2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- Jimmyrogue84
- Reactions: 552
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Λαρεντζάκης δε ξέρω που κολλάει με Σενγκέλια, αλλά ναι θα ήταν μια καλή μεταγραφή.Ο Σενγκέλια βέβαια δεν είναι αυτός της Μπασκόνια, εχει αρχίσει η κάθοδος του αλλά είναι πάντα παίκτης απ το πάνω ράφι.Χάνεις σε σουτ κερδίζεις λίγο σε δύναμη στη ρακέτα σε σύγκριση με Βεζένκοβ αλλά και πάλι τον Βεζένκοβ μόνο με Μίροτιτς μπορώ να τον συγκρίνωfotis vlachopoulos έγραψε: ↑Τετ Απρ 12, 2023 7:25 pmαν η μπολονια του χρονου δεν παιξει ευρωλιγκα και ο βεζε κουνησει μαντηλι ο τοκο ο σεγκελιας ερχεται λιμανι η ο λαρεντζακης δεν θα τον θελει στην ομαδα?Jimmyrogue84 έγραψε: ↑Τρί Απρ 11, 2023 10:25 amΟ μόνος λόγος που γίνεται αναφορά στον Μήτογλου φαντάζομαι είναι λόγω της Ελληνικής του ιθαγένειας.....το παιδί έχει να παίξει μπάσκετ πάνω από χρόνο, κανένας δε ξέρει σε τι κατάσταση θα είναι, που λογικά δε θα ναι ο ίδιος παίκτης με αυτόν που ξέραμε, τουλάχιστον οχι σε πρώτη φάση.Οπότε θα συμφωνήσω ότι χρειαζόμαστε κι ενα αθλητικό 4άρι τύπου Λεντέϊ και ενα δυάρι τύπου Πάντερ
0
όπως δε πήραμε αντι-Σπανούλη και αντι-Πρίντεζη έτσι δε θα πάρουμε και αντι-Βεζένκοφ, κάποιοι παίκτες είναι αναντικατάστατοι και υποχρεωτικά πας σε άλλους με διαφορετικά χαρακτηριστικά.
ο Πίτερς έχω την αίσθηση ότι ήρθε πέρυσι ως καβάτζα για την περίπτωση που αποχωρούσε ο Σάσα ώστε να έχουμε σίγουρα έναν παίκτη με ελίτ σουτ στο 4. αν τελικά πάει στο Σακραμέντο το καλοκαίρι (το πιθανότερο) πιστεύω ότι θα παραμείνει ο Πίτερς και θα πάρουμε και ένα πιο βαρύ, δυνατό 4άρι που θα μπορεί να απειλείσει και από το τρίποντο, τόσο ώστε να μη τον αφήνουν μόνο οι αντίπαλες ομάδες. το ποιο θα είναι αυτό δεν έχω ιδέα. ο Σενγκέλια μου κολλάει αλλά δε γνωρίζω κασέ/διαθεσιμότητα.
ο Πίτερς έχω την αίσθηση ότι ήρθε πέρυσι ως καβάτζα για την περίπτωση που αποχωρούσε ο Σάσα ώστε να έχουμε σίγουρα έναν παίκτη με ελίτ σουτ στο 4. αν τελικά πάει στο Σακραμέντο το καλοκαίρι (το πιθανότερο) πιστεύω ότι θα παραμείνει ο Πίτερς και θα πάρουμε και ένα πιο βαρύ, δυνατό 4άρι που θα μπορεί να απειλείσει και από το τρίποντο, τόσο ώστε να μη τον αφήνουν μόνο οι αντίπαλες ομάδες. το ποιο θα είναι αυτό δεν έχω ιδέα. ο Σενγκέλια μου κολλάει αλλά δε γνωρίζω κασέ/διαθεσιμότητα.
