Από κει και μετά ότι κάνει ο Γκριν φυσικά και είναι φλάγκραντ, τιμωρία, αποκλεισμός αγώνα κλπ. Όλα σωστά στα οποία φυσικά και μέτρησε ο πρότερος μη έντιμος βίος.
Τα ριπλέι είναι μετά τα πρώτα 30 δευτερόλεπτα του παραπάνω βίντεο.
Μου κάνει εντύπωση πάντως ότι στη φάση, ως το αντιαθλητικό του Γκριν δεν τιμωρείται τίποτα από ότι κάνει ο Σαμπόνις. Ο οποίος είναι ήδη πεσμένος, δεν είναι δικαιολογία ότι κρατιέται για να μην πέσει, ξεκάθαρα και εσκεμμένα κρατάει το πόδι του Γκριν και μάλιστα το γραπώνει, το παίρνει αγκαλιά και με τα δύο χέρια.
Το αν μέχρι εκείνη την ώρα ο Γκριν τον παίζει αντιαθλητικά σε κάθε φάση, δεν αποτελεί δικαιολογία, αλίμονο αν ο κάθε διαιτητής σφυρίζει εξισορροπιστικά, "δεν έδωσα το προηγούμενο, δίνω αυτό", ούτε φυσικά και τιμωρείται γιατί μιλάει στο κόσμο, είναι γνωστός καραγκιόζης ο Γκριν χρόνια τώρα.
Αλλά μου κάνει εντύπωση και η συμπαράσταση που είχε ο μισητός κατά τα άλλα Γκριν (για τη συγκεκριμένη φάση πάντα από NBAερς) αλλά και το γεγονός ότι η φάση εξετάζεται από την πειθαρχική επιτροπή, η οποία βγάζει σωστά ποινή για τον Γκριν αλλά τελείως λάδι τον Σαμπόνις.
Στα καθαρά αγωνιστικά, με βάση ότι έχω δει και διαβάσει, απόλυτα δίκαιο το 2-0 ως τώρα, νομίζω οι Γουόριορς χτύπησαν πολύ το πρώτο ματς, εκεί αν ήταν θα έκαναν το μπρέικ και όχι στο δεύτερο. MVP των Κινγκς με διαφορά ο Μάικ Μπράουν, νομίζω ξέρει τους πολεμιστές καλύτερα και από τον Κερ. Όχι νομίζω, έτσι είναι.
Κάθε ένσταση συμφορουμίτη, δεκτή.