2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

taurus13

senior
Reactions: 51
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Απρ 05, 2023 4:11 pm

Και οι δύο δίκιο έχετε. Όποτε κάναμε είτε εμείς είτε ο Ολυμπιακός κάτι καλό στην Ευρώπη είχαμε Έλληνες παίχτες πρώτης γραμμής, οπότε είναι απαραίτητοι. Υπάρχουν τέτοιοι πσίχτες αλλά τους έχει ο Ολυμπιακός. Γι'αυτό και η φυγή του Μήτογλου μας έκοψε τα πόδια. Το να πληρώνεις μέτριους παίχτες χρυσούς επειδή απλά είναι Έλληνες ναι δε βγάζει και πολύ νοημα.
Όλοι τον θέλουμε τον Παπαγιάννη. Αλλά γι'αυτό που είναι και όχι γι'αυτό που θα θέλαμε να είναι...

0
austerity_blues
Reactions:

Πέμ Απρ 06, 2023 3:13 pm

πόσοι προτιμάτε τον Αταμάν από το Λάσο;

ο Αταμάν εμένα μου θυμίζει περίπτωση Πίνι Γκέρσον.

από τους Big 4 που ακούγονται (Λάσο, Σάρας, Τσάβι, Αταμάν) σίγουρα είναι το μεγαλύτερο στοίχημα και έχω την αίσθηση ότι είναι και ο πιο αναλώσιμος, χωρίς φυσικά να είναι κακός προπονητής.

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2662
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Πέμ Απρ 06, 2023 3:40 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τετ Απρ 05, 2023 2:56 pm
j-kidd13 έγραψε:
Τετ Απρ 05, 2023 7:46 am

Έαν φύγει και ο Παπαγιάννης, φύγουν και οι "όλοι αυτοί",ποια θα είναι η απαραίτητη 6αδα Ελλήνων με την οποία θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό?
δεν υπαρχει καποιος ελληνας που να μπορει να παιξει σε τετοιο επιπεδο οποτε δεν υπαρχει κανενα νοημα να χρυσοπληρωνεται ο παπαγιαννης
εφοσον πρεπει να εχουμε υποχρεωτικα 6 ελληνες να παρουμε παιχτες στυλ αγραβανη με εμπειρια απο α1 να μπορουν να ψιλοσταθουν και να εχουν αποδεχτει τον ρολο τους οτι θα παιζουν κανα 5λεπτο δηλαδη,αντε να κρατουσαμε τον ματζουκα οι υπολοιποι δανεικοι για να <<εξελιχτουν>> και βλεπουμε για το μελλον
την διαφορα στα παιχνιδια με οσφπ και στην ευρωλιγκα θα την κανουν οι ξενοι
ειδικα αν ερθει ο αταμαν πιστευω οτι κατι τετοιο θα γινει αργα η γρηγορα
Αν έχεις την δυνατότητα οι 6 ξένοι σου να είναι ο Κλάιμπερν, ο Χίγκινς, ο Μίσιτς, ο Μίροτιτς, ο Λεσόρ άντε βάλε και έναν Νάναλυ για πιο φτηνό :D ναι μπορείς να πεις με τον Ολυμπιακό στους τελικούς θα τους έχω να παίζουν από 30-35 λεπτά ο καθένας και 2 Έλληνες τύπου Μαντζούκα-Αγραβάνη να παίζουν από 10 λεπτά και τέλος.
Επικίνδυνο αλλά γίνεται.

Αν οι ξένοι σου είναι πολύ καλοί αλλά όχι τέτοιου επιπέδου δηλαδή οι 6 καλύτεροι παίκτες σου είναι το ίδιο καλοί ή λίγο καλύτεροι από τους αντίστοιχους του Ολυμπιακού και πας να το κάνεις αυτό, ο Ολυμπιακός θα σε γλεντήσει.
Θα έχει τους δικούς του φρέσκους και οι δικοί σου θα τα έχουν φτύσει...
austerity_blues έγραψε:
Πέμ Απρ 06, 2023 3:13 pm
πόσοι προτιμάτε τον Αταμάν από το Λάσο;

ο Αταμάν εμένα μου θυμίζει περίπτωση Πίνι Γκέρσον.

