2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 891
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
5
2
2

- pan24
- Reactions: 2664
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Μήτρου Λονγκ είναι ένα combo guard, βασικά σκόρερ άσσος χωρίς δημιουργία, που είναι ένας αρκετά καλός παίκτης για να είναι το 4ο γκαρντ που παίζει 15 λεπτά σε μια καλή Ευρωλιγκάτη ομάδα.
Με διαβατήριο μας απελευθερώνει θέση ξένου επίσης.
Αλλά δεν ξέρω τι να τον κάνουμε με όσα λέμε.
Δηλαδή αν δεν έμενε ο Λι, παίρναμε Καμπάτσο και είχαμε Μήτρου για δεύτερο οκ.
Τώρα αν πάρουμε Βιλντόζα, μείνει Λι, πάρουμε και Μήτρου αρχίζει κάτι να μην κολλάει.
Ο Τόμας ή ο Γκριγκόνις θα πρέπει να φύγουν για να παίξει ο Μήτρου αλλά εκεί το πράγμα μπλέκει.
Δίδυμο Βιλντόζα-Μήτρου δεν κόβει ούτε τον Μποχωρίδη, δίδυμο Λι-Μήτρου είναι πολύ κοντό.
Ακόμα και αν πεις ότι με κάποιο τρόπο στο 1-2 έχουμε Καμπάτσο, Βιλντόζα, Λι, Μήτρου, Μωραίτη στο 1-2 δεν έχεις παίκτη πάνω από 1.90 και δεν έχεις και κανέναν που παίζει χωρίς την μπάλα στα χέρια.
Και οι 4 βασικοί θέλουν μπάλα στα χέρια για να παίξουν.
Φυσικά μπορείς να πεις ότι εκτός από Καμπάτσο, Βιλντόζα, Λι, Μήτρου, Μωραίτη θα έχεις και ένα καλό 2αρι για βασικό αλλά αυτό σημαίνει ότι ο Μήτρου θα είναι 5ο γκαρντ αρα 5λεπτα και αν Ευρωλίγκα. Θα ερχόταν για τέτοιο ρόλο;
Με διαβατήριο μας απελευθερώνει θέση ξένου επίσης.
Αλλά δεν ξέρω τι να τον κάνουμε με όσα λέμε.
Δηλαδή αν δεν έμενε ο Λι, παίρναμε Καμπάτσο και είχαμε Μήτρου για δεύτερο οκ.
Τώρα αν πάρουμε Βιλντόζα, μείνει Λι, πάρουμε και Μήτρου αρχίζει κάτι να μην κολλάει.
Ο Τόμας ή ο Γκριγκόνις θα πρέπει να φύγουν για να παίξει ο Μήτρου αλλά εκεί το πράγμα μπλέκει.
Δίδυμο Βιλντόζα-Μήτρου δεν κόβει ούτε τον Μποχωρίδη, δίδυμο Λι-Μήτρου είναι πολύ κοντό.
Ακόμα και αν πεις ότι με κάποιο τρόπο στο 1-2 έχουμε Καμπάτσο, Βιλντόζα, Λι, Μήτρου, Μωραίτη στο 1-2 δεν έχεις παίκτη πάνω από 1.90 και δεν έχεις και κανέναν που παίζει χωρίς την μπάλα στα χέρια.
Και οι 4 βασικοί θέλουν μπάλα στα χέρια για να παίξουν.
Φυσικά μπορείς να πεις ότι εκτός από Καμπάτσο, Βιλντόζα, Λι, Μήτρου, Μωραίτη θα έχεις και ένα καλό 2αρι για βασικό αλλά αυτό σημαίνει ότι ο Μήτρου θα είναι 5ο γκαρντ αρα 5λεπτα και αν Ευρωλίγκα. Θα ερχόταν για τέτοιο ρόλο;
0
- τουλουμπα
- Reactions: 5023
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
ο μητρου λονγκ θελει να παιζει πολυ στην ευρωλιγκα
ο παπαγιαννης θελει να ειναι βασικο 5αρι
ο κωστας αντεντ δεν δεχεται να ειναι τριτος σεντερ
και μετα μερικοι απορουν γιατι μιλαμε για απελευθερωση στις θεσεις ξενων
οτι δεν κανουν αυτοι δεν αυτο που φανταζονται δεν εχει σημασια,πρεπει να του ικανοποιησουμε γιατι ειμαστε υποχρεωμενοι να εχουμε 6 ελληνες στο ροστερ
0
- pan24
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Μήτρου φέτος έπαιζε 17,5 λεπτά μέσο όρο Ευρωλίγκα με 7,5 πόντους 2 ασσίστ 35% τρίποντο δηλαδή νούμερα ενός τίμιου ρολίστα.τουλουμπα έγραψε: ↑Τετ Απρ 19, 2023 4:40 pmο μητρου λονγκ θελει να παιζει πολυ στην ευρωλιγκα
οτι δεν κανουν αυτοι δεν αυτο που φανταζονται δεν εχει σημασια,πρεπει να του ικανοποιησουμε γιατι ειμαστε υποχρεωμενοι να εχουμε 6 ελληνες στο ροστερ
Δεν θα έρθει για να κουνάει τις πετσέτες ούτε και το αφεντικό και να τρελάθηκε δεν θα του δώσει πάνω από 500 χιλιάρικα(500 θα ήταν χωρίς το διαβατήριο) για να παίζει τον ρόλο του Καλαιτζάκη.
0
- τουλουμπα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
ε ας ερθει και με την αποδοση του να παρει αυτος τους χρονους των αλλωνpan24 έγραψε: ↑Τετ Απρ 19, 2023 5:05 pmΟ Μήτρου φέτος έπαιζε 17,5 λεπτά μέσο όρο Ευρωλίγκα με 7,5 πόντους 2 ασσίστ 35% τρίποντο δηλαδή νούμερα ενός τίμιου ρολίστα.τουλουμπα έγραψε: ↑Τετ Απρ 19, 2023 4:40 pm
ο μητρου λονγκ θελει να παιζει πολυ στην ευρωλιγκα
Δεν θα έρθει για να κουνάει τις πετσέτες.
