Olympiacos (1) vs Fenerbahce (8)

Συντονιστής: Captains

Σκορ Σειράς

Olympiacos 3-0
10
23%
Olympiacos 3-1
14
33%
Olympiacos 3-2
10
23%
Fenerbahce 3-2
5
12%
Fenerbahce 3-1
4
9%
Fenerbahce 3-0
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 43
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Απρ 30, 2023 1:28 pm

ειναι στην φυση του ολυμπιακου να παιζει καλυτερα με την πλατη στον τοιχο..πιστευω πως απο το πρωτο παιχνιδι στην τουρκια θα κανει εμφατικη νικη και θα τους δουμε να βγαζουν πολυ ενταση.. θα πρεπει να τραβηξουν και παικτες οπως ο μπλακ με τον λαρυ που μεχρι τωρα ειναι αφαντοι.

Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Κυρ Απρ 30, 2023 2:13 pm

passer έγραψε:
Κυρ Απρ 30, 2023 3:03 am
shtarkws έγραψε:
Σάβ Απρ 29, 2023 3:47 pm
Για να είμαστε δίκαιοι με όλους πρέπει να πούμε ότι ο Βεζένκοφ αν και ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακου και mvp της διοργάνωσης, στο τέλος ήταν ο μοιραίος. Δίνει γκολ φάουλ στην άμυνα και κάνει κακή τελευταία επίθεση ενώ ο Σλουκας είναι ζεστός.

Αν προσθέσουμε σε αυτό την περσινή σειρά με την Μονακό και την εικόνα του στον ημιτελικό καταλήγουμε στο ότι είναι παικταράς αλλά στα κρίσιμα καλύτερα να πάει η μπάλα στον Σλουκα που είναι έμπειρος αλλά επίσης είναι γκάρντ. Δεν θα κουραστω να λέω ότι για 4-5 άρια που δύσκολα φτιάχνουν το σουτ τους είναι αδύνατον στις τελευταίες επιθέσεις να είναι το ίδιο επιδραστικοι με έναν γκαρντ.
Πολύ πρόχειρα θυμάμαι 4 ματς που ο Σλούκας πήρε την τελευταία επίθεση και την έχασε και μόνο μία που ευστόχησε (πέρυσι με Εφές με άδειο γήπεδο).
Ε, και;

I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions:

Κυρ Απρ 30, 2023 2:16 pm

lefpan έγραψε:
Σάβ Απρ 29, 2023 2:38 pm
lefpan έγραψε:
Πέμ Απρ 27, 2023 5:06 pm
Η Φενέρ κατέβηκε πολύ διαβασμένη και τα έδωσε όλα για να πάρει το ματς. Αντίθετα, εμείς ήμασταν μάλλον σε ρηχά νερά. Παρ' όλα αυτά κερδίσαμε.
Αύριο, λογικά, η Φενέρ δεν θα έχει την ψυχική κυρίως δύναμη για να επαναλάβει μια εξίσου καλή και δυνατή εμφάνιση.
Νομίζω πως αύριο θα επικρατήσουμε πιό άνετα και με πιό μεγάλη διαφορά.
Άλλος ένας κουβάς από τον COUVA MASTER (εμένα, δηλαδή)!

Οπότε, μη φοβόσαστε καθόλου.
Θα αρχίσω τις προβλέψεις υπέρ της Φενέρ, οπότε είναι σίγουρο πως θα αποκλειστεί!!!
Ξεκινάμε από τώρα!
Προβλέπω ότι η Φενέρ θα μας πάρει και τα σώβρακα και θα κάνει δυο άνετες νίκες στο γήπεδό της!

