Νομίζω ότι καταλαβαίνεις το πνεύμα του ποστ. Δεν πιστεύω ότι θέλει τέτοιες καταστάσεις, έχει δείξει σοβαρός επαγγελματίαςassistant77 έγραψε: ↑Παρ Απρ 07, 2023 10:59 amΑν ο Λασο κλεισει με τριετες και σου ζητησει να παιξει με Μποχωριδη και Καλαιτζακη καταλαβαινεις οτι κρυφοκοιταζει την παχυλη αποζημιωση στο μεσο της χρονιας........shtarkws έγραψε: ↑Παρ Απρ 07, 2023 10:50 am
Άσε τι λέγεται δεξιά και αριστερά, σημασία έχει τι λένε στις επίσημες συζητήσεις.
Έτσι όπως το βλέπω εγώ, ο Λάσο είναι ο καλύτερος υποψήφιος. Δεν χρειάζεται ανάλυση, το τι έχει πετύχει είναι πολύ πρόσφατο. Είναι σαν την περίπτωση Καμπάτσο, αν είναι ελεύθερος τον κλείνεις και τον εμπιστεύεσαι. Αυτό που συμπεραίνω είναι ότι ο Παναθηναϊκός ψάχνει προπονητή που συμφωνεί με τα δικά του θέλω, αντί να συμφωνήσει ο ίδιος με τα θέλω του προπονητή. Συνταγή δηλαδή για άλλη μια αποτυχία.
Εφόσον ο Λασο απ ότι διέρρευσε ζήτησε 3ετες και άρα θέλει να χτίσει ομάδα, αν σου ζητήσει την πρώτη χρονιά να παίξει με Μποχωριδη και Καλαιτζάκη τον εμπιστεύεσαι.
Αν θέλεις να πάρεις ότι γυαλίζει ελπίζοντας να κάνεις ομάδα αμέσως για να την "πεις" στον αντίπαλο ε τότε πολύ απλά θα φας για άλλη μια φορά τα μούτρα σου.
Ειδικά αν χάσεις τον Λασο από την Μπαγιερν θα πρόκειται για το κάζο της δεκαετίας και η απόδειξη ότι η συγκεκριμένη νοοτροπία θα έχει μικρύνει τον σύλλογο
2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
1
1

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
- pan24
- Reactions: 2664
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν πράγματι ο Λάσο καταλήξει Μπάγερν, θα φανεί πόσο έχουμε μικρύνει πράγματι.
Κατά τα λοιπά, το ποιος προπονητής δεν θα ήθελε τον Βιλντόζα, ποιος δεν θα ήθελε τον Καμπάτσο κλπ είναι σαν τα ποιος δεν θα ήθελε τον Μπέικον.
Αν είναι έτσι οι πλούσιες ομάδες που αγοράζουν όποιον θέλουν δεν θα χρειάζονταν προπονητή να φτιάξει το ρόστερ, θα το έφτιαχνε ο πρόεδρος.
Το ρόστερ υποχρεωτικά θα πρέπει να έχει 6 τουλάχιστον Έλληνες, που οι επιλογές είναι μετρημένες.
Πρέπει για τις 7 θέσεις ξένων ο προπονητής να μπορεί να μοιράσει το μπάτζετ όπως θέλει.
Γιατί σε πρώτη ματιά ποιος δεν θα ήθελε δίδυμο Καμπάτσο-Βιλντόζα στο 1, σε δεύτερη ματιά πολλοί αν για να βγουν τα λεφτά πας με Καλαιτζάκη δεύτερο 3αρι και στο 5 δίδυμο Παπαγιάννη-Κώστα Αντετό.
Κατά τα λοιπά, το ποιος προπονητής δεν θα ήθελε τον Βιλντόζα, ποιος δεν θα ήθελε τον Καμπάτσο κλπ είναι σαν τα ποιος δεν θα ήθελε τον Μπέικον.
Αν είναι έτσι οι πλούσιες ομάδες που αγοράζουν όποιον θέλουν δεν θα χρειάζονταν προπονητή να φτιάξει το ρόστερ, θα το έφτιαχνε ο πρόεδρος.
Το ρόστερ υποχρεωτικά θα πρέπει να έχει 6 τουλάχιστον Έλληνες, που οι επιλογές είναι μετρημένες.