από τους Big 4 που ακούγονται (Λάσο, Σάρας, Τσάβι, Αταμάν) σίγουρα είναι το μεγαλύτερο στοίχημα και έχω την αίσθηση ότι είναι και ο πιο αναλώσιμος, χωρίς φυσικά να είναι κακός προπονητής.
Η παρομοίωση με Γκέρσον ταιριάζει.
Ένας καλός προπονητής, μέτριος τακτικά που σε περιβάλλον που του ταιριάζει μπορεί να πάει καλά έως πάρα πολύ καλά.
Σε εμάς εδώ ο Αταμάν πιο πιθανό να φύγει σαν ταβερνιάρης παρά να επαναλάβει ότι έκανε με την Εφές.

0
HackerBaby

euroleague
Reactions: 891
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Doncic
Προειδοποιήσεις: 5

Πέμ Απρ 06, 2023 3:51 pm

Εγω θεωρω ιδανικο τον Αταμαν αυτη τη στιγμη για τον παναθηναικο . Θα ταιριαξει με τους φιλαθλους και τον προεδρο , ενώ σιγουρα εχει την προσωπικότητα να ξυπνήσει και να λειτουργησει σαν σοκ για το συλλογο .

Τακτικα , οκ φαινεται ενας μεσσαιου επιπεδου προπονητης ευρωλιγκας , αλλα λογω ιδιοσυγκρασιας θεωρω θα ηταν πολυ καλη λυση .

0
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 4

Πέμ Απρ 06, 2023 4:39 pm

Δυστυχώς, η προϊστορία δείχνει ότι ακόμα και ένας προπονητής από το "πάνω ράφι" (Πασκουάλ) έφυγε από τον ΠΑΟ σαν αποτυχημένος και έχοντας γυρίσει και με πούλμαν από την Πόλη!
Δεν υπάρχει κάτι σε αυτή την ομάδα, με το υπάρχον καθεστώς, που να εγγυάται ότι ένας καλός προπονητής θα έχει οπωσδήποτε και καλό αποτέλεσμα.
Ο ασθενής θέλει βαριά εγχείρηση!

Η μόνη λύση, για μένα, είναι να ακολουθήσει το παράδειγμα του Ολυμπιακού, κάτι, όμως, που απαιτεί πάνω απ' όλα τεράστια αποθέματα υπομονής από διοίκηση και οπαδούς.

0
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
taurus13

senior
Reactions: 51

Πέμ Απρ 06, 2023 5:12 pm

Πιστεύω ότι η πρόσληψη Λάσο συνεπάγεται και αρκετά μεγάλη αύξηση στο μπάτζετ, οπότε από αυτή την άποψη είμαστε καλυμμένοι. Κάτι έξυπνες βόμβες και κάποιοι ελπιδοφόροι από eurocap δεν περνάνε ούτε απ'έξω. Από κει και πέρα αν έρθει ο Σάρας υπάρχει περίπτωση να βρήκαμε προπονητή για πάρα πολλά χρόνια. Είναι αυτός που περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο έχει την ανάγκη να αποδείξει πράγματα, έστω και με μικρότερο μπάτζετ και αυτό είναι το επικίνδυνο... Στα συν του ότι τον λατρεύει η κερκίδα. Έναν από τους δύο θα ήθελα χωρίς να σημαίνει πως οποιοσδήποτε από τους τέσσερις είναι τεράστια ανβάθμιση.

0
Fitz

euroleague
Reactions: 406
Αγαπημένη ομάδα: Utah-Jazz

Πέμ Απρ 06, 2023 5:56 pm

Είσαι ο Παπαπέτρου και έχεις φύγει πριν από κάπιους μήνες πρακτικά και μόλις ξεκίνησες μια καινούρια πορεία, με τον καύτερο προπονητή που υπάρχει στην Ευρώπη εδώ και χρόνια.

Για ποιό λόγο να γυρίσεις στον Παναθηναϊκό και να μη συνεχίσεις ή να μην πας αλλού;

Θεωρώ ότι είναι σχεδόν αδύνατο να τον βάζουμε σε ρόστερ για του χρόνου, όποιος και αν έρθει θα ζητήσει πρωτοκλασάτο - μη Έλληνα - βασικό στο 3.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3703
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Πέμ Απρ 06, 2023 6:06 pm

Fitz έγραψε:
Είσαι ο Παπαπέτρου και έχεις φύγει πριν από κάπιους μήνες πρακτικά και μόλις ξεκίνησες μια καινούρια πορεία, με τον καύτερο προπονητή που υπάρχει στην Ευρώπη εδώ και χρόνια.