αυτος ομως θελει να εχει ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ χρονο συμμετοχης
μια χαρα θα παιζει οσο του αναλογει για εκει ειναι αυτη την στιγμη κανα 10λεπτο για ομαδα που θελει να παει φ4
αν δειξει καλα δειγματα θα παρει πιο πολυ χρονο και μεγαλυτερο συμβολαιο
ετσι θα επρεπε να λειτουργει το πραγμα
ενας αμερικανος τετοιας αξιας δεν θα ελεγε ποτε α ξερεις επαιζα στην πρωην ομαδα μου 15 λεπτα οποτε τωρα θελω να παιζω οπωσδηποτε 16
0
- pan24
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Έσκασε συνέντευξη Ραζνάτοβιτς στο sdna.
Για τον Ράντονιτς:
Λέει και αυτός ότι η σεζόν καταδικάστηκε από το καλοκαίρι όμως λέει ότι ο ΔΓ δεν τα ήξερε αυτά.
Για Αταμάν
Για Παπαπέτρου:
Είναι σαν να πεις γιατί ο Βεζένκοφ θέλει ρόλο στο nba για να πάει, ας παει στους Μπακς πίσω από Γιάννη και Πόρτις και αν μπορεί ας τους φάει τον χρόνο.
Θα του πει και ο προπονητής για τι ρόλο τον θέλει.
Αν μπορεί να βρει συμβόλαιο στην Ευρωλίγκα και να παίζει γιατί να πάει σε ομάδα που δεν θα παίζει.
Στην Αρμάνι έπαιζε οχι στον Προμηθέα.
Εκτός αν του δώσεις τόσο περισσότερα από άλλους που θα τον έχουν να παίζει που πει δε μαμιέται ας φαω δυο χρόνια πάγκο ή δεν έχει καμία άλλη πρόταση.
Γιατί κατά τα λοιπά ουτε κοιμόταν με τη φανέλα του Διαμαντίδη πάνω από το κρεβάτι ούτε έχει να περιμένει να τον εξελίξει ο νέος προπονητής, 30 χρονών είναι.
Για τον Ράντονιτς:
Λέει ότι ούτε η φυγή Νέντοβιτς ούτε η φυγή Παπαπέτρου ήταν επιλογή Ράντονιτς επίσης δεν ήταν επιλογή του η απόκτηση Γκουντάιτις-Γκριγκόνις.Δυστυχώς, στις πρώτες τρεις μέρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου, η ιδέα που είχε για τον Παναθηναϊκό είχε φύγει. Πρώτα, ήταν σημαντικό να έχουμε Έλληνες παίκτες για κάποιον λόγο. Γνωρίζαμε πως ο Παπαπέτρου έχει συμβόλαιο, αλλά μετά τον αποδέσμευσαν. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες "ποιος, πού, πότε, γιατί", αλλά όλα ήταν εναντίον του. Ο Παπαγιάννης ήταν ο μόνος σοβαρός Έλληνας παίκτης, που θα μπορούσε να βοηθήσει τους έξι ξένους. Το δεύτερο σοκ ήταν ο Νέντοβιτς. Ήταν "κλειδί" για την ομάδα και αγαπούσε πολύ τον Παναθηναϊκό. Εκείνη την περίοδο ο Ερυθρός Αστέρας ενδιαφέρθηκε για να υπογράψει μαζί του ένα πολυετές συμβόλαιο. Μοιράστηκα αυτή την πληροφορία με τον Παναθηναϊκό έχοντας στο μυαλό μου σαν ιδέα να επεκτείνουμε το συμβόλαιό του, το οποίο έληγε έναν χρόνο μετά. Αμέσως όλοι νευρίασαν μαζί μου, δεν ξέρω γιατί. Είπαν "μπορεί να φύγει", ο Ερυθρός Αστέρας πλήρωσε το buy out και ο Νέντοβιτς έφυγε. Πριν καλά - καλά ξεκινήσει να δουλεύει είχε μείνει χωρίς δύο "πυλώνες".
Ξεκίνησε να "χτίζει" την ομάδα, για πολλούς παίκτες που ήθελε δεν υπήρχαν τα χρήματα. Από εκεί και πέρα, για παράδειγμα, πίεσα πολύ για τον Πετρούσεφ. Γνωρίζαμε την κατάσταση στη Σερβία και προτιμούσαμε να αγωνιστεί στο εξωτερικό, αν και άρεσε στον Ερυθρό Αστέρα και στην Παρτιζάν. Αστειεύονταν, γελούσαν με το στυλ "ποιος είναι ο Πετρούσεφ;". Η ομάδα "χτίστηκε" εντελώς διαφορετικά σε σχέση με όσα είχαμε συζητήσει στην αρχή. Αντί για δυο - τρεις σκληρούς Γιουγκοσλάβους, που θα έπαιζαν άμυνα, υπέγραψαν πολλούς Αμερικανούς και δύο πολύ soft Λιθουανούς. Παρεμπιπτόντως, είχαν νευριάσει μαζί μου μετά την αποχώρηση του Νέντοβιτς και δεν συμμετείχα συμμετείχα σε καμία μεταγραφή, γιατί ήμουν σε κάποιου είδους black list. Τους βοήθησα αργότερα με τον Ντουέιν Μπέικον. Όταν τελείωσε όλο αυτό είπα στον Ντέγιαν: "Δεν έχετε ελπίδα να επιβιώσετε". Ήταν θέμα χρόνου απλά το πώς και το πότε θα γίνει. Όλη η σεζόν είχε προκαθοριστεί από το καλοκαίρι. Τώρα πολλοί μπορεί να πουν ότι τα αγγλικά του είναι κακά ή το ένα ή το άλλο. Αυτά ήταν τα ίδια αγγλικά που του έφεραν όλους τους τίτλους, ακόμα και στην Μπάγερν Μονάχου. Το πρόβλημα είναι ότι δεν τον άφησαν να είναι ο Ντέγιαν Ράντονιτς. Πολλές φορές βλέπουν οι ομάδες κάποιους παίκτες που παίζουν με την μπάλα και τους υπογράφουν γιατί τους αρέσουν όσα κάουν και μετά την επόμενη σεζόν βάζουν αυτούς τους παίκτες σε έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο. Τους λέω: "Τον υπογράψατε για έναν λόγο και μετά του δώσατε έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο". Αυτό συνέβη με τον Ντέγιαν Ράντονιτς.
