2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 5023
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Απρ 08, 2023 5:19 pm

Quincy έγραψε:
Σάβ Απρ 08, 2023 5:12 pm

Αν όντως βάλει τόσα λεφτά ο ΔΓ είναι δυνατόν να μην ανανεώσει ο Παπαγιάννης ρε παιδιά; Δηλαδή οκ, σούπερ τα ονόματα ξενων που ακούγονται, αλλά με καλύτερο Έλληνα τον Αγραβάνη δεν πάει μακρυά η ομάδα.
αν κρινοταν αποκλειστικα απτον ταραντουλα μεχρι ενα εκατ θα του εδινε σιγουρα
εχει μια ταση να σκορπαει τα λεφτα του σε υπεραξιες
τωρα ελπιζουμε να φτιαξει ετσι το ροστερ ο νεος προπονητης ωστε ο δευτερος μας σεντερ που θα ειναι ο παπαγιαννης να μην μπορει να παρει τοσα λεφτα η ακομα το καλυτερο σεναριο να μην τον θελει καθολου

0
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 1002
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Απρ 08, 2023 5:27 pm

τουλουμπα έγραψε:
Quincy έγραψε:
Σάβ Απρ 08, 2023 5:12 pm

Αν όντως βάλει τόσα λεφτά ο ΔΓ είναι δυνατόν να μην ανανεώσει ο Παπαγιάννης ρε παιδιά; Δηλαδή οκ, σούπερ τα ονόματα ξενων που ακούγονται, αλλά με καλύτερο Έλληνα τον Αγραβάνη δεν πάει μακρυά η ομάδα.
τωρα ελπιζουμε να φτιαξει ετσι το ροστερ ο νεος προπονητης ωστε ο δευτερος μας σεντερ που θα ειναι ο παπαγιαννης να μην μπορει να παρει τοσα λεφτα η ακομα το καλυτερο σεναριο να μην τον θελει καθολου
Οκ καταλαβαίνω να μην σου αρέσει σαν παίκτης, κι εγώ πάνω κάτω αυτής της άποψης είμαι. Αλλά υπάρχει ανάγκη από διαβατήρια για να βγουν τα κουκιά. Ο Παπαγιάννης είναι ο μόνος Ευρωλιγκατος και χρειάζονται κι άλλοι 2 τουλάχιστον, ποσο μάλλον να φύγει κι αυτός ο ένας

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Σάβ Απρ 08, 2023 5:36 pm

Quincy έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

Οκ καταλαβαίνω να μην σου αρέσει σαν παίκτης, κι εγώ πάνω κάτω αυτής της άποψης είμαι. Αλλά υπάρχει ανάγκη από διαβατήρια για να βγουν τα κουκιά. Ο Παπαγιάννης είναι ο μόνος Ευρωλιγκατος και χρειάζονται κι άλλοι 2 τουλάχιστον, ποσο μάλλον να φύγει κι αυτός ο ένας
εχω αναλυσει το επιχειρημα με τα ελληνικα διαβατηρια
ελπιζω ο νεος προπονητης να μην ασχολειται με τετοια αστεια θεματα αλλα με το πως να φτιαξει ομαδα που να πρωταγωνιστει στην ευρωλιγκα
αν και αυτος εχει τετοιες αποψεις για διαβατηρια και εξελιξεις νεων παιχτων του κιλου με το στανιο τοτε η αποτυχια του θα ειναι δεδομενη

1
1 Εικόνα
tarp7

allstar
Reactions: 2139

Σάβ Απρ 08, 2023 5:49 pm

τουλουμπα έγραψε:
Quincy έγραψε:

ελπιζω ο νεος προπονητης να μην ασχολειται με τετοια αστεια θεματα αλλα με το πως να φτιαξει ομαδα που να πρωταγωνιστει στην ευρωλιγκα
αν και αυτος εχει τετοιες αποψεις για διαβατηρια και εξελιξεις νεων παιχτων του κιλου με το στανιο τοτε η αποτυχια του θα ειναι δεδομενη
Και εγώ συμφωνώ πρώτα οι αιώνιοι θα πρέπει να έχουν στόχο την ευρωλι και μετά το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟ ίσως θα πρέπει να πάει και με 8 ξένους του χρόνου

1
1 Εικόνα
assistant

nba
Reactions: 1754
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Απρ 08, 2023 5:53 pm

lefpan έγραψε:
Σάβ Απρ 08, 2023 4:49 pm
assistant77 έγραψε:
Σάβ Απρ 08, 2023 12:31 pm

:roofl: :drunk: :roofl:
Επέζησες από τα γέλια ή να φωνάξω το ΕΚΑΒ;
ποιο ΕΚΑΒ ρε φιλε;;;;;;υπολογιζω οτι μου εχει προσθεσει 2-3 χρονακια στο προσδοκιμο ζωης μου απ τα γελια καθε φορα που μας καταθετει τα πονηματα του........γελατε,ειναι μεταδοτικο..........το λεγε κι ο Μικρουτσικος(και το μισο χρονο τη βγαζει εντατικη--ΑΣΧΕΤΟ)......