Για ποιό λόγο να γυρίσεις στον Παναθηναϊκό και να μη συνεχίσεις ή να μην πας αλλού;

Θεωρώ ότι είναι σχεδόν αδύνατο να τον βάζουμε σε ρόστερ για του χρόνου, όποιος και αν έρθει θα ζητήσει πρωτοκλασάτο - μη Έλληνα - βασικό στο 3.
Εγώ δεν το θεωρώ απίθανο, ο Παπαπέτρου είναι 29 χρόνων και διανύει και φέτος μια κακή χρονιά και σε νούμερα αυτήν την φορά. Δεν ξέρω πόσες ομάδες θα ενδιαφερθούν γι' αυτόν σε επίπεδο Ευρωλίγκας και να του δίνουν ικανοποιητικό ρόλο και χρήματα αν δεν τους ενδιαφέρει το ελληνικό διαβατήριο.

0
Fitz

euroleague
Reactions: 406
Αγαπημένη ομάδα: Utah-Jazz

Πέμ Απρ 06, 2023 6:15 pm

Conan1982 έγραψε:
Fitz έγραψε:

Εγώ δεν το θεωρώ απίθανο, ο Παπαπέτρου είναι 29 χρόνων και διανύει και φέτος μια κακή χρονιά και σε νούμερα αυτήν την φορά. Δεν ξέρω πόσες ομάδες θα ενδιαφερθούν γι' αυτόν σε επίπεδο Ευρωλίγκας και να του δίνουν ικανοποιητικό ρόλο και χρήματα αν δεν τους ενδιαφέρει το ελληνικό διαβατήριο.
Νομίζω πως οι λόγοι και οι καταστάσεις που έφυγε ήταν πολλοί και ιδιαίτεροι ώστε να έχουν αλλάξει τόσο σύντομα. Επίσης, συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις σε νοιάζει και λίγο το να ζήσεις άλλες εμπειρίες, σε ένα περιβάλλον όχι τόσο οικείο, με διαφορετικές φιλοσοφίες και ανθρώπους. Θέλω να πω ότι μπορεί και να ρίξεις ακόμα λίγο τα στάνταρ σου για να συνεχίσεις τη βόλτα στο εξωτερικό.
Με το ίδιο σκεπτικό της πτωτικής απόδοσής του πάντως, αμφιβάλλω και αν θα τον θέλει τόσο ο καινούριος κόουτς (και ας έχει το διαβατήριο). Γιατί πιθανή επιστροφή θα σημαίνει πως θα ζητήσει σίγουρα περισσότερα λεφτά. Υπάρχουν Έλληνες να καλύψουν το ρόστερ επαρκώς πάντως, αν δοθούν περισσότερα σε ποιοτικούς ξένους.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3703
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Πέμ Απρ 06, 2023 6:50 pm

Fitz έγραψε:
Πέμ Απρ 06, 2023 6:15 pm
Conan1982 έγραψε:

Νομίζω πως οι λόγοι και οι καταστάσεις που έφυγε ήταν πολλοί και ιδιαίτεροι ώστε να έχουν αλλάξει τόσο σύντομα. Επίσης, συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις σε νοιάζει και λίγο το να ζήσεις άλλες εμπειρίες, σε ένα περιβάλλον όχι τόσο οικείο, με διαφορετικές φιλοσοφίες και ανθρώπους. Θέλω να πω ότι μπορεί και να ρίξεις ακόμα λίγο τα στάνταρ σου για να συνεχίσεις τη βόλτα στο εξωτερικό.
Με το ίδιο σκεπτικό της πτωτικής απόδοσής του πάντως, αμφιβάλλω και αν θα τον θέλει τόσο ο καινούριος κόουτς (και ας έχει το διαβατήριο). Γιατί πιθανή επιστροφή θα σημαίνει πως θα ζητήσει σίγουρα περισσότερα λεφτά. Υπάρχουν Έλληνες να καλύψουν το ρόστερ επαρκώς πάντως, αν δοθούν περισσότερα σε ποιοτικούς ξένους.
Σε αυτό το κομμάτι δεν ξέρω αν θα προτιμήσει ο Παπαπέτρου κάτι άλλο, ο προπονητής που θα έρθει σίγουρα θα τον προτιμήσει από οποιοδήποτε άλλο διαθέσιμο Ελληνα τριαρι (άντε τριαροτεσσάρι), αρκεί να μην περιμένει να είναι και το βασικό τριάρι της ομάδας.