Πρέπει να πω πως όσα σου είπα έγιναν χωρίς να τα γνωρίζει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Δεν συμμετείχε καθόλου σε όλα αυτά. Όταν ολοκληρώθηκαν όλα αυτά και μιλήσαμε ήταν έκπληκτος, σχεδόν σοκαρισμένος. Είμαι σίγουρος πως αν είχε εμπλακεί εκείνος, η κατάσταση θα ήταν πολύ καλύτερη. Όμως, γενικότερα, για αυτό που συνέβη στον Ντέγιαν Ράντονιτς είναι 100% υπεύθυνη η ομάδα και πιστεύω πως από όσα σου είπα εξήγησα την κατάσταση και ακούγομαι λογικός. Αν υπογράψεις ένα συμβόλαιο και αύριο χάσεις τον Παπαπέτρου και τον Νέντοβιτς δεν μπορείς να αποζημιωθείς. Επίσης, έφυγε και ο Κασελάκης. Δεν ήταν ένας big-time παίκτης, αλλά δεν μπορούσες να βρεις Έλληνες σαν εκείνον, όπως έδειξε και στο Περιστέρι. Άρα, αυτή είναι η αληθινή ιστορία. Δεν την λέω για να προστατεύσω τον Ράντονιτς από τον Τύπο, δεν μας απασχολούν αυτά. Θέλω να καταλάβει ο κόσμος τι συνέβη και γιατί δεν πέτυχε εκείνος. Αυτή είναι η ιστορία.
Λέει και αυτός ότι η σεζόν καταδικάστηκε από το καλοκαίρι όμως λέει ότι ο ΔΓ δεν τα ήξερε αυτά.
Για Αταμάν
Φαίνεται ότι ισχύει για σοβαρές συζητήσεις αλλά κοιτάει και άλλα.Πάντα αποφεύγω να μιλάω κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Συζητάμε πολύ σοβαρά. Αλλά αυτή τη στιγμή τίποτα δεν έχει συμφωνηθεί. Πρέπει να καταλάβετε πως δεν είναι μια εύκολη απόφαση για τον προπονητή, που είναι ο κορυφαίος της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια. Ο κόσμος μιλάει για δύο τίτλους, όμως δεν είναι μόνο αυτό. Τη σεζόν του κορωνοϊού η ομάδα του ήταν κυρίαρχη και πριν από αυτή έφτασε στον τελικό. Δεν θυμάμαι στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague κάποιον άλλον προπονητή που σε τέσσερα χρόνια έχει πρακτικά τρεις τίτλους και έναν τελικό. Τώρα αυτός ο προπονητής, στο τέλος του κύκλου του, πρέπει να διαλέξει μια άλλη δουλειά. Φυσικά, υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον. Ο Παναθηναϊκός έχει τεράστιο όνομα, μεγάλη ιστορία, σπουδαίους οπαδούς. Επιπλέον, η Αθήνα και η Ελλάδα ξέρεις πώς είναι. Ο μεσογειακός τρόπος ζωής είναι κάτι ξεχωριστό. Όμως, στο μπασκετικό κομμάτι, ο Παναθηναϊκός δείχνει αρκετά κακός αυτή τη στιγμή. Δεν παίζει στο Top-8 τα τελευταία χρόνια. Επίσης, η μεγαλύτερη δύναμη του Παναθηναϊκού ήταν το κοινό του. Όπως γνωρίζω, στα κάποια πρόσφατα παιχνίδια της Euroleague έχουν τον ίδιο αριθμό εισιτηρίων που έχουν ο Άρης και το Περιστέρι στους κρίσιμους αγώνες τους, περίπου 2.000. Αυτή είναι μια πολύ κρίσιμη στιγμή. Συνολικά, υπάρχουν θετικά και αρνητικά, αλλά σίγουρα αυτή είναι μια ιστορία που δημιουργεί πρόκληση για έναν προπονητή, αλλά έχει και ρίσκο
Για Παπαπέτρου:
Από την άλλη πλευρά, υπήρχαν πολλές φήμες ότι συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό. Μπορώ να σας πω ότι δεν έχουμε μιλήσει για αυτό ούτε 1 δευτερόλεπτο. Όπως εξήγησα και πιο πριν, δεν μπορώ να μιλήσω αν δεν ξέρω τον προπονητή. Είμαστε σε ένα σημείο της σεζόν που και εκείνος και η Παρτιζάν τα πηγαίνουν περίφημα. Θα ήταν εμπόδιο να μιλήσουμε για κάτι άλλο. Τα πάντα μπορούν να περιμένουν έναν μήνα. Δεν είναι ωραίο για τον κόσμο να διαβάζει κάτι τέτοιο και να πει: "ΟΚ, ο Παπαπέτρου σκέφτεται τον Παναθηναϊκό". Δεν είναι αληθές αυτό. Δεν έχουμε μιλήσει ούτε 1 δευτερόλεπτο για αυτό. Περιμένουμε να τελειώσουν όλα σε έναν μήνα. Με την ποιότητά του είμαι σίγουρος πως θα έχει επιλογές».
