Real Madrid (3) vs Partizan (6)

Συντονιστής: Captains

Σκορ Σειράς

Real Madrid 3-0
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Real Madrid 3-1
7
24%
Real Madrid 3-2
7
24%
Partizan 3-2
6
21%
Partizan 3-1
7
24%
Partizan 3-0
2
7%

Σύνολο ψήφων: 29
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 552
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Απρ 28, 2023 1:41 pm

pan24 έγραψε:
Παρ Απρ 28, 2023 1:30 pm
Σχετικά με τις ποινές εγώ είμαι υπερ να ισχύσουν για όλους από την επόμενη χρονιά πάντως, πλην του Γιαμπουσέλε που κανονικά πρέπει να τον τιμωρήσει η ίδια η Ρεάλ ανεξάρτητα από την όποια τιμωρία της Ευρωλίγκας.
Πιστεύω με τις εφέσεις και τα σχετικά τελικά πολύ πιθανό οι τιμωρίες να ισχύσουν από του χρόνου.
ssoulliss έγραψε:
Παρ Απρ 28, 2023 12:57 pm
Θα το πάω ένα βήμα παραπέρα.

Νομίζω ότι η σειρά θα πρέπει να διακοπεί για λόγους ασφαλείας, να γίνει "annul" δηλαδή να θεωρηθεί σαν να μην έγινε.

Κατά την ταπεινή μου γνώμη θα πρέπει να τιμωρηθούν και οι δύο ομάδες με φυσικά κάποιους παίκτες να αξίζουν παραδειγματική ποινή. Στο διά ταύτα, αυτή τη στιγμή στα δικά μου μάτια δεν γίνεται να απονεμηθεί η πρόκριση στην Παρτιζάν και να πάει F4, παρόλο που το δικαιούται 100% αγωνιστικά. Βασικά δεν γίνεται να αποφασίσει τη δεδομένη στιγμή η ECA να στείλει Σέρβους φιλάθλους στο Κάουνας, καταλαβαίνουμε όλοι το γιατί.

Σκεφτείτε λίγο οι ποινές να είναι χάδι για όλους, η Παρτιζάν να πάει τελικά στη Λιθουανία, στον ημιτελικό να αντιμετωπίσει μια άλλη ισπανική ομάδα και ταυτόχρονα στο ίδιο γήπεδο να υπάρχουν οπαδοί π.χ. είτε Έλληνες και Ισραηλινοί, είτε Τούρκοι και Ισραηλινοί. Σκεφτείτε επίσης κάποιοι ανεγκέφαλοι Σερβοι να αποφασίσουν να ανεβάσουν τίποτα ρώσικες σημαίες, θα ζήσουμε "ωραίες" στιγμές ή να την πέσουν στους λίγους οπαδούς της Μπαρτσελόνα. Από τέτοιες βλακείες ξεκίνησε το μπαμ και
εμφύλιος της Γιουγκοσλαβίας, ενώ επίσης πριν λίγα χρόνια όταν οι Σέρβοι έπαιξαν με την Ιταλία στο ποδόσφαιρο :bblove: είχαν γίνει πολύ σοβαρά επεισόδια με συγκεκριμμένους χουλιγκάνους.

Τα ίδια και πιο πρόσφατα σε αγώνα με την Αλβανία. Γενικά με Σέρβους οπαδούς σε επεισόδια θα πρέπει πάντα να είσαι δύο φορές προσεκτικός.

Επειδή το Κάουνας, από όσο γνωρίζω ούτε υποδομές έχει για να δεχτεί τόσο κόσμο ταυτόχρονα (Έλληνες, Σέρβους, Ισραηλινούς), ούτε είναι Γερμανία για να μπορέσει να το ελέγξει και δεδομένου του συγκεκριμμένου περιστατικού, καλό είναι να βρεθεί μια λύση διαφορετική για την τέταρτη ομάδα. Ξέρω ότι ακούγεται ακραίο νομίζω ότι όμως τη δεδομένη στιγμή είναι ίσως το σοφότερο που μπορούν να κάνουν.

* Ο Exum, η Παρτιζάν ακόμη και η ομοσπονδία της Αυστραλίας μπορούν να κυνηγήσουν τον Yabusele νομικά όσο πάει. Ο συγκεκριμμένος ότι λόγο και να επικαλεστεί στην απολογία του, νομίζω ότι η θέση του θα πρέπει να είναι σε κάποιο κελί, όποιαδήποτε επαφή του με το μπάσκετ θα είναι ψιλοσκάνδαλο. Αν ο Exum δεν ήταν γυμασμένος - αθλητής - και ήταν ένας από εμάς τώρα μπορεί να μιλούσαμε για κάτι πολύ χειρότερο.
Δεν διαφωνώ αλλά τα ίδια σχετικά με την συνύπαρξη Ελλήνων/Τούκων, Σέρβων, Ισπανών και Ισραηλινών ορκ στο Κάουνας θα ίσχυαν και χωρίς το επεισόδιο αυτό.
Δεν νομίζω ότι το χειροτέρεψε αυτό σε κάτι αφού αποκλείεται να είναι στο ίδιο γήπεδο οπαδοί της Ρεάλ με οπαδούς Παρτίζαν.

