Real Madrid (3) vs Partizan (6)

Συντονιστής: Captains

Σκορ Σειράς

Real Madrid 3-0
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Real Madrid 3-1
7
24%
Real Madrid 3-2
7
24%
Partizan 3-2
6
21%
Partizan 3-1
7
24%
Partizan 3-0
2
7%

Σύνολο ψήφων: 29
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6482
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Μάιος 01, 2023 2:26 pm

Phys87 έγραψε:
Δευ Μάιος 01, 2023 12:29 pm
Έχουμε ενημέρωση αν θα παίξει ο Εξουμ; Είπαν ότι τελικά δεν ήταν τόσο σοβαρός ο τραυματισμός του. Απο το πρώτο παιχνίδι θα λείψει σίγουρα ο Παντερ και ο Λεσορτ αν λείψει και ο Εξουμ, δεν βλέπω πως μπορεί να κερδίσει η Παρτιζαν. Με τον Ταβαρες τι γίνεται; Θα παίξει;
Και οι 2 θα παίξουν λογικά , ο εξουμ έκανε προπόνηση κανονικά σήμερα

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Μάιος 02, 2023 12:49 am

Ο έξουμ μετά τον τραυματισμό του έτρεχε μια χαρά, ενώ στα βίντεο της υποδοχής στο Βελιγράδι φαίνεται να χοροπηδάει και πριν βγουν από το χώρο αποσκευών και πάνε εκεί που είναι οι κάμερες εμφανίζει τις πατερίτσες και αρχίζει να τις βαστάει περπατώντας αργά. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα παίξει μια χαρά.

Για τον Ταβάρες δεν ξέρω. Αν πριν τη σειρά μου έλεγαν ότι η Ρεάλ θα κατέβει χωρίς το Ταβάρες, θα έδινα την Παρτιζάν φαβορί 55-45% με τη φόρμα, την έδρα και τον προπονητή που έχει. ΠΑρεμπιπτόντως, για μένα οι προπονητές στις σειρές φαίνονται. Πολύ περισσότερο από ό,τι στην ΚΠ ή το Φ4. Ε η Παρτιζάν έχει τον καλύτερο.

1
1 Εικόνα
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
austerity_blues
Reactions:

Τρί Μάιος 02, 2023 1:23 pm

έτσι όπως τα έκαναν με τις τιμωρίες μάλλον συμφέρει την Παρτίζαν να χάσει σήμερα, είναι πραγματικά τρομερό :banghead:

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2521
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τρί Μάιος 02, 2023 1:35 pm

austerity_blues έγραψε:
Τρί Μάιος 02, 2023 1:23 pm
έτσι όπως τα έκαναν με τις τιμωρίες μάλλον συμφέρει την Παρτίζαν να χάσει σήμερα, είναι πραγματικά τρομερό :banghead:
Ναι αλλά πιστεύω ότι αν η Ρεαλ κατέβει για να παίξει και όχι με στόχο να βγει η υποχρέωση και να φύγουν αρτιμελείς η Παρτίζαν πολύ δύσκολο να κερδίσει σήμερα αφού παίζει ο Ταβάρες.
Και με Λεσόρτ μέσα κυριαρχεί, χωρίς Λεσόρτ παίζει μόνος του.

Ο κακομοίρης ο Σμαίλαγκιτς απέναντι στον Ταβάρες ή θα κάνει στην άκρη ή θα κάνει 5 φάουλ σε 10 λεπτά και αν βάλουν τον Λεντέι να παλεύει με τον Ταβάρεις ούτε θα καταφέρει ιδιαίτερα να τον περιορίσει και θα φθαρεί.

0
assistant

nba
Reactions: 1690
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Τρί Μάιος 02, 2023 1:50 pm

Ναι ειναι ο Ζελικας κανας χθεσινος να παει να κερδισει σημερα να παιξει ημιτελικο φαιναλ-4 χωρις το πρωτο του βιολι......ακομα κι αν εμπεριεχει ρισκο ειμαι 100% βεβαιος οτι η Ρεαλ θα κερδισει σημερα......

0
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 1002
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson

Τρί Μάιος 02, 2023 2:10 pm

assistant77 έγραψε:
Ναι ειναι ο Ζελικας κανας χθεσινος να παει να κερδισει σημερα να παιξει ημιτελικο φαιναλ-4 χωρις το πρωτο του βιολι......ακομα κι αν εμπεριεχει ρισκο ειμαι 100% βεβαιος οτι η Ρεαλ θα κερδισει σημερα......
Απο τη μια έχεις ένα δίκιο, από την άλλη το ρισκάρεις να δώσεις το παιχνίδι και να παίξεις τελικό την Πέμπτη που αν στραβωσει, η σειρά δεν είναι πια με το μέρος σου; Για την νίκη θα παίξει η Παρτιζάν σήμερα

0
austerity_blues
Reactions:

Τρί Μάιος 02, 2023 2:17 pm

Quincy έγραψε:
assistant77 έγραψε:
Απο τη μια έχεις ένα δίκιο, από την άλλη το ρισκάρεις να δώσεις το παιχνίδι και να παίξεις τελικό την Πέμπτη που αν στραβωσει, η σειρά δεν είναι πια με το μέρος σου; Για την νίκη θα παίξει η Παρτιζάν σήμερα
σήμερα όπως έγραψε και ο Pan24 δε ξέρω αν και να θέλει μπορεί να κερδίσει. αλλά δε πιστεύω ότι θα σκιστεί κιόλας, την Πέμπτη θα έχει και Λεσόρ και αν χάσει και την Πέμπτη την άλλη Τρίτη θα παίξει πλήρης απέναντι σε μια ομάδα που ήδη έχει κερδίσει 2 φορές στην έδρα της. το να παίξει ημιτελικό χωρίς τον Πάντερ μου φαίνεται μεγαλύτερο ρίσκο.

υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να κατέβει χεσμένη η Ρεάλ και να θελήσει να τελειώσει η σειρά όσο πιο γρήγορα γίνεται. νομίζω αν με όσα έγιναν πάνε αυτοί φάιναλ φορ θα φάνε το κράξιμο του αιώνα από όλους (όχι ότι θα τους νοιάξει και ιδιαίτερα αλλά λέμε).

Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τρί Μάιος 02, 2023 3:35 pm

Οπως και να εχει παλι η Ρεαλ ευνοηθηκε σε μια τελειωμενη σειρα. Ντροπη στην Ευρωλιγκα (αν και αλλο προσωνυμιο της ταιριαζει) με αυτην την τιμωρια που εβαλε, που την Ρεαλ και μονο την Ρεαλ ευνοει, και ουσιαστικα επιτρεπει πλεον στην ομαδα που ειναι πισω σε σειρα να προσπαθει να παιξει ξυλο με τους αντιπαλους της για να την γυρισει. Γιατι οι παικτες της Ρεαλ αυτο προσπαθουσαν να κανουν

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2634

Τρί Μάιος 02, 2023 3:38 pm

Είμαι σίγουρος ότι η Παρτιζαν θα κάνει τα πάντα να κερδίσει και να βρεθεί στο F4 που είναι μεγάλο επίτευγμα.

Οποιοδήποτε άλλο σενάριο εμπεριέχει μεγάλο ρίσκο.

Μετά την πρόκριση θα αρχίσουν οι εφεσεις

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion

Τρί Μάιος 02, 2023 3:51 pm

shtarkws έγραψε:
Τρί Μάιος 02, 2023 3:38 pm
Είμαι σίγουρος ότι η Παρτιζαν θα κάνει τα πάντα να κερδίσει και να βρεθεί στο F4 που είναι μεγάλο επίτευγμα.

Οποιοδήποτε άλλο σενάριο εμπεριέχει μεγάλο ρίσκο.

Μετά την πρόκριση θα αρχίσουν οι εφεσεις
Δεν επιδέχονται εφέσεις οι συγκεκριμένες ποινές απ' ό,τι διάβασα.

0

glenrice90

junior
Reactions: 422

Τρί Μάιος 02, 2023 3:56 pm

Ισχύει

" The Euro League has imposed sporting sanctions on three players involved in the fight between Real Madrid and Partizan basketball players last night. Both clubs have also been fined 50,000 euros with no chance to appeal. "

0
N.I.2022

a1greece
Reactions: 320
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
Αγαπημένη ομάδα: OSFP

Τρί Μάιος 02, 2023 3:58 pm

Tracy Mac έγραψε:
Τρί Μάιος 02, 2023 3:35 pm
Οπως και να εχει παλι η Ρεαλ ευνοηθηκε σε μια τελειωμενη σειρα. Ντροπη στην Ευρωλιγκα (αν και αλλο προσωνυμιο της ταιριαζει) με αυτην την τιμωρια που εβαλε, που την Ρεαλ και μονο την Ρεαλ ευνοει, και ουσιαστικα επιτρεπει πλεον στην ομαδα που ειναι πισω σε σειρα να προσπαθει να παιξει ξυλο με τους αντιπαλους της για να την γυρισει. Γιατι οι παικτες της Ρεαλ αυτο προσπαθουσαν να κανουν
Φίλε μου, αν η Ευρωλίγκα επέβαλε τις ποινές που κανονικά θα έπρεπε, βασιζόμενη σε παρελθόντα και πιο ηπία περιστατικά, οποία ομάδα πήγαινε από τις δυο στο final 4 θα έπρεπε να κατεβεί κατά τα 50% με εφήβους.
Οι ποινές ήταν χάδι ιδικά για Παρτιζαν (το να μην τιμωρηθεί ο Εξουμ, που ήταν από τους πρωταίτιους στα επεισόδιά ήταν απλά εξοργιστικό).
Το να ζητάς να τιμωρηθεί η μια ομάδα και η άλλη να είναι στο απυρόβλητο μάλλον δεν είναι το ορθό!

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion

Τρί Μάιος 02, 2023 4:03 pm

Εγώ θα γίνω σπασα...τέτοιος και θα πω ότι συμφωνώ με τις ποινές. Δεν κοιτάει ο δικαστής πόσα ματς μένουν και αν θα μείνεις χωρίς τον τάδε στο Φ4, τα αδικήματα κοιτάει. Ο Γιουλ έκανε ένα αντιαθλητικό φάουλ και τιμωρήθηκε γι αυτό (σωστά) όπως γίνεται στα αντιαθλητικά φάουλ. Το επιχείρημα "αυτός τα ξεκίνησε όλα" δεν το ακούω, ας μην πλακώνονταν, αυτό έλειπε να τιμωρούμε κάθε αντιαθλητικό φάουλ μην τυχόν και τσαντιστούν κάποιοι κι αρχίσουν τις γρήγορες δε θα πάμε πουθενά. Γιαμπουσέλε ορθώς έφαγε τη μεγαλύτερη ποινή, θα μπορούσε να είναι και πολύ πιο αυστηρή γιατί θα μπορούσε να αφήσει τον άνθρωπο στον τόπο. Εντελώς απαράδεκτος, εγκληματικό και μάλλον υπάρχει και βάση για ποινική δίωξη (που δε θα την επιδίωκα αν ήμουν η Παρτιζάν). Σωστά τιμωρήθηκε ο Πάντερ, σωστά ο Λεσόρτ, ο Ντεκ και οι λοιποί, πιθανόν θα μπορούσε να τιμωρηθεί και ο Χεζόνια. Τα "να ισχύουν οι ποινές από του χρόνου" δεν ξέρω με βάση ποιον κανονισμό ζητούνται, δε γίνεται μια ποινή να εφαρμόζεται όποτε μας κατέβει, υπάρχει κανονισμός.

Στα του ματς, αφού παίζει ο Ταβάρες (και μάλιστα χωρίς Λεσόρτ) , φαβορί είναι η Ρεάλ, έστω και ελαφρώς λόγω έδρας. Κι όταν δεν παίζει ο Ταβάρες η (φετινή, με άθλια γκαρντ) Ρεάλ μετατρέπεται σε ομάδα οκτάδας απλά.

1
1 Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 1002
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson

Τρί Μάιος 02, 2023 4:31 pm

austerity_blues έγραψε:
Τρί Μάιος 02, 2023 2:17 pm
Quincy έγραψε:

σήμερα όπως έγραψε και ο Pan24 δε ξέρω αν και να θέλει μπορεί να κερδίσει. αλλά δε πιστεύω ότι θα σκιστεί κιόλας, την Πέμπτη θα έχει και Λεσόρ και αν χάσει και την Πέμπτη την άλλη Τρίτη θα παίξει πλήρης απέναντι σε μια ομάδα που ήδη έχει κερδίσει 2 φορές στην έδρα της. το να παίξει ημιτελικό χωρίς τον Πάντερ μου φαίνεται μεγαλύτερο ρίσκο.
Μωρέ θα το χει το πλεονέκτημα και την Πέμπτη, δεν λέει κανείς όχι. Αλλά από τη μία Ρεάλ είναι αυτή, θα υπάρχει και κάποια πίεση γιατί πια η Παρτιζάν δεν είναι το αουτσάιντερ, ο Ζοτς είναι μανούλα στο να διαχειριστεί κάτι τέτοιο μεν, αλλά δεν έχουν κι όλοι οι παίκτες τον χαρακτήρα. Μπορεί να φορτωθεί με φάουλ ο Λεσορτ και να μην τραβήξει, μπορεί να βάλει 25 ο χεζονια, χίλια δυο μπορεί. Ένα παιχνίδι είναι.

Γνώμη μου είναι πως αν μπορείς να κερδίσεις σήμερα απλά το κάνεις, γιατί στο τέλος υπάρχει η πιθανότητα να μην παίξει κανείς στο Φ4.

Θυμισου το ΟΣΦΠ Εφές το 13 που πέταξε ένα παιχνίδι στην Τουρκία ο Σκακιστής και μετά μας βγήκε η ψυχή για 30τοσα λεπτά στο 5ο στο Σεφ που ξελασπωσε την ομάδα ο Τζος ο Πάουελ. Καμία φορά ένα παιχνίδι είναι αρκετό για να γυρίσει το μομεντουμ. Και τότε "την είχε" την Εφές, αλλά δεν ήθελε και πολύ για να μείνει στους 8

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion

Τρί Μάιος 02, 2023 4:36 pm

Δε νοείται να κατέβει ομάδα για να χάσει, είναι πολύ επικίνδυνο και ως νοοτροπία και ασέβεια στους ανθρώπους που πληρώνουν για να σε δουν. Αυτό που υπάρχει ως ενδεχόμενο είναι αν χάνει με 10π πχ 3 λεπτά πριν τελειώσει να βάλει μέσα πιο ξεκούραστους για να ξεκουράσει βασικούς που θα έχουν τραβήξει και μεγαλύτερο κουπί λόγω απουσιών. Ούτε είναι λόγος "να χάσουμε σήμερα για να υπάρχει ο Χ στο Φ4". Ο Χ μπορεί και να είναι άρρωστοςή να τραυματιστεί στο Φ4, κανείς δε σκέφτεται έτσι.

1
1 Εικόνα

Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague season 2022-2023”