Από τα λίγα σωστά που είπε ο Αυγουλής, μεγάλος χαμένος είναι η Partizan!GK_23 έγραψε: ↑Παρ Απρ 28, 2023 12:28 amΜε βάση όσα φαίνονται στο video ο Yabusele πρέπει να φάει ...μήνες, όχι απλά αγωνιστικές. Ψιλές έχουν ξαναπέσει σε παρκέ αλλά αυτό που έκανε ο Γάλλος ήταν δολοφονικό![]()
Πολλοί κράζουν τον Αυγουλή αλλά έχει δίκιο όταν λέει πως ο μεγάλος χαμένος από όσα έγιναν απόψε είναι η Partizan, η οποία είναι με το 1,5 πόδι στο Final Four αλλά πλέον έχει 3-4 παίκτες που κινδυνεύουν σοβαρά να μείνουν εκτός λόγω τιμωρίας.
Real Madrid (3) vs Partizan (6)
Συντονιστής: Captains
- Gerasimos Moraitis
- Reactions: 491
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls
- Προειδοποιήσεις:
1
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gerasimos Moraitis την Παρ Απρ 28, 2023 12:42 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Coach Periklis
- Reactions: 2231
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- SteveNashidis
- Reactions: 3217
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- Jimmyrogue84
- Reactions: 552
- Προειδοποιήσεις:
0
- Jimmyrogue84
- Reactions: 552
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 226
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ντροπή Γιούλ!!!!!Με τέτοια καριέρα κάνει τέτοια καραγκιοζιλικια ενώ έχει κριθεί το ματς Για Γιαμπουσελε τι να πει κάνεις;;;;Καλό Γενάρη για να καταλάβει τι έκανε.
Δεν πρέπει να γίνει τρίτο ματς.Το τελειώνεις εδώ.Εχει κανείς όρεξη να παίξει σε επόμενο ματς;;;;;και αν ναι ποιος θα παίξει;;;;;Εδώ ο άλλος χάνει τον βασικό του ποιντγκαρντ από το σκηνικό που έγινε.
Δεν πρέπει να γίνει τρίτο ματς.Το τελειώνεις εδώ.Εχει κανείς όρεξη να παίξει σε επόμενο ματς;;;;;και αν ναι ποιος θα παίξει;;;;;Εδώ ο άλλος χάνει τον βασικό του ποιντγκαρντ από το σκηνικό που έγινε.
0
Εγώ θέλω να πω ότι έχουν και οι διαιτητές μερίδιο ευθύνης, δεν μπορείς να επιτρέπεις τόσο προκλητικό παιχνίδι από τη ρεάλ. Πρέπει να βγάλεις μερικά αντιαθλητικά και τεχνικές και να το λήξεις. Μου θυμίζει την τραγωδία πέρυσι που έπιασε ο bacon τον παπ από τον λαιμό και πέταξε κάτω και πήραν από 1 τεχνική γιατί ο Παπ χειροκρότησε.. είναι για γέλια οι άνθρωποι.
Ο Yabusele θέλει καιρό εκτός. Για εμένα και ο Llull, όσο και να τον συμπαθώ μπασκετικά, πολύ κομπλεξικός. Θα χαρώ πολύ τον αποκλεισμό της Ρεάλ.
Ο Yabusele θέλει καιρό εκτός. Για εμένα και ο Llull, όσο και να τον συμπαθώ μπασκετικά, πολύ κομπλεξικός. Θα χαρώ πολύ τον αποκλεισμό της Ρεάλ.
Γενικά κακή διαιτησία όχι μόνο σε αυτό το παιχνίδι. Οι παίχτες της Ρεάλ ήταν εκνευρισμένοι από το πρώτο παιχνίδι με το ατέλειωτο φλοπινγκ της Παρτιζάν, το οποίο αυτοί πρωτοδίδαξαν με μεγάλη επιτυχία, με το χτύπημα του Παντερ στον Μούσα στα τελευταία λεπτά του πρώτου παιχνιδιού και φυσικά με το γεγονός ότι δεν έχουν μάθει να χάνουν. Η τιμωρία πρέπει να είναι αυστηρή ειδικά για Γιαμπουσέλε, Ντεκ και Λεσορτ.sardanapalos έγραψε: ↑Παρ Απρ 28, 2023 2:42 amΕγώ θέλω να πω ότι έχουν και οι διαιτητές μερίδιο ευθύνης, δεν μπορείς να επιτρέπεις τόσο προκλητικό παιχνίδι από τη ρεάλ. Πρέπει να βγάλεις μερικά αντιαθλητικά και τεχνικές και να το λήξεις. Μου θυμίζει την τραγωδία πέρυσι που έπιασε ο bacon τον παπ από τον λαιμό και πέταξε κάτω και πήραν από 1 τεχνική γιατί ο Παπ χειροκρότησε.. είναι για γέλια οι άνθρωποι.
0
- Conan1982
- Reactions: 3526
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το έκλεισα ήρεμος ότι κέρδισε η Παρτιζάν λίγο πριν το τέλος και το πρωί βλέπω αυτόν τον χαμό. Δύσκολη απόφαση για την Ευρωλίγκα, είναι κρίμα για την πορεία της Παρτιζάν, για την διοργάνωση του Φ4 αν η μία ομάδα τιμωρηθεί έτσι που να μην είναι ανταγωνιστική. Είναι μια λύση οι ποινές να ξεκινήσουν από την επόμενη χρονιά πλην του Γιαμπουσελε που με αυτό που έκανε πρέπει να τιμωρηθεί πολύ αυστηρά και όχι μόνο για μια χρονιά, η κίνηση του ήταν εγκληματική, πάλι καλά που δεν τον προσγείωσε με το κεφάλι.εννοειται πως δεν πρέπει να παίξει στην σειρά.
Για την σειρά ίσως θα έπρεπε να συνεχιστεί σε ουδέτερο γήπεδο αλλά θα ήταν επίσης άδικο για την Παρτιζάν.
Το έχω δει και ξαναδεί ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί οι συμπαίκτες αντί να πάνε να σταματήσουν τον καυγά και να τους χωρίσουν έκαναν το ακριβώς αντίθετο.
Για την σειρά ίσως θα έπρεπε να συνεχιστεί σε ουδέτερο γήπεδο αλλά θα ήταν επίσης άδικο για την Παρτιζάν.
Το έχω δει και ξαναδεί ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί οι συμπαίκτες αντί να πάνε να σταματήσουν τον καυγά και να τους χωρίσουν έκαναν το ακριβώς αντίθετο.
0