδι της ομαδας τους πανε 20 αλητηριοι της αντιπαλης ομαδας με λοσταρια και βριζουν τις μαναδες τους. Μαλλον θα τους πουνε και ευχαριστω στο τελος... Τι ζουμε ρε... Κριμα για το μπασκετακι
Ολόκληρη τη χρονιά ανοχή!! φίλος μου που ήταν στον αγώνα Λυκοβρυση – Νεα Ιωνία μου είπε ότι σε αυτό το ματς οι «φίλοι» της γηπεδούχου σουλατσάρανε πίσω από τις μπασκέτες και έβριζαν εν χορό παίχτη της Νέας Ιωνίας και μάλιστα με ύβρης για την μητέρα του (που την έχει χάσει)!!
Όταν ο παιχτείς τους απάντησε (λεκτικά) αποβλήθηκες με ντισκαλιφιε !!! (αλλά τότε ήταν απλά Δευτερά)! Κανείς δεν τους ζήτησε να αποχωρίσουν και συνέχισαν να βρίζουνε τους υπολοίπους!
Τα ιδιά καλόπαιδα πήγαν και μέσα στην Νέα Ιωνία με την ιδιά συμπεριφορά, αλλά βλέπεις εκεί δεν βρήκαν την ανάλογη ανταπόκριση που βρήκαν στον Χολαργό και το παιχνίδι τέλειωσε χωρίς απρόοπτα!
Οποτε καλά τα λες, αλλά εδώ γράφουν ότι το φίλο αγώνα αναφέρει ότι κατά τα επεισόδιά
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Φίλε μου καλά τα λες «…στην ΕΣΚΑ ,υπάρχουν εραστές του ερασιτεχνικού μπάσκετ. Η αγάπη για το μπάσκετ πρέπει να τους ενώνει. Κουκουλοφόροι με ρόπαλα κροτίδες και ροχάλες δεν έχουν θέση ανάμεσά μας.»JABBAR έγραψε: ↑Τετ Απρ 05, 2023 2:40 pmΕπανέρχομαι στη βάση μου. Εδώ θα γράφω.Στην παλιά έκδοση υπήρξα super mod.Βέβαια όταν κόψεις μία συνήθεια σε αφήνει.Δεν υπάρχει τίποτα δημοκρατικότερο από την ανταλλαγή απόψεων, όσο και να διαφωνείς. Δήθεν ίσες αποστάσεις με διαγραφές ποστ για να εξυπηρετήσουμε τα συμφέροντα της ομάδας,δεν είναι αποδεκτά. Σε τελευταία ανάλυση στην ΕΣΚΑ ,υπάρχουν εραστές του ερασιτεχνικού μπάσκετ.Η αγάπη για το μπάσκετ πρέπει να τους ενώνει. Κουκουλοφόροι με ρόπαλα κροτίδες και ροχάλες δεν έχουν θέση ανάμεσά μας. Δεν αγαπούν το άθλημα βρίζουν ,δεν παρακολουθούν αγώνα. Ας πάνε να γίνουν στρατοί των προέδρων της σούπερ λίγδας.
Αλλά βρέθηκαν!!! και έγινε ένας χαμός και ο αγώνας διακόπηκε με υπαιτιότητα κάποιου / κάποιων, σε αγώνα ΕΣΚΑ χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον!!
Τι κάνουμε? το αφήνουμε να περάσει στο ντούκου και πάμε να παίξουμε το παιχνίδι από εκεί που σταμάτησε!!?
Και μετά τι ? Άντε να βάλουμε στον υπαίτιο και μια – δυο αγωνιστικές χωρίς κόσμο… ε και ???
Η ΕΣΚΑ και η ΕΟΚ θα διερευνήσει το θέμα

να βάλουμε και τραυματισμό παίχτη από τα επεισόδιά.??
Δεν υπάρχουν οι προβλεπόμενες ποινές ??
