Καταρχήν το τι κάνουν οι Αγγελόπουλοι και ο Γιαννακόπουλος στις εταιρίες τους, στα οικογενειακά τους, σε συζήτηση για την Ευρωλίγκα δεν νομίζω ότι έχει και πολύ σχέση. Οπότε ας μην το συνεχίσουμε.
Από κει και πέρα. Διαβάζοντας διαρροές, ρεπορτάζ, non papers κλπ νομίζω ότι δεν έχουμε πάρει την σωστή πληροφόρηση. Ούτε καν διαβάζοντας όλα τα site μαζί.
Στην διαφωνία που είχε ο Παναθηναϊκός στο πως να προχωρήσουν στην επόμενη σεζόν χωρίς να ξέρουν τι ζημιές έχουν, νομίζω ότι ΚΑΘΕ εταιρία, ΚΑΘΕ κλάδου, ΚΑΘΕ αντικειμένου, πόσω μάλλον μια εταιρία που με βάση την χώρα που δραστηριοποιείται έχει εντελώς διαφορετικά κριτήρια από μία άλλη που συνεργάζεται και συναγωνίζεται και έχει ευνοϊκότερα δεδομένα, είναι θεμιτό να τεθεί. Έχει κανείς αντίθετη άποψη σε αυτό?? Τώρα τις φανφάρες περί αποχώρησης δεν τις λαμβάνω σοβαρά υπόψιν μου. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Κανείς δεν σε κρατάει. Πλήρωσε την ρήτρα και φύγε. Τα πομπώδη σχόλια είναι για το θεαθήναι...
Επίσης γράφουν τα site 10-1 η απόφαση. Ωραία. Σήμερα η Μπαρτσελόνα δήλωσε ότι ήθελε να συνεχίσει την διοργάνωση. Μάλιστα οι τελευταίες δηλώσεις του συλλόγου ήταν πως αν ήταν να επιλέξουν ανάμεσα σε ACB και Ευρωλίγκα θα διάλεγαν την Ευρωλίγκα. Τώρα θα παίξουν ACB..

Σαν συνολική εικόνα πάντως η διοργάνωση δεν έχει καμία σοβαρότητα. Η απορία πολλών που διαβάσα στα social ή σε άρθα ειδικά για τον διακανονισμό των παικτών είναι άδικη? Η έλλειψη και η απουσία πλάνου για τις ζημιές είναι σοβαρή? Ή αντε και παραπληροφορήθηκα και γω και υπάρχει πλάνο. Που είναι? Γιατί να υπάρχει ερώτημα στη γ.σ. και να μην απαντάτε?
Προσωπικά δεν βλέπω αυτό που γράφουν πολλοί ότι είναι η αρχή του τέλους. Ποια Fiba? Επειδή πήγε η Μπιλμπάο και η Νταρούσαφακα? Ωστόσο είναι πολλά τα κακώς κείμενα και ακόμα δεν βλέπω να γίνεται δουλειά για να διορθωθούν. όχι μόνο για τα έσοδα. Ακόμα και για την εικόνα που βγαίνει προς τα έξω...