- Κάτι γραφόταν εδώ ότι δεν είναι κλατς ο Σλούκας, δεν θα του δίνατε το τελευταίο σουτ, μετρούσατε πόσα game winners έχει στην καριέρα του κλπ. Καλά πήγε αυτό
- Σκοτωμένα και κωλόφρδα τα τρίποντα 2 ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΩΝ, και έκλεψε το παιχνίδι ο ΟΣΦΠ. Όταν το βαλε ο Παντερ στην Μαδρίτη ήταν καλό και στρατηγός ο Ομπράντοβιτς, έτσι δεν είναι; 'Οταν εβαλε το μπάζερ ο Λέοναρντ με την Φιλα; Το δε σοτ; Το μπειμπι σκαυ χουκ; Το βάλτο αγόρι μου; Το πεταχτάρι; Το περσυνό του Μισιτς; Σκοτωμένα και κωλόφαρδα τα χαρακτιρίζετε; Αυτά τα σουτ ΕΙΝΑΙ το μπάσκετ παιδιά, αυτά θυμόμαστε, αυτά γράφουν ιστορία. Κρίμα να μην τα χαίρεστε για την ομορφιά του αθλήματος επειδή απλά τα έβαλε ο Ολυμπιακός, ενώ αν το χε κάνει η Μακάμπι με τον Μπράουν θα ήταν αλλιώς.
- Τόμας Γουόκαπ θέλω πίσω τα χρόνια που μου φαγε αυτή η πάσα ρε
- Σειράρα ανάλογη της περσυνής, πράγμα καθόλου εύκολο. Έμμα Στοουν κλείσε εισητήρια τώρα που είναι νωρίς.
- Στο 60-64 όλη η Φενερ πνίγηκε στο άγχος της, αν δεν ήταν ο Ντόρσευ να την κρατήσει όρθια σε εκείνες τις 2-3 κατοχές μέχρι και με διψήφιο μπορει να χανε. Ήπιε θάλασσα, βιαστηκές και λάθος επιλογές ενώ για 38 λεπτά τα έκανε σχεδόν όλα σωστά.
- Ο Μακισικ πρέπει να σταματήσει να το φοβάται. Του ταιριάζει αυτή η σειρά και μπορεί να δώσει λύσεις. Περιμένω απ αυτόν ένα καλό ματς.
- Κλασσικός Παπ, 0/6 ή 5/6. Ό,τι κάτσει
- 4 διπλα στο γκεημ 3 !!!
- Θυμάται κανείς σειρά που να προκρίθηκε άνετα ο ΟΣΦΠ και να μην μας βγήκε η ψυχή; Καημό το χω να την ζήσω κι αυτή την εμπειρία
- Αν είδα καλά, ο Ιτούδης όταν έδινε το χέρι του στον Σκακιστή είπε "τι έβαλε πάλι ρε μαλάκα;", ενώ στο τρίποντο του Βεζένκοφ ο Σλούκας τραβούσε τα μαλλιά του κυριολεκτικά