Με ευχολόγια δεν κάνεις τίποτα και «αν δεν σπάσεις αυγά ομελέτα δεν κάνεις», οπότε αποφασίζεις τι θέλεις?
… θέλεις να μην δυσανασχετήσεις κάποιους ή θέλεις να κάνεις μια αρχή για να σταματήσει το κακό ?
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ο Χολαργός κατέβασε τα βίντεο οπότε δεν μπορώ να έχω μια γνώμη από εκεί!3pShooter έγραψε: ↑Τετ Απρ 05, 2023 3:27 pmΔεν ξερω τι γραφει το φυλλο αγωνα, ουτε μπορω να προδικασω τι θα αποφασισει η ΕΣΚΑ. Το σχολιο μου απλα εκφραζει την πικρια μου για το γεγονος οτι υπαρχουν διοικησεις που καλυπτουν ανερυθριαστα τους υπαιτιους για τετοια περιστατικα. Ο παικτης που τραυματιστηκε ειναι αυτος που εφυγε απο το γηπεδο και εκανε ντου στην εξεδρα;; Υπαρχουν βιντεο για ολα οσα εγιναν. Ακομα και αν καποιος δεν ηταν εκει μπορει να σχηματισει γνωμη. Μεχρι και κροτιδα πεταξαν τα "παιδια" της Λυκοβρυσης μεσα στο κλειστο...N.I.2022 έγραψε: ↑Τετ Απρ 05, 2023 2:23 pm
Τα καμάρια της Λυκοβρυσης τα ξέραμε, και ναι, όλοι σφύριζαν αδιάφορα, άντε και τελικά μια τιμωρία χάδι!
Πάντως εγώ αυτό που έμαθα, από ουδέτερο στο γήπεδο, είναι ότι τα παλικάρια με τους λοστούς που έκαναν το ντου μετά, πριν ξανά ξεκινήσει ο αγώνας και αυτό ήταν που οδήγησε στην οριστική του διακοπή του.
Δεν ήταν οι οπαδοί της Λυκοβρυσης που έβριζαν στο γήπεδο και έκαναν τα αρχικά έκτροπα …
Ήταν άλλοι !!! που ήρθαν μετά.
Τώρα αν παίχτης της Λυκοβρυσης έκανε ντου στην εξέδρα αποδεδειγμένα (να το αναφέρει το φύλλο αγώνα) να τιμωρηθεί και αυτός και η ομάδα οσό πιο παραδειγματικά προβλέπετε!
0
-
- Reactions: 264
- Προειδοποιήσεις:
1
Με το Έτερος Εγώ τελευταίο επεισόδιο στην τηλεόραση και στο λαπτοπ το Χολαργός-Λυκόβρυση με χαμηλά τον ήχο, δεν έχω προσωπική άποψη. Διαβάζοντας όμως τις δύο ανακοινώσεις και τα γραφόμενα εδώ, προτείνω στην ΕΣΚΑ και την ΕΟΚ, μηδενισμό του γηπεδούχου Χολαργού, υποβιβασμό δύο κατηγοριών στη Γ' ΕΣΚΑ και αφαίρεση 5 βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα. Το μαχαίρι πρέπει να μπει στο κόκκαλο! Επιτρέπεται να πηγαίνουν κουκουλοφόροι έξω από τα γήπεδα; Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο. Γιατί άλλωστε να ανέβει η ομάδα που έχει κερδίσει την άνοδο μέσα στο γήπεδο; Αφού τα ματς πρέπει να παίζονται έξω από τα γήπεδα με κουκουλοφόρους. Απ΄ ότι διάβασα πάντως, δεν πήγαν ακάλεστοι στο γήπεδό τους, τους είχαν πει τα απέναντι καλόπαιδα ότι θέλουν να τους κάνουν σεξ....
Νομίζω ότι τα παιδιά της Λυκόβρυσης είναι παρεξηγημένα και είναι κρίμα να τα αδικούμε, από ότι διαβάζω σε κανένα γήπεδο φέτος δεν έχει προκαλέσει.
