Real Madrid (3) vs Partizan (6)

Συντονιστής: Captains

Σκορ Σειράς

Real Madrid 3-0
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Real Madrid 3-1
7
24%
Real Madrid 3-2
7
24%
Partizan 3-2
6
21%
Partizan 3-1
7
24%
Partizan 3-0
2
7%

Σύνολο ψήφων: 29
Άβαταρ μέλους
kein

a1greece
Reactions: 738
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Μάιος 02, 2023 6:09 pm

Δεν νομίζω ότι είναι στην νοοτροπία του Ζέλικο να κάτσει να χάσει, δεν θυμάμαι ποτέ να το έχει κάνει (αν κάποιος έχει αντίθετη γνώμη ευχαρίστως να παραθέσει το επιχείρημα του). Πιστεύω θα μπει 100% να τελειώνει με την πρόκριση και μετά θα "σκιστεί" και θα βρει πως θα τα φέρει βόλτα στον ημιτελικό. Αν πάει F4, έχω την εντύπωση ότι θα το σηκώσει.

0
:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
assistant

nba
Reactions: 1690
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Μάιος 02, 2023 6:28 pm

N.I.2022 έγραψε:
Τρί Μάιος 02, 2023 3:58 pm
Tracy Mac έγραψε:
Τρί Μάιος 02, 2023 3:35 pm
Οπως και να εχει παλι η Ρεαλ ευνοηθηκε σε μια τελειωμενη σειρα. Ντροπη στην Ευρωλιγκα (αν και αλλο προσωνυμιο της ταιριαζει) με αυτην την τιμωρια που εβαλε, που την Ρεαλ και μονο την Ρεαλ ευνοει, και ουσιαστικα επιτρεπει πλεον στην ομαδα που ειναι πισω σε σειρα να προσπαθει να παιξει ξυλο με τους αντιπαλους της για να την γυρισει. Γιατι οι παικτες της Ρεαλ αυτο προσπαθουσαν να κανουν
Φίλε μου, αν η Ευρωλίγκα επέβαλε τις ποινές που κανονικά θα έπρεπε, βασιζόμενη σε παρελθόντα και πιο ηπία περιστατικά, οποία ομάδα πήγαινε από τις δυο στο final 4 θα έπρεπε να κατεβεί κατά τα 50% με εφήβους.
Οι ποινές ήταν χάδι ιδικά για Παρτιζαν (το να μην τιμωρηθεί ο Εξουμ, που ήταν από τους πρωταίτιους στα επεισόδιά ήταν απλά εξοργιστικό).
Το να ζητάς να τιμωρηθεί η μια ομάδα και η άλλη να είναι στο απυρόβλητο μάλλον δεν είναι το ορθό!
Ασχετο αλλα δεν μπορουν να κατεβασουν εφηβους οι ομαδες......εχουν συγκεκριμενο ροστερ δηλωμενο.....

0
assistant

nba

Τρί Μάιος 02, 2023 6:33 pm

yorgos έγραψε:
Τρί Μάιος 02, 2023 4:03 pm
Εγώ θα γίνω σπασα...τέτοιος και θα πω ότι συμφωνώ με τις ποινές. Δεν κοιτάει ο δικαστής πόσα ματς μένουν και αν θα μείνεις χωρίς τον τάδε στο Φ4, τα αδικήματα κοιτάει. Ο Γιουλ έκανε ένα αντιαθλητικό φάουλ και τιμωρήθηκε γι αυτό (σωστά) όπως γίνεται στα αντιαθλητικά φάουλ. Το επιχείρημα "αυτός τα ξεκίνησε όλα" δεν το ακούω, ας μην πλακώνονταν, αυτό έλειπε να τιμωρούμε κάθε αντιαθλητικό φάουλ μην τυχόν και τσαντιστούν κάποιοι κι αρχίσουν τις γρήγορες δε θα πάμε πουθενά. Γιαμπουσέλε ορθώς έφαγε τη μεγαλύτερη ποινή, θα μπορούσε να είναι και πολύ πιο αυστηρή γιατί θα μπορούσε να αφήσει τον άνθρωπο στον τόπο. Εντελώς απαράδεκτος, εγκληματικό και μάλλον υπάρχει και βάση για ποινική δίωξη (που δε θα την επιδίωκα αν ήμουν η Παρτιζάν). Σωστά τιμωρήθηκε ο Πάντερ, σωστά ο Λεσόρτ, ο Ντεκ και οι λοιποί, πιθανόν θα μπορούσε να τιμωρηθεί και ο Χεζόνια. Τα "να ισχύουν οι ποινές από του χρόνου" δεν ξέρω με βάση ποιον κανονισμό ζητούνται, δε γίνεται μια ποινή να εφαρμόζεται όποτε μας κατέβει, υπάρχει κανονισμός.

