2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
- SARAS1989
- Reactions: 223
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Saras, Nash
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
5
Αν αντικατασταθεί ο Τόμας από γουαιτ χάνεται και το τελευταίο σημείο αναφοράς μέσα στο καλάθι. Η ομάδα χρειάζεται οπωσδήποτε έναν παίκτη που να μπορεί να δημιουργήσει από χαμηλά είτε στο 4 είτε στο 5 πχ κάποιον σαν το σικμα. Γενικά λείπουν πολύ από την ομάδα παίκτες με υψηλό μπασκετικό iq που να μπορούν να δημιουργήσουν αλλά και να σκοράρουν με καλά ποσοστά.
1
1

-
- Reactions: 106
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

-
- Reactions: 2598
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Περιπτωσης για τον πλαγιο(3/2αρι) που θα αποτελεσει το μπακ απ του παπαπετρου κατα σειρα προτεραιότητας :
Ροκας Γκιετραιτις , Νταρουν Χιλιαρντ , Μαριους Γκριγκονις , Μαλκολμ Χιλ , Τζέιμς Γιάγκ , Τζαρελ Εντι.
Κάποιοι πιο εφικτοι , κάποιοι λιγότερο.. αλλά όντας εμπνευσμένος από τη κουβεντα στο τοπικ του ολυμπιακου θα μ'άρεσε πολυ ο γκριγκονις στην ομαδα και δη σε ενα ροστερ όπως
Μπράουν , Χολ , (Καλαιτζακης)
Φοστερ , Παππάς , Μποχωριδης
Παπαπέτρου , Γκριγκονις , (Περσιδης)
Γουιτιγκτον , Μητογλου , Μπεντιλ
Ννοκο , Παπαγιάννης , (Βουγιουκας)
Σε παρένθεση όσοι θα παίζουν μόνο Α1 και Παπαδάκης δανεικός.
Με τον Γουιτιγκτον να ανεβαίνει αρκετα στο 3 και τον Γκριγκονις αρκετα στο 2.
ΥΓ. Ειμαι σιγουρος ότι μπορει να βρεθει παικτης καλυτερος του Ννοκο σε αρκετα φθηνοτερη τιμη οποτε αφηνω έναν αστερισκο για τη θεση του σεντερ.
Ροκας Γκιετραιτις , Νταρουν Χιλιαρντ , Μαριους Γκριγκονις , Μαλκολμ Χιλ , Τζέιμς Γιάγκ , Τζαρελ Εντι.
Κάποιοι πιο εφικτοι , κάποιοι λιγότερο.. αλλά όντας εμπνευσμένος από τη κουβεντα στο τοπικ του ολυμπιακου θα μ'άρεσε πολυ ο γκριγκονις στην ομαδα και δη σε ενα ροστερ όπως
ΥΓ. Ειμαι σιγουρος ότι μπορει να βρεθει παικτης καλυτερος του Ννοκο σε αρκετα φθηνοτερη τιμη οποτε αφηνω έναν αστερισκο για τη θεση του σεντερ.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Περιπτωσεις για τον πλαγιο(3/2αρι) που θα αποτελεσει το μπακ απ του παπαπετρου κατα σειρα προτεραιότητας :
Ροκας Γκιετραιτις , Νταρουν Χιλιαρντ , Μαριους Γκριγκονις , Μαλκολμ Χιλ , Τζέιμς Γιάγκ , Ααρον Χαρισον , Τζαρελ Εντι.
Ροκας Γκιετραιτις , Νταρουν Χιλιαρντ , Μαριους Γκριγκονις , Μαλκολμ Χιλ , Τζέιμς Γιάγκ , Ααρον Χαρισον , Τζαρελ Εντι.
0
Συμπλήρωση διδακτικού περιεχομένου. Στα αφρικάνικα ονόματα που ξεκινάνε από Μ ή Ν κι ακολουθεί σύμφωνο (π.χ mbappe ή ndour) το Μ ή το Ν προφέρεται ΕΜ ή ΕΝ, μερικές φορές (σπανιότερα, όμως) κι ΟΥΜ ή ΟΥΝ.