0
assistant

nba
Reactions: 1754
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Απρ 06, 2023 7:57 pm

Μαλλον ο Ζοτς δε φαινεται να συμφωνει οτι ο Παπι κανει κακη χρονια αλλιως δυσκολα θα του δινε 20-21 λεπτα μεσο ορο ανα παιχνιδι..........

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 5013
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Απρ 06, 2023 8:16 pm

pan24 έγραψε:
Πέμ Απρ 06, 2023 3:40 pm
τουλουμπα έγραψε:
Τετ Απρ 05, 2023 2:56 pm

δεν υπαρχει καποιος ελληνας που να μπορει να παιξει σε τετοιο επιπεδο οποτε δεν υπαρχει κανενα νοημα να χρυσοπληρωνεται ο παπαγιαννης
εφοσον πρεπει να εχουμε υποχρεωτικα 6 ελληνες να παρουμε παιχτες στυλ αγραβανη με εμπειρια απο α1 να μπορουν να ψιλοσταθουν και να εχουν αποδεχτει τον ρολο τους οτι θα παιζουν κανα 5λεπτο δηλαδη,αντε να κρατουσαμε τον ματζουκα οι υπολοιποι δανεικοι για να <<εξελιχτουν>> και βλεπουμε για το μελλον
την διαφορα στα παιχνιδια με οσφπ και στην ευρωλιγκα θα την κανουν οι ξενοι
ειδικα αν ερθει ο αταμαν πιστευω οτι κατι τετοιο θα γινει αργα η γρηγορα
Αν έχεις την δυνατότητα οι 6 ξένοι σου να είναι ο Κλάιμπερν, ο Χίγκινς, ο Μίσιτς, ο Μίροτιτς, ο Λεσόρ άντε βάλε και έναν Νάναλυ για πιο φτηνό :D ναι μπορείς να πεις με τον Ολυμπιακό στους τελικούς θα τους έχω να παίζουν από 30-35 λεπτά ο καθένας και 2 Έλληνες τύπου Μαντζούκα-Αγραβάνη να παίζουν από 10 λεπτά και τέλος.
Επικίνδυνο αλλά γίνεται.

Αν οι ξένοι σου είναι πολύ καλοί αλλά όχι τέτοιου επιπέδου δηλαδή οι 6 καλύτεροι παίκτες σου είναι το ίδιο καλοί ή λίγο καλύτεροι από τους αντίστοιχους του Ολυμπιακού και πας να το κάνεις αυτό, ο Ολυμπιακός θα σε γλεντήσει.
Θα έχει τους δικούς του φρέσκους και οι δικοί σου θα τα έχουν φτύσει...

ενω αν για αυτους που γραφω εγω εχουμε καλαιτζακιδες αβδαλες ρογκαβοπουλους θα μεγαλουργησουν απεναντι στον οσφπ

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Πέμ Απρ 06, 2023 8:17 pm

απτα ονοματα που ακουγονται κατα την γνωμη μου καλυτερος ειναι ο λασο μετα αταμαν μετα πασκουαλ μετα σαρας
οποιον και να παρουμε θα ειναι τεραστια αναβαθμιση

0
giorgos45

a1greece
Reactions: 283

Πέμ Απρ 06, 2023 8:32 pm

καμπατσο κ βιλντοσα πρεπει ναρθουν!ουτε λι ουτε κατι αλλο!

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Πέμ Απρ 06, 2023 8:45 pm

giorgos45 έγραψε:
Πέμ Απρ 06, 2023 8:32 pm
καμπατσο κ βιλντοσα πρεπει ναρθουν!ουτε λι ουτε κατι αλλο!
ο λι για δευτεροτριτος ασσος δεν θα με χαλαγε
ολοι οι υπολοιποι ξενοι του χρονου που θα αρχισει η εκτοξευση δεν εχουν θεση στο ροστερ

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”