Δεν κάνω κοπι πειστ από κάπου. Το εξηγώ πιο πάνω, με απογοήτευσε η ομάδα σας σήμερα.austerity_blues έγραψε: ↑Τρί Απρ 18, 2023 9:39 pmδικό σου σχόλιο είναι αυτό ή το έκανες c/p από κάνα σδνα;
ειλικρινά ρωτάω γιατί αν είναι δικό σου θα σου ζητήσω να μου το εξηγήσεις![]()
Ελληνοποίηση ξένων αθλητών
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 824
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
1
0
-
- Reactions: 824
- Προειδοποιήσεις:
1
Το μπααααα που δεν ασχολείται με τον Παναθηναϊκό και ασχολείται με τον Ντορσει μου φάνηκε κάπως, απλάassistant77 έγραψε: ↑Τρί Απρ 18, 2023 9:45 pmΣε εχασα.......ποιος Ντορσει και ποιος Παναθηναικος;;;;;;;;
0
δεκτό και σεβαστό, απλά δε κολλάει με το αν η ομάδα ρολάρει και παίζει το τέλειο μπάσκετ κτλ, αυτό είναι καθαρά αγωνιστικό και δεν έχει να κάνει με την ελληνοποίηση του Γουόκαπ.Phys87 έγραψε: ↑Τρί Απρ 18, 2023 9:45 pmΔεν κάνω κοπι πειστ από κάπου. Το εξηγώ πιο πάνω, με απογοήτευσε η ομάδα σας σήμερα.austerity_blues έγραψε: ↑Τρί Απρ 18, 2023 9:39 pm
δικό σου σχόλιο είναι αυτό ή το έκανες c/p από κάνα σδνα;
ειλικρινά ρωτάω γιατί αν είναι δικό σου θα σου ζητήσω να μου το εξηγήσεις![]()
-
- Reactions: 891
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
5
Η αλήθεια είναι ότι θέλει και καμιά κούπα για να μπει στην ίδια πρόταση με τον Παναθηναϊκό του Ομπράντοβιτς. Ιεροσυλία ,παντελώς άκυρη σύνδεσηPhys87 έγραψε: ↑Τρί Απρ 18, 2023 9:43 pmΘαυμάζα τον οσφπ μέχρι σήμερα. Έλεγα είναι σαν τον Παναθηναϊκό του Ομπράντοβιτς και απλά σήμερα αυτό έσβησε. Ποτέ ο Παναθηναϊκός του Ομπράντοβιτς δεν θα έκανε κάτι τέτοιο.Η ομάδα του Ολυμπιακού πιο πολλά πιστεύω θα χάσει παρά θα κερδίσει από αυτή τη κίνηση.Μου δείχνει κίνηση απόγνωσης, και πραγματικά το λέω δεν σας ταιριάζει με βάση αυτό που δείχνατε 3 χρόνια τώρα. Σαν Παναθηναϊκός που σας θαύμαζα σήμερα απλά μου βγάλατε κάτι άσχημο. Αυτό.
Δεύτερον μου δείχνει ότι θα χάσατε μάλλον Σλούκα. το καλοκαίρι που έλεγε και ο ΔΓ, και ίσως και Βεζενκοφ για ΝΒΑ.
0
-
- Reactions: 2318
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Δηλαδή εμείς είμαστε τα κορόιδα που πρέπει να κάνουμε ομάδα με τα αδέρφια Καλαϊτζάκη, τον Μαντζούκα, κλπ., ενώ ο Ολυμπιακός είναι ο έξυπνος της υπόθεσης που επιλέγει τον εύκολο δρόμο.Phys87 έγραψε: ↑Τρί Απρ 18, 2023 9:43 pmΘαυμάζα τον οσφπ μέχρι σήμερα. Έλεγα είναι σαν τον Παναθηναϊκό του Ομπράντοβιτς και απλά σήμερα αυτό έσβησε. Ποτέ ο Παναθηναϊκός του Ομπράντοβιτς δεν θα έκανε κάτι τέτοιο.Η ομάδα του Ολυμπιακού πιο πολλά πιστεύω θα χάσει παρά θα κερδίσει από αυτή τη κίνηση.Μου δείχνει κίνηση απόγνωσης, και πραγματικά το λέω δεν σας ταιριάζει με βάση αυτό που δείχνατε 3 χρόνια τώρα. Σαν Παναθηναϊκός που σας θαύμαζα σήμερα απλά μου βγάλατε κάτι άσχημο. Αυτό.