Το ίδιο και στην περίπτωση του Nnoko. Το πρώτο Ν ακολουθείται από σύμφωνο (...το δεύτερο Ν) οπότε είναι Ενόκο. :smile: Το έχω ξαναγράψει, αλλά η επανάληψη όλοι ξέρουμε ποιαν έχει κόρη...
Το ίδιο και στην περίπτωση του Nnoko. Το πρώτο Ν ακολουθείται από σύμφωνο (...το δεύτερο Ν) οπότε είναι Ενόκο. :smile: Το έχω ξαναγράψει, αλλά η επανάληψη όλοι ξέρουμε ποιαν έχει κόρη...
-
- Reactions: 406
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κανονικά πρώτη προτεραιότητα πρέπει να είναι ο Νικ, πρώτα θα λυθεί αυτό το θέμα και μετά θα γίνει ο όποιος σχεδιασμός.
Ίσως κάποιοι παίκτες να είναι ήδη stand by (βλέπε Hall, όπου το upgrade είναι μεγάλο) , ενώ κάποιοι άλλοι λογικά είναι στόχοι, αλλά θα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός από άλλες ευρωπαΙκές ομάδες (π.χ. Lorenzo Brown).
Προσωπικά θέλω να παραμείνει ο Καλάθης και να χτιστεί γύρω του η ομάδα. Όμως και αυτό να μη γίνει, είμαι αρκετά περίεργος να δω πως θα στηθεί πλέον η ομάδα χωρίς ένα αρκετά μεγάλο συμβόλαιο, με καλύτερη διανομή ρόλων. Όσο κι αν μου αρέσει ο Νικ και δε θα τον ήθελα σε άλλη ομάδα Ευρωλίγκας, δε μπορώ να πω πως δεν έχω την περιέργεια να δω μια καλά δομημένη ομάδα, με ασους-slashers, αθλητικό/-α σεντερ και 2-3 καλούς σουτερ στα φτερά.
Συνεπώς, όπως και να έχει και με βάση όλα τα δεδομένα σε μπασκετικό και μη επίπεδο, θα είναι μια (ακόμα) ενδιαφέρουσα χρονιά.
PS: Υπάρχει μια ωραία συνέντευξη του head scout, Νίκου Παππά στο hoopfellas, όπου βγαίνει πως ίσως φέτος, ανεξαρτήτου budget, να είναι η πρώτη χρονιά που θα δούμε καλά αποτελέσματα του scouting που γίνεται.
https://www.hoopfellas.gr/el/2020/05/07 ... %b7%ce%bd/
Ίσως κάποιοι παίκτες να είναι ήδη stand by (βλέπε Hall, όπου το upgrade είναι μεγάλο) , ενώ κάποιοι άλλοι λογικά είναι στόχοι, αλλά θα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός από άλλες ευρωπαΙκές ομάδες (π.χ. Lorenzo Brown).
Προσωπικά θέλω να παραμείνει ο Καλάθης και να χτιστεί γύρω του η ομάδα. Όμως και αυτό να μη γίνει, είμαι αρκετά περίεργος να δω πως θα στηθεί πλέον η ομάδα χωρίς ένα αρκετά μεγάλο συμβόλαιο, με καλύτερη διανομή ρόλων. Όσο κι αν μου αρέσει ο Νικ και δε θα τον ήθελα σε άλλη ομάδα Ευρωλίγκας, δε μπορώ να πω πως δεν έχω την περιέργεια να δω μια καλά δομημένη ομάδα, με ασους-slashers, αθλητικό/-α σεντερ και 2-3 καλούς σουτερ στα φτερά.
Συνεπώς, όπως και να έχει και με βάση όλα τα δεδομένα σε μπασκετικό και μη επίπεδο, θα είναι μια (ακόμα) ενδιαφέρουσα χρονιά.
