Ελληνοποίηση ξένων αθλητών

Συντονιστής: Captains

Συμφωνείτε με την ελληνοποίηση ξένων αθλητών?

ΝΑΙ
20
29%
ΟΧΙ
38
56%
ΑΔΙΑΦΟΡΟ
10
15%

Σύνολο ψήφων: 68
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Απρ 19, 2023 2:57 pm

Dedalos έγραψε:
Τετ Απρ 19, 2023 2:55 pm
Στον ουοκαπ θα δίναμε πολυετές συμβόλαιο έτσι κι αλλιώς. Απλά θεωρώ ότι με την ελληνοποίηση του δώσαμε παραπάνω χρήματα

Μου έκανε μεγάλη εντύπωση χθες η πολύ μετρημένες αντιδράσεις του επίσημου ΠΑΟ. Περίμενα τον Γιαννακόπουλο να ωριεται.
Πηρα την απάντηση σήμερα. Ο ΠΑΟ θα πάρει τον Λονγκ. Εγώ βλέπω συμφωνία κυρίων στο παρασκήνιο.
Μπορεί ο γουοκαπ να θεωρείται αυτή τη στιγμή μεγαλύτερη αξία, αλλά κι ο Μήτρου είναι πάρα πολύ καλός παίκτης.Στην Αρμάνι δεν είχε αρκετό χώρο . Το έχω γράψει μήνες πριν ότι τον θέλω στην ομάδα μου.
Θεωρώ ότι ακυρώνεται το πλεονέκτημα που πήρε έναντι του ΠΑΟ ο ΟΣΦΠ με τον γουοκαπ.
Αν είχε φροντίσει να πάρει και τον Μήτρου ο ΟΣΦΠ , εκεί θα υπήρχε πρόβλημα για τον παο
Με την διαφορα οτι ο Μητρου-Λονγκ το δικαιουται το διαβατηριο, ενω ο ουοκαπ οχι. Εχει μια διαφορα αυτο ε;

0
Phys87

nba
Reactions: 824
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Απρ 19, 2023 2:58 pm

N.I.2022 έγραψε:
Τετ Απρ 19, 2023 2:52 pm
Θα το πω και οποίος έχει στοιχεία ας με διαψεύσει!!
Όταν ακουγοταν ότι ο ΣανΡος θα πάρει το Ελληνικό διαβατήριο!!! και όλοι εδώ μέσα μου φτιάχνετε τα ρόστερ του ΠΑΟ και τον υπολογίζατε σαν Έλληνα, δεν θυμάμαι να υπήρξε η λυσσασμένη αυτή αντίδραση από κανέναν! Τώρα γιατί;;
Προσωπικά δεν τον ήθελα ούτε σαν έλληνα τον Σαντ Ρος, αν και είχε και ελληνίδα γυναίκα!!! Που είναι τεράστια διαφορα, ενώ ήταν ήδη δυο χρόνια στην ΑΕΚ και αλλά τόσα στον Παναθηναϊκό!!! Ο Γουολκαπ είναι 17 μήνες στην Ελλάδα και δεν έχει ελληνίδα γυναίκα!!!

Προσωπικά ούτε τον Μητρου Λονγκ θέλω που έχει μητέρα ελληνίδα γεννημένη στη Σπάρτη!!!

0
austerity_blues
Reactions:

