Real Madrid (3) vs Partizan (6)
Συντονιστής: Captains
Δεν το περίμενα ότι θα πέρναγε και μάλιστα τόσο εύκολα η Παρτιζάν. Άν δεν έχεις τοπ γκάρντ δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις για φάιναλ 4, όσο καλούς και ψηλούς να έχείς. Νόμιζω ότι είναι το τέλος εποχής για τη ρεαλ, θα πρέπει να προχωρήσει σε ανανέωση. Δίκαια θα περάσει η Παρτίζαν στο φάιναλ 4
έπαιοξε πολύ ωράιο μπάσκετ όλη τη χρονιά

0
- j-kidd13
- Reactions: 1673
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Aυτο που εκανε ο Γιουλ ηταν απαραδεκτο,στο συγκεκριμενο χρονικο σημειο και με την διαφορα στους 15.
Δυστυχως τα χρονια περασαν,ο παλιος καλος Γιουλ δεν υπαρχει,και ο μπασκετικος του εγωισμος δεν μπορει να το χωνεψει,οπως και τις 2 σερι ηττες απο την Παρτιζαν,ετσι το βλεπω εγω,ειδε και τον Παντερ να του κανει τριπλιτσες και κολπακια,και εκανε αυτο το αχαρακτηριστο φαουλ που σκοπο ειχε ξεκαθαρα να χτυπησει τον Παντερ. Κριμα γιατι τον ειχα σε εκτιμηση και σαν χαρακτηρα. Μετα εγινε γης μαδιαμ. Τετοια ωρα τετοια λογια βεβαια,αλλα απο τους παικτες της Παρτιζαν ενω ειναι 2-0 η σειρα, θα επρεπε μεσα στον αναβρασμο να επικρατησει και λιγο λογικη γιατι στο τελος, ζημιωμενη βγαινει η Παρτιζαν.
Δυστυχως τα χρονια περασαν,ο παλιος καλος Γιουλ δεν υπαρχει,και ο μπασκετικος του εγωισμος δεν μπορει να το χωνεψει,οπως και τις 2 σερι ηττες απο την Παρτιζαν,ετσι το βλεπω εγω,ειδε και τον Παντερ να του κανει τριπλιτσες και κολπακια,και εκανε αυτο το αχαρακτηριστο φαουλ που σκοπο ειχε ξεκαθαρα να χτυπησει τον Παντερ. Κριμα γιατι τον ειχα σε εκτιμηση και σαν χαρακτηρα. Μετα εγινε γης μαδιαμ. Τετοια ωρα τετοια λογια βεβαια,αλλα απο τους παικτες της Παρτιζαν ενω ειναι 2-0 η σειρα, θα επρεπε μεσα στον αναβρασμο να επικρατησει και λιγο λογικη γιατι στο τελος, ζημιωμενη βγαινει η Παρτιζαν.
0
- Conan1982
- Reactions: 3519
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εντάξει ο Γιούλ έκανε αυτό το φάουλ και δεν θέλω να τον δικαιολογήσω, αλλά πάνω στα νεύρα έχουμε δει (λίγο ειρωνικο ακούγεται μετά απ' όσα είδαμε μετά) και χειρότερα, δίνεται αντιαθλητικό, τεχνική δεν ξέρω κι εγώ τι, τα λένε και λίγο οι 2 παίκτες πάνε τους χωρίζουν οι ψυχραιμότεροι και τελειώνει εκεί. Υπάρχει και μια ένταση και αυτό είναι. Αν είχε γίνει αυτό δεν νομίζω τώρα να καθόμαστε να λέμε για τον Γιούλ και τον Πάντερ χωρίς να τους δικαιολογώ. Αλλά τι γίνεται πάει ο πραγματικά αχαρακτήριστος ο Ντεκ και ορμάει στον Πάντερ και ακολουθεί ο Γιαμπουσελέ και τα κάνουν γης μαδιάμ, αυτοί οι 2 είναι οι κυρίως υπεύθυνοι για ότι έγινε. Ο Γιαμπουσελέ έκανε και την εγκληματική ενέργεια μετά.
0
- SteveNashidis
- Reactions: 3207
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πριν το φάουλ του Γιουλ ο Ποιριερ ρίχνει αδικαιολογητως κάτω τον Παντερ στο κέντρο του γηπέδου, αποβάλλεται με πέντε φάουλ και βρίζει διαιτητή ( τον πέτυχε η κάμερα ακριβώς)Conan1982 έγραψε: ↑Παρ Απρ 28, 2023 9:30 amΕντάξει ο Γιούλ έκανε αυτό το φάουλ και δεν θέλω να τον δικαιολογήσω, αλλά πάνω στα νεύρα έχουμε δει (λίγο ειρωνικο ακούγεται μετά απ' όσα είδαμε μετά) και χειρότερα, δίνεται αντιαθλητικό, τεχνική δεν ξέρω κι εγώ τι, τα λένε και λίγο οι 2 παίκτες πάνε τους χωρίζουν οι ψυχραιμότεροι και τελειώνει εκεί. Υπάρχει και μια ένταση και αυτό είναι. Αν είχε γίνει αυτό δεν νομίζω τώρα να καθόμαστε να λέμε για τον Γιούλ και τον Πάντερ χωρίς να τους δικαιολογώ. Αλλά τι γίνεται πάει ο πραγματικά αχαρακτήριστος ο Ντεκ και ορμάει στον Πάντερ και ακολουθεί ο Γιαμπουσελέ και τα κάνουν γης μαδιάμ, αυτοί οι 2 είναι οι κυρίως υπεύθυνοι για ότι έγινε. Ο Γιαμπουσελέ έκανε και την εγκληματική ενέργεια μετά.
0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

-
- Reactions: 891
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
5
- pan24
- Reactions: 2521
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Προσωπικά αν ήμουν αθλητικός δικαστής θα τιμωρούσα Γιαμπουσέλε με ότι πιο αυστηρό προβλέπεται, Ντεκ ίσως με 1-2 αγωνιστικές και τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους με πρόστιμο ή μαξ 1 αγωνιστική που θα την εκτίσουν στο πρώτο παιχνίδι στο Βελιγράδι.
Ο Γιούλ ήταν τραγικός ειδικά επειδή είναι ο Γιούλ όχι ένας άπειρος 20χρονος αλλά είναι απλά ένα σκληρό αχρείαστο φάουλ για αντιαθλητικό αντε και αποβολή, όχι κάτι περισσότερο. Το ίδιο και για τους άλλους εμπλεκόμενους. Ένας καβγάς στο γήπεδο που πέφτουν μερικές ψιλές, δίνονται μερικά αντιαθλητικά και 1-2 αποβολές και τελειώνει εκεί.
Θα είναι αλλοίωση αν η Παρτίζαν κληθεί να παίξει στο final 4 χωρίς Πάντερ και Λεσόρτ πχ.
Για τον Έξουμ βλέπω για πρόβλημα στον τένοντα σε δάχτυλο του ποδιού. Λογικά δεν θα ξαναπαίξει στην σειρά αλλά ελπίζω να είναι οκ για το final 4 που είναι σε 20 μέρες.
Πάλι καλά πρέπει να λέει όμως που δεν έπαθε τίποτα σε αυχένα ή σπονδυλική στήλη.
Δεν νομίζω να το πάρουν στα χαρτιά με 20-0 ούτε να πει κανείς επανάληψη του αγώνα.
Ο Γιούλ ήταν τραγικός ειδικά επειδή είναι ο Γιούλ όχι ένας άπειρος 20χρονος αλλά είναι απλά ένα σκληρό αχρείαστο φάουλ για αντιαθλητικό αντε και αποβολή, όχι κάτι περισσότερο. Το ίδιο και για τους άλλους εμπλεκόμενους. Ένας καβγάς στο γήπεδο που πέφτουν μερικές ψιλές, δίνονται μερικά αντιαθλητικά και 1-2 αποβολές και τελειώνει εκεί.
Θα είναι αλλοίωση αν η Παρτίζαν κληθεί να παίξει στο final 4 χωρίς Πάντερ και Λεσόρτ πχ.
Για τον Έξουμ βλέπω για πρόβλημα στον τένοντα σε δάχτυλο του ποδιού. Λογικά δεν θα ξαναπαίξει στην σειρά αλλά ελπίζω να είναι οκ για το final 4 που είναι σε 20 μέρες.
Πάλι καλά πρέπει να λέει όμως που δεν έπαθε τίποτα σε αυχένα ή σπονδυλική στήλη.
Υποθέτω αν το παιχνίδι κατακυρωθεί στην Παρτίζαν μετράει σαν νίκη της με 80-95.HackerBaby έγραψε: ↑Παρ Απρ 28, 2023 9:44 amΓνωριζει καποιος στοιχηματικα τι σημαινει η διακοπη που εγινε χθες ?
Δεν νομίζω να το πάρουν στα χαρτιά με 20-0 ούτε να πει κανείς επανάληψη του αγώνα.
0
-
- Reactions: 683
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ είχα παίξει 2 δελτία. Απλή νίκη Παρτιζάν και Παρτιζάν +4,5p χάντικαπ. Μου τα πλήρωσε και τα 2 κανονικά.HackerBaby έγραψε: ↑Παρ Απρ 28, 2023 9:44 amΓνωριζει καποιος στοιχηματικα τι σημαινει η διακοπη που εγινε χθες ?
0
- Jimmyrogue84
- Reactions: 552
- Προειδοποιήσεις:
0
Υπάρχουν συγκεκριμένες ποινές για αυτά που έγιναν, δε μπορούν να πουν ανάλογα με τη κρίση τους, κάποιοι θα φάνε πάνω από 1 αγωνιστική και υποθέτω θα ναι και της Παρτιζάν μέσα παίκτες μόνο και μόνο επειδή αντέδρασαν!Αλοίωση γιατί;Επειδή έτσι βολεύει να το λένε κάποιοι;pan24 έγραψε: ↑Παρ Απρ 28, 2023 10:02 amΠροσωπικά αν ήμουν αθλητικός δικαστής θα τιμωρούσα Γιαμπουσέλε με ότι πιο αυστηρό προβλέπεται, Ντεκ ίσως με 1-2 αγωνιστικές και τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους με πρόστιμο ή μαξ 1 αγωνιστική που θα την εκτίσουν στο πρώτο παιχνίδι στο Βελιγράδι.
Πάλι καλά πρέπει να λέει όμως που δεν έπαθε τίποτα σε αυχένα ή σπονδυλική στήλη.Υποθέτω αν το παιχνίδι κατακυρωθεί στην Παρτίζαν μετράει σαν νίκη της με 80-95.HackerBaby έγραψε: ↑Παρ Απρ 28, 2023 9:44 amΓνωριζει καποιος στοιχηματικα τι σημαινει η διακοπη που εγινε χθες ?
Σου θυμίζω ότι σε επεισόδιο Μπέγκιτς (Ολυμπιακός) με τον ψηλό της Γαλατά εναν Άγγλο που χε τότε, ο παίκτης της Γαλατά το ξεκινάει κι επειδή ανταποδίδει ο δικός μας, τρώει κι αυτός 3 αγωνιστικές μετά....αυτό δεν ήταν αλοίωση;;;;;
0
- megapoxy
- Reactions: 667
- Αγαπημένος παίκτης: Henry Turner
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Sacramento Kings
- Προειδοποιήσεις:
1
Από συζητήσεις που είδα αλλού η κάθε εταιρία έχει τους δικούς της κανόνες σε τέτοιες περιπτώσεις (terms and conditions που κανένας δε διαβάζει) οπότε πιθανόν ο κάθε Bookmaker να "σέτλαρε" τα στοιχήματα διαφορετικά.HackerBaby έγραψε: ↑Παρ Απρ 28, 2023 9:44 amΓνωριζει καποιος στοιχηματικα τι σημαινει η διακοπη που εγινε χθες ?
0
- pan24
- Reactions: 2521
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αλλοίωση γιατί είναι άλλο να πέφτει η ποινή σε μερικές τυχαίες αγωνιστικές και άλλο να κρίνεις τον νικητή μιας διοργάνωσης από κάτι τέτοιο.Jimmyrogue84 έγραψε: ↑Παρ Απρ 28, 2023 10:26 amΥπάρχουν συγκεκριμένες ποινές για αυτά που έγιναν, δε μπορούν να πουν ανάλογα με τη κρίση τους, κάποιοι θα φάνε πάνω από 1 αγωνιστική και υποθέτω θα ναι και της Παρτιζάν μέσα παίκτες μόνο και μόνο επειδή αντέδρασαν!Αλοίωση γιατί;Επειδή έτσι βολεύει να το λένε κάποιοι;pan24 έγραψε: ↑Παρ Απρ 28, 2023 10:02 amΠροσωπικά αν ήμουν αθλητικός δικαστής θα τιμωρούσα Γιαμπουσέλε με ότι πιο αυστηρό προβλέπεται, Ντεκ ίσως με 1-2 αγωνιστικές και τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους με πρόστιμο ή μαξ 1 αγωνιστική που θα την εκτίσουν στο πρώτο παιχνίδι στο Βελιγράδι.
Υποθέτω αν το παιχνίδι κατακυρωθεί στην Παρτίζαν μετράει σαν νίκη της με 80-95.
Σου θυμίζω ότι σε επεισόδιο Μπέγκιτς (Ολυμπιακός) με τον ψηλό της Γαλατά εναν Άγγλο που χε τότε, ο παίκτης της Γαλατά το ξεκινάει κι επειδή ανταποδίδει ο δικός μας, τρώει κι αυτός 3 αγωνιστικές μετά....αυτό δεν ήταν αλοίωση;;;;;
Και στο nba ο Green που πάτησε τον άλλο στο στήθος έφαγε 1 αγωνιστική, αν δεν ήταν playoffs θα έτρωγε παραπάνω.
Θα έχει πολλά επεισόδια το σίριαλ αν είναι μεγάλες οι ποινές.
Αν πέσουν χοντρές ποινές λογικά οι εμπλεκόμενοι θα κάνουν έφεση και μετά λογικά στο CAS το οποίο σίγουρα δεν θα έχει αποφασίσει μέχρι τις 20 Μαίου.
Εκεί δεν ξέρω τι γίνεται.
0
- Jimmyrogue84
- Reactions: 552
- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι αλλά οι κανονισμοί δε γράφουν ότι εξαρτάται η ποινη από τη σημαντικότητα των ματς!Αριθμούς γράφουν, 1,2,3,5 αγωνιστικές......Ή είναι ποινή ή δεν είναι, στην Ελλάδα γενικώς βέβαια αυτή τη νοοτροπία έχουμε να κοιτάμε για "παραθυράκια".Αυτό εννοώ.pan24 έγραψε: ↑Παρ Απρ 28, 2023 10:58 amΑλλοίωση γιατί είναι άλλο να πέφτει η ποινή σε μερικές τυχαίες αγωνιστικές και άλλο να κρίνεις τον νικητή μιας διοργάνωσης από κάτι τέτοιο.Jimmyrogue84 έγραψε: ↑Παρ Απρ 28, 2023 10:26 am
Υπάρχουν συγκεκριμένες ποινές για αυτά που έγιναν, δε μπορούν να πουν ανάλογα με τη κρίση τους, κάποιοι θα φάνε πάνω από 1 αγωνιστική και υποθέτω θα ναι και της Παρτιζάν μέσα παίκτες μόνο και μόνο επειδή αντέδρασαν!Αλοίωση γιατί;Επειδή έτσι βολεύει να το λένε κάποιοι;
Και στο nba ο Green που πάτησε τον άλλο στο στήθος έφαγε 1 αγωνιστική, αν δεν ήταν playoffs θα έτρωγε παραπάνω.
Θα έχει πολλά επεισόδια το σίριαλ αν είναι μεγάλες οι ποινές.
Αν πέσουν χοντρές ποινές λογικά οι εμπλεκόμενοι θα κάνουν έφεση και μετά λογικά στο CAS το οποίο σίγουρα δεν θα έχει αποφασίσει μέχρι τις 20 Μαίου.
Εκεί δεν ξέρω τι γίνεται.
Λίγοι ήταν αυτοί που δε ρίξαν μια φάπα ή κλωτσιά, οι Γιαμπουσέλε-Ντεκ-Χεζόνια απ τη μια σίγουρα και Πάντερ-Έξουμ-Λεζόρ απ την άλλη φαίνεται ότι ανταποδίδουν.
0
Ευκολότερα θα πάει ο Φροντο στην Μορντορ από τον Γιουλ στο Βελιγράδι
Ελπίζω να πάνε σαν άντρες να φάνε την γιούχα τους και να παλέψουν τον αγώνα από το να κρυφτούνε και να φάνε καμία 30αρα τα δεύτερα.
Μεγάλε Ζοτς σε ευχαριστώ που δείχνεις ακομα που βασίζεται το μπάσκετ ενώ προσπαθουν να μας πείσουν ότι οι ομάδες γίνονται με χρήματα και σταρ σύστεμ
Ελπίζω να πάνε σαν άντρες να φάνε την γιούχα τους και να παλέψουν τον αγώνα από το να κρυφτούνε και να φάνε καμία 30αρα τα δεύτερα.
Μεγάλε Ζοτς σε ευχαριστώ που δείχνεις ακομα που βασίζεται το μπάσκετ ενώ προσπαθουν να μας πείσουν ότι οι ομάδες γίνονται με χρήματα και σταρ σύστεμ
1
1

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Γιαμπουσέλε την αυστηρότερη ποινή γιατί προκάλεσε τραυματισμό συμφωνώ, αλλά και πολύ αυστηρή στον Λεσορτ και Ντεκ και όσους αντάλλαξαν μπουνιές. Ειδικά στον Λεσορτ ο οποίος έχει φέτος εμπλακεί σε αρκετούς καβγάδες.
Και εγώ θα ήθελα να είναι πλήρης η Παρτιζάν στο φάιναλ φορ γιατί πραγματικά παίζει απίστευτη μπάσκετ και χωρίς αυτούς θα είναι άλλος ημιτελικός, αλλά οι κανονισμοί για αυτό υπάρχουν.
1
1