- pisto-linas
- Reactions: 395
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σε περίπτωση που φύγει ο Σάσα και ψάχνεις αντικαταστάτη δε μπορείς να κοιτάς κασέ και πόσα παίρνεις ο ένας και πόσα ο άλλος.Ο βεζενκοφ θα σου φύγει δε μπορείς να πας να πάρεις παίκτη με 800-900 χιλιάρικα.Θα βγει με χρήμα στην αγορά αν συνυπολογίσουμε και το μπαι άουτ που θα υπάρχει που θα είναι αρκετά υψηλό.Πρεπει να αρχίσει να πέφτει σοβαρό χρήμα στους ξένους.austerity_blues έγραψε: ↑Πέμ Απρ 13, 2023 12:27 pmόπως δε πήραμε αντι-Σπανούλη και αντι-Πρίντεζη έτσι δε θα πάρουμε και αντι-Βεζένκοφ, κάποιοι παίκτες είναι αναντικατάστατοι και υποχρεωτικά πας σε άλλους με διαφορετικά χαρακτηριστικά.
0
χρήμα ξεκάθαρα πέφτει ήδη γι' αυτό και έχουμε τις ανανεώσεις, ο φετινός Ολυμπιακός είναι πολύ πιο ακριβός από τον πέρσινο με πάνω κάτω τους ίδιους παίκτες.pisto-linas έγραψε: ↑Πέμ Απρ 13, 2023 1:26 pmΣε περίπτωση που φύγει ο Σάσα και ψάχνεις αντικαταστάτη δε μπορείς να κοιτάς κασέ και πόσα παίρνεις ο ένας και πόσα ο άλλος.Ο βεζενκοφ θα σου φύγει δε μπορείς να πας να πάρεις παίκτη με 800-900 χιλιάρικα.Θα βγει με χρήμα στην αγορά αν συνυπολογίσουμε και το μπαι άουτ που θα υπάρχει που θα είναι αρκετά υψηλό.Πρεπει να αρχίσει να πέφτει σοβαρό χρήμα στους ξένους.
το πόσο έξτρα χρήμα θα πέσει μένει να το δούμε, η λογική λέει ότι τα έσοδα πάνε καλά φέτος και από του χρόνου θα είναι ακόμα μεγαλύτερα, ειδικά αν φύγει ο Σάσα.
σε κάθε περίπτωση χρήμα - και μάλιστα περισσότερο - έχουν και πολλές άλλες ομάδες και δε νομίζω ότι θα γίνουμε ποτέ ομάδα που πληρώνει όσο όσο για να πάρει κάποιον παίκτη. αναγκαστικά τα αποφαούδια των ισπανικών και τουρκικών ομάδων θα πάρουμε, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι δε θα είναι καλοί παίκτες, κάθε άλλο.
και μιας και είμαστε στο τόπικ των προτάσεων, το Σλούκας - Γουόκαπ - Καλάθης πώς θα σας φαινόταν στα γκαρντ με το Σλούκα ουσιαστικά να λειτουργεί ως αντι-Κάνααν; εμένα θα μου άρεσε και όντας ομάδα που εξαρτάται τόσο πολύ από τη δημουργία της το να έχουμε σχεδόν πάντα στο παρκέ 2 ελίτ δημιουργούς θα είχε τρομερό ενδιαφέρον. από την άλλη αν φύγει και ο Σάσα θα χάσουμε πολύ στο σκορ και δε ξέρω αν μπορούμε να βρούμε κάτι τέτοιο από άλλο 4άρι.
-
- Reactions: 665
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ νομίζω αν φύγει ο βεζενκοφ ο Μπαρτζώκας θα ψάξει να φέρει παικταρα στο 2. Δεν γίνεται να αντικαταστήσεις τον Σάσα, απλά στο 4 θα μείνει ο Πίτερς και θα πάρει άλλο ένα καλό 4αρι.
Η διαίσθηση μου λέει ότι θα χαιρετίσει ο βεζε, ειδικά αν πάρουμε την Ευρωλίγκα.
Τον σλούκα τον αλλάζω μόνο για μισιτς.
Μιλου πρέπει να θεωρείται ήδη παίκτης του Ολυμπιακού με αυτά που ακούγονται.
Οπότε του χρόνου παμε λογικά με
Γουοκαπ
Σλούκα ?