Rice

a1greece
Reactions:

Κυρ Απρ 30, 2023 2:55 pm

Δυστυχώς η Φενέρμπαχτσε φαίνεται να έχει βρει τον τρόπο να μας περιορίσει.Χειζ και Πιερ δεν αφήνουν από τα μάτια τους Παπ και Σασα με αποτέλεσμα τα γνωστά κοψίματα τους να έχουν περιοριστεί και να μην βρίσκουν ποτέ ελεύθερο σουτ.
Πρέπει να πάρουμε περισσότερα από τα αναπληρωματικά σεντερ και από τον Λαρεντζακη.
Η άμυνα που παίζουμε δεν είναι κακή ,αν εξασφαλίσουμε το αμυντικό ριμπαουντ μπορούμε να τους κάνουμε ζημιά στο τρανζισιον γιατί στο σετ παιχνίδι μας αντιμετωπίζουν πολύ καλά.

Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions:

Κυρ Απρ 30, 2023 3:49 pm

Rice έγραψε:
Κυρ Απρ 30, 2023 2:55 pm
Δυστυχώς η Φενέρμπαχτσε φαίνεται να έχει βρει τον τρόπο να μας περιορίσει.Χειζ και Πιερ δεν αφήνουν από τα μάτια τους Παπ και Σασα με αποτέλεσμα τα γνωστά κοψίματα τους να έχουν περιοριστεί και να μην βρίσκουν ποτέ ελεύθερο σουτ.
Γι' αυτό πρέπει να δουλέψει καλά το τρίποντο, οπότε θα αναγκαστούν να βγαίνουν προς τα έξω και να ανοίγουν οι διάδρομοι για Σάσα και δευτερευόντως Παπ.

Άβαταρ μέλους
Gerasimos Moraitis

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Απρ 30, 2023 7:33 pm

lefpan έγραψε:
Σάβ Απρ 29, 2023 2:38 pm
lefpan έγραψε:
Πέμ Απρ 27, 2023 5:06 pm
Η Φενέρ κατέβηκε πολύ διαβασμένη και τα έδωσε όλα για να πάρει το ματς. Αντίθετα, εμείς ήμασταν μάλλον σε ρηχά νερά. Παρ' όλα αυτά κερδίσαμε.
Αύριο, λογικά, η Φενέρ δεν θα έχει την ψυχική κυρίως δύναμη για να επαναλάβει μια εξίσου καλή και δυνατή εμφάνιση.
Νομίζω πως αύριο θα επικρατήσουμε πιό άνετα και με πιό μεγάλη διαφορά.
Άλλος ένας κουβάς από τον COUVA MASTER (εμένα, δηλαδή)!

Οπότε, μη φοβόσαστε καθόλου.
Θα αρχίσω τις προβλέψεις υπέρ της Φενέρ, οπότε είναι σίγουρο πως θα αποκλειστεί!!!
Κάτω τα χέρια, από τον ΚΟΥΒΑ μου... Εικόνα

Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions:

Δευ Μάιος 01, 2023 4:30 pm

Τι χρειάζεται ο Ολυμπιακός για να νικήσει στην Πόλη;
Να πάρει τα αμυντικά ριμπάουντ, ώστε να μην ανανεώνει κατοχές η Φενέρ. Και λιγότερα λάθη (όσα είχαμε μέσον όρο στη ρέγκιουλαρ).
Αν γίνουν αυτά, όλα γίνονται πιό εύκολα.

tarp7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Δευ Μάιος 01, 2023 5:34 pm

Η Φενέρ είναι πολύ καλή ο ομάδα και Μ έναν από τους κορυφαίους προπονητές της Ευρωλίγκας, δεν υπάρχουν κακές ο ομάδες στα πλευ οφ, να πω την αλήθεια προτιμούσα Ζαλγκίρις η Παρτιζάν . Περίμενα ότι θα κερδίζαμε τα 2πρωτα παιχνίδια εύκολα η δύσκολα, όχι βέβαια με 20ποντους διαφορά. Και εγώ πιστεύω ότι ο κάναν θα πρέπει να πάρει και προσωπικές ενέργειες σ αυτά τα παιχνίδια χρειάζεται. Θα πρέπει να αλλάξουμε τακτική , κακά τα ψέματα ο Ιτουδης μας έχει πιάσει στον ύπνο τακτικά.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Μάιος 01, 2023 6:01 pm

