2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτο εγραψα και γω, Νιμπο μου θυμιζει. Μια χαρα μου φαινεται σαν παικτης και οντως μπορει να βγει παικταρας, αλλα αν λες οτι θα εχεις 12 μυρια μπατζετ και πας στο σεντερ με αυτη την 3αδα, ε δυσκολα θα κανεις κατι. Εδω η Μπασκονια ειχε πολυ καλους ψηλους, συν ισως τον κορυφαιο ασσο φετος και δεν μπηκε 8αδα, ενω η εφες με 3αδα φωτια στα σεντερ (εστω και πεσμενη πολυ, αλλα ακομα και ο 3ος Ντανστον ειναι πολυ καλυτερος απο Παπατζον-Κωστα φετος), ουτε και αυτη πηγε 8αδα.
1
1

-
- Reactions: 449
- Προειδοποιήσεις:
1
-
- Reactions: 891
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
5
Σημαντικο νεο για του χρονου . Η ομαδα χρειαζεται σοβαρους παικτες , κατι που σιγουρα δεν ειναι ο συγκεκριμενος .Phys87 έγραψε: ↑Πέμ Απρ 27, 2023 8:42 pmhttps://www.eurohoops.net/el/bet-el/149 ... -o-beikon/
Μπέικον ήταν και πάει!
0
-
- Reactions: 248
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Χαιρετισμούς Μπέικον!!!!Καλώς μας ήρθες για να μην μας μείνει ποθημενο lol
Τριετές λένε για Παπαγιάννη.Χωρις ένα δυνατό 4-5αρι δίπλα του και εναν πόιντ που να τον κάνει μάγκα θα κλαίμε τα λεφτά(αλλά θα μου πεις δικά μας είναι;;;; lol )
Αμερικανούς που παίζουν σε Ευρωλίγκα χρειάζεται η ομάδα χωρίς υποχρεώσεις με εθνικες...βλέπε Γουοκαπ lol
Τριετές λένε για Παπαγιάννη.Χωρις ένα δυνατό 4-5αρι δίπλα του και εναν πόιντ που να τον κάνει μάγκα θα κλαίμε τα λεφτά(αλλά θα μου πεις δικά μας είναι;;;; lol )
Αμερικανούς που παίζουν σε Ευρωλίγκα χρειάζεται η ομάδα χωρίς υποχρεώσεις με εθνικες...βλέπε Γουοκαπ lol
0
- τουλουμπα
- Reactions: 5022
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
αναμενομενο για τον μπεικον δεν τον σηκωνε το κλιμαEXASFAIROS13 έγραψε: ↑Παρ Απρ 28, 2023 2:44 amΧαιρετισμούς Μπέικον!!!!Καλώς μας ήρθες για να μην μας μείνει ποθημενο lol
εχω περιεργεια να δω ποσα τον χρονο θα δωσουν για τον παπαγιαννη για να γελασω λιγο
αλλα καλα γραφεις δικα μας ειναι αν ο ταραντουλας θελει να σκορπαει τα λεφτα του ας του τα δωσει
0
-
- Reactions: 824
- Προειδοποιήσεις:
1
Φιλαρακι ξαναδιάβασε που αυτό είπα κιόλας,
Έγραψα μας φέρανε τον Περι, δεν μπορούσαν να μας πάρουνε τον Λι αντί του Περι; Ότι ο Λι δηλαδή είναι καλύτερος του Περι. Και έκανα τον συσχετισμό επειδή μοιάζουν φυσιογνωμικά. Και τελικά τους πήραμε τον Μπέικον και τον Λι που θαύμαζα στην σειρά με τον Οσφπ και πήγαμε χειρότερα; Εντάξει τώρα; Ή αυτό είπα;
0
-
- Reactions: 2647
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Τώρα έγινες κατανοητός.Phys87 έγραψε: ↑Παρ Απρ 28, 2023 7:26 amΦιλαρακι ξαναδιάβασε που αυτό είπα κιόλας,
Έγραψα μας φέρανε τον Περι, δεν μπορούσαν να μας πάρουνε τον Λι αντί του Περι; Ότι ο Λι δηλαδή είναι καλύτερος του Περι. Και έκανα τον συσχετισμό επειδή μοιάζουν φυσιογνωμικά. Και τελικά τους πήραμε τον Μπέικον και τον Λι που θαύμαζα στην σειρά με τον Οσφπ και πήγαμε χειρότερα; Εντάξει τώρα; Ή αυτό είπα;
0