Ξέρει ότι δεν είναι καλύτερος από αυτούς και αν δεν το ξέρει αυτός το ξέρει ο μάνατζερ του.τουλουμπα έγραψε: ↑Τετ Απρ 19, 2023 5:11 pmε ας ερθει και με την αποδοση του να παρει αυτος τους χρονους των αλλων
μια χαρα θα παιζει οσο του αναλογει για εκει ειναι αυτη την στιγμη κανα 10λεπτο για ομαδα που θελει να παει φ4
ενας αμερικανος τετοιας αξιας δεν θα ελεγε ποτε α ξερεις επαιζα στην πρωην ομαδα μου 15 λεπτα οποτε τωρα θελω να παιζω οπωσδηποτε 16
Είναι σαν να πεις γιατί ο Βεζένκοφ θέλει ρόλο στο nba για να πάει, ας παει στους Μπακς πίσω από Γιάννη και Πόρτις και αν μπορεί ας τους φάει τον χρόνο.
Αν μπορεί να βρει συμβόλαιο στην Ευρωλίγκα και να παίζει γιατί να πάει σε ομάδα που δεν θα παίζει.
Εκτός αν του δώσεις τόσο περισσότερα από άλλους που θα τον έχουν να παίζει που πει δε μαμιέται ας φαω δυο χρόνια πάγκο ή δεν έχει καμία άλλη πρόταση.
Γιατί κατά τα λοιπά ουτε κοιμόταν με τη φανέλα του Διαμαντίδη πάνω από το κρεβάτι ούτε έχει να περιμένει να τον εξελίξει ο νέος προπονητής, 30 χρονών είναι.
0
-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πες του οτι παλι καλα που διάλλεξε και ο Αρτζι καποιους γιατι οσους εφερε ο Ραντονιτς ηταν για τα μπαζα. Ή ουτε ουολτερς-ντερικ διαλεξε? Με βαση αυτα που λεει και τον Αντριους αυτος τον εφερε.pan24 έγραψε: ↑Τετ Απρ 19, 2023 5:19 pmΈσκασε συνέντευξη Ραζνάτοβιτς στο sdna.
Για τον Ράντονιτς:Λέει ότι ούτε η φυγή Νέντοβιτς ούτε η φυγή Παπαπέτρου ήταν επιλογή Ράντονιτς επίσης δεν ήταν επιλογή του η απόκτηση Γκουντάιτις-Γκριγκόνις.Δυστυχώς, στις πρώτες τρεις μέρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου, η ιδέα που είχε για τον Παναθηναϊκό είχε φύγει. Πρώτα, ήταν σημαντικό να έχουμε Έλληνες παίκτες για κάποιον λόγο. Γνωρίζαμε πως ο Παπαπέτρου έχει συμβόλαιο, αλλά μετά τον αποδέσμευσαν. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες "ποιος, πού, πότε, γιατί", αλλά όλα ήταν εναντίον του. Ο Παπαγιάννης ήταν ο μόνος σοβαρός Έλληνας παίκτης, που θα μπορούσε να βοηθήσει τους έξι ξένους. Το δεύτερο σοκ ήταν ο Νέντοβιτς. Ήταν "κλειδί" για την ομάδα και αγαπούσε πολύ τον Παναθηναϊκό. Εκείνη την περίοδο ο Ερυθρός Αστέρας ενδιαφέρθηκε για να υπογράψει μαζί του ένα πολυετές συμβόλαιο. Μοιράστηκα αυτή την πληροφορία με τον Παναθηναϊκό έχοντας στο μυαλό μου σαν ιδέα να επεκτείνουμε το συμβόλαιό του, το οποίο έληγε έναν χρόνο μετά. Αμέσως όλοι νευρίασαν μαζί μου, δεν ξέρω γιατί. Είπαν "μπορεί να φύγει", ο Ερυθρός Αστέρας πλήρωσε το buy out και ο Νέντοβιτς έφυγε. Πριν καλά - καλά ξεκινήσει να δουλεύει είχε μείνει χωρίς δύο "πυλώνες".
Ξεκίνησε να "χτίζει" την ομάδα, για πολλούς παίκτες που ήθελε δεν υπήρχαν τα χρήματα. Από εκεί και πέρα, για παράδειγμα, πίεσα πολύ για τον Πετρούσεφ. Γνωρίζαμε την κατάσταση στη Σερβία και προτιμούσαμε να αγωνιστεί στο εξωτερικό, αν και άρεσε στον Ερυθρό Αστέρα και στην Παρτιζάν. Αστειεύονταν, γελούσαν με το στυλ "ποιος είναι ο Πετρούσεφ;". Η ομάδα "χτίστηκε" εντελώς διαφορετικά σε σχέση με όσα είχαμε συζητήσει στην αρχή. Αντί για δυο - τρεις σκληρούς Γιουγκοσλάβους, που θα έπαιζαν άμυνα, υπέγραψαν πολλούς Αμερικανούς και δύο πολύ soft Λιθουανούς. Παρεμπιπτόντως, είχαν νευριάσει μαζί μου μετά την αποχώρηση του Νέντοβιτς και δεν συμμετείχα συμμετείχα σε καμία μεταγραφή, γιατί ήμουν σε κάποιου είδους black list. Τους βοήθησα αργότερα με τον Ντουέιν Μπέικον. Όταν τελείωσε όλο αυτό είπα στον Ντέγιαν: "Δεν έχετε ελπίδα να επιβιώσετε". Ήταν θέμα χρόνου απλά το πώς και το πότε θα γίνει. Όλη η σεζόν είχε προκαθοριστεί από το καλοκαίρι. Τώρα πολλοί μπορεί να πουν ότι τα αγγλικά του είναι κακά ή το ένα ή το άλλο. Αυτά ήταν τα ίδια αγγλικά που του έφεραν όλους τους τίτλους, ακόμα και στην Μπάγερν Μονάχου. Το πρόβλημα είναι ότι δεν τον άφησαν να είναι ο Ντέγιαν Ράντονιτς. Πολλές φορές βλέπουν οι ομάδες κάποιους παίκτες που παίζουν με την μπάλα και τους υπογράφουν γιατί τους αρέσουν όσα κάουν και μετά την επόμενη σεζόν βάζουν αυτούς τους παίκτες σε έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο. Τους λέω: "Τον υπογράψατε για έναν λόγο και μετά του δώσατε έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο". Αυτό συνέβη με τον Ντέγιαν Ράντονιτς.