Πρέπει για τις 7 θέσεις ξένων ο προπονητής να μπορεί να μοιράσει το μπάτζετ όπως θέλει.
Γιατί σε πρώτη ματιά ποιος δεν θα ήθελε δίδυμο Καμπάτσο-Βιλντόζα στο 1, σε δεύτερη ματιά πολλοί αν για να βγουν τα λεφτά πας με Καλαιτζάκη δεύτερο 3αρι και στο 5 δίδυμο Παπαγιάννη-Κώστα Αντετό.
0
-
- Reactions: 1754
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
καταλαβαινω αλλα η γνωμη μου ειναι οτι μια σοβαρη διοικηση κι ενας σοβαρος προπονητης πρεπει να μπορουν να συνομιλουν και να συναποφασιζουν.....δεν πιστευω στις λευκες επιταγες.....αν τωρα ο χψ Λασο σου πει οτι κατι βλεπει στον χψ Καλαιτζακη και θελει να τον δουλεψει τον ακους......αν ομως εσυ σαν σοβαρη διοικηση ακουσεις μπολικες π@π@ριες οφειλεις να εχεις λογο......shtarkws έγραψε: ↑Παρ Απρ 07, 2023 11:06 amΝομίζω ότι καταλαβαίνεις το πνεύμα του ποστ. Δεν πιστεύω ότι θέλει τέτοιες καταστάσεις, έχει δείξει σοβαρός επαγγελματίαςassistant77 έγραψε: ↑Παρ Απρ 07, 2023 10:59 am
Αν ο Λασο κλεισει με τριετες και σου ζητησει να παιξει με Μποχωριδη και Καλαιτζακη καταλαβαινεις οτι κρυφοκοιταζει την παχυλη αποζημιωση στο μεσο της χρονιας........
0
Η μπάγερν όπως φαίνετε με Λάσο και νέο γήπεδο φτιάχνει ομάδα που θα πρωταγωνιστεί στην Ευρωλίγκα, όπως ήταν εξαρχής ο στόχος της διοίκηση της όταν ασχλολήθηκε σοβαρά με την ομάδα μπάσκετ.pan24 έγραψε: ↑Παρ Απρ 07, 2023 11:15 amΑν πράγματι ο Λάσο καταλήξει Μπάγερν, θα φανεί πόσο έχουμε μικρύνει πράγματι.
0
-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Βιλντοζα δεν ειναι ασσος και ειναι σε μια θεση που ηδη εχουμε τον Λι. Και μαλιστα ο ενας δεν χανει ματς και ειναι και καλος αμυντικος και ο αλλος ειναι συχνα τραυματιας και δεν ειναι και καμια αμυντικαρα. Α ξεχασα θα παιρνει και κανα μυριο παραπανω απο Λι.
Αν εχουμε Λι-Βιλντοζα παλι κατεβαινουμε χωρις ασσο και χωρις οργανωση και χωρις δημιουργια. Θελετε να σας πω ποσο σημαντικο ειναι να εχεις κανονικο ασσο στην ομαδα? Δειτε που ειμασταν με Καλαθη και δειτε που ειμαστε τωρα. Ή σκεφτειτε τον Οσφπ χωρις τον Ουοκαπ. Εχω και αλλα παραδειγματα αλλα δεν χρειαζεται να τα αναφερω. Συν οτι αμυνα θα ειμαστε πολυ μετριοι.
Ακομα και να μου ελεγες στη θεση του Λι να παρουμε βιλντοζα παλι δεν γουσταρω, καθως λεω οτι καλυτερα να μεινει ο Λι με 500-600 απο το να χαλασουμε 1 μυριο παραπανω, και αυτα τα χρηματα να τα δωσουμε για αλλον παικταρα ψηλο.
Οσον αφορα τον Αταμαν, δεν τρελαινομαι παλι αν ερθει. Με το παραμικρο ολοι θα βριζονται εκει μεσα θεωρω. Θα μυριζει η ατμοσφαιρα μπαρουτι.
Εγω θελω μια ομαδα που να εχει πλανο, οργανωση και πειθαρχεία, που θελει να χτισει κατι καλο και καθε χρονο να ειναι καλυτερη. Δεν θελω μια ομαδα που να εχει 1-2 σεζον υψηλο μπατζετ και μετα παλι να καταστρεφετε και για 2-3 χρονια να ειναι οπως τωρα. Αυτες οι παροδικες τρελες ποτε δεν εφερναν και δεν θα φερουν αποτελεσμα.
