2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1754
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
καλα θα παει αυτο..........τουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Απρ 08, 2023 12:36 amναι μια την καλη την κυριακατικη για την ευρωλιγκα και την πλεμπαια για την α1assistant77 έγραψε: ↑Σάβ Απρ 08, 2023 12:27 am
θα εχετε δηλαδη 2 συνθεσεις;;;;;;;;μια για καθημερινες και μια για Σαββατοκυριακα;;;;;;;;;;;..........vertigo........
0
-
- Reactions: 824
- Προειδοποιήσεις:
1
Ποιον θα έπαιρνες εσυ;;μεγάλο μπέρδεμα και τεράστια απόφαση ο προπονητής.pan24 έγραψε: ↑Σάβ Απρ 08, 2023 9:32 amΙκανό τον έχω τον ΔΓ αν ρίξει τα λεφτά που λένε οι αυλικοί ότι θα ρίξει(πολύ αμφιβάλλω) να πήγαινε για κάνα τέτοιο αλλά και να είναι εφικτό το αποκλείω με σοβαρό προπονητή.
Τώρα αν είναι να ρίξει τόσα λεφτά και να μην έχει τοπ προπονητή, καλύτερα να τα φάει στα μπουζούκια και στα αμάξια.
0
- pan24
- Reactions: 2664
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Προπονητή αν γινόταν Λάσο με τα χίλια.Phys87 έγραψε: ↑Σάβ Απρ 08, 2023 10:06 amΠοιον θα έπαιρνες εσυ;;μεγάλο μπέρδεμα και τεράστια απόφαση ο προπονητής.pan24 έγραψε: ↑Σάβ Απρ 08, 2023 9:32 am
Ικανό τον έχω τον ΔΓ αν ρίξει τα λεφτά που λένε οι αυλικοί ότι θα ρίξει(πολύ αμφιβάλλω) να πήγαινε για κάνα τέτοιο αλλά και να είναι εφικτό το αποκλείω με σοβαρό προπονητή.
Τώρα αν είναι να ρίξει τόσα λεφτά και να μην έχει τοπ προπονητή, καλύτερα να τα φάει στα μπουζούκια και στα αμάξια.
Αν δεν γίνεται αυτός μετά μπλέκει.
Για το ρόστερ το είπα γιατί δεν πιστεύω ότι τοπ προπονητής θα δεχόταν να του πει "έχουμε τον Μπέικον που είναι καψούρα μου, κρατάμε τον Γκριγκόνις που έχει συμβόλαιο, σου έχω κλείσει και Βιλντόζα, κρατάμε και τους Έλληνες αναγκαστικά, πάρε και τον Χεζόνια γιατί είναι ψυχάρα τριφυλλάρα, κράτα Τόμας-Λι η άλλαξε τους να φέρεις και εσύ 2-3 δικούς σου και έτοιμοι"
0
-
- Προειδοποιήσεις:
1
Προτιμάς Λάσο απο Αταμαν δηλαδή. Σίγουρα θα έδινα γι και ύδωρ για Ομπράντοβιτς, καθώς ακούγεται ότι οι Σέρβοι θα έχουν πολλά οικονομικά προβλήματα απο το καλοκαίρι καθώς θα κλείσουν τα χρήματα στις ομάδες και θα χρωστάνε. Νομίζω είχε υπογράψει 2+1, τότε, επομένως μπορεί να γίνει. Διαφορετικά και γώ νομίζω Λάσο θα προτιμούσα απο Αταμαν,