Πρέπει να πω πως όσα σου είπα έγιναν χωρίς να τα γνωρίζει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Δεν συμμετείχε καθόλου σε όλα αυτά. Όταν ολοκληρώθηκαν όλα αυτά και μιλήσαμε ήταν έκπληκτος, σχεδόν σοκαρισμένος. Είμαι σίγουρος πως αν είχε εμπλακεί εκείνος, η κατάσταση θα ήταν πολύ καλύτερη. Όμως, γενικότερα, για αυτό που συνέβη στον Ντέγιαν Ράντονιτς είναι 100% υπεύθυνη η ομάδα και πιστεύω πως από όσα σου είπα εξήγησα την κατάσταση και ακούγομαι λογικός. Αν υπογράψεις ένα συμβόλαιο και αύριο χάσεις τον Παπαπέτρου και τον Νέντοβιτς δεν μπορείς να αποζημιωθείς. Επίσης, έφυγε και ο Κασελάκης. Δεν ήταν ένας big-time παίκτης, αλλά δεν μπορούσες να βρεις Έλληνες σαν εκείνον, όπως έδειξε και στο Περιστέρι. Άρα, αυτή είναι η αληθινή ιστορία. Δεν την λέω για να προστατεύσω τον Ράντονιτς από τον Τύπο, δεν μας απασχολούν αυτά. Θέλω να καταλάβει ο κόσμος τι συνέβη και γιατί δεν πέτυχε εκείνος. Αυτή είναι η ιστορία.
Για ΑταμάνΦαίνεται ότι ισχύει για σοβαρές συζητήσεις αλλά κοιτάει και άλλα.Πάντα αποφεύγω να μιλάω κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Συζητάμε πολύ σοβαρά. Αλλά αυτή τη στιγμή τίποτα δεν έχει συμφωνηθεί. Πρέπει να καταλάβετε πως δεν είναι μια εύκολη απόφαση για τον προπονητή, που είναι ο κορυφαίος της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια. Ο κόσμος μιλάει για δύο τίτλους, όμως δεν είναι μόνο αυτό. Τη σεζόν του κορωνοϊού η ομάδα του ήταν κυρίαρχη και πριν από αυτή έφτασε στον τελικό. Δεν θυμάμαι στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague κάποιον άλλον προπονητή που σε τέσσερα χρόνια έχει πρακτικά τρεις τίτλους και έναν τελικό. Τώρα αυτός ο προπονητής, στο τέλος του κύκλου του, πρέπει να διαλέξει μια άλλη δουλειά. Φυσικά, υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον. Ο Παναθηναϊκός έχει τεράστιο όνομα, μεγάλη ιστορία, σπουδαίους οπαδούς. Επιπλέον, η Αθήνα και η Ελλάδα ξέρεις πώς είναι. Ο μεσογειακός τρόπος ζωής είναι κάτι ξεχωριστό. Όμως, στο μπασκετικό κομμάτι, ο Παναθηναϊκός δείχνει αρκετά κακός αυτή τη στιγμή. Δεν παίζει στο Top-8 τα τελευταία χρόνια. Επίσης, η μεγαλύτερη δύναμη του Παναθηναϊκού ήταν το κοινό του. Όπως γνωρίζω, στα κάποια πρόσφατα παιχνίδια της Euroleague έχουν τον ίδιο αριθμό εισιτηρίων που έχουν ο Άρης και το Περιστέρι στους κρίσιμους αγώνες τους, περίπου 2.000. Αυτή είναι μια πολύ κρίσιμη στιγμή. Συνολικά, υπάρχουν θετικά και αρνητικά, αλλά σίγουρα αυτή είναι μια ιστορία που δημιουργεί πρόκληση για έναν προπονητή, αλλά έχει και ρίσκο
Για Παπαπέτρου:Από την άλλη πλευρά, υπήρχαν πολλές φήμες ότι συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό. Μπορώ να σας πω ότι δεν έχουμε μιλήσει για αυτό ούτε 1 δευτερόλεπτο. Όπως εξήγησα και πιο πριν, δεν μπορώ να μιλήσω αν δεν ξέρω τον προπονητή. Είμαστε σε ένα σημείο της σεζόν που και εκείνος και η Παρτιζάν τα πηγαίνουν περίφημα. Θα ήταν εμπόδιο να μιλήσουμε για κάτι άλλο. Τα πάντα μπορούν να περιμένουν έναν μήνα. Δεν είναι ωραίο για τον κόσμο να διαβάζει κάτι τέτοιο και να πει: "ΟΚ, ο Παπαπέτρου σκέφτεται τον Παναθηναϊκό". Δεν είναι αληθές αυτό. Δεν έχουμε μιλήσει ούτε 1 δευτερόλεπτο για αυτό. Περιμένουμε να τελειώσουν όλα σε έναν μήνα. Με την ποιότητά του είμαι σίγουρος πως θα έχει επιλογές».Ξέρει ότι δεν είναι καλύτερος από αυτούς και αν δεν το ξέρει αυτός το ξέρει ο μάνατζερ του.τουλουμπα έγραψε: ↑Τετ Απρ 19, 2023 5:11 pm
ε ας ερθει και με την αποδοση του να παρει αυτος τους χρονους των αλλων
Επισης για Νεντο τι ανανεωση να του κανεις οταν ειχε ηδη δυο αποτυχημενες σεζον στην ομαδα? Αν ηθελε να μεινει ας εμενε, αυτος διαλεξε να φυγει με χρηση του ορου του. Και ισα ισα που πηραμε και καλυτερο παικτη στη θεση του.