Στα του ματς, αφού παίζει ο Ταβάρες (και μάλιστα χωρίς Λεσόρτ) , φαβορί είναι η Ρεάλ, έστω και ελαφρώς λόγω έδρας. Κι όταν δεν παίζει ο Ταβάρες η (φετινή, με άθλια γκαρντ) Ρεάλ μετατρέπεται σε ομάδα οκτάδας απλά.
Δε συμφωνω οτι ο Γιουλ εκανε ενα καποιο αντιαθλητικο φαουλ.......εριξε μπουνια στην καρωτιδα εν ψυχρω και εν ωρα αγωνα.....δεν μπορει η τιμωρια αυτου του ΄΄φαουλ΄΄ να ειναι 2 βολες κι η μπαλα στο πλαι........αν δε γινοταν η μανουρα,οι διαιτητες θα κοιταγαν τη φαση στο βιντεο,θα εδιναν (λογικα;;;;;)ντισκαλιφιε κι η Ομοσπονδια θα αποφασιζε για την περαιτερω τιμωρια του.........

0
assistant

nba

Τρί Μάιος 02, 2023 6:36 pm

kein έγραψε:
Τρί Μάιος 02, 2023 6:09 pm
Δεν νομίζω ότι είναι στην νοοτροπία του Ζέλικο να κάτσει να χάσει, δεν θυμάμαι ποτέ να το έχει κάνει (αν κάποιος έχει αντίθετη γνώμη ευχαρίστως να παραθέσει το επιχείρημα του). Πιστεύω θα μπει 100% να τελειώνει με την πρόκριση και μετά θα "σκιστεί" και θα βρει πως θα τα φέρει βόλτα στον ημιτελικό. Αν πάει F4, έχω την εντύπωση ότι θα το σηκώσει.
δε θα κατσει να χασει ακριβως αλλα δε θα πιεσει κιολας καταστασεις......ηδη επικοινωνιακα το παει λαουλαου κι ας εχει προηγηθει το μαλε-βρασε στη Μαδριτη.

0
N.I.2022

a1greece
Reactions: 320
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
Αγαπημένη ομάδα: OSFP

Τρί Μάιος 02, 2023 6:39 pm

assistant77 έγραψε:
N.I.2022 έγραψε:
Τρί Μάιος 02, 2023 3:58 pm

Φίλε μου, αν η Ευρωλίγκα επέβαλε τις ποινές που κανονικά θα έπρεπε, βασιζόμενη σε παρελθόντα και πιο ηπία περιστατικά, οποία ομάδα πήγαινε από τις δυο στο final 4 θα έπρεπε να κατεβεί κατά τα 50% με εφήβους.
Οι ποινές ήταν χάδι ιδικά για Παρτιζαν (το να μην τιμωρηθεί ο Εξουμ, που ήταν από τους πρωταίτιους στα επεισόδιά ήταν απλά εξοργιστικό).
Το να ζητάς να τιμωρηθεί η μια ομάδα και η άλλη να είναι στο απυρόβλητο μάλλον δεν είναι το ορθό!
Ασχετο αλλα δεν μπορουν να κατεβασουν εφηβους οι ομαδες......εχουν συγκεκριμενο ροστερ δηλωμενο.....
Μπορούν να έχουν δηλωμένους έως και 17 παίχτες πάνω από τα 18, αλλά μπορούν να δηλώσουν οποίον παίχτη θέλουν από την U18 τους που είναι δηλωμένη στη Ευρωλίγκα.

0
N.I.2022

a1greece
Reactions: 320
Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
Αγαπημένη ομάδα: OSFP

Τρί Μάιος 02, 2023 6:50 pm

assistant77 έγραψε:
Τρί Μάιος 02, 2023 6:33 pm
yorgos έγραψε:
Τρί Μάιος 02, 2023 4:03 pm
Εγώ θα γίνω σπασα...τέτοιος και θα πω ότι συμφωνώ με τις ποινές. Δεν κοιτάει ο δικαστής πόσα ματς μένουν και αν θα μείνεις χωρίς τον τάδε στο Φ4, τα αδικήματα κοιτάει. Ο Γιουλ έκανε ένα αντιαθλητικό φάουλ και τιμωρήθηκε γι αυτό (σωστά) όπως γίνεται στα αντιαθλητικά φάουλ. Το επιχείρημα "αυτός τα ξεκίνησε όλα" δεν το ακούω, ας μην πλακώνονταν, αυτό έλειπε να τιμωρούμε κάθε αντιαθλητικό φάουλ μην τυχόν και τσαντιστούν κάποιοι κι αρχίσουν τις γρήγορες δε θα πάμε πουθενά. Γιαμπουσέλε ορθώς έφαγε τη μεγαλύτερη ποινή, θα μπορούσε να είναι και πολύ πιο αυστηρή γιατί θα μπορούσε να αφήσει τον άνθρωπο στον τόπο. Εντελώς απαράδεκτος, εγκληματικό και μάλλον υπάρχει και βάση για ποινική δίωξη (που δε θα την επιδίωκα αν ήμουν η Παρτιζάν). Σωστά τιμωρήθηκε ο Πάντερ, σωστά ο Λεσόρτ, ο Ντεκ και οι λοιποί, πιθανόν θα μπορούσε να τιμωρηθεί και ο Χεζόνια. Τα "να ισχύουν οι ποινές από του χρόνου" δεν ξέρω με βάση ποιον κανονισμό ζητούνται, δε γίνεται μια ποινή να εφαρμόζεται όποτε μας κατέβει, υπάρχει κανονισμός.