Λουντζη
Μακισικ
Κανααν ?
Παπ
Λαρεντζάκη
Βεζενκοφ ?
Πίτερς
Φαλ
Μιλου
3ος ψηλός
Έχω άλλη μια διαίσθηση ότι ο dpg θα κάνει κίνηση για παίκτη μας το καλοκαίρι..
Και χρειάζεται και κανας Έλληνας, ιδανικά θα ήταν να ερχόταν ο ρογκαβοπουλος που μοιάζει έτοιμος για το επόμενο βήμα + ότι μεγαλώνει και ο αρχηγός.
Η διαίσθηση μου λέει ότι θα χαιρετίσει ο βεζε, ειδικά αν πάρουμε την Ευρωλίγκα.
Τον σλούκα τον αλλάζω μόνο για μισιτς.
Μιλου πρέπει να θεωρείται ήδη παίκτης του Ολυμπιακού με αυτά που ακούγονται.
Οπότε του χρόνου παμε λογικά με
Γουοκαπ
Σλούκα ?
Λουντζη
Μακισικ
Κανααν ?
Παπ
Λαρεντζάκη
Βεζενκοφ ?
Πίτερς
Φαλ
Μιλου
3ος ψηλός
Έχω άλλη μια διαίσθηση ότι ο dpg θα κάνει κίνηση για παίκτη μας το καλοκαίρι..
Και χρειάζεται και κανας Έλληνας, ιδανικά θα ήταν να ερχόταν ο ρογκαβοπουλος που μοιάζει έτοιμος για το επόμενο βήμα + ότι μεγαλώνει και ο αρχηγός.
0
- Conan1982
- Reactions: 3703
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για ποιον να κάνει; Παπ, Σλούκας μπορούμε να το αποκλείσουμε νομίζω, μόνο οι 3 ξένοι, Κανάαν (αν τον αποδεσμεύσουμε), Μπολομπόι, Μπλακ. Δεν θα κάνει κάποιος από αυτούς το μπαμ που θα ήθελε ο Γιαννακόπουλος.
Καλά αν φύγει και Σάσα και Σλούκας θα αναγκαστούμε και εμείς να παίζουμε με διαφορετικές συνθέσεις Ελλάδα και Ευρώπη συν ότι δεν είναι και ότι πιο ευχάριστω να μην βασίζεσαι σε κανέναν Έλληνα.
0
-
- Reactions: 665
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για σλούκα νομίζω.Conan1982 έγραψε: ↑Πέμ Απρ 13, 2023 6:36 pmΓια ποιον να κάνει; Παπ, Σλούκας μπορούμε να το αποκλείσουμε νομίζω, μόνο οι 3 ξένοι, Κανάαν (αν τον αποδεσμεύσουμε), Μπολομπόι, Μπλακ. Δεν θα κάνει κάποιος από αυτούς το μπαμ που θα ήθελε ο Γιαννακόπουλος.
Καλά αν φύγει και Σάσα και Σλούκας θα αναγκαστούμε και εμείς να παίζουμε με διαφορετικές συνθέσεις Ελλάδα και Ευρώπη συν ότι δεν είναι και ότι πιο ευχάριστω να μην βασίζεσαι σε κανέναν Έλληνα.
0
-
- Reactions: 2647
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Είπε ότι σε αυτή την ηλικία, δύσκολα θα έρθει σε μας ο Σλούκας.thory έγραψε: ↑Πέμ Απρ 13, 2023 6:45 pmΓια σλούκα νομίζω.Conan1982 έγραψε: ↑Πέμ Απρ 13, 2023 6:36 pm
Για ποιον να κάνει; Παπ, Σλούκας μπορούμε να το αποκλείσουμε νομίζω, μόνο οι 3 ξένοι, Κανάαν (αν τον αποδεσμεύσουμε), Μπολομπόι, Μπλακ. Δεν θα κάνει κάποιος από αυτούς το μπαμ που θα ήθελε ο Γιαννακόπουλος.
0
- Jimmyrogue84
- Reactions: 552
- Προειδοποιήσεις:
0