0
assistant

nba
Reactions: 1754
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Απρ 08, 2023 5:57 pm

No Center-No Party έγραψε:
Σάβ Απρ 08, 2023 4:58 pm
Αταμαναρος...
Βιλντοζα-Λι-Μωραιτης
Γκριγκονις-Τομας-Παναγιωτης
Μπέικον-Πονιτκα-Γιωργος
Θανάσης ή Παπι-Μαντζουκας-Αγραβανης
Λεσσορ-Παπαγιαννης-Κωστας
Κάτι τέτοιο φαντάζομαι ότι θα προκύψει αν δεν έχουμε πάλι το σύνηθες ραβε-ξηλωνε και μου φαίνεται αναβάθμιση σε σχέση με φέτος.
Με Βιλντοζα και Μπεικον στο 1-3 αλλαξε τον Γκριγορι με ενα 2αρι που να παιζει και αμυνα κι εισαι σουπερ.........

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7275
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Απρ 08, 2023 6:07 pm

Δηλαδη ο παο να βαλει στοχο την ευρωλιγκα να παει με καλυτερο ελληνα τον αγραβανη και οταν το σκορ θα γραφει 30-0 υπερ του ολυμπιακου θα ειναι ολοι χαρουμενοι που μπηκαν 8δα στην ευρωπη,σιγουρα! :roofl: Στην Ελλαδα οι οπαδοι και οι προεδροι νοιαζονται για το πρωταθλημα.. Το πιο εξυπνο που χατε να κανετε αν οντως υπαρχει απειρο μπατζετ ηταν να δωσετε 3εκ στον σλουκα ,2.5 στον ντορσει,ανανεωση παπατζον,επιστροφη παπ και 800χιλ στον λαρετζακη.. Αποδυναμωνεις τον ολυμπιακο για να χεις ελπιδες να παρεις το πρωταθλημα ωστε να χεις και χρονο να φτιαξεις καλη ομαδα να μπει φ4..

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Σάβ Απρ 08, 2023 6:15 pm

shaq7 έγραψε:
Σάβ Απρ 08, 2023 6:07 pm
Το πιο εξυπνο που χατε να κανετε αν οντως υπαρχει απειρο μπατζετ ηταν να δωσετε 3εκ στον σλουκα ,2.5 στον ντορσει,ανανεωση παπατζον,επιστροφη παπ και 800χιλ στον λαρετζακη..
μα δεν καταλαβες οι υπεραξιες αφορουν ΜΟΝΟ συγκεκριμενους παιχτες
για αλλους δεν ειμαστε κοροιδα να δωσουμε τοσα ουτε εχει τοση μεγαλη σημασια το ελληνικο διαβατηριο

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος τουλουμπα την Σάβ Απρ 08, 2023 6:27 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
thory

euroleague
Reactions: 665

Σάβ Απρ 08, 2023 6:16 pm

Πως θα σας φαινόταν αυτό το ρόστερ για του χρόνου;
1. Καμπατσο, Μισιτς
2. Λαρκιν, Βιλντοζα
3. Κλαιμπερν,, Μπέικον
4. Βεζενκοφ, Μιροτιτς
5. Ταβαρες, Λεσορ, Μιλουτινοφ

Προπονητή Ζέλικο και βοηθό ιτουδη.

Υπάρχει περίπτωση;

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

tarp7 έγραψε:
Σάβ Απρ 08, 2023 5:49 pm
τουλουμπα έγραψε:

Και εγώ συμφωνώ πρώτα οι αιώνιοι θα πρέπει να έχουν στόχο την ευρωλι και μετά το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟ ίσως θα πρέπει να πάει και με 8 ξένους του χρόνου
με 7 θα παει σιγουρα οποτε....

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Σάβ Απρ 08, 2023 6:20 pm

thory έγραψε:
1. Καμπατσο, Μισιτς
2. Λαρκιν, Βιλντοζα
3. Κλαιμπερν,, Μπέικον
4. Βεζενκοφ, Μιροτιτς

Υπάρχει περίπτωση;
ο βεζενκοφ θα παει αμερικη και ο ιτουδης δεν ξαναγινεται βοηθος
το υπολοιπο ροστερ ειναι υλοποιησιμο αλλα θα εχουμε προβλημα με τα ελληνικα διαβατηρια :welcome:
μπορουμε να κανουμε ελληνες μερικους ομως στα χναρια του γκιστοπουλου που ανανεωνε πλουσιοπαροχα συμβολαια πουλωντας την μελλοντικη του ελληνοποιηση
τουλαχιστον εμαθε ο ταραντουλας και δεν ξαναπατησε με τον ρος ,ειναι ενα κερδος και αυτο

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2664

Σάβ Απρ 08, 2023 7:57 pm

Όταν διαβάζω ότι δεν μας νοιάζουν οι Έλληνες και το πρωτάθλημα, ας πάμε και με 10 ξένους, η Ευρωλίγκα μας νοιάζει έχω μια απορία .