Πιο πολύ φοβάμαι τι θα γίνει στο Βελιγράδι αν πχ η Παρτίζαν κατέβει χωρίς Έξουμ, Πάντερ, Λεσόρτ και η Ρεάλ κερδίσει, βλέπω ο κόσμος να διακόπτει το παιχνίδι εκεί...
Πως θα κερδίσει η Ρεάλ χωρίς Γιαμπου,Ντεκ,Γιούλ με τα γερόντια δε νομίζω......

0
glenrice90

junior
Reactions: 422
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Απρ 28, 2023 1:51 pm

Εντωμεταξύ φανταστείτε να τιμωρηθούν τίποτα Λεσορ/Πάντερ για 2 ματς και να μπει η Παρτιζάν σε άλλες λογικές τύπου δε χτυπάω το Game 3 για να εκτίσουν τη ποινή στο G4 και να παμε F4 κομπλέ (πλην Exum που αναμένουμε να δούμε τι παίζει). Άνετα το κάνε ο Ζοτς 😛

0
tarp7

allstar
Reactions: 2104

Παρ Απρ 28, 2023 1:52 pm

Quincy έγραψε:
Παρ Απρ 28, 2023 11:56 am
Quincy έγραψε:
Τετ Απρ 26, 2023 12:06 am
Ματσάρα. Έχουμε σειρά εδώ :bball:
Τελικά οχι :D

Καμία δικαιολογία για την Ρεάλ η απουσία του Ταβαρες όσο σημαντικος και παιχταρας κι αν είναι. Έχει προσωπικότητες, ταλέντο, την έδρα και το "πρέπει" και εμφανίζεται κατώτερη των περιστάσεων. Ή πρέπει να πάνε να παρακαλέσουν τον Λάσο ή να κάνουν ένα γερό ξεκαθάρισμα/ριμπιλντ

Πολλά κρεντιτς στην Παρτιζάν φυσικά. Ο Ζέλικο σε προετοιμασία τέτοιων σειρών δεν βλέπει καν τον δεύτερο. Είναι αξιοθαύμαστη η ψυχολογική προετοιμασία και ο βαθμός ετοιμότητας των ομάδων του, αυτό για μένα είναι απείρως πιο σημαντικό από το τακτικό κομμάτι.

Παρτιζάν-Μπαρτσα και ΟΣΦΠ-Μακαμπι στο Καουνας;;
Το πιο μαπσκετικο φ4, από άποψη κοινού, εδώ και χρόνια :bball:
Όντως Μακάμπι, Ολυμπιακός και Παρτιζάν έχουν μεγάλο μπασκετικό κοινό, κακώς γίνετε το φάιναλ φορ στο κάουνας, δεν έχει τις υποδομές και μμε για να φιλοξενήσει μια τέτοια διοργάνωση και τόσο κόσμο, καλύτερα να γινόταν στο ντουμπάι το φάιναλ φορ ή στο Βερολίνο. Μήπως πρέπει ν αναθεωρήσει η ECA;

0
Fitz

euroleague
Reactions: 398
Αγαπημένη ομάδα: Utah-Jazz

Παρ Απρ 28, 2023 2:12 pm

Πάντως χουλιγκάνια υπάρχουν σε όλες τις χώρες (από τις ισπανικές η Ρεάλ έχει και παραλθόν λόγω πολιτικού συστήματος). Δε συμφωνώ ότι θα υπήρχε το ίδιο ρίσκο στο Φ4 αν δε γινόταν το χθεσινό.

Τώρα είναι πολύ πιθανότερο αυτοί να πάρουν εισιτήρια και να πανε να κάνουν χαμό στο Κάουνας. Είναι δύσκολη η κατάσταση για την Ευρωλίγκα, που έχει ένα προϊόν να προστατέψει, αλλά κακά τα ψέματα γεγονότα σαν το χθεσινό δε μπορεί να παραβλεφθούν ή να μεταφερθούν στην επόμενη χρονιά.

Στο malice at the palace είχαν πέσει βαριές καμπάνες, συν (το σημαντικότερο) από εκεί και πέρα άλλαξαν και πολλά σχετικά με την ασφάλεια στα γήπεδα.

Ενώ καταλαβαίνω τη λογική του Tracy, δεν είναι τόσο βρώμικο άθλημα το μπάσκετ για να το κάνουν πάγια τακτική άλλες ομάδες. Χάθηκε η μπάλα μετά.