Τετ Απρ 19, 2023 3:06 pm

Tracy Mac έγραψε:
Τετ Απρ 19, 2023 2:45 pm
shaq7 έγραψε:
Τετ Απρ 19, 2023 2:39 pm
Και εγώ δεν είπα ότι είναι το ίδιο Έλληνες γουοκαπ και ναζ .. Απλά ενώ τόσα χρόνια προσπαθεί να βγάλει η νέα εοκ του το βγάζει αμέσως .. θεωρώ πως το κάνουν και για να βολέψουν τον παο αφού βόλεψαν τον Ολυμπιακό η τουλάχιστον δεν είναι ενάντια και στημένη κατά του μιας και θα το τρεναρε και άλλο αν ήθελε .. Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον μπορεί να μην ισχύει . Πάλι πιο ευνοημένος ο Ολυμπιακός είναι αν νομίζει κάποιος ότι λέω το αντίθετο
Σταχτη στα ματια ειναι αυτα. Κλασσικη περιπτωση τακτικης κυριως ΝΔ, που πρωτα κανει κατι πολυ τρανταχτο και μετα σου γυριζει πισω ψίχουλα και σου λεει ολα μια χαρα...
εδώ νομίζω βρίσκεται όλη η ουσία και ας βγάλω και τη ΝΔ και ας πω "τα κόμματα" για να μη γίνει πολιτική η συζήτηση, απλά αυτό που σκέφτομαι εγώ είναι ότι το πολύ τρανταχτό είναι το "ΟΑΚΑ + πάρκινγκ" και τα ψίχουλα η ελληνοποίηση Γουόκαπ, η οποία είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για δωράκι στον Ολυμπιακό και όχι στην Εθνική.

το ΣΕΦ δε μπορεί να μπει στη συζήτηση γιατί δε πρόκειται να γίνει κάτι προεκλογικά και με αυτό τον τρόπο θα έχουν και τους δύο ευχαριστημένους.

Tracy Mac

allstar

Τετ Απρ 19, 2023 3:16 pm

austerity_blues έγραψε:
Tracy Mac έγραψε:

Σταχτη στα ματια ειναι αυτα. Κλασσικη περιπτωση τακτικης κυριως ΝΔ, που πρωτα κανει κατι πολυ τρανταχτο και μετα σου γυριζει πισω ψίχουλα και σου λεει ολα μια χαρα...
εδώ νομίζω βρίσκεται όλη η ουσία και ας βγάλω και τη ΝΔ και ας πω "τα κόμματα" για να μη γίνει πολιτική η συζήτηση, απλά αυτό που σκέφτομαι εγώ είναι ότι το πολύ τρανταχτό είναι το "ΟΑΚΑ + πάρκινγκ" και τα ψίχουλα η ελληνοποίηση Γουόκαπ, η οποία είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για δωράκι στον Ολυμπιακό και όχι στην Εθνική.

το ΣΕΦ δε μπορεί να μπει στη συζήτηση γιατί δε πρόκειται να γίνει κάτι προεκλογικά και με αυτό τον τρόπο θα έχουν και τους δύο ευχαριστημένους.
Μην πιασουμε τα γηπεδικα, ο Παο ειναι μακραν η πιο αδικημενη ομαδα σε αυτο εδω και απειρα χρονια! Επισης στη κατασταση που ειναι η χωρα και που αν μια ομαδα δεν συντηρει τα γηπεδα (βλεπε ολα τα αλλα πως ειναι Ολυμπιακα Ακινητα) τοτε θα καταρευσουν.

Κανενα προβλημα δεν υπαρχει αν παραχωρηθει με σωστους ορους για ενα χρονικο διαστημα (50 χρονια?) ενα γηπεδο σε εναν συλλογο. Ειτε το ΟΑΚΑ ειτε το ΣΕΦ. Εξαλλου ετσι δεν εχετε και σεις το Καραισκακης?

Και μην ξεχασω οτι ο Παο προσπαθει εδω και χρονια να το κανει δικο του, δεν του το παραχωρησε κανενας εν μια νυκτι οπως εχουν γινει σε αλλες περιπτωσεις...

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tracy Mac την Τετ Απρ 19, 2023 3:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5675
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τετ Απρ 19, 2023 3:17 pm

Αν δώσουν ΟΑΚΑ και πάρκινγκ μιλάμε πάλι για αθέμιτο ανταγωνισμό μιας και αυτό μπορεί να φέρει εκατομμύρια εσόδων ενώ ο αντίπαλος θα πληρώνει και από πάνω .. ενώ δεν νομίζω κανεις να διαφωνεί ότι το ΟΑΚΑ είναι έτοιμο και πολύ καλύτερο γήπεδο από το Σεφ ( αν το δώσουν ) που θέλει να πέσει πολύ χρήμα για να φτιαχτεί .. Όποτε τα χουν κάνει μπάχαλο με τα χατήρια και γίνονται εγκλήματα για να πάρουν κανα ψήφο .