Δεύτερον μου δείχνει ότι θα χάσατε μάλλον Σλούκα. το καλοκαίρι που έλεγε και ο ΔΓ, και ίσως και Βεζενκοφ για ΝΒΑ.
0
-
- Reactions: 221
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
- τουλουμπα
- Reactions: 3961
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
οταν επενδυεις σε ελληνοποιησεις/σπαρτιατοποιησεις/εξελιξεις <<ταλεντων>> τοτε καποια στιγμη η πραγματικοτητα θα σε ξεπερασειBillyPao έγραψε: ↑Τρί Απρ 18, 2023 9:51 pmΔηλαδή εμείς είμαστε τα κορόιδα που πρέπει να κάνουμε ομάδα με τα αδέρφια Καλαϊτζάκη, τον Μαντζούκα, κλπ., ενώ ο Ολυμπιακός είναι ο έξυπνος της υπόθεσης που επιλέγει τον εύκολο δρόμο.Phys87 έγραψε: ↑Τρί Απρ 18, 2023 9:43 pm
Θαυμάζα τον οσφπ μέχρι σήμερα. Έλεγα είναι σαν τον Παναθηναϊκό του Ομπράντοβιτς και απλά σήμερα αυτό έσβησε. Ποτέ ο Παναθηναϊκός του Ομπράντοβιτς δεν θα έκανε κάτι τέτοιο.Η ομάδα του Ολυμπιακού πιο πολλά πιστεύω θα χάσει παρά θα κερδίσει από αυτή τη κίνηση.Μου δείχνει κίνηση απόγνωσης, και πραγματικά το λέω δεν σας ταιριάζει με βάση αυτό που δείχνατε 3 χρόνια τώρα. Σαν Παναθηναϊκός που σας θαύμαζα σήμερα απλά μου βγάλατε κάτι άσχημο. Αυτό.
0
- lefpan
- Reactions: 1919
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
4) Ο Μπαρτζώκας με τις εμμονές του και ο Κάνααν με την ασχετίλα του θα κάνουν τον Ολυμπιακό να χάσει δικαιολογημένα την πρόκριση στην 8άδα.assistant77 έγραψε: ↑Τρί Απρ 18, 2023 8:17 pmΝΟ 4);;;;;;;;;;;;;;Dedalos έγραψε: ↑Τρί Απρ 18, 2023 7:58 pm1) Αναγνωρίζω ότι αυτή η κίνηση ευνοεί κατά κύριο λόγο τον οσφπ. Η εθνική ,παρόλο που ο γουοκαπ είναι καλύτερος παίκτης από Ντόρσευ, δεν έχει γενικότερα την ποιότητα για μεγάλα πράγματα.