Με την πρόταση που κάνω η Πανελληνιάρα θα ανέβει πρώτη και καλύτερη, η Ιωνία θα πάει στα μπαράζ να ικανοποιηθεί και ο φίλος ο Ν.Ι. που έχει κάνει τόσο αγώνα εδώ στο φόρουμ και στο ακραίο σενάριο που πέσουν όλοι από τα πλέι άουτ και χρειαστεί ένας ακόμα από τα πλέι οφ (ακραίο σενάριο που έχει γραφτεί σε όλα τα σάιτς όμως, ανάλογα με το πόσοι θα πέσουν από τη Γ΄), θα γλιτώσει τον υποβιβασμό και η Λυκόβρυση.
Ξεκάθαρα όλο το μπάχαλο σχεδιασμένο από το Χολαργό να ξεφορτωθεί και τα μεγάλα συμβόλαια και να χτίσει νέα ομάδα του χρόνου στη Γ' ΕΣΚΑ.

Νομίζω ότι τα παιδιά της Λυκόβρυσης είναι παρεξηγημένα και είναι κρίμα να τα αδικούμε, από ότι διαβάζω σε κανένα γήπεδο φέτος δεν έχει προκαλέσει.
Με την πρόταση που κάνω η Πανελληνιάρα θα ανέβει πρώτη και καλύτερη, η Ιωνία θα πάει στα μπαράζ να ικανοποιηθεί και ο φίλος ο Ν.Ι. που έχει κάνει τόσο αγώνα εδώ στο φόρουμ και στο ακραίο σενάριο που πέσουν όλοι από τα πλέι άουτ και χρειαστεί ένας ακόμα από τα πλέι οφ (ακραίο σενάριο που έχει γραφτεί σε όλα τα σάιτς όμως, ανάλογα με το πόσοι θα πέσουν από τη Γ΄), θα γλιτώσει τον υποβιβασμό και η Λυκόβρυση.
Ξεκάθαρα όλο το μπάχαλο σχεδιασμένο από το Χολαργό να ξεφορτωθεί και τα μεγάλα συμβόλαια και να χτίσει νέα ομάδα του χρόνου στη Γ' ΕΣΚΑ.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Δλδ για εσένα φίλε δεν έγινε τίποτα, άντε να πάμε να παίξουμε τον αγώνα από εκεί που σταμάτησε γιατί και ο Χολαργός πηρέ την πρωτιά στο παρκέ και στο παρκέ η Λυκοβρυση έσωσε άνετα την κατηγορία!abovetherim έγραψε: ↑Τετ Απρ 05, 2023 6:23 pmΜε το Έτερος Εγώ τελευταίο επεισόδιο στην τηλεόραση και στο λαπτοπ το Χολαργός-Λυκόβρυση με χαμηλά τον ήχο, δεν έχω προσωπική άποψη. Διαβάζοντας όμως τις δύο ανακοινώσεις και τα γραφόμενα εδώ, προτείνω στην ΕΣΚΑ και την ΕΟΚ, μηδενισμό του γηπεδούχου Χολαργού, υποβιβασμό δύο κατηγοριών στη Γ' ΕΣΚΑ και αφαίρεση 5 βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα. Το μαχαίρι πρέπει να μπει στο κόκκαλο! Επιτρέπεται να πηγαίνουν κουκουλοφόροι έξω από τα γήπεδα; Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο. Γιατί άλλωστε να ανέβει η ομάδα που έχει κερδίσει την άνοδο μέσα στο γήπεδο; Αφού τα ματς πρέπει να παίζονται έξω από τα γήπεδα με κουκουλοφόρους. Απ΄ ότι διάβασα πάντως, δεν πήγαν ακάλεστοι στο γήπεδό τους, τους είχαν πει τα απέναντι καλόπαιδα ότι θέλουν να τους κάνουν σεξ....![]()
Αυτά το οι αγώνες στο παρκέ …και δεν τρέχει τίποτα για τα γύρο γύρο είναι που μας έχουν φάει και πάμε κατά διαόλου.