Εγω θα ρισκαρω και θα πω οτι θα δουμε αλλη διαχειριση απο μπαρτζω και οχι αλλαγες με το ρολοι..το 3το ματς θα χτυπησουμε και θα τα δωσουμε ολα με σκοπο να γυρισει η σειρα στο σεφ.Δεν θα δουμε να αλλαζουν ολοκληρες 5δες και τρελο ροτεισον..αποτι θυμαμαι και περσι με μονακο αυτο ειχε γινει.

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Δευ Μάιος 01, 2023 9:24 pm

Αυτό προφανώς και θα το κάνει ο κοουτς, δεν είναι χαζός ν βάλει πάλι Μπολομποι μέσα και ν φάμε 20 πόντους. Όντως το έκανε και πέρυσι και στο τέλος πήγαμε ν χάσουμε δικό μας ματς που κερδίζαμε άνετα μέχρι το το τέλος σχεδόν. Αυτη είναι και η ερώτηση για φέτος, ποσό θα αντέξουν και κυρίως ο Φαλ. Όταν βγαίνει ο γάλλος είμαστε άλλη ομάδα.

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:

Δευ Μάιος 01, 2023 9:36 pm

Πάντως με μια γρήγορη μάτια στα περσινά πλέι οφ εντοπίζει κανείς μια πολύ μεγάλη διαφορά και στον χρόνο συμμετοχής αλλά κ στην απόδοση του Σλουκα. Αυτός είναι κ ο λόγος που δεν δουλεύει η επίθεση μας. Αν δεν ανεβεί ο Σλούκας είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Πρέπει ν βρει περισσότερους διαδρόμους προς το καλάθι για να σκοράρει ή ν ανοίξει το γήπεδο με τις ωραίες του κικ οφ πάσες. Στα προηγούμενα παιχνίδια ήταν πολύ αργος . Ταυτόχρονα είναι κ τρύπα στην άμυνα. Ίσως δεν έχει επανέλθει πλήρως, ίσως ν φυλάει δυνάμεις δεν ξέρω.

Phys87

nba
Reactions:

Δευ Μάιος 01, 2023 9:55 pm

tarp7 έγραψε:
Δευ Μάιος 01, 2023 5:34 pm
Η Φενέρ είναι πολύ καλή ο ομάδα και Μ έναν από τους κορυφαίους προπονητές της Ευρωλίγκας, δεν υπάρχουν κακές ο ομάδες στα πλευ οφ, να πω την αλήθεια προτιμούσα Ζαλγκίρις η Παρτιζάν . Περίμενα ότι θα κερδίζαμε τα 2πρωτα παιχνίδια εύκολα η δύσκολα, όχι βέβαια με 20ποντους διαφορά. Και εγώ πιστεύω ότι ο κάναν θα πρέπει να πάρει και προσωπικές ενέργειες σ αυτά τα παιχνίδια χρειάζεται. Θα πρέπει να αλλάξουμε τακτική , κακά τα ψέματα ο Ιτουδης μας έχει πιάσει στον ύπνο τακτικά.
Προτιμούσες Παρτιζαν; 😂😂😂

HackerBaby

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Doncic

Δευ Μάιος 01, 2023 10:20 pm

jazz thrilos έγραψε:
Σάβ Απρ 29, 2023 2:02 pm
HackerBaby έγραψε:
Σάβ Απρ 29, 2023 12:38 am

Συγνώμη αλλά δε μπορεί να λες ότι αν δεν περάσει τη σειρά θα είσαι ευχαριστημένος.
Δεν μπορω να λέω ότι είμαι ευχαριστημένος;; Φυσικά και μπορώ. Να, το ξαναλεω, είμαι ευχαριστημένος. Το εξηγώ εν ολίγοις.