PS: Υπάρχει μια ωραία συνέντευξη του head scout, Νίκου Παππά στο hoopfellas, όπου βγαίνει πως ίσως φέτος, ανεξαρτήτου budget, να είναι η πρώτη χρονιά που θα δούμε καλά αποτελέσματα του scouting που γίνεται.
https://www.hoopfellas.gr/el/2020/05/07 ... %b7%ce%bd/
0
- SARAS1989
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
5
Το ροστερ που παρέθεσες φίλε johnypao δε μπορεί να σταθεί στη διοργάνωση. Στην περιφέρεια μιλάμε για δράμα ο παππάς δεν είναι καν αθλητής, ο μποχωριδης δεν ξέρει μπάσκετ, ο χολ μετά τα περσινά με ριον μπραουν δε θα έπρεπε καν να γράφεται το όνομα του. Έτσι μένουν ο Λορέντζο και ο φοστερ με τον πρώτο να είναι ασουτος και τον δεύτερο να μην έχει καθόλου εμπειρία el. Η περιφέρεια αυτή είναι χειρότερη από την περσινή του οσφπ στα ξεκινήματα της σεζόν. Ενώ και στους ψηλούς που γράφεις δεν υπάρχει ούτε ένας να παίξει πλάτη ή να ξέρει λίγο μπάσκετ. Αν είναι να κατεβάσουν τέτοια ομάδα καλύτερα να πάμε στο chl της fiba.
0
- john wick
- Reactions: 225
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
PG: James (1,5) Hall (250) Αθηναίου (120k)
Παπαδάκης (40k)
SG: Foster (500k) SG/SF Young (500k) Μποχωριδης (120k)
SF: Παπαπέτρου (900k) SF/PF Θανασοκουνμπο (500k)
PF/C: Singleton (1,2) Mitoglou (600) Bentil (150)
C: Παπαγιάννης (600) Hayes(500)
(κλεμμένο από ένα παλικάρι από το τουίτερ...)
¨Ροστερ για πολλά γλέντια... :extinguishflame:
Παπαδάκης (40k)
0
Δεν έχεις επιλογές , ζήσε...
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
SARAS1989 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 27, 2020 1:31 pmΤο ροστερ που παρέθεσες φίλε johnypao δε μπορεί να σταθεί στη διοργάνωση. Στην περιφέρεια μιλάμε για δράμα ο παππάς δεν είναι καν αθλητής, ο μποχωριδης δεν ξέρει μπάσκετ, ο χολ μετά τα περσινά με ριον μπραουν δε θα έπρεπε καν να γράφεται το όνομα του. Έτσι μένουν ο Λορέντζο και ο φοστερ με τον πρώτο να είναι ασουτος και τον δεύτερο να μην έχει καθόλου εμπειρία el. Η περιφέρεια αυτή είναι χειρότερη από την περσινή του οσφπ στα ξεκινήματα της σεζόν. Ενώ και στους ψηλούς που γράφεις δεν υπάρχει ούτε ένας να παίξει πλάτη ή να ξέρει λίγο μπάσκετ. Αν είναι να κατεβάσουν τέτοια ομάδα καλύτερα να πάμε στο chl της fiba.
Φιλε ότι ροστερ προσπαθω να φτιαξω θελω να ανταποκρίνονται καπως στη πραγματικοτητα. Στην αρχη που υπολογιζα 9 εκατ μπατζετ εφτιαχνα αλλα ροστερ , για τα 7-8 εκατ αλλα παλι , μεχρι πριν μια βδομαδα εβαζα ταβανι το νουμερο 6,5 και πλεον προσαρμόζομαι στο νουμερο 5,5 γιατι προς εκει μας κοβω . Συνεπως ναι δεν προτείνω το ιδανικο ροστερ αλλα ένα ροστερ οσο πιο ορθολογικο και ισορροπημενο γινεται , πανω σε αυτά που ακούγονται με 1-2 πινελιες δικες μου. Πχ μπραουν και χολ δεν μαρεσουν σαν παικτες αλλα αναγκάζομαι να τους βαζω επειδή ακούγονται εντονα . Οντως παντως με τετοιο ,πατζετ δεν ειμαστε ουτε για τσουλου που λες αλλα δεν νομιζω να μπορούμε να κανουμε κατι για αυτό. Ροστερακια σαν αυτό που παρεθεσε ο τζον γουικ βρίσκονται στη σφαιρα επιστημνικης φαντασιας οσον αφορα τον παο (νομιζω ότι το ξερει κι ο ιδιος αλλα το ανεβασε λιγο πιο πολύ για τον χαβαλέ...)