Αν θες να εισαι σταθερος καπου και να κυριαρχεις, παρε το παραδειγμα του οσφπ. Σιγουρα με τοσο χαμηλο μπατζετ οσο του οσφπ δεν γινεται, αλλα εσυ βαλε παραπανω.
Με βαση αυτα που βλεπω και ακουγονται τωρα, θεωρω οτι του χρονου μια απο τα ιδια θα μαστε, απλως λογο αυξησης μπατζετ και ποιοτητας δεν θα ειμαστε τελευταιοι αλλα κοντα 8αδα. Ελπιζω να μην αρχισουμε παλι να παιρνουμε οποιον παικτη διαθεσιμο υπαρχει και να χτισουμε με βαση τα θελω του νεου προπονητη.
Αν εχουμε Λι-Βιλντοζα παλι κατεβαινουμε χωρις ασσο και χωρις οργανωση και χωρις δημιουργια. Θελετε να σας πω ποσο σημαντικο ειναι να εχεις κανονικο ασσο στην ομαδα? Δειτε που ειμασταν με Καλαθη και δειτε που ειμαστε τωρα. Ή σκεφτειτε τον Οσφπ χωρις τον Ουοκαπ. Εχω και αλλα παραδειγματα αλλα δεν χρειαζεται να τα αναφερω. Συν οτι αμυνα θα ειμαστε πολυ μετριοι.
Ακομα και να μου ελεγες στη θεση του Λι να παρουμε βιλντοζα παλι δεν γουσταρω, καθως λεω οτι καλυτερα να μεινει ο Λι με 500-600 απο το να χαλασουμε 1 μυριο παραπανω, και αυτα τα χρηματα να τα δωσουμε για αλλον παικταρα ψηλο.
Οσον αφορα τον Αταμαν, δεν τρελαινομαι παλι αν ερθει. Με το παραμικρο ολοι θα βριζονται εκει μεσα θεωρω. Θα μυριζει η ατμοσφαιρα μπαρουτι.
Εγω θελω μια ομαδα που να εχει πλανο, οργανωση και πειθαρχεία, που θελει να χτισει κατι καλο και καθε χρονο να ειναι καλυτερη. Δεν θελω μια ομαδα που να εχει 1-2 σεζον υψηλο μπατζετ και μετα παλι να καταστρεφετε και για 2-3 χρονια να ειναι οπως τωρα. Αυτες οι παροδικες τρελες ποτε δεν εφερναν και δεν θα φερουν αποτελεσμα.
Αν θες να εισαι σταθερος καπου και να κυριαρχεις, παρε το παραδειγμα του οσφπ. Σιγουρα με τοσο χαμηλο μπατζετ οσο του οσφπ δεν γινεται, αλλα εσυ βαλε παραπανω.
Με βαση αυτα που βλεπω και ακουγονται τωρα, θεωρω οτι του χρονου μια απο τα ιδια θα μαστε, απλως λογο αυξησης μπατζετ και ποιοτητας δεν θα ειμαστε τελευταιοι αλλα κοντα 8αδα. Ελπιζω να μην αρχισουμε παλι να παιρνουμε οποιον παικτη διαθεσιμο υπαρχει και να χτισουμε με βαση τα θελω του νεου προπονητη.
1
1

- τουλουμπα
- Reactions: 5019
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
ο βιλντοζα θα ειναι ο δευτερος ασσος και ο λι ο τριτοςausterity_blues έγραψε: ↑Παρ Απρ 07, 2023 9:50 amτη στιγμή που μιλάμε και βάσει όσων έχουν βγει προς τα έξω ο ΠΑΟ έχει κλείσει Βιλντόζα και μάλλον μένει και ο Λι που είναι ο αγαπημένος του προέδρου.
το Βιλντόζα - Λι δε μου αρέσει καθόλου, πάλι θα έχετε θέμα στη δημιουργία.
γενικά μου φαίνεται περίεργη κίνηση να τρέξετε να κλείσετε το Βιλντόζα με μεγάλο συμβόλαιο πριν βρείτε έναν "κανονικό" playmaker που σας είναι υπεραπαραίτητος.