Εγώ δεν θέλω να πέσει ούτε ο Χολαργός ούτε η Λυκοβρυση και ούτε καν να τιμωρηθούν αφού δεν έχουν καμία ευθύνη οι ομάδες … αλλά κάτι δεν πρέπει να γίνει .. για να μην ξανά γίνει?
Τα καλόπαιδα της Λυκοβρυσης τα ξέραμε αλλά αποδεικνύετε ότι έχει τα αντίστοιχα έχει και ο Χολαργός αλλά απλά λόγο δυναμικής της ομάδας δεν είχαν εκδηλωθεί!
Εγώ προσωπικά είμαι εναντίων της τιμωρίας ομάδων για επεισόδια οπαδών αρκεί να τιμωρούνται ατομικά αυτοί που έκαναν τα επεισόδια, ας το ψάξουν λοιπών οι δυο ομάδες με την αστυνομία να βρουν τους ταραξίες και να τους κάτσουν στο σκαμνί, γιατί αν συγκαλύπτεις είσαι συνένοχος!
Έτσι δεν θα γινότανε αν εμείς οι δυο που έχουμε διαφορετικές απόψεις αρχίζαμε να κυνηγάμε ο ένας τον άλλο στο δρόμο με λοστούς (αστειευόμενά φυσικά δεν έχω απολύτως τίποτα μαζί σου) δεν θα μας μάζευαν γιατί στο γήπεδο ο παραβατικος να έχει ασυλία.
ΥΓ- σαν Νέα Ιωνία που υποστηρίζω ήθελα χτες ο Χολαργός να κλειδώσει μαθηματικά την πρώτη θέση να έρθει και με απουσίες Μ. Δεύτερα βλέπεις

Τώρα με πιθανή τιμωρία πανω από το κεφάλι τους λογικά θα έρθουν με το μαχαίρι στα δόντια.
0
Αν και προσωπικα δεν ειμαι φαν του αναλωνομαστε σε μη μπασκετ(και για αυτό απέφυγα να σχολιάσω περαιτέρω-ηδη τους εχουμε δώσει πολλή αξία), θα πω φιλε ΝΙ γελαω με τις ανακοινωσεις.
Ειδα λιγο το ματς την Δευτερα:
- το βιντεο δεν εχει ανθρωπους με κουκουλα και για μενα καλυτερα τετοια πραγματα να μην δειχνονται live
- το ολο πραγμα ξεκινησε απο μερικα συνθηματα που ακουγονται στο 3:56 απο την λυκοβρυση. Αν πηραν αδεια δεν ξερω για εκει που καθονταν θα τους πιστεψω. Παντως εδω να πω οτι σε εκεινη την κερκιδα δεν καθεται κανενας. Το βίντεο συνεχίζει με φιλάθλους του Χολαργού να τους ζητάνε τα ρέστα. Μέχρι εδώ δεν έχει γίνει τίποτα.
- Οταν το βιντεο επιστρέφει εχουμε ανθρωπους στην απέναντι κερκίδα να μιλάνε και μετά ξεκινά η κλωτσοπατινάδα. Όταν ξεκιναει έχουμε τα εξής:
1. Kάποιοι με στολή λυκόβρυση να προσπαθούν να ανέβουν στην κερκίδα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν ήθελαν να χωρίσουν το μέτωπο
2. Ένα κύριο να τον ρίχνουν από την κερκίδα και να τον παίρνει η ομάδα της λυκόβρυσης
3. Κάποιους, δεν ξέρω πώς να τους πω, να πηδάνε μέσα και παίκτες Λυκόβρυσης και Χολαργού να τους κρατάνε και να προσπαθούν να τους απομακρύνουν
Πάνω κάτω αυτά δείχνει το βίντεο. Αλλά αναρωτιέμαι θα καλέσει η αστυνομία αυτούς στα 1,2,3 να μας πουν τι έγινε; Κουκούλες δεν φοράνε και στην τελική αν έρχονται να ξεσπάσουν στο γήπεδο ας δεχνθούν τις συνέπειες. Το τονίζω ότι δεν πρόκειται να μπω σε αντιπαράθεση για το αν ξεχασα κατι από το βίντεο η αν αδικω κάποιον
Προσωπικά δεν θέλω να γράψω άλλο ούτε να μπω στην κουβεντα εμείς / εσείς, ποιος είναι πιο καλός. Έχουμε γράψει μια σελίδα ποστ και δεν μιλάμε για μπάσκετ. Ανοησίες κύριοι.