Πολύ απλά, δε μπορεί να πάει τις ποινές για του χρόνου για μένα. Πρέπει όσοι ενεπλάκησαν (και δε μπήκαν απλά μέσα στο γήπεδο), να τιμωρηθούν από τώρα.

1
1 Εικόνα
austerity_blues
Reactions:

Παρ Απρ 28, 2023 2:15 pm

πιο πολύ και από τις ποινές το ζήτημα που καίει αυτή τη στιγμή είναι το πώς θα γίνει ο αγώνας στο Βελιγράδι. αν δείτε σχόλια Σέρβων στο ίνστα του Γιαμπουσέλε και της Ρεάλ θα καταλάβετε ότι ετοιμάζονται για πόλεμο (το ρατσιστικό οχετό δε τον σχολιάζω καν).

κατά τ' άλλα είμαι υπέρ της άποψης ότι οι ποινές πρέπει να αποδοθούν σε όλους άμεσα και να είναι και αυστηρές. δεν έχει νόημα να μιλάμε για αθλητική δικαιοσύνη και για αδικία της Παρτίζαν, ας μην έπαιζαν ξύλο οι παίκτες της. είναι επαγγελματίες αθλητές και υπάρχουν κανονισμοί για τέτοιες περιπτώσεις και προφανώς όλοι έχουν συμφωνήσει ότι η βία ακόμα και αν προκαλείσαι δεν είναι αποδεκτή στον επαγγελματικό αθλητισμό.

εννοείται πως οι παίκτες της Ρεάλ έχουν τη μεγαλύτερη ευθύνη και εννοείται πως το όλο σκηνικό αδικεί την αγωνιστική προσπάθεια της Παρτίζαν αλλά ας πρόσεχαν, δε γίνεται αλλιώς. δεν υπάρχει το "άνθρωποι είναι" σε περιπτώσεις βίας.

τέλος, για καμία αλλοίωση της Ευρωλίγκας δε μιλάμε, έπαιξαν ξύλο δυο ομάδες και υπάρχουν προβλεπόμενες ποινές για τέτοιες περιπτώσεις, τόσο απλά.

Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 914

Παρ Απρ 28, 2023 2:31 pm

Έκλεισε τα σχόλια ο Yabusele στον λογαριασμό του και έβγαλε ανακοίνωση συγγνώμης. Και ο ίδιος τώρα που πέρασε η μέρα και χαλαρωσε θα έχει καταλάβει το ποσό μεγάλο λάθος έκανε και οτι πιθανόν να κατέστρεψε την καριέρα του. Ποσό μάλλον το σοκ που θα έχει πάθει να σε βρίζουν χιλιάδες άτομα και να εύχονται τον θάνατο σου και άλλα όμορφα...

0
HackerBaby

euroleague
Reactions: 891
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Doncic
Προειδοποιήσεις: 5

Παρ Απρ 28, 2023 2:36 pm

AO DAFNIS έγραψε:
Παρ Απρ 28, 2023 10:14 am
HackerBaby έγραψε:
Παρ Απρ 28, 2023 9:44 am
Γνωριζει καποιος στοιχηματικα τι σημαινει η διακοπη που εγινε χθες ?
Εγώ είχα παίξει 2 δελτία. Απλή νίκη Παρτιζάν και Παρτιζάν +4,5p χάντικαπ. Μου τα πλήρωσε και τα 2 κανονικά.
Σε ποια εταιρεία ? online που επαιξα εγω νικη της ρεαλ , δεν μου το επικυρωσε ως χαμενο αλλα ως μοναδα , πηρα δηλαδη το αρχικο πονταρισμα μου πισω

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4312
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Απρ 28, 2023 2:40 pm

για την ρεαλ δεν εχει σημασια ποτε θα ισχυσουν οι ποινες αφου δεν θα ειναι στο φ4
για την παρτιζαν η οποια ειναι η ομαδα που δεν ξεκινησε την φασαρια ειμαι σιγουρος αν θα φαει καποιες αγωνιστικες θα ειναι απο του χρονου

0
N.I.2022

a1greece
Reactions: 320
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: OSFP
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Απρ 28, 2023 2:42 pm

Η διασφάλιση των κανονισμών και των θεσμών είναι πολύ ποιο σημαντική από αυτό που ο καθένας μπορεί να λέει «…αλλοίωση του πρωταθλήματος» γιατί αλλιως δημιουργούνται προηγούμενα που καθένας μπορεί να τα χρησιμοποιήσει προς μελλοντικό του όφελος.

O Γιαμπουσελε, πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά με τις ανώτατες προβλεπόμενες ποινές και ακόμα και ποινικά από την αστική δικαιοσύνη!