Είμαστε σαν ομάδα πολύ καλύτεροι από πέρυσι. Εχουμε παίξει καλύτερο μπασκετ, έχουμε κάνει μεγαλύτερες νίκες. Ολα αυτά σε σχέση με πέρυσι. Η ομάδα φαίνεται ότι είναι σε μια διαδικασία να κάνει κάθε χρόνο τα τελευταία 3 χρόνια μικρά βηματάκια προς την καλυτέρευσή. Ολοι οι αντίπαλοι φέτος στην Ευρώπη παραδεχθηκαν ότι παίξαμε το καλύτερο μπασκετ.

Στην Ελλάδα φαίνεται προς το παρόν να μην αμφισβητείται η κυριαρχία μας, αφενός με πολλές συνεχείς νίκες απέναντι στον μεγάλο μας αντίπαλο, αφετέρου με την εικόνα μας που πείθει για δευετρο συνεχόμενο νταμπλ. Το ΣΕΦ φέτος γέμισε περισσότερες φορές από κάθε άλλη φορά. Ξένοι παίχτες που παίζουν στην ομάδα μας θέλουν να μείνουν για πολλά χρόνια, ενώ άλλοι σίγουρα θέλουν να έρθουν στον σύλλογο γιατί βλέπουν ότι μπορούν να καλυτερευσουν παίζοντας σε αυτή την ομαδα.

Τέλος, το έχω ξαναγράψει, ο μεγάλος στόχος είναι κάθε χρόνο η οκτάδα στο νεο φορματ της ευρωλιγκας. Από εκεί και πέρα παίζουν πολλά ρόλο, μπάτζετ, συγκυρίες, τραυματισμοί, φόρμα, ροστερς, τύχη και φυσικά πνευματική προετοιμασία. Δεν βρισκόμαστε στο 2010 όπου με τα εκατομμύρια μας περιμέναμε να έχουμε εξασφαλισμένη θέση στα φ4.

Για όλα τα παραπάνω ναι, μπορώ να λέω ότι είμαι ευχαριστημένος. Αν περάσουμε και φ4 θα πετάω στα σύννεφα. Αν το πάρουμε κιόλας, θα χορεύω μακαρενα δύο ημέρες στο Πασαλιμάνι με φανέλα Κααναν.

:wave:

Υ.Γ. Οτι και να γίνει, στηρίζω άνευ όρων σκακιστή. Τις ευλογίες του.
Αν είσαι ευχαριστημένος ακόμα και αν αποκλειστείς από τον ,8ο και στην Ελλάδα κερδίζεις τον χειρότερο Παναθηναϊκό εβερ οκ τι να πω πάω πάσο .
Προσωπικά όταν είμαι στα καλύτερα μου θέλω να παίρνω Ευρωλίγκες γιατί οι πορείες δεν είναι γραμμικές,αυτή την περίοδο κανείς καλές χρονιές του χρόνου ή σε 2-3 χρόνια άμα σου φύγουν 2-3 παίκτες δε θα τους αναπληρώσεις εύκολα

Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Δευ Μάιος 01, 2023 11:38 pm

H πρόβλεψή μου είναι αυτή που ήταν και στην αρχή: θα περάσει ο Ολυμπιακός με την ψυχή στο στόμα, πιστεύω ότι θα κάνει μια νίκη στην Πόλη και στο 5ο θα γίνει σφαγή, Μονακό φάση. Διαβάζω ότι κλείνει εισιτήρια και η Έμμα Στόουν.

Zάμπια, Ζιμπάμπουε, Μποτσουάνα
https://www.travelstories.gr/community ... %9F.71109/
Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:

Τρί Μάιος 02, 2023 5:59 am

HackerBaby έγραψε:
Δευ Μάιος 01, 2023 10:20 pm
jazz thrilos έγραψε:
Σάβ Απρ 29, 2023 2:02 pm

Δεν μπορω να λέω ότι είμαι ευχαριστημένος;; Φυσικά και μπορώ. Να, το ξαναλεω, είμαι ευχαριστημένος. Το εξηγώ εν ολίγοις.