1
1 Εικόνα
Tracy Mac

allstar

Τετ Απρ 19, 2023 3:20 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Απρ 19, 2023 3:17 pm
Αν δώσουν ΟΑΚΑ και πάρκινγκ μιλάμε πάλι για αθέμιτο ανταγωνισμό μιας και αυτό μπορεί να φέρει εκατομμύρια εσόδων ενώ ο αντίπαλος θα πληρώνει και από πάνω .. ενώ δεν νομίζω κανεις να διαφωνεί ότι το ΟΑΚΑ είναι έτοιμο και πολύ καλύτερο γήπεδο από το Σεφ ( αν το δώσουν ) που θέλει να πέσει πολύ χρήμα για να φτιαχτεί .. Όποτε τα χουν κάνει μπάχαλο με τα χατήρια και γίνονται εγκλήματα για να πάρουν κανα ψήφο .
Μην πιασουμε τα γηπεδικα οπως ειπα και πιο πριν. Ο Παναθηναικος σαν συλλογος ειναι μακραν η πιο αδικημενη ομαδα σε αυτο το κομματι.

0
austerity_blues
Reactions:

Τετ Απρ 19, 2023 3:24 pm

Tracy Mac έγραψε:
austerity_blues έγραψε:

Μην πιασουμε τα γηπεδικα, ο Παο ειναι μακραν η πιο αδικημενη ομαδα σε αυτο εδω και απειρα χρονια! Επισης στη κατασταση που ειναι η χωρα και που αν μια ομαδα δεν συντηρει τα γηπεδα (βλεπε ολα τα αλλα πως ειναι Ολυμπιακα Ακινητα) τοτε θα καταρευσουν.

Κανενα προβλημα δεν υπαρχει αν παραχωρηθει με σωστους ορους για ενα χρονικο διαστημα (50 χρονια?) ενα γηπεδο σε εναν συλλογο. Ειτε το ΟΑΚΑ ειτε το ΣΕΦ. Εξαλλου ετσι δεν εχετε και σεις το Καραισκακης?

Και μην ξεχασω οτι ο Παο προσπαθει εδω και χρονια να το κανει δικο του, δεν του το παραχωρησε κανενας εν μια νυκτι οπως εχουν γινει σε αλλες περιπτωσεις...
να μη πιάσουμε τα γηπεδικά αλλά να πιάσουμε άλλα αθλήματα με άλλες διοικήσεις και άλλες κυβερνήσεις; γιατί;

για το τι πρέπει να γίνει με ΟΑΚΑ και ΣΕΦ έχω εκφραστεί αναλυτικότατα στο παρελθόν και είμαι κάθετα αντίθετος με την παραχώρηση τους.

εγώ και τα δύο (ΟΑΚΑ και Γουόκαπ) τα βλέπω ως προεκλογικά δωράκια στους δυο αιώνιους και δε νομίζω ότι είναι τυχαίο το τάιμινγκ που θα συμβούν και τα δύο. και αν έπρεπε να μαντέψω θα έλεγα ότι η ανακοίνωση για το ΟΑΚΑ θα είναι πάρα πολύ άμεση ώστε να καταλαγιάσει η ιστορία με το Γουόκαπ.

HackerBaby

euroleague
Reactions: 891
Αγαπημένος παίκτης: Doncic
Προειδοποιήσεις: 5

Τετ Απρ 19, 2023 3:32 pm

austerity_blues έγραψε:
Tracy Mac έγραψε:

Σωστό εν μέρη , αλλά κατσε να το πάρει το γηπεδο οντως ο παναθηναικος .
προς το παρον στα λογια εχουμε μεινει εδω και 1 χρονο +

Οπως και να εχει καπου το διαβασα στο φορουμ και συμφωνω , ειναι υποπτη η ηρεμια του Γιανακοπουλου σε ολο αυτο . Θα περιμενε κανεις να ειχε τρελαθει .

