East Semifinals : New York Knicks (5) vs Miami Heat (8)
Συντονιστής: Captains
- SteveNashidis
- Reactions: 3017
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

- megapoxy
- Reactions: 667
- Αγαπημένος παίκτης: Henry Turner
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Sacramento Kings
- Προειδοποιήσεις:
1
Η καλύτερη επίθεση εναντίον της καλύτερης άμυνας (στην postseason) αν δεν κάνω λάθος, με αυτή των Χιτ να είναι έκπληξη με βάση όσα μας έδειξαν στην κανονική περίοδο.
Δεν ξέρω αν ο Ραντλ θα είναι στο 100%, δεν ήταν ούτε κόντρα στους Καβς και τους καθάρισαν σχετικά εύκολα.
Νομίζω το προβάδισμα είναι με τη Νέα Υόρκη και λόγω έδρας και λόγω άμυνας (έχω την αίσθηση πως θα περιορίσουν τον Μπάτλερ και τα τρίποντα του Μαιάμι).
Δεν ξέρω αν ο Ραντλ θα είναι στο 100%, δεν ήταν ούτε κόντρα στους Καβς και τους καθάρισαν σχετικά εύκολα.
Νομίζω το προβάδισμα είναι με τη Νέα Υόρκη και λόγω έδρας και λόγω άμυνας (έχω την αίσθηση πως θα περιορίσουν τον Μπάτλερ και τα τρίποντα του Μαιάμι).
0
- SteveNashidis
- Reactions: 3017
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 1
- Αγαπημένη θέση: SF, PF
- Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons
- Προειδοποιήσεις:
0
Πράγματι, επικές μάχες τη δεκαετία του '90. Οι καβγάδες επηρέασαν τις καταστάσεις. Το 1997 η Νέα Υόρκη ήταν σαφέστατα καλύτερη, αφού προηγήθηκε με 3-1 και αποκλείστηκε λόγω των τιμωριών. Κρίμα, γιατί χάθηκε η καλύτερη ευκαιρία του Ewing για ένα πρωτάθλημα. Το 1998 έπρεπε να περάσει το Μαϊάμι αλλά την πάτησαν με το ξύλο Mourning - Johnson. Τις άλλες δύο χρονιές είχαμε έβδομο αγώνα που κρίθηκε στην τελευταία κατοχή. Από τα πιο ωραία ζευγάρια της δεκαετίας. Αντιθέτως, η αναμέτρηση του 2012 αποδείχτηκε μεγάλη σούπα.
Στα τωρινά τώρα, το Μαϊάμι δεν πρέπει να υποτιμηθεί με την καμία. Αν μη τι άλλο, έδειξε ότι διαθέτει πυγμή και πνεύμα νικητή. Η άμυνα της Νέας Υόρκης θα τους περιορίσει αλλά δεν θα πέσουν αμαχητί. Πιστεύω ότι η Νέα Υόρκη θα επικρατήσει αλλά θα χρειαστούν σίγουρα 6, ίσως και 7, αγώνες.
Στα τωρινά τώρα, το Μαϊάμι δεν πρέπει να υποτιμηθεί με την καμία. Αν μη τι άλλο, έδειξε ότι διαθέτει πυγμή και πνεύμα νικητή. Η άμυνα της Νέας Υόρκης θα τους περιορίσει αλλά δεν θα πέσουν αμαχητί. Πιστεύω ότι η Νέα Υόρκη θα επικρατήσει αλλά θα χρειαστούν σίγουρα 6, ίσως και 7, αγώνες.
2
2

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δύσκολη η επιλογή για τον Hart. Δίνει ενέργεια από τον πάγκο και η απουσία του πιθανώς να αποδυναμώσει τη δεύτερη πεντάδα αλλά από την άλλη είναι καλύτερη επιλογή από τον Grimes για το μαρκάρισμα του Butler. Τι να πω, δεν ξέρω. Πάντως, οι δύο προπονητές είναι οι καλύτεροι από τους εναπομείναντες στην Ανατολή, με αυτόν του Μαϊάμι να κατέχει τα πρωτεία.
0
- mixalisgate7
- Reactions: 1467
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- Gerasimos Moraitis
- Reactions: 491
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls
- Προειδοποιήσεις:
1
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gerasimos Moraitis την Κυρ Απρ 30, 2023 10:41 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- mixalisgate7
- Reactions: 1467
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Φάνηκε η απουσία του Ραντλ, γιατί επιτίθεται και προκαλεί φθορά στους ψηλούς. Τρεις παίχτες της Νέας Υόρκης έπαιξαν πάνω από 40 λεπτά, έσκασαν στο τέλος. Έπρεπε να ανοίξει κι άλλο το ροτέισον ή να πάρουν κα΄ποια παραπάνω λεπτά οι αναπληρωματικοί. Πρέπει να πάρουν οπωσδήποτε το δεύτερο παιχνίδι τώρα.mixalisgate7 έγραψε: ↑Κυρ Απρ 30, 2023 10:37 pmΠολύ ωραίο το ματς. Δίκαιο το break των Χιτ, στο δεύτερο ημίχρονο έσφιξαν στην άμυνα και βρήκαν αρκετούς πόντους στον αιφνιδιασμό. Ελπίζω να μην έχει κάτι σοβαρό ο Μπάτλερ. Για τους στοίχισε η αστοχία από το τρίποντο και η απουσία του Ραντλ. Τους έλειπε ένας ακόμη επιθετικός πόλος.
2
2