Στα του ματς, αφού παίζει ο Ταβάρες (και μάλιστα χωρίς Λεσόρτ) , φαβορί είναι η Ρεάλ, έστω και ελαφρώς λόγω έδρας. Κι όταν δεν παίζει ο Ταβάρες η (φετινή, με άθλια γκαρντ) Ρεάλ μετατρέπεται σε ομάδα οκτάδας απλά.
Δε συμφωνω οτι ο Γιουλ εκανε ενα καποιο αντιαθλητικο φαουλ.......εριξε μπουνια στην καρωτιδα εν ψυχρω και εν ωρα αγωνα.....δεν μπορει η τιμωρια αυτου του ΄΄φαουλ΄΄ να ειναι 2 βολες κι η μπαλα στο πλαι........αν δε γινοταν η μανουρα,οι διαιτητες θα κοιταγαν τη φαση στο βιντεο,θα εδιναν (λογικα;;;;;)ντισκαλιφιε κι η Ομοσπονδια θα αποφασιζε για την περαιτερω τιμωρια του.........
Πίστεψε με, αμφιβάλω αν θα έδιναν και ντισκαλιφιε!! (εγώ θα το έδινα ) :lol:
Έγινε πάνω που παιζόταν η μπάλα (δεν ήταν εκτός φάσης) από τη στιγμή που θα έβλεπαν ότι δεν είχε και σοβαρό τραυματισμό και με το παιχνίδι για +15 … τίποτα!
Εδώ έχουμε τραυματισμούς που έστειλαν παίχτες νοσοκομείο και δεν θυμάμαι η ευρωλίγκα να το έχει ψάξει μετά το τέλος του αγώνα!

…εμένα θα μου εξηγήσει κάποιος με πια λογική δεν τιμωρήθηκε ο Εξουμ ?? αν ένας παίχτης έπρεπε να τιμωρηθεί από την Παρτιζαν ήταν αυτός ( τον λυπηθήκαν επειδή χτύπησε το πατουτσάκι του)???

0
assistant

nba

Τρί Μάιος 02, 2023 6:54 pm

N.I.2022 έγραψε:
Τρί Μάιος 02, 2023 6:39 pm
assistant77 έγραψε:

Μπορούν να έχουν δηλωμένους έως και 17 παίχτες πάνω από τα 18, αλλά μπορούν να δηλώσουν οποίον παίχτη θέλουν από την U18 τους που είναι δηλωμένη στη Ευρωλίγκα.
ok...αν ισχυει κατι τετοιο,παω πασο...

0
Άβαταρ μέλους
Gino_Bill

a1greece
Reactions: 218
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: Manu G, Saras, 3D, VC
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τρί Μάιος 02, 2023 9:40 pm

Party-zan στο ξεκίνημα. Δεν κρατήθηκα. Συγγνώμη.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Gerasimos Moraitis

a1greece
Reactions: 491
Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Μάιος 02, 2023 9:43 pm

Κατηφόρα μέχρι τώρα... 41-26 :dribble:

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3520
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Τρί Μάιος 02, 2023 10:03 pm

Εξαιρετική ατμόσφαιρα, η Ρεάλ νομίζω ξεπερνά το πρώτο σοκ, ντέρμπι θα γίνει νομίζω.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Gerasimos Moraitis

a1greece
Reactions: 491
Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Μάιος 02, 2023 10:09 pm

Ωτορινολαρυγγολόγο έχουν στον πάγκο της Παρτίζαν; :lol:

Υ.Γ.
Για τα λαιμά του Ζέλικο και για τα αφτιά των παικτών!

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3520
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Τρί Μάιος 02, 2023 10:53 pm

30 pir ο Tavares ως τώρα, να δούμε αν σπάσει το ρεκόρ του που είναι 36.

0
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2634

Τρί Μάιος 02, 2023 11:06 pm

Η Παρτιζαν το παλεύει πάρα πολύ αλλά η απουσία των 2 βασικών της άρχισε να γίνεται ορατή

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2634

Τρί Μάιος 02, 2023 11:21 pm

Αίμα και άμμος το ματς