Σχετικά με τον Γιουλ για την φάση που πυροδότησε την σύγκρουση είναι μια φάση έως ντισκαλιφιε και τίποτα πάρα πάνω αφού είναι στην ροή αγώνα, δυστυχώς τέτοιες και χειρότερες φάσεις έχουμε δει πολλές φορές (την προηγουμένη βδομάδα σε αγώνα Γ΄ Εθνικής που είχε κριθεί, παίχτης των νικητών έσπρωξε επιδειχτικά και ουσιαστικά χωρίς λόγο αντίπαλο από την μέση πάνω στο άλμα του, με αποτέλεσμα όπως έμαθα να τραυματιστεί πάρα πολύ σοβαρά (ένα αντιαθλητικό ήταν η ποινή))!

Τώρα για όλους τους εμπλεκομένους στον καυγά οι ποινές πρέπει να είναι ακριβός ότι προβλέπουν οι κανονισμοί για να διασφαλιστεί τι κυρός της λίγκας (Ευρωλίγκα) που είναι και το πιο σημαντικό.

2
2 Εικόνα
tarp7

allstar
Reactions: 2104

Παρ Απρ 28, 2023 2:48 pm

Για ποιό λόγο να τιμωρηθούν από του χρόνου ας μη συμμετύχαν στο ξύλο. Δεν υπάρχει τέτοιος κανονισμός, όσοι έπαιξαν ξύλο να τιμωρηθούν, έχουν ευθύνη

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 552

Παρ Απρ 28, 2023 2:55 pm

τουλουμπα έγραψε:
για την ρεαλ δεν εχει σημασια ποτε θα ισχυσουν οι ποινες αφου δεν θα ειναι στο φ4
για την παρτιζαν η οποια ειναι η ομαδα που δεν ξεκινησε την φασαρια ειμαι σιγουρος αν θα φαει καποιες αγωνιστικες θα ειναι απο του χρονου
Εγω είμαι σίγουρος ότι θα επιβληθούν από τώρα!!!

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2521
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Παρ Απρ 28, 2023 3:30 pm

Jimmyrogue84 έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:
Οι τιμωρίες δεδομένα θα επιβληθούν από τώρα, δεν έχει κάπου στον κανονισμό να λέει τιμωρείσαι και η τιμωρία ξεκινάει να ισχύει σε μερικούς μήνες.
Το θέμα είναι τι γίνεται με τις εφέσεις.
Ξεκινάει να ισχύει η ποινή άμεσα όπως με το ντόπινγκ ή πρέπει να βγει απόφαση και από τις εφέσεις αν γίνουν για να ξεκινήσει να μετράει η τιμωρία;

0
passer

senior
Reactions: 87
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Παρ Απρ 28, 2023 3:35 pm

pan24 έγραψε:
Jimmyrogue84 έγραψε:

Οι τιμωρίες δεδομένα θα επιβληθούν από τώρα, δεν έχει κάπου στον κανονισμό να λέει τιμωρείσαι και η τιμωρία ξεκινάει να ισχύει σε μερικούς μήνες.
Ξεκινάει να ισχύει η ποινή άμεσα όπως με το ντόπινγκ ή πρέπει να βγει απόφαση και από τις εφέσεις αν γίνουν για να ξεκινήσει να μετράει η τιμωρία;
Δεν το γνωρίζω, όμως μου φαίνεται κουλό να γίνεται έτσι. Γιατί με εφέσεις, αναβολές κλπ μπορεί η εκδίκαση να γίνει μετά από κανα χρόνο που ο Χ παίκτης να μην αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα. Οπότε είναι σαν να μην τιμωρείται.

0
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2634

Παρ Απρ 28, 2023 3:37 pm

Το ζητούμενο στο συγκεκριμένο θέμα δεν είναι ποτέ θα ισχύσουν οι ποινές για να δούμε ποιος ευνοείται και ποιος αδικείται.

Το ζητούμενο είναι να γίνει ξεκάθαρο ότι αυτές οι συμπεριφορές και αυτά τα περιστατικά δεν έχουν θέση στον αθλητισμό.

1
1 Εικόνα
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4312
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Απρ 28, 2023 3:39 pm

passer έγραψε:
Παρ Απρ 28, 2023 3:35 pm
pan24 έγραψε:

Δεν το γνωρίζω, όμως μου φαίνεται κουλό να γίνεται έτσι. Γιατί με εφέσεις, αναβολές κλπ μπορεί η εκδίκαση να γίνει μετά από κανα χρόνο που ο Χ παίκτης να μην αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα. Οπότε είναι σαν να μην τιμωρείται.
αυτο εννουσα και εγω με τρυκ να το τραβηξουν παραπανω και να πανε οι ποινες απο του χρονου

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague season 2022-2023”