Παντως στη παραπάνω 3αδα το μόνο που με ενοχλεί ειναι ο ΔΓ.
Συμφωνω και δυστυχώς είναι και ο μόνος που θα μακροημερεύσει. Ο Μπετσίροβιτς δεν ξέρω τι βιογραφικό έχει.
Δεν τη καταλαβαίνω τη γκρίνια για Αταμαν.. δηλαδή ποιον θέλετε? Λασο, Σάρας, Τσαβι, Ζοτς δεν έρχονται!
Δεν είπαμε ότι έρχονται, είπαμε ότι συμφωνούμε ότι είναι χειρότερη επιλογή από αυτούς. Προφανώς καλύτερη από μη Ευρωλιγκάτους.
Να πάρουμε κάποιον χειρότερο του Τουρκου απλά επειδή είναι ψώνιο ο Αταμαν? Ή δεν σέβεται τη τωρινή του ομαδα? Χορτάσαμε καλα παιδια Πριφτη, Βοβορα και Ραντονιτς, ας δούμε και κάτι άλλο!
Δεν είπαμε να πάρουμε κάποιον άλλον, αλλά όπως γράφονται τα θετικά του Αταμάν θα γράφονται και τα αρνητικά, δεν είμαστε και στην Πιονγιάνγκ! Ε ναι και ψώνιο είναι και φάουλ είναι η συμπεριφορά απεναντι στη νυν ομάδα του, εμένα αν το έκανε στη δική μου ομάδα θα του έριχνα γιούχα, έχει συμβόλαιο και πληρώνεται για να προπονεί όχι να βγαίνει να λέει ότι θα κάνει το νέο Ομπράντοβιτς σε άλλη ομάδα πριν τα πλεϊ οφ.
Αν μείνουμε στο μπασκετικό κομμάτι, αγωνιστικές αναλύσεις, προτάσεις για ροστερ κλπ νομίζω θα ναι πολύ πιο ευχάριστη και η συζήτηση απτο να υπάρχει στο τοπικ μια μόνιμη γκρίνια.
ΚΑλά δεν είναι γκρίνια να αναφέρονται τα συν και τα πλην. Και προσωπικά πιο χρήσιμο το βρίσκω από τις ονειρώξεις ρόστερ.
ΥΓ. Τα 15 χρονια στη γιουρολιγκ ποτε τα έφτασε ο Αταμαν?
Σιένα 2002-3 που βγήκε τρίτος με Φορντ, Κακιούζη, Τουρκσάν, Βούκσεβιτς, Θόρντον, ομαδάρα
Μετά 3 χρονιές Ούλκερ
Μια τραγική χρονιά στη Μπολόνια
Δυο χάλια χρονιές στην Εφές
3 στη Γαλατά
και 5 σούπερ επιτυχημένες στην Εφές (ε η φετινή ήταν σούπερ αποτυχία, αλλά λεπτομέρεια στο σύνολο)
Σύνολο 15 αν δε μετράω κάτι λάθος.