0
Tracy Mac

allstar

Τετ Απρ 19, 2023 3:39 pm

austerity_blues έγραψε:
Τετ Απρ 19, 2023 3:24 pm
Tracy Mac έγραψε:

να μη πιάσουμε τα γηπεδικά αλλά να πιάσουμε άλλα αθλήματα με άλλες διοικήσεις και άλλες κυβερνήσεις; γιατί;

για το τι πρέπει να γίνει με ΟΑΚΑ και ΣΕΦ έχω εκφραστεί αναλυτικότατα στο παρελθόν και είμαι κάθετα αντίθετος με την παραχώρηση τους.

εγώ και τα δύο (ΟΑΚΑ και Γουόκαπ) τα βλέπω ως προεκλογικά δωράκια στους δυο αιώνιους και δε νομίζω ότι είναι τυχαίο το τάιμινγκ που θα συμβούν και τα δύο. και αν έπρεπε να μαντέψω θα έλεγα ότι η ανακοίνωση για το ΟΑΚΑ θα είναι πάρα πολύ άμεση ώστε να καταλαγιάσει η ιστορία με το Γουόκαπ.
Πολυ πιθανο αυτο που λες για την ανακοινωση συντομα. Αν και το ακουμε 2 χρονια αυτο πλεον. Ετσι λειτουργει η πολιτικη και παντα ετσι θα λειτουργει οσο αντιθετος και αν ειμαι (και ο καθενας).

Μα προφανως και να πιασουμε τα γηπεδικα αφου οπως ειπα ο Παναθηναικος ειναι μακραν η πιο αδικημενη ομαδα σε αυτον τον τομεα. Ειρωνικο ηταν το ας μην πιασουμε τα γηπεδικα...

Και δεν καταλαβαινω γιατι να μην πιασουμε αλλα αθληματα; Δηλαδη ο Παναθηναικος δεν ηταν να φτιαξει γηπεδο που θα ηταν ετοιμο το 2008 και θα ειχε και γηπεδο μπασκετ?

Ο καθε ενας εχει την αποψη του για το γηπεδικο και αν θα πρεπει να παραχωρειτε σε μια ομαδα ενα γηπεδο του κρατους. Και εννοειται την σεβομαι απολυτα. Εχεις την αποψη οτι δεν πρεπει να δινονται, αν και η ομαδα σου στο ποδοσφαιρο εχει. Και ειμαι σιγουρος οτι και οι περισσοτεροι Ολυμπιακοι (οχι εσυ) θα συμφωνουν οτι μια χαρα ειναι που εχουμε το Καραισκακη αλλα ταυτοχρονα να μην φτιαξουμε για τις αλλες ομαδες.

Εγω ειμαι της αποψης οτι απο την στιγμη που υπαρχουν γηπεδα και μαλιστα αρκετα καλα, και που αν δεν υπαρχει μια ομαδα μεσα να τα συντηρει τοτε θα πανε ακλαυτα, τοτε γιατι να μην γινεται παραχωρηση εναντι ευνοικων ορων και των 2 (ομαδας και κρατους) ωστε να βγαινει και κατι καλο απο ολο αυτο? Αν το ΟΑΚΑ ή το ΣΕΦ δεν ηταν ΠΑΟ-ΟΣΦΠ θα ηταν για γκρεμισμα.

Το ιδιο και εδω στη Πατρα το Τοφαλος, που απο τοτε που εφυγε ο Απολλωνας και μεχρι να το αναλαβει ο Προμηθεας ηταν κυριολεκτικα σαν τσαντιρι και για ενα διαστημα δεν το χρησιμοποιουσαν για τιποτα, ουτε καν για προπονηση μπαντμπιντον!

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1752
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τετ Απρ 19, 2023 3:41 pm

17 Σελίδες σχόλια μέσα σε μία μέρα. Είναι τόσο αστείο να βλέπεις ολυμπιακούς και παναθηναικούς να μαλλιοτραβιούνται για το ποιος αδικείται περισσότερο όταν είσαι φίλος άλλης ομάδας

3
1 Εικόνα 1 Εικόνα 1 Εικόνα
austerity_blues
Reactions:

Τετ Απρ 19, 2023 3:49 pm

Tracy Mac έγραψε:
Τετ Απρ 19, 2023 3:39 pm
Εγω ειμαι της αποψης οτι απο την στιγμη που υπαρχουν γηπεδα και μαλιστα αρκετα καλα, και που αν δεν υπαρχει μια ομαδα μεσα να τα συντηρει τοτε θα πανε ακλαυτα, τοτε γιατι να μην γινεται παραχωρηση εναντι ευνοικων ορων και των 2 (ομαδας και κρατους) ωστε να βγαινει και κατι καλο απο ολο αυτο? Αν το ΟΑΚΑ ή το ΣΕΦ δεν ηταν ΠΑΟ-ΟΣΦΠ θα ηταν για γκρεμισμα.
αυτή είναι μια άποψη που ιστορικά συμμερίζεται πολύς κόσμος (ίσως και ο περισσότερος) και μάντεψε ποιους βολεύει...

είναι εντυπωσιακό που - και πάλι ιστορικά - έχουμε λεφτά να φτιάχνουμε γηπεδάρες αλλά όχι και να τις συντηρούμε και πάντα η λύση είναι να καταλήγουν σε μεγαλοεπιχειρηματίες που αποκτούν εγκαταστάσεις πολλών εκατομμυριών χωρίς να βάλουν ευρώ από την τσέπη τους.

αλλά για να μη το τραβήξουμε τόσο πολύ έχω μόνο μια ερώτηση να κάνω : λες ότι αν φύγουν ΠΑΟ-ΟΣΦΠ από ΟΑΚΑ και ΣΕΦ τα γήπεδα θα είναι για γκρέμισμα. η ερώτηση μου είναι : και πού θα πάνε;

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3966
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Απρ 19, 2023 3:53 pm

shtarkws έγραψε:
Τετ Απρ 19, 2023 2:04 pm
+1 φάουλ στον Τουλούμπα, το 4ο
εννοουσα οτι ηταν στο εξωτερικο και η μονη της σχεση με ελλαδα ηταν οτι ειχε ερθει για διακοπες εδω

3
3 Εικόνα
Phys87

nba
Reactions: 824

Τετ Απρ 19, 2023 3:56 pm

Τον τουλουμπα και τα μάτια σας…

3
3 Εικόνα
3pShooter

Reactions: 0

Τετ Απρ 19, 2023 4:18 pm

Απαραδεκτο....Δηλαδη οποιος περαστικος εχει πολιτικο μεσο θα παιρνει υπηκοοτητα και ολα αυτα για να εχει ο ΟΣΦΠ μια ακομα θεση ξενου κενη... Ελεος... Και τα υπολοιπα για την Εθνικη τα ακουω βερεσε, αν δεν υπαρχει ενας καλος Ελληνας σε μια θεση θα κανουμε μεταγραφες απο αλλες χωρες δηλαδη;;; Αντι να κοιταξουμε τι παει στραβα με την παραγωγη παικτων στην Ελλαδα, θα βαλουμε ταφοπλακα και θα κανουμε μεταγραφες απο εδω και περα;;;; Μεγα λαθος απο παααρα πολλες αποψεις η κινηση που εγινε με τον Θωμα Γουοκαπακη...

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3966
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Απρ 19, 2023 4:21 pm

3pShooter έγραψε:
Τετ Απρ 19, 2023 4:18 pm
αν δεν υπαρχει ενας καλος Ελληνας σε μια θεση θα κανουμε μεταγραφες απο αλλες χωρες δηλαδη;;;
αυτο γινεται για τον γενικο πληθυσμο της ελλαδας γιατι να μην γινεται για ενα αθλημα?

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εθνική Ανδρών”