Είμαστε σαν ομάδα πολύ καλύτεροι από πέρυσι. Εχουμε παίξει καλύτερο μπασκετ, έχουμε κάνει μεγαλύτερες νίκες. Ολα αυτά σε σχέση με πέρυσι. Η ομάδα φαίνεται ότι είναι σε μια διαδικασία να κάνει κάθε χρόνο τα τελευταία 3 χρόνια μικρά βηματάκια προς την καλυτέρευσή. Ολοι οι αντίπαλοι φέτος στην Ευρώπη παραδεχθηκαν ότι παίξαμε το καλύτερο μπασκετ.

Στην Ελλάδα φαίνεται προς το παρόν να μην αμφισβητείται η κυριαρχία μας, αφενός με πολλές συνεχείς νίκες απέναντι στον μεγάλο μας αντίπαλο, αφετέρου με την εικόνα μας που πείθει για δευετρο συνεχόμενο νταμπλ. Το ΣΕΦ φέτος γέμισε περισσότερες φορές από κάθε άλλη φορά. Ξένοι παίχτες που παίζουν στην ομάδα μας θέλουν να μείνουν για πολλά χρόνια, ενώ άλλοι σίγουρα θέλουν να έρθουν στον σύλλογο γιατί βλέπουν ότι μπορούν να καλυτερευσουν παίζοντας σε αυτή την ομαδα.

Τέλος, το έχω ξαναγράψει, ο μεγάλος στόχος είναι κάθε χρόνο η οκτάδα στο νεο φορματ της ευρωλιγκας. Από εκεί και πέρα παίζουν πολλά ρόλο, μπάτζετ, συγκυρίες, τραυματισμοί, φόρμα, ροστερς, τύχη και φυσικά πνευματική προετοιμασία. Δεν βρισκόμαστε στο 2010 όπου με τα εκατομμύρια μας περιμέναμε να έχουμε εξασφαλισμένη θέση στα φ4.

Για όλα τα παραπάνω ναι, μπορώ να λέω ότι είμαι ευχαριστημένος. Αν περάσουμε και φ4 θα πετάω στα σύννεφα. Αν το πάρουμε κιόλας, θα χορεύω μακαρενα δύο ημέρες στο Πασαλιμάνι με φανέλα Κααναν.

:wave:

Υ.Γ. Οτι και να γίνει, στηρίζω άνευ όρων σκακιστή. Τις ευλογίες του.
Αν είσαι ευχαριστημένος ακόμα και αν αποκλειστείς από τον ,8ο και στην Ελλάδα κερδίζεις τον χειρότερο Παναθηναϊκό εβερ οκ τι να πω πάω πάσο .
Προσωπικά όταν είμαι στα καλύτερα μου θέλω να παίρνω Ευρωλίγκες γιατί οι πορείες δεν είναι γραμμικές,αυτή την περίοδο κανείς καλές χρονιές του χρόνου ή σε 2-3 χρόνια άμα σου φύγουν 2-3 παίκτες δε θα τους αναπληρώσεις εύκολα
Η θέση στην κανονική διάρκεια λέει τη μισή αλήθεια, δεν είναι να την παίρνεις και τόσο ως σοβαρό κριτήριο δυναμικότητας. Όταν με δυο-τρεις συνεχόμενες ήττες μπορείς να πέσεις από δεύτερος 7ος ή 8ος η και να αποκλειστείς κιόλας όπως παραλίγο η Φενερ δεν έχουν και ιδιαίτερη σημασία. Ούτε οι έδρες όπως παλιά. Αυτό που έχει σημασία στα πλέι οφ είναι κυρίως η φόρμα και το πως κουμπώνεις με τον αντίπαλο γιατί παίζεις συνέχεια με την ίδια ομάδα. Φυσικά και ο προπονητής όπως είπανε οι πιο πάνω.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague season 2022-2023”