2) Μηπως οι φίλοι του ΠΑΟ έχουν ακουστεί την υπόθεση μπουμπλη; Τη δεκαετία του 70 στο ποδόσφαιρο
3)ΟΣΦΠ και ΠΑΟ δεν έχουν καμία θέση στο ελληνικό πρωτάθλημα, που πρέπει να γίνει ημιεπαγγελματικό. Οι αιώνιοι ευρολιγκα μόνο
5) Ο ΠΑΟ θα πάρει(όπως κι ο ΟΣΦΠ μάλλον) δωρεάν γήπεδο 19000 θεσεων για 50 χρόνια. Δε το λες και κατατρεγμένο. Ας πάει στην Αμερική να το πει. Θα γελάνε μέχρι δακρυων
2
2

I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Till I was told to stand in one
Ναι δεν θα ήμουν υπερήφανος αν ήμουν Ισπανός. Όπως θα μου είναι παντελώς αδιάφορη η νατουραλιζε ομαδα (γιατί εθνικές δεν είναι) που θα στείλουμε στο παγκόσμιο. Οι ηθικές αρχές δεν είναι πουκάμισα να τις αλλάζουμε καταπώς μας συμφέρει εσύ το λες παγκοσμιοποίηση εγώ το λέω εμπόριο διαβατηρίων, ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω. Εσύ ήσουν υπερήφανος με το τσίρκο του Τσέκου Κεντέρη Θάνου γιατί κι αυτοί τέτοια επιχειρήματα λέγανε. Οι εθνικές ομάδες αντιπροσωπεύουν το εθνικό προϊόν της κάθε χωρας αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν, η κάθε ομοσπονδία το κύριο καθήκον της είναι η καλλιέργεια του αθλήματος που αντιπροσωπεύει όχι να κάνει μεταγραφές και να το παρουσιάζει ως επιτυχία, τέτοιο σανό μας το πούλησαν κι ομοσπονδίες άλλων αθλημάτων και .δεν μας βγήκε σε καλό.Προσωπικά θα μου είναι παντελώς αδιάφορη είτε βγεί πρώτη είτε τελευταία που όπως λέει ο τουλουμπα παραπάνω αφού οι εθνικές είναι σαν εμπορικά σήματα(που δυστυχώς έτσι είναι ) σα τη κόκα κόλα εγώ δεν έχω κανένα λόγω να την υποστηρίξω, εγώ σύλλογο έχω και δεν θέλω να αλλάξω .assistant77 έγραψε: ↑Τρί Απρ 18, 2023 7:49 pmΔηλαδη αν ησουν Ισπανος δε θα σουν περηφανος το καλοκαιρι που το σηκωσες με μπροσταρη το Λορεντζο;;;;;;;;;;ή ας πουμε αν το σηκωναμε εμεις με τον Ταιλερ (που ξερει χειροτερα ελληνικα απ τον Ουοκαπ κι εχει ζησει λιγοτερα χρονια στην Ελλαδα)να εχει μ.ο. 30 ποντους θα εκλεινες την τηλεοραση απαυδισμενος και δε θα εβγαινες στο δρομο κορναροντας........shtarkws έγραψε: ↑Τρί Απρ 18, 2023 6:01 pmΣε εναμιση χρονο Ελληνοποιηση, αποφαση για γελια και για κλαμματα.
Δεν με νοιαζει το οπαδικο, καποιος τροπος θα βρεθει αλλωστε για να ικανοποιηθει και ο Παναθηναικος.
Ουτε με νοιαζει τι θα προσφερει στην Εθνικη, προτιμω να βλεπω την Εθνικη με δικα της μπασκετικα παραγωγα και οπου βγει. Τουλαχιστον θα εχουμε μια εικονα για το Ελληνικο μπασκετ.
Ουτε μου φταιει ο ανθρωπος που το πιστευω οτι αγαπησε την χωρα μας.
Λυπαμαι ειλικρινα για ολα αυτα τα παιδια που γεννηθηκαν στην Ελλαδα απο αλλοδαπούς γονείς, ή ήρθαν σε μικρή ηλικία στην Ελλάδα και ενω εχουν παρει την Ελληνικη παιδεία και είναι μέλη της Ελληνικής κοινωνίας παλεύουν ακόμα για το αυτονόητο επειδή δεν έχουν αθλητικό ταλέντο.
ps μακαρι να βγω ψευτης αλλα αυτη η αποφαση θα ανοιξει τους ασκους του αιολου στο μπασκετ για να ικανοποιηθουν ολοι
Παγκοσμιοποιηση λεγεται,πρεπει αμεσα να βαλουμε κανονες προτου μας καταπιει......οταν οι Ισπανοι,οι Γαλλοι και οι Γερμανοι εχουν νατουραλιζε εμεις θα το παιζουμε περηφανοι Ελληνες;;;;;;δε νομιζω....