0
Οι επιλογές του Παναθηναϊκου όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του Κοτζιά και sdna είναι πρώτον Λασο και δεύτερον Αταμάν. Επειδή με τον Λασο δεν μπορούν να τα βρούνε από τι φαίνεται και οχι για οικονομικούς λόγους, μπαίνει σε πρώτο πλάνο ο Αταμάν καθώς ο Παναθηναϊκός θέλει να κλείσει άμεσα προπονητή πριν αδειάσουν και άλλοι πάγκοι στην Ευρώπη και το πράγμα γίνει περίπλοκο.
Αν ο Αταμάν απαντήσει θετικά το επόμενο διάστημα θα κλείσει. Αν αργήσει ο Αταμάν και εντωμεταξύ βρεθεί σημείο επαφής με Λάσο θα κλείσει ο Λάσο.
Καταλήγω στο ότι ο Παναθηναϊκός έχει μια συγκεκριμένη αντίληψη στην οποία προς το παρών δεν συναινεί ο Λάσο αλλά απ ότι φαίνεται συναινεί ο Αταμάν. Δηλαδή κανε ομάδα με τους παίκτες που θέλουμε εμείς. Αν γίνει καμία έκπληξη και τα βρει ο Αταμάν με την Εφες καθώς ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται σε μια συνάντηση ο Παναθηναϊκός ίσως βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο και αναγκαστικά δεχθεί περισσότερους όρους του Λάσο.
Προσωπικά θεωρώ τον Λάσο καταλληλότερο και πιστεύω ο Παναθηναϊκός πρέπει να τον ακούσει καθώς έχει την τεχνογνωσία να δημιουργεί νικηφόρες ομάδες που παίζουν ωραίο μπάσκετ ενώ βγάζουν ταλέντα.
Αν αρνηθεί ο Λασο και ο Αταμάν πάμε για τρελό μπλέξιμο.
Αν ο Αταμάν απαντήσει θετικά το επόμενο διάστημα θα κλείσει. Αν αργήσει ο Αταμάν και εντωμεταξύ βρεθεί σημείο επαφής με Λάσο θα κλείσει ο Λάσο.
Καταλήγω στο ότι ο Παναθηναϊκός έχει μια συγκεκριμένη αντίληψη στην οποία προς το παρών δεν συναινεί ο Λάσο αλλά απ ότι φαίνεται συναινεί ο Αταμάν. Δηλαδή κανε ομάδα με τους παίκτες που θέλουμε εμείς. Αν γίνει καμία έκπληξη και τα βρει ο Αταμάν με την Εφες καθώς ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται σε μια συνάντηση ο Παναθηναϊκός ίσως βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο και αναγκαστικά δεχθεί περισσότερους όρους του Λάσο.
Προσωπικά θεωρώ τον Λάσο καταλληλότερο και πιστεύω ο Παναθηναϊκός πρέπει να τον ακούσει καθώς έχει την τεχνογνωσία να δημιουργεί νικηφόρες ομάδες που παίζουν ωραίο μπάσκετ ενώ βγάζουν ταλέντα.
Αν αρνηθεί ο Λασο και ο Αταμάν πάμε για τρελό μπλέξιμο.
1
1