Για τον ρολο του Μαντζουκα τι εχει να πει? Που εβαζε 4αρι τον Καλαιτζακη? Τον Πονιτκα ποιος τον εφερε? Ή επειδη επαιζε καλα δεν λεμε ποιος τον εφερε, γιατι με βαση τα λεγομενα του δεν ειχε λογο για καμια μεταγραφη.
1
1

- τουλουμπα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
ο ραζ λεει την μιση αληθεια
σιγουρα φταιει ο πεδουλακης και ο πεδουλακισμος που επικρατει μεσα στην ομαδα
ποιος νορμαλ ανθρωπος δεν θα ηθελε στην ομαδα τον νεντο και τον παπαπετρου και ας χαλουσαν την χημεια της επιθεσης
ενω οι εναλλακτικες ειναι πολυ χειροτερες
αλλα η αλλη μιση αληθεια ειναι οτι ο ραντο ηξερε απτην αρχη οτι τις μεταγραφες θα τις εκανε ο μεγας σκαουτερ αργυρης
ποιος νορμαλ ανθρωπος δεν θα ηθελε στην ομαδα τον νεντο και τον παπαπετρου και ας χαλουσαν την χημεια της επιθεσης

αλλα η αλλη μιση αληθεια ειναι οτι ο ραντο ηξερε απτην αρχη οτι τις μεταγραφες θα τις εκανε ο μεγας σκαουτερ αργυρης
0
- τουλουμπα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Πες του οτι παλι καλα που διάλλεξε και ο Αρτζι καποιους γιατι οσους εφερε ο Ραντονιτς ηταν για τα μπαζα. Ή ουτε ουολτερς-ντερικ διαλεξε? Με βαση αυτα που λεει και τον Αντριους αυτος τον εφερε.
Επισης για Νεντο τι ανανεωση να του κανεις οταν ειχε ηδη δυο αποτυχημενες σεζον στην ομαδα? Αν ηθελε να μεινει ας εμενε, αυτος διαλεξε να φυγει με χρηση του ορου του. Και ισα ισα που πηραμε και καλυτερο παικτη στη θεση του.
Για τον ρολο του Μαντζουκα τι εχει να πει? Που εβαζε 4αρι τον Καλαιτζακη? Τον Πονιτκα ποιος τον εφερε? Ή επειδη επαιζε καλα δεν λεμε ποιος τον εφερε, γιατι με βαση τα λεγομενα του δεν ειχε λογο για καμια μεταγραφη.
[/quote]
κανεναν δεν διαλεξε,δεν ειχε τον ρολο να κανει μεταγραφες
γιαυτο φταιει που δεχτηκε να ερθει εξ αρχης και να του κανει τις μεταγραφες ο πεδουλακης
ποιος σοβαρος προπονητης θα δεχοταν κατι τετοιο
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δηλαδη ο Αρτζι ηξερε οτι ο Νεντο θα δεχθει προταση απο Ερυθρο με συμβολαιαρα συν 300 χιλ μπαι αουτ, ενω μεχρι και 2 μηνες πριν επαιζε με πιο ακριβο ξενο τον Ααρον Ουαιτ με 300 χιλ συμβολαιο.τουλουμπα έγραψε: ↑Τετ Απρ 19, 2023 5:36 pmο ραζ λεει την μιση αληθεια
ποιος νορμαλ ανθρωπος δεν θα ηθελε στην ομαδα τον νεντο και τον παπαπετρου και ας χαλουσαν την χημεια της επιθεσηςενω οι εναλλακτικες ειναι πολυ χειροτερες
Το ιδιο και με Παπαπετρου, αυτος τον εδιωξε ενω ειχε ηδη συμβολαιο και ηταν και Ελληνας και ενω δεν ειχε ακουστει τιποτα ηρθε πολυ καλη προταση απο Παρτιζαν και εφυγε. Ασε που τοτε ελεγαν οτι του χρωστουσαμε κατι χρηματα και ουσιαστικα ειπε ο Παπι οτι μην μου τα δινετε αλλα αφηστε με ελευθερο. Επιλογη του ηταν μαλλον ετσι οπως ειπαν τα γεγονοτα.
Επισης εσυ δεν ελεγε οτι 1 μυριο στο Παπαπετρου ηταν πολλα? Εδω ελεγες οτι ο Παπαγιαννης μετα απο μια σεζον περσι που ηταν στους κορυφαιους σεντερ της Ευρωλιγκας οτι δεν κανει ουτε για Α1.
Τελος, ο Ραντο εκανε τις δυο χειροτερες μεταγραφες φετος στην ομαδα, Ουολτερς-Ντερικ. Ή μηπως ουτε αυτες εκανε?
[/quote]
κανεναν δεν διαλεξε,δεν ειχε τον ρολο να κανει μεταγραφες
γιαυτο φταιει που δεχτηκε να ερθει εξ αρχης και να του κανει τις μεταγραφες ο πεδουλακης
ποιος σοβαρος προπονητης θα δεχοταν κατι τετοιο
[/quote]
Και γιατι τοτε ο Ραζ δεν ειπε τιποτα για τα παρταλια Ουολτερς-Ντερικ? Τουλαχιστον ο Γκουντα με 400 χιλ ηταν ο βασικος μας σεντερ φετος και πηρε και ματσακια, ενω ο Γκριγκο ειναι πολυ ποιοτικος παικτης που δεν τον εκμεταλλευτηκε καθολου ο Σερβος κλοουν. Για αυτους ηξερε να πει, αλλα για τις επιλογες Ραντο οχι ε?