αν φυσικά έρθει και ο Καμπάτσο αλλάζει εντελώς το πράγμα, ας έχει οποιονδήποτε δίπλα του, μιλάμε για τον καλύτερο playmaker της Ευρώπης μαζί με Μίσιτς (ο Σλούκας ένα επίπεδο κάτω).
τον πρωτο ασσο θα τον διαλεξει ο προπονητης που θα ερθει
δεν νομιζω να χαλουσε κανεναν προπονητη αυτο το σεναριο
0
- τουλουμπα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
με οποια και να κατεβαιναμε φετος θα ειχε σκουπα στους τελικουςausterity_blues έγραψε: ↑Παρ Απρ 07, 2023 11:53 amάσχετο ερώτημα με την εξέλιξη της συζήτησης, σχετικό όμως με το τόπικ :![]()
αν ο ΠΑΟ είχε πάρει τον Napier αντί του Τόμας με ποια 6άδα ξένων θα επιλέγατε προσωπικά να κατεβείτε στα πλέιοφς;
0
- τουλουμπα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
ο λασο και ο αταμαν(ειδικα)ποτε δεν θα ασχοληθει σοβαρα με καλαιτζακη χουγκαζ και ρογκαβοπουλοassistant77 έγραψε: ↑Παρ Απρ 07, 2023 11:48 am
καταλαβαινω αλλα η γνωμη μου ειναι οτι μια σοβαρη διοικηση κι ενας σοβαρος προπονητης πρεπει να μπορουν να συνομιλουν και να συναποφασιζουν.....δεν πιστευω στις λευκες επιταγες.....αν τωρα ο χψ Λασο σου πει οτι κατι βλεπει στον χψ Καλαιτζακη και θελει να τον δουλεψει τον ακους......αν ομως εσυ σαν σοβαρη διοικηση ακουσεις μπολικες π@π@ριες οφειλεις να εχεις λογο......
εγω φοβαμαι μην αυτο που γραφεις το πει ο ταραντουλας κολλημενος ακομα σε πεδουλακια πλανα
0
-
- Reactions: 1754
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
3 ξενοι playmaker;;;;;;;και οι αλλοι 3 ξενοι θα μοιραστουν στις υπολοιπες 4 θεσεις;;;;;;;;;χλωμο αυτο το σεναριο.......εκτος αν ο βασικος που θα επιλεξει ο coach θα ειναι ο Σλουκας........τουλουμπα έγραψε: ↑Παρ Απρ 07, 2023 4:27 pmο βιλντοζα θα ειναι ο δευτερος ασσος και ο λι ο τριτοςausterity_blues έγραψε: ↑Παρ Απρ 07, 2023 9:50 amτη στιγμή που μιλάμε και βάσει όσων έχουν βγει προς τα έξω ο ΠΑΟ έχει κλείσει Βιλντόζα και μάλλον μένει και ο Λι που είναι ο αγαπημένος του προέδρου.
το Βιλντόζα - Λι δε μου αρέσει καθόλου, πάλι θα έχετε θέμα στη δημιουργία.
γενικά μου φαίνεται περίεργη κίνηση να τρέξετε να κλείσετε το Βιλντόζα με μεγάλο συμβόλαιο πριν βρείτε έναν "κανονικό" playmaker που σας είναι υπεραπαραίτητος.
αν φυσικά έρθει και ο Καμπάτσο αλλάζει εντελώς το πράγμα, ας έχει οποιονδήποτε δίπλα του, μιλάμε για τον καλύτερο playmaker της Ευρώπης μαζί με Μίσιτς (ο Σλούκας ένα επίπεδο κάτω).
τον πρωτο ασσο θα τον διαλεξει ο προπονητης που θα ερθει
δεν νομιζω να χαλουσε κανεναν προπονητη αυτο το σεναριο
0
- τουλουμπα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
ο τομας και ο γκριγκονις θα φυγουνausterity_blues έγραψε: ↑Παρ Απρ 07, 2023 8:59 pmεγώ νομίζω όλους θα τους χαλούσε, βάλε και Γκριγκόνις ή/και Τόμας και μαζεύονται πολλοί ξένοι στο 1-2, δε βγαίνουν τα κουκιά.
0