Το μόνο ευχάριστο οι παίκτες οι οποίοι δεν φταίνε σε τίποτα να πάει ο κόπος τους χαμένος και προσπάθησουν ει δυνατόν να σβήσουν τα οποιαδήποτε γεγονότα.
- το βιντεο δεν εχει ανθρωπους με κουκουλα και για μενα καλυτερα τετοια πραγματα να μην δειχνονται live
- το ολο πραγμα ξεκινησε απο μερικα συνθηματα που ακουγονται στο 3:56 απο την λυκοβρυση. Αν πηραν αδεια δεν ξερω για εκει που καθονταν θα τους πιστεψω. Παντως εδω να πω οτι σε εκεινη την κερκιδα δεν καθεται κανενας. Το βίντεο συνεχίζει με φιλάθλους του Χολαργού να τους ζητάνε τα ρέστα. Μέχρι εδώ δεν έχει γίνει τίποτα.
- Οταν το βιντεο επιστρέφει εχουμε ανθρωπους στην απέναντι κερκίδα να μιλάνε και μετά ξεκινά η κλωτσοπατινάδα. Όταν ξεκιναει έχουμε τα εξής:
1. Kάποιοι με στολή λυκόβρυση να προσπαθούν να ανέβουν στην κερκίδα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν ήθελαν να χωρίσουν το μέτωπο
2. Ένα κύριο να τον ρίχνουν από την κερκίδα και να τον παίρνει η ομάδα της λυκόβρυσης
3. Κάποιους, δεν ξέρω πώς να τους πω, να πηδάνε μέσα και παίκτες Λυκόβρυσης και Χολαργού να τους κρατάνε και να προσπαθούν να τους απομακρύνουν
Πάνω κάτω αυτά δείχνει το βίντεο. Αλλά αναρωτιέμαι θα καλέσει η αστυνομία αυτούς στα 1,2,3 να μας πουν τι έγινε; Κουκούλες δεν φοράνε και στην τελική αν έρχονται να ξεσπάσουν στο γήπεδο ας δεχνθούν τις συνέπειες. Το τονίζω ότι δεν πρόκειται να μπω σε αντιπαράθεση για το αν ξεχασα κατι από το βίντεο η αν αδικω κάποιον
Προσωπικά δεν θέλω να γράψω άλλο ούτε να μπω στην κουβεντα εμείς / εσείς, ποιος είναι πιο καλός. Έχουμε γράψει μια σελίδα ποστ και δεν μιλάμε για μπάσκετ. Ανοησίες κύριοι.
Το μόνο ευχάριστο οι παίκτες οι οποίοι δεν φταίνε σε τίποτα να πάει ο κόπος τους χαμένος και προσπάθησουν ει δυνατόν να σβήσουν τα οποιαδήποτε γεγονότα.
1
1

-
- Reactions: 264
- Προειδοποιήσεις:
1
Εξαιρετική τοποθέτηση. Μπράβο σου.Anubis έγραψε: ↑Τετ Απρ 05, 2023 8:39 pmΑν και προσωπικα δεν ειμαι φαν του αναλωνομαστε σε μη μπασκετ(και για αυτό απέφυγα να σχολιάσω περαιτέρω-ηδη τους εχουμε δώσει πολλή αξία), θα πω φιλε ΝΙ γελαω με τις ανακοινωσεις.
0