Μονα ζυγα δικα σου

0
- τουλουμπα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
γενικα ο αρτζι δεν ηξερε τι του γινοταν σε ολα τα θεματαTracy Mac έγραψε: ↑Τετ Απρ 19, 2023 5:40 pmΔηλαδη ο Αρτζι ηξερε οτι ο Νεντο θα δεχθει προταση απο Ερυθρο με συμβολαιαρα συν 300 χιλ μπαι αουτ, ενω μεχρι και 2 μηνες πριν επαιζε με πιο ακριβο ξενο τον Ααρον Ουαιτ με 300 χιλ συμβολαιο.τουλουμπα έγραψε: ↑Τετ Απρ 19, 2023 5:36 pmο ραζ λεει την μιση αληθεια
ποιος νορμαλ ανθρωπος δεν θα ηθελε στην ομαδα τον νεντο και τον παπαπετρου και ας χαλουσαν την χημεια της επιθεσηςενω οι εναλλακτικες ειναι πολυ χειροτερες
Το ιδιο και με Παπαπετρου, αυτος τον εδιωξε ενω ειχε ηδη συμβολαιο και ηταν και Ελληνας και ενω δεν ειχε ακουστει τιποτα ηρθε πολυ καλη προταση απο Παρτιζαν και εφυγε. Ασε που τοτε ελεγαν οτι του χρωστουσαμε κατι χρηματα και ουσιαστικα ειπε ο Παπι οτι μην μου τα δινετε αλλα αφηστε με ελευθερο. Επιλογη του ηταν μαλλον ετσι οπως ειπαν τα γεγονοτα.
Επισης εσυ δεν ελεγε οτι 1 μυριο στο Παπαπετρου ηταν πολλα? Εδω ελεγες οτι ο Παπαγιαννης μετα απο μια σεζον περσι που ηταν στους κορυφαιους σεντερ της Ευρωλιγκας οτι δεν κανει ουτε για Α1.
Τελος, ο Ραντο εκανε τις δυο χειροτερες μεταγραφες φετος στην ομαδα, Ουολτερς-Ντερικ. Ή μηπως ουτε αυτες εκανε?
εγω ημουν εναντια στην φυγη του νεντο και του παπαπετρου καθως εγραφα οτι ειναι 2 απτους 3 παιχτες ευρωλιγκας που ειχαμε
ο αλλος ηταν ο χεζονια που φυσικα δεν εκανε και αυτος για την ομαδα γιατι δεν μοιραζε πασες στην επιθεση και βαριοταν να παιξει αμυνα συμφωνα με τους πεδουλακιστες
ο παπαπετρου βεβαια στο τελος δεν ηθελε να παιζει στην ομαδα για λογους που αυτος και η ομαδα ξερει και εγω μονο μπορω να φανταστω
του χρονου ειμαι σιγουρος οτι θα θελει σαν τρελος να ερθει ξανα
0
- pan24
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η αλήθεια είναι πάντως ότι ποτέ δεν είδαμε αυτό που είχε στο μυαλό του ο Ράντονιτς.Tracy Mac έγραψε: ↑Τετ Απρ 19, 2023 5:33 pmΠες του οτι παλι καλα που διάλλεξε και ο Αρτζι καποιους γιατι οσους εφερε ο Ραντονιτς ηταν για τα μπαζα. Ή ουτε ουολτερς-ντερικ διαλεξε? Με βαση αυτα που λεει και τον Αντριους αυτος τον εφερε.pan24 έγραψε: ↑Τετ Απρ 19, 2023 5:19 pmΈσκασε συνέντευξη Ραζνάτοβιτς στο sdna.
Για τον Ράντονιτς:
Λέει ότι ούτε η φυγή Νέντοβιτς ούτε η φυγή Παπαπέτρου ήταν επιλογή Ράντονιτς επίσης δεν ήταν επιλογή του η απόκτηση Γκουντάιτις-Γκριγκόνις.
Για Αταμάν
Φαίνεται ότι ισχύει για σοβαρές συζητήσεις αλλά κοιτάει και άλλα.
Για Παπαπέτρου:
Ξέρει ότι δεν είναι καλύτερος από αυτούς και αν δεν το ξέρει αυτός το ξέρει ο μάνατζερ του.
Ο Νέντοβιτς συμβόλαιο είχε, απ'ότι καταλαβαίνω όταν ο Ραζνάτοβιτς είπε στην ομάδα ότι είχε πρόταση από τον Ερυθρό θεώρησαν ότι τους εκβιάζει ή ότι μπλοφάρει και είπαν φύγε. Και έφυγε.
Δηλαδή αν αντί για τον Γκριγκόνις είχε τον Νέντοβιτς(αντίστοιχα κακός αμυντικός αλλά καλύτερος στην προσωπική φάση επιθετικά, που ξέρουμε οτι ο Ράντονιτς δεν έχει πολύπλοκα επιθετικά συστήματα) και τον Άντριους ή κάποιον άλλο καλό αμυντικο η περιφέρεια πιθανώς θα ήταν αλλιώς.
Επίσης στους ψηλούς, αν είχε τον Πετρούσεφ που ήθελε αντί του Γκουντάιτις(και είχε δίκιο εδώ, κάνει σούπερ σεζόν ο Πετρούσεφ) ή πιο μετά το 4αρι που ήθελε αντί του Μπέικον θα ήταν αλλιώς και στους ψηλούς.
Τον Μαντζούκα ήταν φανερό ότι λανθασμένα όπως φαίνεται δεν τον πίστευε καθόλου, για αυτό ήθελε εξαρχής 5αρι που παίζει και 4 και όταν δεν έκατσε αυτό ήθελε 4αρι αντί Μπέικον.
Για τον Πονίτκα θεωρώ συμφωνούσε γιατί τον είδε σαν παρόμοιων χαρακτηριστικών παίκτη με τον Παπαπέτρου.
Ο Ράντονιτς δεν είναι κανένας τοπ προπονητής αλλά δεν είναι και τραχανοπλαγιάς τόσα χρόνια προπονεί Ευρωλίγκα.
Ομάδα που φέρνει 2-3 παίκτες ο προπονητής, 2-3 ο τεχνικός διευθυντής, μερικοί που υπάρχουν ήδη και μένουν αναγκαστικά και φέρνει και 2-3 ο πρόεδρος πάντα πάτο θα πηγαίνει...