Αν του χρόνου μπούμε 8αδα πχ 5-6η θέση, αποκλειστούμε οριακά στα πλέι οφ ας πούμε όπως η περσινή Μονακό και χάσουμε άνετα το πρωτάθλημα και στον πόντο το κύπελλο θα θεωρηθεί επιτυχημένη η χρονιά;

Ή είμαστε σίγουροι, ακόμα και αν έχουμε 20εκ μπάτζετ, ότι θα πάμε final 4;

Όχι να φτιάχνουμε ομάδα μόνο με στόχο να κερδίσει τον Ολυμπιακό όπως κάποιες χρονιές αλλά μην πάμε και στο άλλο άκρο.

1
1 Εικόνα
Phys87

nba
Reactions: 824
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Απρ 08, 2023 8:21 pm

thory έγραψε:
1. Καμπατσο, Μισιτς
2. Λαρκιν, Βιλντοζα
3. Κλαιμπερν,, Μπέικον
4. Βεζενκοφ, Μιροτιτς

Υπάρχει περίπτωση;
με 11αδα θα κατεβαίνουμε?

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Σάβ Απρ 08, 2023 8:58 pm

pan24 έγραψε:
Σάβ Απρ 08, 2023 7:57 pm
Όταν διαβάζω ότι δεν μας νοιάζουν οι Έλληνες και το πρωτάθλημα, ας πάμε και με 10 ξένους, η Ευρωλίγκα μας νοιάζει έχω μια απορία .

Αν του χρόνου μπούμε 8αδα πχ 5-6η θέση, αποκλειστούμε οριακά στα πλέι οφ ας πούμε όπως η περσινή Μονακό και χάσουμε άνετα το πρωτάθλημα και στον πόντο το κύπελλο θα θεωρηθεί επιτυχημένη η χρονιά;

Ή είμαστε σίγουροι, ακόμα και αν έχουμε 20εκ μπάτζετ, ότι θα πάμε final 4;

Όχι να φτιάχνουμε ομάδα μόνο με στόχο να κερδίσει τον Ολυμπιακό όπως κάποιες χρονιές αλλά μην πάμε και στο άλλο άκρο.
το ελληνικο πρωταθλημα ειναι 5 παιχνιδια με τον οσφπ τον ιουνιο,αυτα μας ενδιαφερουν και ως τοτε θα χρειαστουν περισσοτεροι ξενοι απο τους 6 ειναι βεβαιο οτι καποιος θα εχει τραυματιστει η καποιος δεν θα αποδιδει και θα ειναι για διωξιμο,ομαδα που σεβεται τον εαυτο της πρεπει να εχει τουλαχιστον 7 ξενους για αρχη και βλεπουμε στην πορεια

με την εκτοξευση που θα γινει του χρονου οτιδηποτε εκτος απο φ4 και νταμπλ στην ελλαδα θα ειναι αποτυχια
φυσικα υπαρχουν και συνδιασμοι επιτυχιας αποτυχιας,αν δηλαδη παρουμε ευρωλιγκα αλλα χασουμε την α1 και το κυπελλο θα ειναι παλι επιτυχημενη η χρονια

αν δεν παμε φ4 και δεν παρουμε πρωταθλημα προφανως και θα ειναι αποτυχημενη η χρονια

και δεν νομιζω να μιλαμε για μπατζετ 20 εκατ,για τοσα δεν θα φερεις τον αταμαν που μονος του θα κοστιζει 1.5 το χρονο
θα ειναι μεγαλυτερο το μπατζετ

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2664

Σάβ Απρ 08, 2023 9:08 pm

τουλουμπα έγραψε:
Σάβ Απρ 08, 2023 8:58 pm

και δεν νομιζω να μιλαμε για μπατζετ 20 εκατ,για τοσα δεν θα φερεις τον αταμαν που μονος του θα κοστιζει 1.5 το χρονο
θα ειναι μεγαλυτερο το μπατζετ
Αν δεν το δω δεν πιστεύω τίποτα...
Κάτσε γιατί αν πέσει πόρτα από Αταμάν βλέπω διαβάζουμε το 1,5 ήταν μόνο για τον Αταμάν πάρε τώρα με κάνα 500αρι Τρινκιέρι ή Περάσοβιτς και πες ευχαριστώ που δεν είναι Σερέλης.

Και αυτό είναι το μεγαλύτερο επικοινωνιακό αυτογκόλ.
Μπορεί να έρθει καλός προπονητής και με μπάτζετ μεγαλύτερο από φέτος και ο κόσμος να κράζει γιατί περιμένει Λάσο/Αταμάν/Σάρας και 30 μύρια μπάτζετ.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”