1
1

Μα άμα δεν παίζουν οι Έλληνες παίκτες πως θα βελτιωθούν; Κουνοντας τις πετσέτες από το πάγκο η κάνοντας τις υπηρέτριες των Αμερικανών. Ελληνικό πρωτάθλημα χωρίς Έλληνες παίκτες δεν υπάρχει, εγώ θεωρώ ως χώρα ότι πρέπει να υποστηρίξουμε την ελληνική παραγωγή, στο κάτω κάτω οποίος θέλει μπορεί να βλέπει και πρωταθλήματα άλλων χωρώνQuincy έγραψε: ↑Τρί Απρ 18, 2023 9:18 pmΑς πάρουμε τα πράγματα από την αρχή κι από τα βασικότερα :
1) Η Ελλάδα είναι μια τριτοκοσμική χώρα που όποιος έχει λεφτά κάνει ότι του γουστάρει. Από εταιρικές κομπίνες (βλ ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΔΕΗ, συντόμως το νερό λογικά κλπ κλπ), εκδόσεις ανηλίκων και καράβια ηρωίνης, μέχρι υπηκοότητες και διαβατήρια. Αν σας ενοχλεί αυτό και είστε μικροί σκεφτείτε να πάτε να ζήσετε σε κάποιο σοβαρό κράτος με νόμους κλπ. Εγώ δεν σας κρύβω πως το ψιλομετανοιώνω που δεν το κανα.
2) Η Εθνική θα περάσει στην ανυπαρξία μετά τον Γιάννη ότι και να γίνει με τους κανονισμούς της Α1. Πολύ απλά επειδή ο μέσος Έλληνας αθλητής είναι 20 χρόνια πίσω από τον αντίστοιχό του σε 10-12 κράτη και γι αυτό το ταβάνι θα είναι καμιά πρόκριση στους 8 και τίμιοι αποκλεισμοί όσο έχουμε την πολυτέλεια να παίζει ο MVP του ΝΒΑ. Διαφορετικά δεν θα μας βλέπουν καν ούτε οι Φινλανδίες και τα Βέλγια.
3) Για την Α1 προσωπικά αδιαφορώ και συμφωνώ 100% με τον τουλούμπα. Ο τρόπος για να βγάλει ταλέντα η χώρα σίγουρα δεν είναι να τρώμε στην μάπα χαμηλότερου επιπέδου μπασκετμπολίστες που θα παίζουν με το στανιό για να "μάθουν". Εγώ που ανοίγω την τιβι να δω μπασκετάκι δεν φταίω σε κανέναν. Ας γίνουν απεριόριστοι οι ξένοι μπας και αποκτήσει λίγο ενδιαφέρον η λίγκα. Οι μπασκετικοί φίλαθλοι των 2 ομάδων βλέπουν/πάνε γήπεδο στο 90% των αγώνων της ευρωλίγκας και το 10% στων εγχώριων, γιατί λοιπόν οι ομάδες να χτίζονται με βάση το δεύτερο ποσοστό που ο κόσμος ούτε το γουστάρει ούτε το στηρίζει; Για έναν τίτλο που κρίνεται ανάμεσα στις ίδιες δυο ομάδες από τότε που σταμάτησε ο Γκάλης;
0
- Quincy
- Reactions: 994
- Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Να πάνε σε άλλες ομάδες να δουλέψουν αν δεν είναι ακόμα σε αυτό το επίπεδο, όχι να παίζουν με το ζόρι μπας και ο ένας στους δέκα γίνει Λαρετζάκης. Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου το πρωτάθλημα, ωστόσο έφαγα στην μάπα τον Μάντζαρη (στην Ευρωλίγκα) τόσα χρόνια επειδή είναι Έλληνας και έπρεπε να παίζει για να μάθει. Τα ίδια τώρα οι φίλοι του ΠΑΟ με Παπατζον, μποχωρίδη και καλαιτζάκιαtarp7 έγραψε: ↑Τρί Απρ 18, 2023 10:20 pmΜα άμα δεν παίζουν οι Έλληνες παίκτες πως θα βελτιωθούν; Κουνοντας τις πετσέτες από το πάγκο η κάνοντας τις υπηρέτριες των Αμερικανών. Ελληνικό πρωτάθλημα χωρίς Έλληνες παίκτες δεν υπάρχει, εγώ θεωρώ ως χώρα ότι πρέπει να υποστηρίξουμε την ελληνική παραγωγή, στο κάτω κάτω οποίος θέλει μπορεί να βλέπει και πρωταθλήματα άλλων χωρώνQuincy έγραψε: ↑Τρί Απρ 18, 2023 9:18 pmΑς πάρουμε τα πράγματα από την αρχή κι από τα βασικότερα :
1) Η Ελλάδα είναι μια τριτοκοσμική χώρα που όποιος έχει λεφτά κάνει ότι του γουστάρει. Από εταιρικές κομπίνες (βλ ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΔΕΗ, συντόμως το νερό λογικά κλπ κλπ), εκδόσεις ανηλίκων και καράβια ηρωίνης, μέχρι υπηκοότητες και διαβατήρια. Αν σας ενοχλεί αυτό και είστε μικροί σκεφτείτε να πάτε να ζήσετε σε κάποιο σοβαρό κράτος με νόμους κλπ. Εγώ δεν σας κρύβω πως το ψιλομετανοιώνω που δεν το κανα.
2) Η Εθνική θα περάσει στην ανυπαρξία μετά τον Γιάννη ότι και να γίνει με τους κανονισμούς της Α1. Πολύ απλά επειδή ο μέσος Έλληνας αθλητής είναι 20 χρόνια πίσω από τον αντίστοιχό του σε 10-12 κράτη και γι αυτό το ταβάνι θα είναι καμιά πρόκριση στους 8 και τίμιοι αποκλεισμοί όσο έχουμε την πολυτέλεια να παίζει ο MVP του ΝΒΑ. Διαφορετικά δεν θα μας βλέπουν καν ούτε οι Φινλανδίες και τα Βέλγια.
3) Για την Α1 προσωπικά αδιαφορώ και συμφωνώ 100% με τον τουλούμπα. Ο τρόπος για να βγάλει ταλέντα η χώρα σίγουρα δεν είναι να τρώμε στην μάπα χαμηλότερου επιπέδου μπασκετμπολίστες που θα παίζουν με το στανιό για να "μάθουν". Εγώ που ανοίγω την τιβι να δω μπασκετάκι δεν φταίω σε κανέναν. Ας γίνουν απεριόριστοι οι ξένοι μπας και αποκτήσει λίγο ενδιαφέρον η λίγκα. Οι μπασκετικοί φίλαθλοι των 2 ομάδων βλέπουν/πάνε γήπεδο στο 90% των αγώνων της ευρωλίγκας και το 10% στων εγχώριων, γιατί λοιπόν οι ομάδες να χτίζονται με βάση το δεύτερο ποσοστό που ο κόσμος ούτε το γουστάρει ούτε το στηρίζει; Για έναν τίτλο που κρίνεται ανάμεσα στις ίδιες δυο ομάδες από τότε που σταμάτησε ο Γκάλης;
0
Οι Έλληνες παίκτες θα βελτιωθούν κάνοντας ατομική προπόνηση. Δε φταίει στα καλαιντζακια ο χρόνος συμμετοχής τους που σουτάρουν σα να πετάνε χειροβομβίδα
Δε γίνεται ο Λούντζης να έρχεται ξεκούραστος από τον πάγκο και να χάνει ζευγάρι βολών και λέι απ
Ο Λαρεντζάκης πως κέρδισε το χρόνο συμμετοχής του; Του τον χάρισε κανείς;
Για το χρόνο συμμετοχής τους φταίνε οι ίδιοι και οι οικογένειες τους που επιλέγουν να πάνε στις μεγάλες ομάδες πριν να είναι έτοιμοι.