0
- SARAS1989
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
5
Δεν σε ψεγω για το ροστερ που έγραψες γιατί τα περισσότερα από τα ονόματα που έγραψες όντως παίζουν στα σαιτ. Το θέμα είναι ναλλαξουν μυαλά στην καε. Το ζήτημα δεν είναι μόνο οικονομικό. Οι άνθρωποι που παίρνουν τις αποφάσεις εδώ και 8χρονια έχουν αποδείξει περίτρανα ότι αγνοούν τα βασικά του μπάσκετ και κινούνται μόνο στη σφαίρα της επικοινωνίας.
0
john wick έγραψε: ↑Τετ Μάιος 27, 2020 1:46 pmPG: James (1,5) Hall (250) Αθηναίου (120k)
Παπαδάκης (40k)
Μαζί σου για Τζέιμς και Σίνγλετον κι ας έρχονται μετά από την καλύτερη χρονιά της καριέρας τους στην Ευρώπη. Ιδίως ο Τζέιμς. Ο Σίνγλετον μπορεί να έχει κάνει καλύτερες χρονιές (σε στατιστικά) στον Παναθηναϊκό, το μπάσκετ όμως που έπαιξε φέτος στην Εφές, εμένα μου θύμισε την πρώτη του χρονιά στο Κρασνοντάρ. Η επιτομή του παίκτη-ομάδας.
Αλλά χαλάλι σου!! :smile: :smile:
Ένα τεχνικό θέμα είναι ότι το ρόστερ έχει ένα καθαρό 5αρι και 4 !!! 4-5ρια!! Εκτός κ αν εννοείς άλλον Χέις από τον Νάιτζελ. Γιατί αυτός είναι 4αρι και κατά συνθήκη 5αρι, όπως και οι άλλοι 3, με "πιο πεντάρι" από όλους τον Σίγκλετον θα έλεγα, που ωστόσο ως 4αρι είναι σαφώς καλύτερος πια.
- portokalopita13
- Reactions: 175
- Προειδοποιήσεις:
0
τον κεβαριους λεει,τον γνωστο πλεον ως <<το πουλι της Καντου>>basket72 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 27, 2020 4:19 pm
Ένα τεχνικό θέμα είναι ότι το ρόστερ έχει ένα καθαρό 5αρι και 4 !!! 4-5ρια!! Εκτός κ αν εννοείς άλλον Χέις από τον Νάιτζελ. Γιατί αυτός είναι 4αρι και κατά συνθήκη 5αρι, όπως και οι άλλοι 3, με "πιο πεντάρι" από όλους τον Σίγκλετον θα έλεγα, που ωστόσο ως 4αρι είναι σαφώς καλύτερος πια.
συμφωνα με τον μεγιστο μπασκετογκουρου ..Τολη Κοτζια ,ο οποιος τον παρακολουθουσε ακομα και στο high school

0
:goodpost: Σωστός. Ούτε που πήγε το μυαλό μου. Είχα δει κάποια φάση πριν τη διακοπή ότι είχε πολύ καλό μ.ο σε τάπες ότι ήταν μεταξύ 5-8ου περίπου στα ριμπάουντς.portokalopita13 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 27, 2020 4:26 pmτον κεβαριους λεει,τον γνωστο πλεον ως <<το πουλι της Καντου>>basket72 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 27, 2020 4:19 pm
συμφωνα με τον μεγιστο μπασκετογκουρου ..Τολη Κοτζια ,ο οποιος τον παρακολουθουσε ακομα και στο high school![]()
Πάντως χθες- προχθές που πήρε το μάτι μου μια ψηφοφορία για την καλύτερη αμυντική πεντάδα της ιταλική λίγκας, παραδόξως δεν ήταν ΄μέσα αυτός, αλλά ο Γουότς της Βενέτσια.
Οκ, πάντως, έτσι βγαίνει νοήμα. Στοίχημα μεν, ΜΑΠ δε. :smile: