Cleveland Cavaliers (4) vs New York Knicks (5)
Συντονιστής: Captains
- SteveNashidis
- Reactions: 3660
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

- ssoulliss
- Reactions: 3996
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δύσκολη η σειρά. Αν βοηθήσει ο Rubio από τον πάγκο και είναι καλά οι Mitchell και Garland τότε νομίζω ότι οι Knicks θα μείνουν με την προσπάθεια. Από την άλλη ποιος μπορεί να εμπιστευτεί τον Mitchell ότι μπορεί να ηγηθεί, ειδικά μετά τα περυσινά χάλια στη Utah;
Για τους Knicks αν ο Barrett κάνει μεγάλη σειρά, πιστεύω ότι μπορουν να ελπίζουν στην πρόκριση. Τον Brunson δεν τον φοβάμαι είναι παίκτης μεγάλων αγώνων και θα πάει καλά και εφόσον ο Randle είναι καλά τότε θα δούμε ωραία σειρά. Σε σειρές δεν έχω καμμία εμπιστοσύνη στον Thibodeau μπορεί να τα κάνει σ
α, άνετα και γρήγορα. 
Για τους Knicks αν ο Barrett κάνει μεγάλη σειρά, πιστεύω ότι μπορουν να ελπίζουν στην πρόκριση. Τον Brunson δεν τον φοβάμαι είναι παίκτης μεγάλων αγώνων και θα πάει καλά και εφόσον ο Randle είναι καλά τότε θα δούμε ωραία σειρά. Σε σειρές δεν έχω καμμία εμπιστοσύνη στον Thibodeau μπορεί να τα κάνει σ

0
- mixalisgate7
- Reactions: 1633
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ωραίο το πρώτο ματς, οι Νικς ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτεροι διάρκεια του αγώνα και δίκαια πήραν τη νίκη. Κλειδί τα επιθετικά ριμπάουντ και η βοήθεια που πήρε από τον πάγκο. Από τους Καβς ο Μίτσελ έκανε τα πάντα σχεδόν μόνος του. Ο μόνος που κάπως βοήθησε ήταν ο Γκάρλαντ. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ραντλ ήταν εξαιρετικός και στο δεύτερο τη σκυτάλη την πήρε ο Brunson.
1
1

- SteveNashidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

-
- Reactions: 1869
- Αγαπημένη θέση: SF, PF
- Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons
- Προειδοποιήσεις:
0
Σημαντική η νίκη αλλά η σειρά έχει ζουμί ακόμη. Δεν χρειάζεται να επαναπαυθουν, αν και ο Θιμπς δεν θα επιτρέψει κάτι τέτοιο.
Υ.Γ θα ήθελα να ήξερα ποια διάνοια σκέφτηκε να φαίνεται στο league pass ποιος προηγείται στην σειρά, όταν έχεις απενεργοποιημένα τα σκορ. Έτσι, μαθαίνεις το αποτέλεσμα θες δε θες και χάνεται η αγωνία στο on demand.
Υ.Γ θα ήθελα να ήξερα ποια διάνοια σκέφτηκε να φαίνεται στο league pass ποιος προηγείται στην σειρά, όταν έχεις απενεργοποιημένα τα σκορ. Έτσι, μαθαίνεις το αποτέλεσμα θες δε θες και χάνεται η αγωνία στο on demand.
0
- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Με αποστόμωσε ο Barrett στο τελευταίο παιχνίδι αλλά δεν πειράζει!
Κομβικό ματς το σημερινό. Αν η Νέα Υόρκη κάνει το 3-1, αγκαλιάζει την πρόκριση. Το Κλίβελαντ πρέπει να αντιπαρέλθει και τη δυνατή έδρα των Knicks, μιας και το Γκάρντεν είναι ηχηρό γήπεδο αλλά έχει το υλικό για να πετύχει την ισοφάριση. Δύσκολα τα προγνωσστικά.

0
- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
2
1
1

Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
- SteveNashidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είχε το 2021 κόσμο αλλά απογοητεύτηκε μ' αυτά που είδε.
Ευτυχώς που πήρε time out το Κλίβελαντ για να ξεκουραστεί λίγο ο Brunson. Μόνο λίγα δευτερόλεπτα έχει βγει στο β' ημίχρονο, θα αφήσει τα κόκαλά του στο Γκάρντεν σήμερα.
Υ.Γ. Θα ήθελα μια φορά να δω ματς σ' αυτό το γήπεδο αλλά με τη φοβία που έχω για τα αεροπλάνα, δεν το βλέπω να συμβαίνει. Η μόνη μου ελπίδα είναι η τεχνητή νοημοσύνη μπας και στείλω το ολόγραμμά μου εκεί!

Υ.Γ. Θα ήθελα μια φορά να δω ματς σ' αυτό το γήπεδο αλλά με τη φοβία που έχω για τα αεροπλάνα, δεν το βλέπω να συμβαίνει. Η μόνη μου ελπίδα είναι η τεχνητή νοημοσύνη μπας και στείλω το ολόγραμμά μου εκεί!

3
3