Πχ ρογκαβοπουλος και μωραιτης πρέπει να κυνηγήσουν ομάδες ευροκαπ κι όχι ευρολιγκας
Ο τανουλης ας πάει δανεικός στο Λαύριο.
Δε γίνεται ο Λούντζης να έρχεται ξεκούραστος από τον πάγκο και να χάνει ζευγάρι βολών και λέι απ
Ο Λαρεντζάκης πως κέρδισε το χρόνο συμμετοχής του; Του τον χάρισε κανείς;
Για το χρόνο συμμετοχής τους φταίνε οι ίδιοι και οι οικογένειες τους που επιλέγουν να πάνε στις μεγάλες ομάδες πριν να είναι έτοιμοι.
Πχ ρογκαβοπουλος και μωραιτης πρέπει να κυνηγήσουν ομάδες ευροκαπ κι όχι ευρολιγκας
Ο τανουλης ας πάει δανεικός στο Λαύριο.
1
1

- τουλουμπα
- Reactions: 3961
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
θα παιζουν στην α1 απλα θα παιζουν σε ομαδες που δεν θα μπορουν να εχουν 12 ξενους,οταν καποιος θα ξεχωριζει θα τραβηξει τα βλεματα μεγαλυτερων ομαδων να εισαι σιγουροςtarp7 έγραψε: ↑Τρί Απρ 18, 2023 10:20 pm
Μα άμα δεν παίζουν οι Έλληνες παίκτες πως θα βελτιωθούν; Κουνοντας τις πετσέτες από το πάγκο η κάνοντας τις υπηρέτριες των Αμερικανών. Ελληνικό πρωτάθλημα χωρίς Έλληνες παίκτες δεν υπάρχει, εγώ θεωρώ ως χώρα ότι πρέπει να υποστηρίξουμε την ελληνική παραγωγή, στο κάτω κάτω οποίος θέλει μπορεί να βλέπει και πρωταθλήματα άλλων χωρών
γιατι πρεπει να παιζουν στο παο προμηθεας με την ομαδα του παο και οχι στο περιστερι προμηθεας με την ομαδα του περιστεριου
0
Στη. Ευρωλίγκα δεν υπάρχει όριο ξένων, μπορούν να βάλουν όσους θέλουν που είναι και σημαντικότερη διοργανωση. Καλώς η κακώς θέλουμε να βλέπουμε και Έλληνες στις ελληνικές ομάδεςQuincy έγραψε: ↑Τρί Απρ 18, 2023 10:36 pmΝα πάνε σε άλλες ομάδες να δουλέψουν αν δεν είναι ακόμα σε αυτό το επίπεδο, όχι να παίζουν με το ζόρι μπας και ο ένας στους δέκα γίνει Λαρετζάκης. Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου το πρωτάθλημα, ωστόσο έφαγα στην μάπα τον Μάντζαρη (στην Ευρωλίγκα) τόσα χρόνια επειδή είναι Έλληνας και έπρεπε να παίζει για να μάθει. Τα ίδια τώρα οι φίλοι του ΠΑΟ με Παπατζον, μποχωρίδη και καλαιτζάκιαtarp7 έγραψε: ↑Τρί Απρ 18, 2023 10:20 pm
Μα άμα δεν παίζουν οι Έλληνες παίκτες πως θα βελτιωθούν; Κουνοντας τις πετσέτες από το πάγκο η κάνοντας τις υπηρέτριες των Αμερικανών. Ελληνικό πρωτάθλημα χωρίς Έλληνες παίκτες δεν υπάρχει, εγώ θεωρώ ως χώρα ότι πρέπει να υποστηρίξουμε την ελληνική παραγωγή, στο κάτω κάτω οποίος θέλει μπορεί να βλέπει και πρωταθλήματα άλλων χωρών
0