Sacramento Kings (3) vs Golden State Warriors

Συντονιστής: Captains

Winner

Kings
2
20%
Warriors
8
80%

Σύνολο ψήφων: 10
Άβαταρ μέλους
megapoxy

a1greece
Reactions: 667
Αγαπημένος παίκτης: Henry Turner
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Αγαπημένη ομάδα: Sacramento Kings
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Μάιος 01, 2023 1:29 am

Τον οποίο Κάρι δε μάρκαρε σχεδόν σε κανένα σημείο (πέρα από κάτι δευτερόλεπτα στα τελειώματα των περιόδων αν είχαν τελευταία επίθεση οι Ουόριορς) ο Μίτσελ που αγωνίστηκε μόλις 8 λεπτά.

Το σημερινό ματς ήταν εντελώς ανάποδο με το προχθεσινό (είχε και σχεδόν παρόμοιο σκορ σε κάποιο σημείο προς το τέλος). Γενικά η σειρά χάθηκε στο "ματσάρισμα" Σαμπόνις - Λούνεϊ, που θεωρητικά ήταν το μόνο κομμάτι που υπερτερούσαμε ξεκάθαρα. Τα σημερινά νούμερα του Σαμπόνις δεν λένε την αλήθεια (στο επιθετικό κομμάτι) νομίζω σκόραρε 6 πόντους όταν η διαφορά πήγε πλέον στο -20 και είχε μείνει άποντος σχεδόν σε όλο το 2ο ημίχρονο που καταρρεύσαμε ως ομάδα. Ούτε ένας παίκτης δεν πήγε καλά στο πιο κρίσιμο ματς της σεζόν, οι άλλοι είχαν 2 όλους κι όλους αλλά ήταν υπεραρκετοί.

Μπαρνς λογικά αποχαιρετάει, 15 λεπτά προχθές, 14 σήμερα, ας έρθει αρχικά ο Βεζένκοφ και βλέπουμε ποιο άλλο 4άρι μπορεί να πάρουμε (πολύ φοβάμαι πως θα είναι ο Ντρέιμοντ τόσες αγκαλιές μετά το τέλος του ματς με όλους τους δικούς μας πενταδάτους). Τεσπά απολογισμός/μεταγραφολογίες στο νήμα των Κινγκς.

0
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3013
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Μάιος 01, 2023 10:07 am

Kανει ολα αυτα ο Καρι και νομίζεις ότι ειναι απλό αλλά είναι εμφανίσεις ανώτερες πολλών αγαπημένων, all time classic, παικτών από φίλους που βλέπουν από το 80 ΝΒΑ.
Μοναδικός.

3ο δεκάλεπτο μύρισαν αίμα οι Warriors με τα 12-15 επιθετικά ριμπάουντ. Εκεί έπεσε η ψυχολογία των παικτών του Μέντο και ολόκληρης της αρένας που ησύχασε ( μόνο ΦΙΜΠΑ ΡΕ :D :D ).
Αδικία οι 3οι μεντος να πέσουν σε έκτους πολεμιστές. Μόνο από αυτήν την ομάδα θα αποκλείονταν (άντε μπορεί και απο τους Σανς,) από αυτές που τερμάτισαν 5-10. Ατυχία αλλά είναι στην αρχή μιας ομάδας που θα μπαίνει πλειοφ ύστερα απο χρόνια ξηρασίας.

0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
megapoxy

a1greece

Δευ Μάιος 01, 2023 4:49 pm

Και 3-4 σκορ να προσθέσω εγώ.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2624

Τρί Μάιος 02, 2023 8:58 pm

@megapoxy πιστεύεις ότι στο υποθετικό σενάριο να είχε το Sacramento από φέτος τον Vezenkof θα είχε καλύτερη μοίρα απέναντι στους Warriors?

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 994
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τρί Μάιος 02, 2023 9:03 pm

Πολύ τίμια η επιστροφή του Σακραμέντο στα πλευ οφφς μετά από τόσα πολλά χρόνια. Αποκλεισμο στο γκειμ 7 από τους Γουόριορς του καρυ δεν νομίζω να το λες και αποτυχία. Το μέλλον είναι μπροστά.

Ωστόσο αυτά που λέγαμε για το επίπεδο της Δύσης επιβεβαιώνονται βλέποντας το Γκόλντεν Στέιτ και το ΛΑ να πηγαίνουν τόσο βαθειά μέχρι τους τελικούς περιφέρειας τουλάχιστον

0
Άβαταρ μέλους
megapoxy

a1greece

Τρί Μάιος 02, 2023 9:24 pm

shtarkws έγραψε:
Τρί Μάιος 02, 2023 8:58 pm
@megapoxy πιστεύεις ότι στο υποθετικό σενάριο να είχε το Sacramento από φέτος τον Vezenkof θα είχε καλύτερη μοίρα απέναντι στους Warriors?
Δεν ξέρω, πιστέυεις θα έβαζε το τρίποντο που έχασε ο Μπαρνς στο 4ο ματς; Πάντως ειδικά αν φύγει ο Μπαρνς (δεν ανανεώσει δλδ) και δεν έρθει κάποιο πρωτοκλασσάτο όνομα, πολύ πιθανό να βρεθεί βασικός και να έχει συνεισφορά στην ομάδα.
Ο Μπαρνς βοήθησε σε ορισμένα ματς στην κανονική περίοδο ΑΛΛΑ στα πλει οφ "τσόκαρε" εντελώς απέναντι στην πρώην ομάδα του αν και ήταν ο παίκτης με τη μεγαλύτερη εμπειρία σε τέτοια ματς. Είχε τα λιγότερα ριμπάουντ από όλους τους παίκτες του rotation, σούταρε με άθλια ποσοστά και στα 2 τελευταία ματς περιορίστηκε κατά πολύ η συμμετοχή του.
Οπότε όχι απαραίτητα ο Βεζένκοφ αλλά και ο Πίτερς να ήταν στη θέση του που λέει ο λόγος ίσως τα πηγαίναμε καλύτερα.

Πέρα από την πλάκα δεν ξέρω καν αν θα "πιάσει" ο Σάσα στο ΝΒΑ γενικότερα, νομίζω τα τελευταία χρόνια πάντως οι Ευρωπαίοι τα πάνε ολοένα και καλύτερα και δεν ξέρω γιατί να μην έχει ανάλογη καριέρα με τους Μπογκντάνοβιτς (Σέρβο και Κροάτη) για παράδειγμα ή τον Όσμαν των Καβς που παίζουν όλοι τους 20+ λεπτά τα τελευταία χρόνια. Δε θα είναι βέβαια τόσο εύκολα τα πράγματα, ειδικά τη ρούκι χρονιά του, ο Murray σε μας φέτος ήταν ο μόνος ρούκι στις 16 ομάδες των πλέι οφ που ξεκίνησε βασικός. Θα πρέπει να μοχθήσει για να αποδείξει πως αξίζει να πάρει χρόνο συμμετοχής. Ας έρθει και βλέπουμε... δε νομίζω πάντως καμία συζήτηση να γίνει πριν λήξει η σεζόν με τον Ολυμπιακό, μετά δλδ τους τελικούς της Α1 και καλώς εχόντων των πραγμάτων και το final four της Ευρωλίγκα.

0
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2624

Τρί Μάιος 02, 2023 9:27 pm

Εγώ νομίζω ότι ψημένος όπως είναι από F4 και Play off στην επιθεση θα ήταν καλός και θα βοηθούσε από το τρίποντο. Για την άμυνα δεν ξέρω, θέλει δουλειά για να αντιμετωπίσει τα κορμιά των Αμερικανών αλλά στην Ευρώπη τουλάχιστον στα ριμπάουντ είναι καλός.

1
1 Εικόνα
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Απάντηση

Επιστροφή στο “2022-2023 Regular Season + Playoffs”