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σε αυτο συμφωνω απολυτα και για αυτο και τσαντιζομαι διαχρονικα με το πλανο που εχουμε ως ομαδα. Αλλα ταυτοχρονα τσαντιζομαι και με τους εκάστωτε προπονητες που τα δεχονται ολα αυτα ενω ξερουν που ερχονται. Ο Ραζνατοβιτς οπως τα λεει ουσιαστικα ηταν σαν να ειπε οτι δεν ηξερε που ερχοταν ο Ραντο, αφου μεσα σε τρεις μερες εχασε πασα ιδεα για την ομαδα.pan24 έγραψε: ↑Τετ Απρ 19, 2023 5:56 pmΗ αλήθεια είναι πάντως ότι ποτέ δεν είδαμε αυτό που είχε στο μυαλό του ο Ράντονιτς.Tracy Mac έγραψε: ↑Τετ Απρ 19, 2023 5:33 pm
Πες του οτι παλι καλα που διάλλεξε και ο Αρτζι καποιους γιατι οσους εφερε ο Ραντονιτς ηταν για τα μπαζα. Ή ουτε ουολτερς-ντερικ διαλεξε? Με βαση αυτα που λεει και τον Αντριους αυτος τον εφερε.
Ο Νέντοβιτς συμβόλαιο είχε, απ'ότι καταλαβαίνω όταν ο Ραζνάτοβιτς είπε στην ομάδα ότι είχε πρόταση από τον Ερυθρό θεώρησαν ότι τους εκβιάζει ή ότι μπλοφάρει και είπαν φύγε. Και έφυγε.
Δηλαδή αν αντί για τον Γκριγκόνις είχε τον Νέντοβιτς(αντίστοιχα κακός αμυντικός αλλά καλύτερος στην προσωπική φάση επιθετικά, που ξέρουμε οτι ο Ράντονιτς δεν έχει πολύπλοκα επιθετικά συστήματα) και τον Άντριους ή κάποιον άλλο καλό αμυντικο η περιφέρεια πιθανώς θα ήταν αλλιώς.
Επίσης στους ψηλούς, αν είχε τον Πετρούσεφ που ήθελε αντί του Γκουντάιτις(και είχε δίκιο εδώ, κάνει σούπερ σεζόν ο Πετρούσεφ) ή πιο μετά το 4αρι που ήθελε αντί του Μπέικον θα ήταν αλλιώς και στους ψηλούς.
Τον Μαντζούκα ήταν φανερό ότι λανθασμένα όπως φαίνεται δεν τον πίστευε καθόλου, για αυτό ήθελε εξαρχής 5αρι που παίζει και 4 και όταν δεν έκατσε αυτό ήθελε 4αρι αντί Μπέικον.
Για τον Πονίτκα θεωρώ συμφωνούσε γιατί τον είδε σαν παρόμοιων χαρακτηριστικών παίκτη με τον Παπαπέτρου.
Ο Ράντονιτς δεν είναι κανένας τοπ προπονητής αλλά δεν είναι και τραχανοπλαγιάς τόσα χρόνια προπονεί Ευρωλίγκα.
Ομάδα που φέρνει 2-3 παίκτες ο προπονητής, 2-3 ο τεχνικός διευθυντής, μερικοί που υπάρχουν ήδη και μένουν αναγκαστικά και φέρνει και 2-3 ο πρόεδρος πάντα πάτο θα πηγαίνει...
Η ομαδα που ηθελε ο Ραντο με βαση αυτα που εχουν βγει ειναι η εξης:
1. Ουολτερς-Λι (καλυτερο απο Λι δεν εφερνε με την καμια)
2. Νεντο-Αντριους
3. Παπαπετρου-Καλαιτζακια
3-4 Μαντζουκα
4. Ντερικ-Λειμαν
5. Παπαγιαννη-Πετρουσεφ
Δεν νομιζω να πηγαιναμε και αρκετα καλυτερα παντως, καθως ο Παπαπετρου θα ηταν χειροτερος ακομα και απο τις προηγουμενες σεζον με Νεντο μαζι (οπως βλεπουμε και απο την πορεια του φετος στην Παρτιζαν, αλλα και το οτι ειχε πεσει κατακορυφα μεσα στην τελευταια του σεζον με εμας). Ασε που στους ψηλους δεν θα επαιζε παλι κανενας αμυνα, ενω στους κοντους ελπιζαμε σε Αντριους-Λι να παιζουν αμυνα. Βεβαια λεμε για Αντριους αλλα και στη φετινη ομαδα θα μπορουσε να παιζε αλλα εγινε οτι εγινε.
Μονη επιλογη να μας εβγαινε ο Πασκαλ παικταρα, αλλα με τα αν δεν κανουμε ομαδα.
Σε καμια περιπτωση ο Ραντο δεν ειναι για πεταμα, αλλα ειναι προπονητης Ευρωλιγκας. Παντως σε εμας ηταν ο χειροτερος προπονητης που εχει περασει στην ομαδα, βαση του τι ομαδα ειχε, τι μπατζετ και τι αποτελεσματα εφερε. Ακομα και ο Πριφτης που εκανε εγκληματα στον σχεδιασμο (μακραν ο χειροτερος προπονητης σε αυτο το θεμα που ισως περασε απο την Ευρωλιγκα), προπονητικα εδειξε αρκετα καλυτερα πραγματα απο Ραντο.
0
-
- Reactions: 824
- Προειδοποιήσεις:
1
Η είδηση που βγήκε είναι ότι θα γυρίσει ο σιμονοβιτς αποτι κατάλαβα στην Ευρώπη, και θα είναι ο νεος μούσα. Είναι 4-5αρι. Πιστεύω ότι θα τον χτυπήσουμε τον συγκεκριμένο μαζί με Αταμαν, Παπαπετρου, Κώστα, Βιλντοζα, Καμπατσο, Μητρου-Λονγκ. Συν τους Μαντζούκα, Αγραβάνη, Παπαγιαννη, Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, Λι,Τομας, Μπέικον.
1
1

-
- Reactions: 248
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1