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Ο Ομπράντοβιτς δεν θα συνεργαστεί ποτέ με τον ΔΓPhys87 έγραψε: ↑Σάβ Απρ 08, 2023 11:00 amΠροτιμάς Λάσο απο Αταμαν δηλαδή. Σίγουρα θα έδινα γι και ύδωρ για Ομπράντοβιτς, καθώς ακούγεται ότι οι Σέρβοι θα έχουν πολλά οικονομικά προβλήματα απο το καλοκαίρι καθώς θα κλείσουν τα χρήματα στις ομάδες και θα χρωστάνε. Νομίζω είχε υπογράψει 2+1, τότε, επομένως μπορεί να γίνει. Διαφορετικά και γώ νομίζω Λάσο θα προτιμούσα απο Αταμαν,
0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Oι κανονισμοί του forum
-
- Προειδοποιήσεις:
1
Πάντα θα πιστεύω ότι θα γίνει κάποια στιγμή. Ο ΔΓ αν θέλει μπορεί να το φέρει, και ο Ζελικο πιστεύω ότι θέλει να έρθει καθώς η Ελλάδα και ο Παναθηναϊκός είναι σαν το σπίτι του. Πάντα θα πιστεύω ότι μπορεί να συμβείshtarkws έγραψε: ↑Σάβ Απρ 08, 2023 11:01 amΟ Ομπράντοβιτς δεν θα συνεργαστεί ποτέ με τον ΔΓPhys87 έγραψε: ↑Σάβ Απρ 08, 2023 11:00 amΠροτιμάς Λάσο απο Αταμαν δηλαδή. Σίγουρα θα έδινα γι και ύδωρ για Ομπράντοβιτς, καθώς ακούγεται ότι οι Σέρβοι θα έχουν πολλά οικονομικά προβλήματα απο το καλοκαίρι καθώς θα κλείσουν τα χρήματα στις ομάδες και θα χρωστάνε. Νομίζω είχε υπογράψει 2+1, τότε, επομένως μπορεί να γίνει. Διαφορετικά και γώ νομίζω Λάσο θα προτιμούσα απο Αταμαν,
0
-
- Reactions: 29
- Προειδοποιήσεις:
0
Μισιτς, λι, μποχωριδης
Βιλντοζα, γκριγκονις, καλαιτζακης
Τομας καλαιτζακης
Λεντει, ματζουκας, αγραβανης
Παπαγιαννης, λεσορτ
Μισιτς δεν γνωρίζω τι γίνεται με το συμβόλαιο του αλλά με αταμαν προπονητή χει έναν παραπάνω λόγο να ερθει( +ότι τον πάει ο δπγ,+ ότι έχει φιλοπαναθηναικα-διαμαντιδικα αισθήματα ο ίδιος:)
Από εκεί και πέρα το παραπάνω ροστερ είναι πολύ καλό για να είναι αληθινο αλλά άμα πάμε σε κάτι κοντινό σε αυτό εγω πιστευω οτι είμαστε υπεργεματοι παντου
Βιλντοζα, γκριγκονις, καλαιτζακης
Τομας καλαιτζακης
Λεντει, ματζουκας, αγραβανης
Παπαγιαννης, λεσορτ
Μισιτς δεν γνωρίζω τι γίνεται με το συμβόλαιο του αλλά με αταμαν προπονητή χει έναν παραπάνω λόγο να ερθει( +ότι τον πάει ο δπγ,+ ότι έχει φιλοπαναθηναικα-διαμαντιδικα αισθήματα ο ίδιος:)
Από εκεί και πέρα το παραπάνω ροστερ είναι πολύ καλό για να είναι αληθινο αλλά άμα πάμε σε κάτι κοντινό σε αυτό εγω πιστευω οτι είμαστε υπεργεματοι παντου
0
Ο Αταμάν πάντα είχε καλές ομάδες, αλλά κορυφαία αποτελέσματα έφερε μόνο όταν πήρε τρελό μπάτζετ. Τι δείγματα έχει δώσει ότι κάνει για ελληνική ομάδα;
Αν Έλληνας προπονητής, με το ρόστερ της φετινής Εφές έμενε εκτός πλευ οφ, θα τον κρεμαγαμε στο Σύνταγμα.
Εδώ κάποιοι κράζουν τον Μπαρτζώκα που έχει τον οσφπ πρώτο και καλύτερο....
Αν Έλληνας προπονητής, με το ρόστερ της φετινής Εφές έμενε εκτός πλευ οφ, θα τον κρεμαγαμε στο Σύνταγμα.
2
2

-
- Reactions: 2647
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Έλα μου ντε, ψάχνω να θυμηθώ πώς λένε τον συμφορουμίτη που κράζει τον Μπαρτζώκα...Dedalos έγραψε: ↑Σάβ Απρ 08, 2023 12:08 pmΟ Αταμάν πάντα είχε καλές ομάδες, αλλά κορυφαία αποτελέσματα έφερε μόνο όταν πήρε τρελό μπάτζετ. Τι δείγματα έχει δώσει ότι κάνει για ελληνική ομάδα;

2
2

-
- Reactions: 1754
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Dedalos έγραψε: ↑Σάβ Απρ 08, 2023 12:08 pmΟ Αταμάν πάντα είχε καλές ομάδες, αλλά κορυφαία αποτελέσματα έφερε μόνο όταν πήρε τρελό μπάτζετ. Τι δείγματα έχει δώσει ότι κάνει για ελληνική ομάδα;

0